Sto ti se ovo Cetkovic buni? Plaho si ga ufalio izgledaMajkl je napisao/la:Samo bez euforije,imamo najbolju ekpiu u ligi kao sto sam i govorio,imamo sirinu,ali brz euforije i potcjenjivanja.Celik ce biti teska utakmica ,uostalom kao i svaka koju igramo jer mi smo Sarajevo i svi protiv nas daju 150%.Samo uz ozbiljan pristup i uz veliku borbu mozemo pobjedjivati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
izbačeni su svi za koje smo utvrdili da nisu navijači FK Sarajevo, eventualno poneko čije se mišljenje kosi sa našimsasistika je napisao/la:Onda nisam ni ja Pitar jer ste me ostavili tek onako,bez ikakve obavijesti,Izuzev @Hilme al naknadno??BitiSrcemVezan je napisao/la:zato što smo skontali da nisi pitaresprit24 je napisao/la: P.S @duska, @hilmo zanima me dal ona nasa grupa jos postoji, ili je ukinuta ili sam ja izbacen, ako je ovo drugo zelim znati zasto???
a sve u cilju preuzimanja potpune kontrole nad ovim podforumom, u stilu uprave plavih na njihovom pdf-u na kecu
1946
miden je napisao/la:Kakvo crno tjeranje, pa Benko je i sa pivom u ruci duplo bolji od pojedinih igraca. Sve dok on grize na terenu, što se mene tice nek se bode u venu. To da niste znali da Benko pije, okacite macku o rep. Slažem se, treba ih kazniti.
Nije problem ko pije u slobodno vrijeme,nisi skonto,ne mozes piti u karantinu pred veoma vaznu utamicu,sve i da si gutljaj uzeo,moras biti kaznjen .Zato se i ide u karantin.Profrsionalac si i igras u najvecem klubu u BIH,moras postovati pravila.To ti je radno mjesto.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:lajk ko se slaže da je amer bekić najbolji igrač fk sarajevo
Meni su svih 25 ekstra,stvarno su kvalitet,nadam se da ce to i nastaviti pokazivati.Volim ih ko da su mi rod rodjeni
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Da li se slažete sa mnom da prestanemo pisati o Benki i co. Šta je bilo, bilo je. Neka to riješi klub kaznama i razgovorom i to je to.
Jedva čekam Čelik. Biti će drama teška utakmica, pogotovo jer protiv njih bude uvijek guravo, a najbolji primjer je prošla tekma na Koševu. Ja se nadam da će momci iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i bolji i da će ovu sedmicu maksimalno iskoristiti da se dodatno uigraju i spreme za Zeničane, jer neće biti nimalo lako, a također i riješe situaciju s ovim igračima. Uz pristup i igru kao sinoć možemo se nadati najboljem. Volio bih kad bi Said mogao igrati od početka, ali izgleda još nije 100% spreman.
Jedva čekam Čelik. Biti će drama teška utakmica, pogotovo jer protiv njih bude uvijek guravo, a najbolji primjer je prošla tekma na Koševu. Ja se nadam da će momci iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i bolji i da će ovu sedmicu maksimalno iskoristiti da se dodatno uigraju i spreme za Zeničane, jer neće biti nimalo lako, a također i riješe situaciju s ovim igračima. Uz pristup i igru kao sinoć možemo se nadati najboljem. Volio bih kad bi Said mogao igrati od početka, ali izgleda još nije 100% spreman.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Majkle reci nam kakva je situacija sa Saidom,zasto nije usao makar 15ak minuta,i za koliko u klubu ocekuju da bude na nivou da moze poceti utakmicu ?
Nisam ni ja izgleda,po nekim njihovim kriterijima. Jos mi suplju bacaju da je grupa ukinuta, NIJE. To je samo za par 'elitista' kao hilmo ili duska ili ovaj bsv i oni se tu dogovaraju sta ce pisati na forumu,kako postaviti hilmu za moderatora,kako se malo 'nasaliti' sa ostalim forumasima i sl. Od grupe koja je nastala sa ciljem da forumasi mogu na njoj pratiti strimove utakmica se pretvorila u privatnu grupu nekolicine njih iz koje proizvoljno iskljucuju ostale clanove. I evo vidis jos dokle je doslo da te nazivaju i strumfom. Kako bahato i nadmeno ponasanjesasistika je napisao/la:Onda nisam ni ja Pitar jer ste me ostavili tek onako,bez ikakve obavijesti,Izuzev @Hilme al naknadno??BitiSrcemVezan je napisao/la:zato što smo skontali da nisi pitaresprit24 je napisao/la: P.S @duska, @hilmo zanima me dal ona nasa grupa jos postoji, ili je ukinuta ili sam ja izbacen, ako je ovo drugo zelim znati zasto???
Volio bih kad bi ostao Četković, jer mislim da bi on bio pravo pojačanje.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kaze Hurtic poslije utakmice "Sad nam je najbitnije da proslavimo ovu pobjedu"
Pa nisi CL osvojio yebo te miš
Pa nisi CL osvojio yebo te miš
Sabrine mi moje!
- jurisicduska
- Kontakt:
Ama ljudi, ne mogu ja se sjetiti svih imena i prezimena s grupe i pozvati ih valjda vi se trebate javiti da vas neko ubaci. Ne kontam fkt šta se frka digla. I ja sam pozvan u grupu i hilmo i svi ostali.
Bsv je ispravno rekao kad već imate takav stav, hoćemo monopol, ja tamo pišem oni ovdje zastupaju moje stavove, valjda se zato svađam s njima svaki dan i ni u čemu se ne slažemo.
Bsv je ispravno rekao kad već imate takav stav, hoćemo monopol, ja tamo pišem oni ovdje zastupaju moje stavove, valjda se zato svađam s njima svaki dan i ni u čemu se ne slažemo.
Ama Benko je pod ugovorom,nema on šta želiti il ne želit da ide.Još!!!Pitaristok je napisao/la:Nakon toliko godina sinoc docekah da nakon utakmice cijeli istok aplauzom pozdravi sve igrace.
Malo je perspektivnih bekova, to je najtezi posao u skoli fudbala, nauciti i napraviti ga bekom...
Jedan od naj perspektivnijih bekova je Hodzic tako da mislim da bi klub mnogo izgubio ako bi se raskinuo ugovor sa Hodzicem... Ako ga mi otjeramo ode on u drugi klub koji ce nam biti konkurent a siguran sam da ce na njemu i zaraditi... Opomenuti ga kazniti 3 4 milje i prati ga ocel ponoviti gresku....
A Benko, greska je u timu drzati igraca koji ne zeli biti tu hoce da ide dalje, kao takav ti unosi nemir i nedisciplinu, smio bih se zakleti da je benko inicirao da malo popiju...
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
arminarsenal je napisao/la:Majkle reci nam kakva je situacija sa Saidom,zasto nije usao makar 15ak minuta,i za koliko u klubu ocekuju da bude na nivou da moze poceti utakmicu ?
Said jos nije dostigao nivo da pocne ili da igra vise od 15 20 minuta.Trebace nekoliko kola jos da bude to to.Najvaznije da ga nista ne boli i da je zdrav.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Malo vas ložim momci, ne zamjerite
1946
Onaj dupler @zukanović je sve zakuho što se makar te famozne grupe tiće.Samo bi volio da mi to kažu u oći (zukanović,pitarbordo) takvi likovi,pa nek izbacuju il ubacuju jedan drugom.. 
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
What ?sasistika je napisao/la:Onaj dupler @zukanović je sve zakuho što se makar te famozne grupe tiće.Samo bi volio da mi to kažu u oći (zukanović,pitarbordo) takvi likovi,pa nek izbacuju il ubacuju jedan drugom..
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ovdje nije problem ubacivanje u grupu, nego izbacivanje iz iste. Bez ikakvog razloga i obrazloženja izbacuju ljude. Mene su tri puta izbacivali. Nemam uopste nikakvu potrebu za tom grupom, ali jednostavno nije lijep osjecaj biti izbacen.jurisicduska je napisao/la:Ama ljudi, ne mogu ja se sjetiti svih imena i prezimena s grupe i pozvati ih valjda vi se trebate javiti da vas neko ubaci. Ne kontam fkt šta se frka digla. I ja sam pozvan u grupu i hilmo i svi ostali.
Ja vjerujem da si ti dovoljno ozbiljan momak da se ne bavis takvim stvarima, već smo mi raspravljali na tu temu. Al neko se dobro zayebaye. Samo, bilo bi mi drago znati ko to radi?
Trebalo bi da je to neko od administratora. Znam da Mortem nije, znam da nisi ni ti. Ko onda ostaje? Totti?
-
nukleusmember
- Kontakt:
pravda za istjerane iz grupe
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
jako smijesnonukleusmember je napisao/la:pravda za istjerane iz grupe
Isto mislim.KenChoo je napisao/la:Volio bih kad bi ostao Četković, jer mislim da bi on bio pravo pojačanje.
Sto se tice nicaZe,uzimamo tri bobe,jasno kao sto je jasno da je sutra utorak
Moglo se negdje pretpostaviti da ova ekipa moze odgovoriti svim zadacima,a nakon cijeloljetnog hrakanja po istoj,posebno po nekim pojedincima,i drago mi je kao da sam dobio na bingu sto su se upravo ti pojedinci,kao i ekipa, ovdje ispisali u usta mnogim strucnjacima.
Nije ovo nikakav glas euforije,niti bilo sta slicno,ali je evidentno,meni bar jako vidljivo da idemo do samog kraja,pa bio to kup ili sampionat,a mozda i oboje.
Benko treba da je primjer svima,jer ga tako raja i dozivljava i gotivi cijelo vrijeme otkad je kod nas,i on to dobro zna. Sto se mene tice svjesno se malo bahato ponio prema klubu,i svima nama,iz kojeg razloga,da li je to vid protesta sto nije u startnoj,ili nesto sasvim trece zna samo on. Ono sto ne treba nikako je da se tome pridaje toliki publicitet,treba na to gledati disciplinski i nista vise od toga. Da imas krunu na glavi,ne mozes se tako ponasati. Za ovog malog Duleta mi nije ni cudo,vidi se da je on prgav kad popije,ima te manire,prava lola..Jedino mi taj Pavlovic nije jasan,izgleda tako miran,povucen,posvecen,mora da je Leon uziva respect prema takvim likovima u ekipi. Treba ovu temu konacno prestati zvakati,hajmo pricati o novim bodovima,ide nam onako relaksirajuci raspored nakon dva derbija. Ja sam nekako siguran da cemo ovakvim pristupom poderati robiju k'o poziv za vojsku '91.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.