FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 01 avg 2016, 15:52

BitiSrcemVezan je napisao/la:lajk ko se slaže da je amer bekić najbolji igrač fk sarajevo

Meni su svih 25 ekstra,stvarno su kvalitet,nadam se da ce to i nastaviti pokazivati.Volim ih ko da su mi rod rodjeni
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 01 avg 2016, 15:53

Da li se slažete sa mnom da prestanemo pisati o Benki i co. Šta je bilo, bilo je. Neka to riješi klub kaznama i razgovorom i to je to.

Jedva čekam Čelik. Biti će drama teška utakmica, pogotovo jer protiv njih bude uvijek guravo, a najbolji primjer je prošla tekma na Koševu. Ja se nadam da će momci iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i bolji i da će ovu sedmicu maksimalno iskoristiti da se dodatno uigraju i spreme za Zeničane, jer neće biti nimalo lako, a također i riješe situaciju s ovim igračima. Uz pristup i igru kao sinoć možemo se nadati najboljem. Volio bih kad bi Said mogao igrati od početka, ali izgleda još nije 100% spreman. :bih:

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 01 avg 2016, 15:55

Majkle reci nam kakva je situacija sa Saidom,zasto nije usao makar 15ak minuta,i za koliko u klubu ocekuju da bude na nivou da moze poceti utakmicu ?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 avg 2016, 15:58

sasistika je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
esprit24 je napisao/la: P.S @duska, @hilmo zanima me dal ona nasa grupa jos postoji, ili je ukinuta ili sam ja izbacen, ako je ovo drugo zelim znati zasto???
zato što smo skontali da nisi pitar
Onda nisam ni ja Pitar jer ste me ostavili tek onako,bez ikakve obavijesti,Izuzev @Hilme al naknadno??
Nisam ni ja izgleda,po nekim njihovim kriterijima. Jos mi suplju bacaju da je grupa ukinuta, NIJE. To je samo za par 'elitista' kao hilmo ili duska ili ovaj bsv i oni se tu dogovaraju sta ce pisati na forumu,kako postaviti hilmu za moderatora,kako se malo 'nasaliti' sa ostalim forumasima i sl. Od grupe koja je nastala sa ciljem da forumasi mogu na njoj pratiti strimove utakmica se pretvorila u privatnu grupu nekolicine njih iz koje proizvoljno iskljucuju ostale clanove. I evo vidis jos dokle je doslo da te nazivaju i strumfom. Kako bahato i nadmeno ponasanje :puke:

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 01 avg 2016, 15:59

Volio bih kad bi ostao Četković, jer mislim da bi on bio pravo pojačanje.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 01 avg 2016, 15:59

Kaze Hurtic poslije utakmice "Sad nam je najbitnije da proslavimo ovu pobjedu"
Pa nisi CL osvojio yebo te miš
Sabrine mi moje!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 01 avg 2016, 16:01

Ama ljudi, ne mogu ja se sjetiti svih imena i prezimena s grupe i pozvati ih valjda vi se trebate javiti da vas neko ubaci. Ne kontam fkt šta se frka digla. I ja sam pozvan u grupu i hilmo i svi ostali.

Bsv je ispravno rekao kad već imate takav stav, hoćemo monopol, ja tamo pišem oni ovdje zastupaju moje stavove, valjda se zato svađam s njima svaki dan i ni u čemu se ne slažemo.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 01 avg 2016, 16:06

Pitaristok je napisao/la:Nakon toliko godina sinoc docekah da nakon utakmice cijeli istok aplauzom pozdravi sve igrace.

Malo je perspektivnih bekova, to je najtezi posao u skoli fudbala, nauciti i napraviti ga bekom...
Jedan od naj perspektivnijih bekova je Hodzic tako da mislim da bi klub mnogo izgubio ako bi se raskinuo ugovor sa Hodzicem... Ako ga mi otjeramo ode on u drugi klub koji ce nam biti konkurent a siguran sam da ce na njemu i zaraditi... Opomenuti ga kazniti 3 4 milje i prati ga ocel ponoviti gresku....
A Benko, greska je u timu drzati igraca koji ne zeli biti tu hoce da ide dalje, kao takav ti unosi nemir i nedisciplinu, smio bih se zakleti da je benko inicirao da malo popiju...
Ama Benko je pod ugovorom,nema on šta želiti il ne želit da ide.Još!!!
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 01 avg 2016, 16:09

arminarsenal je napisao/la:Majkle reci nam kakva je situacija sa Saidom,zasto nije usao makar 15ak minuta,i za koliko u klubu ocekuju da bude na nivou da moze poceti utakmicu ?

Said jos nije dostigao nivo da pocne ili da igra vise od 15 20 minuta.Trebace nekoliko kola jos da bude to to.Najvaznije da ga nista ne boli i da je zdrav.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 avg 2016, 16:09

:rol:

Malo vas ložim momci, ne zamjerite :mrgreen: Nisam ni ja uopšte član te grupe, nego primjetih da je ista škakljiva tema ovde pa rek'o da malo zakuham :D
1946

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 01 avg 2016, 16:18

Onaj dupler @zukanović je sve zakuho što se makar te famozne grupe tiće.Samo bi volio da mi to kažu u oći (zukanović,pitarbordo) takvi likovi,pa nek izbacuju il ubacuju jedan drugom.. :kafa:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 01 avg 2016, 16:42

sasistika je napisao/la:Onaj dupler @zukanović je sve zakuho što se makar te famozne grupe tiće.Samo bi volio da mi to kažu u oći (zukanović,pitarbordo) takvi likovi,pa nek izbacuju il ubacuju jedan drugom.. :kafa:
What ? :lol:

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 01 avg 2016, 17:01

jurisicduska je napisao/la:Ama ljudi, ne mogu ja se sjetiti svih imena i prezimena s grupe i pozvati ih valjda vi se trebate javiti da vas neko ubaci. Ne kontam fkt šta se frka digla. I ja sam pozvan u grupu i hilmo i svi ostali.

Bsv je ispravno rekao kad već imate takav stav, hoćemo monopol, ja tamo pišem oni ovdje zastupaju moje stavove, valjda se zato svađam s njima svaki dan i ni u čemu se ne slažemo.
Ovdje nije problem ubacivanje u grupu, nego izbacivanje iz iste. Bez ikakvog razloga i obrazloženja izbacuju ljude. Mene su tri puta izbacivali. Nemam uopste nikakvu potrebu za tom grupom, ali jednostavno nije lijep osjecaj biti izbacen.
Ja vjerujem da si ti dovoljno ozbiljan momak da se ne bavis takvim stvarima, već smo mi raspravljali na tu temu. Al neko se dobro zayebaye. Samo, bilo bi mi drago znati ko to radi?
Trebalo bi da je to neko od administratora. Znam da Mortem nije, znam da nisi ni ti. Ko onda ostaje? Totti?

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 01 avg 2016, 17:10

pravda za istjerane iz grupe

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 01 avg 2016, 17:11

nukleusmember je napisao/la:pravda za istjerane iz grupe

jako smijesno

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 01 avg 2016, 17:13

KenChoo je napisao/la:Volio bih kad bi ostao Četković, jer mislim da bi on bio pravo pojačanje.
Isto mislim.

Sto se tice nicaZe,uzimamo tri bobe,jasno kao sto je jasno da je sutra utorak ;)

Moglo se negdje pretpostaviti da ova ekipa moze odgovoriti svim zadacima,a nakon cijeloljetnog hrakanja po istoj,posebno po nekim pojedincima,i drago mi je kao da sam dobio na bingu sto su se upravo ti pojedinci,kao i ekipa, ovdje ispisali u usta mnogim strucnjacima. :wave:

Nije ovo nikakav glas euforije,niti bilo sta slicno,ali je evidentno,meni bar jako vidljivo da idemo do samog kraja,pa bio to kup ili sampionat,a mozda i oboje. :salut:

Benko treba da je primjer svima,jer ga tako raja i dozivljava i gotivi cijelo vrijeme otkad je kod nas,i on to dobro zna. Sto se mene tice svjesno se malo bahato ponio prema klubu,i svima nama,iz kojeg razloga,da li je to vid protesta sto nije u startnoj,ili nesto sasvim trece zna samo on. Ono sto ne treba nikako je da se tome pridaje toliki publicitet,treba na to gledati disciplinski i nista vise od toga. Da imas krunu na glavi,ne mozes se tako ponasati. Za ovog malog Duleta mi nije ni cudo,vidi se da je on prgav kad popije,ima te manire,prava lola..Jedino mi taj Pavlovic nije jasan,izgleda tako miran,povucen,posvecen,mora da je Leon uziva respect prema takvim likovima u ekipi. Treba ovu temu konacno prestati zvakati,hajmo pricati o novim bodovima,ide nam onako relaksirajuci raspored nakon dva derbija. Ja sam nekako siguran da cemo ovakvim pristupom poderati robiju k'o poziv za vojsku '91. :zviz: :kafa:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 avg 2016, 17:14

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Ama ljudi, ne mogu ja se sjetiti svih imena i prezimena s grupe i pozvati ih valjda vi se trebate javiti da vas neko ubaci. Ne kontam fkt šta se frka digla. I ja sam pozvan u grupu i hilmo i svi ostali.

Ovdje nije problem ubacivanje u grupu, nego izbacivanje iz iste. Bez ikakvog razloga i obrazloženja izbacuju ljude. Mene su tri puta izbacivali. Nemam uopste nikakvu potrebu za tom grupom, ali jednostavno nije lijep osjecaj biti izbacen.
Ja vjerujem da si ti dovoljno ozbiljan momak da se ne bavis takvim stvarima, već smo mi raspravljali na tu temu. Al neko se dobro zayebaye. Samo, bilo bi mi drago znati ko to radi?
Trebalo bi da je to neko od administratora. Znam da Mortem nije, znam da nisi ni ti. Ko onda ostaje? Totti?

nije bilo nikakvo izbacivanje nova se napravila ba
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 01 avg 2016, 17:20

@Biti srcem vezan ti si kompetentan da kazes dal sam ja pitar ili ne?? Daj mi razlog i obrazlozenje vasih zakljucaka u vezi mene. Nije mi jasno kako odjednom da me izbacite iz grupe, msm da je to bilo poslije Bajrama, a prezivio sam dosta ciscenja grupe iz pocetka. I za tvoju informaciju ja ti predjem oko 400km u oba smjera da gledam fk sarajevo na kosevu, nijednu utakmicu koje je sarajevo gostovalo u mom okruzenju u zadnjih 4-5 godina nisam propustio(Gradacac, Tuzla, Zvornik, Ugljevik i Bijeljina), i ti se javis cijenis jesam li ja navijac ili ne. Uostalom libo me qrac za grupom, svakako imam druga koji je blizak upravi pa se cujemo svremena na vrijeme
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 avg 2016, 17:23

esprit24 je napisao/la:@Biti srcem vezan ti si kompetentan da kazes dal sam ja pitar ili ne?? Daj mi razlog i obrazlozenje vasih zakljucaka u vezi mene. Nije mi jasno kako odjednom da me izbacite iz grupe, msm da je to bilo poslije Bajrama, a prezivio sam dosta ciscenja grupe iz pocetka. I za tvoju informaciju ja ti predjem oko 400km u oba smjera da gledam fk sarajevo na kosevu, nijednu utakmicu koje je sarajevo gostovalo u mom okruzenju u zadnjih 4-5 godina nisam propustio(Gradacac, Tuzla, Zvornik, Ugljevik i Bijeljina), i ti se javis cijenis jesam li ja navijac ili ne. Uostalom libo me qrac za grupom, svakako imam druga koji je blizak upravi pa se cujemo svremena na vrijeme
BitiSrcemVezan je napisao/la::rol:

Malo vas ložim momci, ne zamjerite :mrgreen: Nisam ni ja uopšte član te grupe, nego primjetih da je ista škakljiva tema ovde pa rek'o da malo zakuham :D
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 avg 2016, 17:31

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Totti?
totti je davno napustio tu grupu :bih:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: belosevic23, Puas i 38 gostiju.