FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 02 avg 2016, 15:25

Posljednju ligašku utakmicu Fudbalskog kluba Sarajevo protiv mostarskog Zrinjskog, propustili su igrači prvog tima Leon Benko, Bojan Pavlović i Dušan Hodžić. Pomenuti trojac zbog kršenja klupske discipline noć prije susreta, nije bio u kombinacijama za utakmicu.

U skladu sa aktima Fudbalskog kluba Sarajevo, Bojan Pavlović i Dušan Hodžić dostavili su danas u prostorije kluba izjave, u kojima rukovodstvu kluba, stručnom štabu, saigračima i navijačima Fudbalskog kluba Sarajevo upućuju duboko i iskreno izvinjenje zbog prekršenja disciplinih pravila FK Sarajevo, te su istakli da takav vid ponašanja i kršenja klupskih pravila neće ponoviti u budućnosti. Pomenuti dvojac će se priključiti ostatku prvog tima u sklopu priprema za nadolazeću ligašku utakmicu na današnjem treningu.

Igrač Leon Benko, dobio je dva dana slobodno i on boravi u Hrvatskoj, a nakon povratka u glavni grad Bosne i Hercegovine, bit će obavljeni dodatni razgovori s njim.

Prema važećim pravilnicima Fudbalskog kluba Sarajevo, pomenuti igrači prvog tima, Leon Benko, Bojan Pavlović i Dušan Hodžić biti će novčano kažnjeni zbog kršenja klupske discipline.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 02 avg 2016, 15:32

saskend444 je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:
saskend444 je napisao/la:Pozdrav za novinara A.Mehanović sa Faktora, koji laže i laže o FKS. Naravno, Novaković nije bio sa igračima u sobi, nit je pio, a čitava pozadina uvaljivanja momka jeste ta, da "anoniman izvor" ili bolje reći menadžer Admir Husarić, pokušava na ovaj ili onaj način svog štopera Tipurića da ubaci u FKS. Sramota novinarska i bijedništvo da ne može veće biti. I, onda mi prozivamo klub, upravu, ove, one, među sobom se svađamo, dijelimo i slično, a 101 neprijatelj oko kluba samo stoji i koristi priliku da udari u ono što nam je sveto, ne birajući način.
Novinari su najveća ****. Ljudi koji bi se za 50 KM prodali i pisali o tebi šta im padne na pamet. Ja jedino pratim ss.ba, ova ostalo k od ovce, pogotovo onaj primus.
Zamisli kakva osoba moraš biti da svjesno u laž Novakovića utjeruješ, da bi tamo nekom menadžeru pravio uslugu. Fuj.
Ma kakvi, njih boli briga. Napiši ovo i ovo za 50 KM, i oni dobri. Pogotovo, ovog Husarića mrzim, pravi ljakse na njuški mu možeš vidjeti. Napadneš novinare i onda krenu pričati sloboda izražavanja... Katastrofa, jedino ss.ba je pravi portal.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 02 avg 2016, 15:32

Ima u onom članku kod plaćenika na faktoru dio gdje "izvor" kaže da je to bilo pivo ili dva po igraču.

Nisam profesionalni ugovor nikada potpisao ali sam prošao sve omladinske selekcije (o košarci se radi, ne fudbalu) i moram priznati da mi nakon teške utakmice ništa nikada nije prijalo kao pivo ili dva. Doduše, to je poslije utakmice a ne prije.

Sve u svemu, dobro se završilo sa Hodžićem i Pavlovićem (i izuzetno mi je drago što je tako), nadam se i da će sa Benkom, mada su tu problemi ozbiljniji od piva.

Nadam se i da će Hodžić barem biti upozoren glede ove komunikacije sa svojim agentom, **** ga on u dupe.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 avg 2016, 16:13

Benko ako ostane do polusezone bit ce dobro, mislim da se blizi kraj njegovim igrama u bordo dresu. Puno je faktora, ono sto bi volio da zabije jos koji i da se fino oprosti od nas a ne ovako.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 avg 2016, 16:16

bordobijeli je napisao/la:Benko ako ostane do polusezone bit ce dobro, mislim da se blizi kraj njegovim igrama u bordo dresu. Puno je faktora, ono sto bi volio da zabije jos koji i da se fino oprosti od nas a ne ovako.
Koji su to faktori? Osim sto mu istice ugovor.. ?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 avg 2016, 16:19

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 avg 2016, 16:26

FrancescoTotti je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Benko ako ostane do polusezone bit ce dobro, mislim da se blizi kraj njegovim igrama u bordo dresu. Puno je faktora, ono sto bi volio da zabije jos koji i da se fino oprosti od nas a ne ovako.
'Skup'! I vec odavno je jasno da se Benko otvoreno gura iz kluba,nesto kao Krste zimus,probali su vjerovatno da se sta uzme love za njega nisu uspjeli i sada bi ga vjerovatno pustili for free da 'rasterete' budzet. Sreca po nas pa se Ahmetovic pokazao kao pojacanje pa imamo solidnu alternativu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 avg 2016, 16:34

Kao sto kazes istice mu ugovor, 33 godine ,znaci ne mozes ga prodati a sigurno ima najvecu platu, znaci mora igrati a Ahmetovic se momacki nametnuo a Leon ne podnosi klupu ,zbog toga dolaze i ove afere piva i slicno ,tako kad se ovo sve sagleda odlazak je realan

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 avg 2016, 16:35

i meni smrdi situacija na raskid , šta će on u Hrvatskoj sad??? ko je to dozvolio? jer morao je neko aminovati? sumnjivo totalno...

ne treba pravit euforiju zbog pobjede protiv Zrinjskog, igrali su Evropu i više su oni bili loši nego mi nešto posebno bila je dobra tekma ali daleko da su oni bili na nivou, inače bi mi da smo zaista tolika sila jednostavno samljeli i kone....isto ko što nikog ne možeš otpisat nakon jedne loše predstave nećemo nikog ni dizat nakon jedne tekme...nek nastave raditi , previše je upitnika još u timu i previše troškova za opravdat....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 avg 2016, 16:39

cuj u hrvatskoj a sezona u punom jeku
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 avg 2016, 16:43

Sudeci po njegovom ponasanju nakon derbija, mislim da je on upravo tada i odigrao zadnje minute u bordo dresu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 avg 2016, 16:45

a sta ako mu zeljeznicar, zrinjski, ili listica ponude vise novca? pa tako pojacamo protivnika?

nikakav raskid!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 avg 2016, 16:46

bordobijeli je napisao/la:
Kao sto kazes istice mu ugovor, 33 godine ,znaci ne mozes ga prodati a sigurno ima najvecu platu, znaci mora igrati a Ahmetovic se momacki nametnuo a Leon ne podnosi klupu ,zbog toga dolaze i ove afere piva i slicno ,tako kad se ovo sve sagleda odlazak je realan
niko se nije nametnuo, nego se Ahmetović forsira od početka priprema, što nije strašno gore bi bilo da smo ga doveli , plaćamo ga i nedaš mu da igra(Benko) a znaš da je dobar....ko podnosi klupu od igrača? odmah mu otkaz dajte....

mnogo su sigurni da niko neće dobiti karton, nezgodan udarac ili slično....nešto kao sa stoperom....izvire im struka na oči iz svakog postupka....:thumbdown:

a konkurencija dovede ne jednog nego 3 podjednaka špica
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2016, 16:50

On mora igrati sve do trenutka dok je tu,taman da sutra ide sigurno,a danas da je utakmice,odigraj utakmicu pa idi.Neznam sta pametujete bezveze nece da produzi ugovor,ok nece ali imas jos pola godine ,toliko ces i odigrati i cao,neznam sta se frka bezveze pravi.

Npr mogao im je igrati jedan Harba koji je dosao na pola godine i znalo se da ide,i dobijati svoje minute onako bezveze a igrom to nikako nije zasluzio,ili sta reci za stavljanje Delaca na gol i sklanjanje Pavlovica a znas da ovaj ostaje a ovaj ide?

Apsolutno se bezveze frka digla,iskoristi ga dok mozes kada nemozes bolje moj idemo dalje,ovako je tu a nema od njega koristi,de ne glumite strucnjake.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 02 avg 2016, 16:51

Cuj benko u hrvatskoj. Izgleda da je i njega uhvatila malo zesca kurcobolja. Lijek za to su tribine i udarac po dzepu
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

High

Post Postao/la High » 02 avg 2016, 16:54

Trese ga velkoskobolja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 avg 2016, 16:55

Da mi je barem 45min gledati zajedno na terenu ovakav sastav:

------Rustemovic/Radovac------Saric-----------------------
Crnkic-------------------Husejinovic----------------Duljevic
-----------Benko------------------------Ahmetovic-----------

:cool: :cool: :cool: :cool:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 02 avg 2016, 16:57

FrancescoTotti je napisao/la:a sta ako mu zeljeznicar, zrinjski, ili listica ponude vise novca? pa tako pojacamo protivnika?

nikakav raskid!
Niko Benki ne može ponuditi više novca od danas u ovoj ligi. Znam koliko je tražio novca od jednog kluba, tako da no way.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 avg 2016, 16:59

High je napisao/la:Trese ga velkoskobolja.
:lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 02 avg 2016, 17:02

Opet usrana Moja TV :guz:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.