Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vec imamo Misimovica, daj nekog drugogMinjore je napisao/la:E vala ja ga ne klao po ovoj vrucini pa nek Miske dolazi
nek je sa srecom majstore..pinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
I njoj će plavo lijepo stajati.pinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
Čestitam druže, zdrava i vesela ti bilapinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
Nek je sa srecom i nek ste svi zivi i zdravi pozdravpinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
Ziva i zdrava bila! Da s tatom proslavi puno titula!pinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
čestitke,nek' je živa i zdrava burazerupinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
Nek je hairli i sretno!!!pinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
Cestitam i neka je hairli..pinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
Ja mislim da nam je upravo sad pred ovu tekmu sa Maltežanima potrebna ova euforija, da što više raja dođe na tekmu..Neandertalac je napisao/la:Samo cemu euforija, to nikako ne kontam
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 35 gostiju.