Najveci retard na ovom forumu. Svi mi kad pricamo o klubovima za koje navijama nismo bas objektivni al vecina ipak kaze onako kako jest, ne pokusava niko druge uvjerit u nesto samo zato sto to ne ide bas na ruku klubu za koji navijamo. Ovaj retard konstantno brani nemoguce, eto dokle je doslo da za osobu kao sto je Stojnic pita jel osudjen. Slican njemu je i fks74, dva imbecila a obojica imaju godina sto je najtuznije, nisu djeca.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:46Ljudi pišu da se i Mirvić druži sa krimosima i da je sponzor Stojniću.
mosa brat piše je li to Stojnić ikad osuđen za nešto?![]()
PL prepucavanja
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- StrikeWarzone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma ako iole znas sta se desavala unazad pola godine, sve ti je jasno. Klosar koji je zbog svojih sranja u klub uveo svu olos iz Sarajeva. I slazem se, fakat nam dusmani najveci nebi radili ovo sto je on radilo. A Ismir mislio moze na normalan nacin rijesiti ovaj haos.Virtu4l je napisao/la: ↑09 mar 2024, 22:50Eto, dođe i taj trenutak nakon milion godina.![]()
Mislim da je Almedin to zaslužio, realno, takav haos vam već mjesecima pravi u klubu da ne bi ni ja bolje.![]()

Nadoci ce on polahko, nije bio svjestan sta je Sarajevo(kao grad naravno).
Ja kakav im alibi podvali Mirvic pa ovo nema nigdje. Mislio sam da su pitari manje naivni. Cuj neko prijetio pa losije igraju? Mozda od Torpeda prijeti ili je otiso u Doboj da zaprijeti da Sloga 3 zabije. Cak je i pomocnom zaprijetio da ne digne ofsajd u Ugljeviku i juce da svira penal. A za kraj prijetio je Ziljkic sa nekom ,MAFIJOM' da moraju i derbi izgubiti
INACE EVO KO TAKVE PRICE PUŠI, LJUDI KOJI NE ZNAJU KO JE IGRAO. CUJ MOLIM VAS KRETNJA ANCICA A LIK IMAO KARTONE NIJE NI BIO NA STADIONU

INACE EVO KO TAKVE PRICE PUŠI, LJUDI KOJI NE ZNAJU KO JE IGRAO. CUJ MOLIM VAS KRETNJA ANCICA A LIK IMAO KARTONE NIJE NI BIO NA STADIONU

Kad je dosao Mirvic, prije tri cetri godine. Kako podmaza sjever svi se usutise. Jbg prijetio je Ziljkic iz Borca, zato niau prisli dalje od 4 mjesta. Evo sad su peti.SedrenikHz je napisao/la: ↑10 mar 2024, 01:59Raja previse dusmana imamo nemojmo sami sebi biti. Ja sam maloprije pogledao derby i molim vas samo pratite kretnje pojedinih igraca, Anicica pogotovo, ali nisu cista posla ubjedjen sam, yebo to mi svakako evrope necemo vidjeti ako je sve cisto, ali ako nije i rijesimo se ovih kriminalaca ubjedjen sma da cemo krenuti mljet, ALI ZATO SRIJEDA NAS SVE ZOVE ZAGRMIMO SVI
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
Ovaj je kralj pobjednikOvako je i kod fedje bilo, vratit ce se, pa se vrati kod drugog trenera

Pa de raspitaj se do kraja kad si već pametan.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
-
- Kontakt:
Poruka za sve vidjenje glave, nemojte ići na derbi ubice vas narod kao pse
-
- Kontakt:
Jesu li udarali 20 na 1 ili su skupili muda pa isli 10 na 1?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Promjenite mu sifru wifi-aOvo se desilo u gradskom derbiju. Malo carke izmedju dva navijaca. Brzo se smirilo

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Tetrijebe gradski derbi tu bude iza gola sto jednom dodje u sezoni. Ima ih i kod vas takvih. Ali neces skontatKONTRASVIH je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:13Promjenite mu sifru wifi-aOvo se desilo u gradskom derbiju. Malo carke izmedju dva navijaca. Brzo se smirilo![]()
Krenuo si na silu postavljati citate pao si zestoko qrcu za usi

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Najžalosnije je gdje god ti danas pokazuješ muda ispadaš budala i narod tr otkine, pusti tu priču gdje još u Bosni Srbiji ima nešto fer? Ajde vendeta ne seri19vendetta87 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:53Jesu li udarali 20 na 1 ili su skupili muda pa isli 10 na 1?
-
- Kontakt:
Nabijem te na qrac nije sjever marakane

Nego gdje nam je pitarsam nema mi ga nesto u zadnje vrijeme. Botovi se tope sa ovim sunovratom

-
- Kontakt:
Ne vidim potrebu da se neko napada ako je dosao normalno, bez ikakvih klupskih ili navijackih obiljezja. Cisto sumnjam da je izigravao nekog mangupa među 30 000 drugih navijaca. Moje neko mišljenjeTrt je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:27Najžalosnije je gdje god ti danas pokazuješ muda ispadaš budala i narod tr otkine, pusti tu priču gdje još u Bosni Srbiji ima nešto fer? Ajde vendeta ne seri19vendetta87 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:53Jesu li udarali 20 na 1 ili su skupili muda pa isli 10 na 1?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mozes ti pravdat kolko os, slika govori tisucu rijeciCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:06Pustio sam vas da vidim kakve cete sve gluposti napisati![]()
Ovo se desilo u gradskom derbiju. Malo carke izmedju dva navijaca. Brzo se smirilo ali tako uhvacen trenutak kao da se zvale nevjerovatno![]()

Al nevjerojatno sta sve dobar trenutak moze uhvatit

SAMO ŠIROKI!
Mislis da nije izigravao mangupa? Jesi mu ikad na instagram uso19vendetta87 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:50Ne vidim potrebu da se neko napada ako je dosao normalno, bez ikakvih klupskih ili navijackih obiljezja. Cisto sumnjam da je izigravao nekog mangupa među 30 000 drugih navijaca. Moje neko mišljenjeTrt je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:27Najžalosnije je gdje god ti danas pokazuješ muda ispadaš budala i narod tr otkine, pusti tu priču gdje još u Bosni Srbiji ima nešto fer? Ajde vendeta ne seri19vendetta87 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:53
Jesu li udarali 20 na 1 ili su skupili muda pa isli 10 na 1?

SAMO ŠIROKI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.