FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Blagoje Bratić

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Blagoje Bratić » 05 apr 2012, 14:01

tepsija je napisao/la:Ovome konju što je pogodio suca je 31 godina a ne 16-17 kako mnogi smatraju.
U tim godinama bi trebao malo 'nadoći',biti normalan član društva...ali jok.
Pa nije taj pogodio suca taj je lomio ogradu i palio baklje,nisi dobro skontao tekst.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 05 apr 2012, 14:06

SaltCityAttack je napisao/la:vidi se da vecina danas ljudi u Banja Luci su ustvari doslje u taj grad :(...hajde nekako moram da razumijem da taj grad pripada RS i ako to nikad necu priznati, ali ne mogu nikako razumjeti da je od onakve carsije nastala seljacka vukojebina :(...sta je sve naselilo onakav grad kakav je godinama bila Banja Luka :(
Pa većina ljudi u današnjem Sarajevu su iz Gusinja,Plava,Rožaja,N-Pazara,Afganistana,Abu dabija... pa to nikom ne smeta.Nemoj sve u isti koš ;)
Zadnja izmjena: soba 39, dana/u 05 apr 2012, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
"Indija,Pakistan..."

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 05 apr 2012, 14:08

soba 39 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:vidi se da vecina danas ljudi u Banja Luci su ustvari doslje u taj grad :(...hajde nekako moram da razumijem da taj grad pripada RS i ako to nikad necu priznati, ali ne mogu nikako razumjeti da je od onakve carsije nastala seljacka vukojebina :(...sta je sve naselilo onakav grad kakav je godinama bila Banja Luka :(
Pa većina ljudi u današnjem Sarajevu su iz Gusinja,Plava,Rožaja,N-Pazara,Afganistana,Abu dabija... pa to nikom ne smeta.Nemoj sve pod isti koš ;)
ovo za afganistan i abu dabi grohotom se smijem

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 05 apr 2012, 14:11

E,a gdje vam je Schlager?? :lol:
Einigkeit und Recht und Freiheit

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 05 apr 2012, 14:15

soba 39 je napisao/la:
Pa većina ljudi u današnjem Sarajevu su iz Gusinja,Plava,Rožaja,N-Pazara,Afganistana,Abu dabija... pa to nikom ne smeta.Nemoj sve u isti koš ;)
Možda i jesu, ali opet se ne ponašaju seljački k'o što je to slučaj u Banjoj Luci. Toliki kompleksi i nacionalizam, Bože sačuvaj, nevjerovatno. Ono uzvikivanje sa tribina može doći samo od maloumnika. Toga naprimjer u Sarajevu, Zenici, Tuzli nema.
Čelik Zenica 1945

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 05 apr 2012, 14:19

Nimla_RZ je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:
Možda i jesu, ali opet se ne ponašaju seljački k'o što je to slučaj u Banjoj Luci. Toliki kompleksi i nacionalizam, Bože sačuvaj, nevjerovatno. Ono uzvikivanje sa tribina može doći samo od maloumnika. Toga naprimjer u Sarajevu, Zenici, Tuzli nema.
Nisam gledao niti znam šta se uzvikivalo(to je druga tema) samo mi pomalo smeta to dijeljenje na Drvar,Glamoč,Kupres... i "rođene" banjalučane i s druge strane Gusinje,Plav,Rožaje... i "rođene" sarajlijice.Jedni su "rođeni "da budu seljaci,huligani,varvari... a drugi su po rođenju "FGR"
"Indija,Pakistan..."

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 05 apr 2012, 14:23

domorocki je napisao/la:E,a gdje vam je Schlager?? :lol:
Eno i Drinin Vuk na BL forumu :lol: koji su tamo bolesnici boze sacuvaj ...
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 apr 2012, 14:32

Giallorossi je napisao/la:
domorocki je napisao/la:E,a gdje vam je Schlager?? :lol:
Eno i Drinin Vuk na BL forumu :lol: koji su tamo bolesnici boze sacuvaj ...
Meni kad' god je dosadno odem malo na taj forum da se nasmijem. Tamo nema zdrave rasprave, nego samo mitovanja (za one koji ne znaju, mitovanje je disciplina u kojoj se gleda ko će opalit' veći mit o nekome ili nečemu) :D Ima par normalnih ljudi, ali čim napišu nešto što se kosi s mitovanjem, odmah je opšti poziv na linč i na moderatore da dotične banuju. Kako god, meni fina zabava dođe, kada nemam pametnija posla. :D

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 05 apr 2012, 14:35

Koja komedija ovi plavi što se kao zgražavaju ovdje, niko se ne sjeća kada su ti isti plavi oskrnavili najsvetije tuzlansko mjesto "kapiju", kao htjeli da polože cvijeće i onda napali djecu istog tog grada kao i obližnje prolaznike.

Žao mi je samo suca koji je došao da zaradi hljeb za svoju djecu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 05 apr 2012, 14:41

VolimTz je napisao/la:Koja komedija ovi plavi što se kao zgražavaju ovdje, niko se ne sjeća kada su ti isti plavi oskrnavili najsvetije tuzlansko mjesto "kapiju", kao htjeli da polože cvijeće i onda napali djecu istog tog grada kao i obližnje prolaznike.

i tebi se grohotom smijem
izvrces pricu isto sto rade i "oni"

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 05 apr 2012, 14:42

VolimTz je napisao/la:Koja komedija ovi plavi što se kao zgražavaju ovdje, niko se ne sjeća kada su ti isti plavi oskrnavili najsvetije tuzlansko mjesto "kapiju", kao htjeli da polože cvijeće i onda napali djecu istog tog grada kao i obližnje prolaznike.

Ovo za manijake sto pricas ispali ste picke i onda se vadite na to sto se to desilo na mjestu gdje su sehidi izginuli.Imas slike,imas video imas pamet pa kontaj... jedino ako si balavac ili glup onda ne zamjerim.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 05 apr 2012, 14:45

Nimla_RZ je napisao/la: Možda i jesu, ali opet se ne ponašaju seljački k'o što je to slučaj u Banjoj Luci. Toliki kompleksi i nacionalizam, Bože sačuvaj, nevjerovatno. Ono uzvikivanje sa tribina može doći samo od maloumnika. Toga naprimjer u Sarajevu, Zenici, Tuzli nema.
poslije šaban show-a u finalu kupa(mater ustasku, Osima retardiranog...) mislim da smo mi(robovi) posljednji koji trebamo bacit' kamen na lesinare...

neka svak' cisti ispred svog' dvorista i mirna bosna...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 apr 2012, 14:51

http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-borac ... jaca/78003" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo ima samo smisla da nam za 5 dana iznesu koliko zivotinja je uhapseno, a ne da sad pokusavaju optuziti sudiju da je on krivac za sve. Ovo moze jedino ako je neko iz rukovodstva bio na tribinama zajedno sa tim maloumnim budalama.

Ja volim svoju Zenicu sto kad reprezentacija BiH igra mi volimo i skandiramo srbinu Misimovicu, Supicu, Naleticu.... Citav stadion voli i navija za heroje BiH. Koji kur.c vise forsirate mrznju i uvrede. Znam da ima divnih ljudi u BL i volim sto postoje i drugaciji od ovih niskokotiranih budala 21-og vijeka.....

niko ni na koga ne treba d abaca kamen ..... ako ste pecinari i nemojte to zbog normalnih ljudi...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 05 apr 2012, 14:53

POD HITNO BOJKOT LIGE ! Dosta je više krađa u režiji sudija i Ivice Osima.Svaka čast Stojniću na izjavi koju je dao danas,tako svi trebaju razmišljati.
$ ? $ ? ? " " ".

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 05 apr 2012, 14:56

Daj bolan kako te nije sramota spominjat taj dogadjaj, ima nas koji se vrlo dobro sjecamo tih scena :mrgreen: :oops:
010 ISN'T JUST A CODE

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 05 apr 2012, 15:02

koliko ja vidim samo su banjalucani huligani i seljaci,a u ostalim navijackim grupama su svi do jednog magistri dr nauka,intelektualci.navijaci su svugdje isti,u sarajevu se bodu medjusobno,hz ulecu na teren tuku sve zivo unistavaju svoj stadion,manijaci u doboju nozevima napadaju navijace drugih grupa,napadaju u zenici robijase,ovamo hz ultrase napadaju,ultrasi fukare i tako dalje i tako dalje.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 apr 2012, 15:05

Borcu 10.000 KM kazne i šest susreta bez publike
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 05 apr 2012, 15:06

fredi je napisao/la:koliko ja vidim samo su banjalucani huligani i seljaci,a u ostalim navijackim grupama su svi do jednog magistri dr nauka,intelektualci.navijaci su svugdje isti,u sarajevu se bodu medjusobno,hz ulecu na teren tuku sve zivo unistavaju svoj stadion,manijaci u doboju nozevima napadaju navijace drugih grupa,napadaju u zenici robijase,ovamo hz ultrase napadaju,ultrasi fukare i tako dalje i tako dalje.
Mi manijaci bar ne prekidamo tekme i ne uzvikujemo fasisticke parole, a ostalo je sve manje vise u ultra fazonu :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 05 apr 2012, 15:08

Prava steta sto je tekma prekinuta.
Bila bi to prava rapsodija u plavom u gradu na Vrbasu.
Ubijeđen sam da je za veliki broj žitelja Bl pravi praznik kada dolazi Lider i da ljudi dolaze da gledaju majstorije istinski fudbalsih znalaca , popu Zebe, Guše, realno smo prekucali ovu ligu i žao mi je svih normalnih ljudi koji bi sigurno na kraju pozdravili našu apsolutnu dominaciju.
Da se odigralo do kraja, bilo bi dva tri gola razlike za nas , ali opet, okrenimo se se Olimpicu i zakucavanju na vrhu tabele.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 05 apr 2012, 15:08

Rosas7 je napisao/la:Borcu 10.000 KM kazne i šest susreta bez publike
maksimalna kazna,tako i treba ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.