FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1000 karata su nam dali za nicaze !... Srusit ce horde sve kordone, sjever gine za sampione !! 

04.10.2009 !!
Mikel je najveća ubleha BH-a Fudbala... i to što trči i presjece lopte, više nas košta po naš go, jer dodaje protivničkim igračima, joj kakvih sve ovdje stručnjaka ima koji brane Mikela, čudo hahahah i djeca vam se smiju
preimenovat ćemo klub u atletski
preimenovat ćemo klub u atletski

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kad jednom dovedemo pravog zadnjeg veznog, tek ce onda neki da progledaju i da vide sta smo gledali od Rustema, a sta je nama trebalo u stvari. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Kad jednom dovedemo pravog zadnjeg veznog, tek ce onda neki da progledaju i da vide sta smo gledali od Rustema, a sta je nama trebalo u stvari.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U biti većina i ne zna, pravu ulogu zadnjeg veznog.. oni kontaju to je samo rušit i kao prekidat te kontre(a mi svaku utakmicu s njim u sastavu skoro primili go) on treba da iznosi lopte, ulazi između štoperaa po nju, razigrava ekipu u sredini i po krilima i bokovima, da ne budemo ho-ruk ekipa, izbi -nabi, a to smo većinu utakmica i bili, daj na krilo Dulji pa šta bude... ali gospodo Medunjanin, Alonso, Modrić, pogledajte šta oni rade(ovdje ne govorim taj njihov kvalitet kad to rade, nego samo njihov zadatak kako rade i sta rade), jednostavno mozak ekipe, a mi na tom mjestu posjedujemo PANJ...joker90 je napisao/la:Kad jednom dovedemo pravog zadnjeg veznog, tek ce onda neki da progledaju i da vide sta smo gledali od Rustema, a sta je nama trebalo u stvari.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Voliš li me kada sam mrtav pijan voliš li me kad pravi sam grubijan.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Rustemovic colk.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
http://www.klix.ba/sport/nogomet/savez- ... /160803097
Samo su lesinari i bbb veci levati od onih koji sebe nazivaju navijacima FK Sarajevo! Ovo su mjesecne plate za dva igraca koji mogu dignuti igru da glat udjemo u grupe Lige sampiona!
Aferim bakljadno-petardne nakaze, samo nakazite klub! Samo naprijed levati jedni!
PS. znam da ce sad svi osuti na ovaj post...bolje bi vam bilo da razmislite o podrsci klubu i igracima umjesto sto im nanosite stetu!
Samo su lesinari i bbb veci levati od onih koji sebe nazivaju navijacima FK Sarajevo! Ovo su mjesecne plate za dva igraca koji mogu dignuti igru da glat udjemo u grupe Lige sampiona!
Aferim bakljadno-petardne nakaze, samo nakazite klub! Samo naprijed levati jedni!
PS. znam da ce sad svi osuti na ovaj post...bolje bi vam bilo da razmislite o podrsci klubu i igracima umjesto sto im nanosite stetu!
Volio bih, vidjeti sljedeću utakmicu ovaj sastav:
Pavlović-Kadušić-Novaković-Balić-Bekić-Mihojević-Sarić-Duljević-Projekat-Crnkić-Ahmetović
Pavlović-Kadušić-Novaković-Balić-Bekić-Mihojević-Sarić-Duljević-Projekat-Crnkić-Ahmetović
-
- Kontakt:
azizmpj je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/savez- ... /160803097

Šteta se nanosi upravi. Igrači su svjesni koja je bagra u upravi i njima ne pravimo nikakvu štetu. A te igrače što pominješ, evo vascijelo ljeto kazne nismo napravili pa ne dođoše.azizmpj je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/savez- ... /160803097
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Et oni bi doveli dva igrača za te pare, ne umiju!
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti si jedna velika neznalica sto se tice fudbala. Prvo, gdje su ti igraci kome cemo davati te plate? Ti mislis da bi sve ovo bilo da nam nisu lagali iz dana u dan od igraca pa do stadiona, makar neke pocetne ideje, necega? Drugo, tvoje nepoznavanje fudbala nam govori da bi neka 2 igraca mogla unaprijediti igru pa da udjemo u grupe lige prvaka. Jesi li ti uopste svjestan koliko je potrebno za grupne faze lige prvaka? mi sa tom dvojicom ne bi mogli pomak ni u EL napraviti, mozda malo u ligi da osvojimo par bodova vise. Klub i igraci ce uvijek imati podrsku, pa nas 1K+ iz zajebancije ode na gostovanje. Mi bolan nismo europu izborili u najboljoj financijskoj situaciji ikada, klubovi su se izivljavali na nama, bolje smo na hrenovkama igrali i to ti je cinjenica, mozes to i sam pogledati. Nasi ljudi u upravi su veoma nestrucni jer ovo mentalno zaostala osoba ne bi uradila svom voljenom klubu sa ovolikim finansijama, pogotovo u nasoj ligi. Mislis da se ne bi moglo sve fino rijesiti kada bi ljudi radili u korist FK Sarajeva, da znaju makar osnove neke? Ove godine nismo krenuli lose, bolje je nego sto sam ja ocekivao ali jel ti vidis do cega su oni mene ili nas doveli, da mi kao najveci BH klub strepimo od jednog Zrinjskog i da govorimo kako ocekujemo X na Koševu jer su nas toliko svi ponizavali prosle sezone? Naravno da ne opravdam ovo sto mi radimo (navijaci) ali imamo 99 gorih problema nego ovo, ovo bi se rijesilo kad bi normalni ljudi radili za FK Sarajevo.azizmpj je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/savez- ... /160803097
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
ista prica oko kazni vec deset dana **** te 
UPRAVA NAPOLJE, DINO ODLAZI !!!

UPRAVA NAPOLJE, DINO ODLAZI !!!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
A sta su Besic, Matic, Tiote, Leiva, Can, Carrick, Dier, Wanyama, Mikelledesma je napisao/la:U biti većina i ne zna, pravu ulogu zadnjeg veznog.. oni kontaju to je samo rušit i kao prekidat te kontre(a mi svaku utakmicu s njim u sastavu skoro primili go) on treba da iznosi lopte, ulazi između štoperaa po nju, razigrava ekipu u sredini i po krilima i bokovima, da ne budemo ho-ruk ekipa, izbi -nabi, a to smo većinu utakmica i bili, daj na krilo Dulji pa šta bude... ali gospodo Medunjanin, Alonso, Modrić, pogledajte šta oni rade(ovdje ne govorim taj njihov kvalitet kad to rade, nego samo njihov zadatak kako rade i sta rade), jednostavno mozak ekipe, a mi na tom mjestu posjedujemo PANJ...joker90 je napisao/la:Kad jednom dovedemo pravog zadnjeg veznog, tek ce onda neki da progledaju i da vide sta smo gledali od Rustema, a sta je nama trebalo u stvari.

Medunjanin, Alonso, tj takav tip igraca kraj sebe mora imati igraca kao sto je Rustemovic.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Kakvoj bolan upravi, ti likovi stete samo klubu i imenu FK Sarajevo, ne placa Dino iz svog dzepa vec FK Sarajevo iz svog budzeta, naprave prekid kad se lomila tekma na derbiju i ti pricas da ne rade protiv ekipe, ulete u teren protiv Borca, mi izgubimo 3:0 za zelenim stolom a treba li dobiti utkmicu, uljecu u kupu protiv Slobode hoce transparent da ukradu utakmica na ivici prekida, da ne pricam o desavanjima kad se vracaju sa gostovanja (trafike,benzinske pumpe,radnje).zlo87 je napisao/la:Šteta se nanosi upravi. Igrači su svjesni koja je bagra u upravi i njima ne pravimo nikakvu štetu. A te igrače što pominješ, evo vascijelo ljeto kazne nismo napravili pa ne dođoše.azizmpj je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/savez- ... /160803097
Svaka njima cast na navijanju i podrsci ali imaju neka pravila koja sa sve navijace, gledaoce, gradane vazi i niko od njih nije iznad toga.
Da je prava uprava pa da se pozabavi vise sa pitanjem rjesavanja problema huliganstva i vandalizma garantujem ti da bi najmanje 15-20% vise raje na stadionu bilo.
Ako smo mogli Proticu, Emersonu i Cezaru dati 30 ili 50k km godisnje moze se onda malo i za navijace izdvojiti
1. Sto razmisljas tako povrsno? Mislis da je Tanu svejdno da se daju tolike pare na to? A zna se zbog ceg se to radi, pa nek izvole.isko1807 je napisao/la:Kakvoj bolan upravi, ti likovi stete samo klubu i imenu FK Sarajevo, ne placa Dino iz svog dzepa vec FK Sarajevo iz svog budzeta, naprave prekid kad se lomila tekma na derbiju i ti pricas da ne rade protiv ekipe, ulete u teren protiv Borca, mi izgubimo 3:0 za zelenim stolom a treba li dobiti utkmicu, uljecu u kupu protiv Slobode hoce transparent da ukradu utakmica na ivici prekida, da ne pricam o desavanjima kad se vracaju sa gostovanja (trafike,benzinske pumpe,radnje).zlo87 je napisao/la:Šteta se nanosi upravi. Igrači su svjesni koja je bagra u upravi i njima ne pravimo nikakvu štetu. A te igrače što pominješ, evo vascijelo ljeto kazne nismo napravili pa ne dođoše.azizmpj je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/savez- ... /160803097
Svaka njima cast na navijanju i podrsci ali imaju neka pravila koja sa sve navijace, gledaoce, gradane vazi i niko od njih nije iznad toga.
Da je prava uprava pa da se pozabavi vise sa pitanjem rjesavanja problema huliganstva i vandalizma garantujem ti da bi najmanje 15-20% vise raje na stadionu bilo.
2. Protiv Borca nije uopste bilo ono organizivano, vec su pojedinci uletili. Plus znamo da su se poslije toga stvorili svi uslovi za utakmicu ali igraci Borca nisu htjeli izaci, al su opet dobili na zelenom stolu.
3. O kakvom ti prekidu govoris kad se to desilo na poluvremenu i odma smo istjerani sa tribine.
To dole necu komentarisat, to je furka svih navijaca koja je po meni glupa, al opet to rade pojedinci.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Alen Škoro
- Kontakt:
Smijesna teorija koja mi direktno udara na inteligenciju. O čemu pričaš majstore, kakvo je to opravdanje?Arhitekt je napisao/la:Ako smo mogli Proticu, Emersonu i Cezaru dati 30 ili 50k km godisnje moze se onda malo i za navijace izdvojiti
Ljudi dragi razmislite dobro prije nego nešto napišete.

Neka je stid i sram svakog "navijača" koji je na ovaj način oštetio klub!
Što je on veći navijač od mene ako pali baklje i uništava stolice? Što je to on "korisniji za bordo naciju" od bilo koga od nas?
Kakve su to teorije? Ne izbijate pare ni Edisu, ni Elviru ni Dini iz džepa, nego klubu!
Jeste li svjesni kakve se stvari(pozitivne) mogu uraditi za 30-40 hiljada koliko je već kazne?
Liječite svoje komplekse negdje drugo, a ne na našem Sarajevu!
Puna podrška Almiru Hurtiću i momcima!

NON MOLLARE MAI
Znam kakve smo stvari mogli uraditi za 30-40k zato i nabrajam ove igrace, a mogao bih komotno jos 15ak ali mi mrsko vala pisati.Ako se moze Dino taliti sa igracima i davati svakakvi tarabama par hiljada mjesecno moze se onda i za navijace izdvojiti.Kada sve stvari budu stimale, kada budemo imali na platnom spisku igrace koji opravdavaju svoju platu onda cu biti protiv navijackih ispada, ali sumnjam da ce ih tad biti ikako.Alen Škoro je napisao/la:Smijesna teorija koja mi direktno udara na inteligenciju. O čemu pričaš majstore, kakvo je to opravdanje?Arhitekt je napisao/la:Ako smo mogli Proticu, Emersonu i Cezaru dati 30 ili 50k km godisnje moze se onda malo i za navijace izdvojiti
Ljudi dragi razmislite dobro prije nego nešto napišete.![]()
Neka je stid i sram svakog "navijača" koji je na ovaj način oštetio klub!
Što je on veći navijač od mene ako pali baklje i uništava stolice? Što je to on "korisniji za bordo naciju" od bilo koga od nas?
Kakve su to teorije? Ne izbijate pare ni Edisu, ni Elviru ni Dini iz džepa, nego klubu!
Jeste li svjesni kakve se stvari(pozitivne) mogu uraditi za 30-40 hiljada koliko je već kazne?
Liječite svoje komplekse negdje drugo, a ne na našem Sarajevu!
Puna podrška Almiru Hurtiću i momcima!