FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
36
22%
2. Borbu za Evropu
81
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 162

riGonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la riGonTM » 09 avg 2022, 15:59

perodeformero je napisao/la:
09 avg 2022, 15:57
riGonTM je napisao/la:
09 avg 2022, 15:33
09 avg 2022, 15:27

Realno ova ekipa je malo iznad borbe za opstanak, mrtva sredina i individualno i kao kolektiv
Ma kakva mrtva sredina? Imaš najboljeg golmana lige, u odbrani imas Cocalica koji je isto najbolji stoper lige, cekas Zukanovica (njih dvojica će bit najbolji stoperski par u historiji lige), imas mlade reprezentativce (Hodzic, Malic, Gasal, Beca), dva krila od kojih se ne zna koji je bolji, Stilic plejmejker... ova ekipa moze zavrsit u top 4 bez ikakvog ustručavanja, samo je potrebna osoba koja će to sve poslozit sve na svoje mjesto
Niti je golman najbolji u ligi, niti je Cocalic najbolji stoper lige, niti od ovih mladih imas trenutno neke koristi, u buducnosti mozda, ali i to daj boze. Shvatam ljubav i sve ostalo, ali malo realnosti ne bi bilo lose. Slazem se jedino da je ekipa odlicna s obzirom na finansije, to da
Ma gdje nije najbolji stoper? Koju ligu ti gledas brate? Lik ti sam drzi zadnju liniju Zelje, navedi mi i jednog boljeg stopera od njega u ovoj ligi evo ti sve na svijetu. Dodji nekad na stadion, odgledaj ga uzivo, pa onda pricaj sta valja, a sta ne
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 09 avg 2022, 16:00

Ko kaze da smo losiji od Borca, Veleza, Sirokog i Tuzle taj nije objektivan.. U pet deka sa njima, a rezultati znacajno ispod njihovih..
Pročepit će negdje.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 09 avg 2022, 16:01

SudoHusika je napisao/la:
09 avg 2022, 15:58
Mislim da ovaj momak uopšte nema predstavu ali, eto, hajde.
Sam Ara godisnje kosta Videoton koliko sisoju kompletna ekipa i svi uposlenici po finansijskom izvjestaju :mrgreen:
Pročepit će negdje.

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 09 avg 2022, 16:02

MojaMalenkost je napisao/la:
09 avg 2022, 15:56
09 avg 2022, 15:49

Znaš li ti uopšte kolika je Hodžićeva godišnja plata u Videotonu?
Vjerovatno bi njegove pola plate koju bi mu isplacivali bilo vise od pune plate prvih 11 :urnebes: Ja se sjecam da mu je u Dinamu mjesecna plata bila 25k eura kada je tamo otisao.. Ne vjerujem da je i sad niza u Videotonu..
Ljudi, ja vam samo prenosim informacije koje sam dobio i sta je klub htio. Uopste ne znate u kakvoj je Hodzic situaciji, pogledajte koliko nije igrao, prica je bila da ce plata biti 50-50%, ali to bi se jos moglo spustit i dogovorit s obzirom na njegovu trenutnu formu. Jeste li vi svjesni da je jedan usrani Zec imao mjesecnu platu u Zelji u iznosu od 15.000KM, i onda se kao sazalio i spustio na 10k? Dajte molim vas, Krpic vam je bio jedan od najplacenijih igraca u PL, ako ne i najplaceniji, i sta mislite da bi igrao za 2000 u Zelji poslije tolike plate u TC?

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 09 avg 2022, 16:06

riGonTM je napisao/la:
09 avg 2022, 16:02
MojaMalenkost je napisao/la:
09 avg 2022, 15:56

Vjerovatno bi njegove pola plate koju bi mu isplacivali bilo vise od pune plate prvih 11 :urnebes: Ja se sjecam da mu je u Dinamu mjesecna plata bila 25k eura kada je tamo otisao.. Ne vjerujem da je i sad niza u Videotonu..
Ljudi, ja vam samo prenosim informacije koje sam dobio i sta je klub htio. Uopste ne znate u kakvoj je Hodzic situaciji, pogledajte koliko nije igrao, prica je bila da ce plata biti 50-50%, ali to bi se jos moglo spustit i dogovorit s obzirom na njegovu trenutnu formu. Jeste li vi svjesni da je jedan usrani Zec imao mjesecnu platu u Zelji u iznosu od 15.000KM, i onda se kao sazalio i spustio na 10k? Dajte molim vas, Krpic vam je bio jedan od najplacenijih igraca u PL, ako ne i najplaceniji, i sta mislite da bi igrao za 2000 u Zelji poslije tolike plate u TC?
Trbušni zid, trtična kost, sve mi znamo. Samo što lažeš ili ti ili taj ko ti prenosi glupe informacije. Njegove pola plate ti je jedno 30% godišnjeg budžeta našeg kluba. Da si rekao da će ga "džaba" posuditi ili da će doći kao slobodan igrač pa ok.

Krpiću nije bilo dovoljno naših 6,7 hiljada km i to je sasvim ok. Imao je duplo u TC, vjerovatno je u Australiji 3x jača ponuda nego naša i to je to. No hard feelings. Fudbal je biznis i njemu Željo ne znači nešto puno u životu.
Željezničar za život cijeli!

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 09 avg 2022, 16:13

Mozda je mislio 5%

TigerWoods
Kontakt:

Post Postao/la TigerWoods » 09 avg 2022, 16:18

riGonTM je napisao/la:
09 avg 2022, 15:33
09 avg 2022, 15:27
Poslje Zrinjskog i Sarajeva, uprava je sklopila najjacu ekipu u ligi… realno.
Realno ova ekipa je malo iznad borbe za opstanak, mrtva sredina i individualno i kao kolektiv
Ma kakva mrtva sredina? Imaš najboljeg golmana lige, u odbrani imas Cocalica koji je isto najbolji stoper lige, cekas Zukanovica (njih dvojica će bit najbolji stoperski par u historiji lige), imas mlade reprezentativce (Hodzic, Malic, Gasal, Beca), dva krila od kojih se ne zna koji je bolji, Stilic plejmejker... ova ekipa moze zavrsit u top 4 bez ikakvog ustručavanja, samo je potrebna osoba koja će to sve poslozit sve na svoje mjesto
Konacno neko normalan. Nismo slabi kao sto mi mislimo.

Pride imas Haracica kojeg pljujemo covjek je rodjeni golgeter, kao i Drinu koji ce biti reprezentativac. Plus na klupi fajtera i borca kakav je Sablja.

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 09 avg 2022, 16:23

riGonTM je napisao/la:
09 avg 2022, 15:42
CiroDiMarcio je napisao/la:
09 avg 2022, 15:35
Evo dosao Amoah, da dodje jos Zukanovic i ono sto je nemoguce ali eto spic kalibra krpic, GARANTUJEM da opet sa sabljom ne bismo izborili europu sto znaci da trener nije najmanji problem. Trener je bio najmanji problem i kad je tomo bio na klupi pa je dobio nogu u takvoj situaciji, Mulalic kad je preuzeu klupu tad je bio period kad je trener bio najmanji problem. Sa ovakvom ekipom je trener ogroman problem jer ne igramo dobro. Nije stvar rezultata jbt vidim da vec 8 njeseci nabijamo loptu nidje veze, a govorimo kako nemamo srece, kakva ba sreca, sreca je kad udjemo u napad a da neko od nasih udje u sesnaesterac
Sablja ti je pravio problem oko Krpica, sad ti pravi problem oko Zukanovica. Iz kluba su htjeli dovesti Aru Hodzica na posudbu gdje bi mu davali platu 50%, a 50% bi plaćao Videoton. Doticnom se to nije svidjelo, htio je Krpica samo i na kraju ga Krpic izradi i ode u Australiju. Samo da se to ne desi sa Zukanovicem, tj da mu ne pukne film jer nije mi jasno da se igrač takvog kalibra stavlja na CEKANJE
Opet širiš dezinformacije,Zuka traži ugovor na papiru,čim se to desi,upada u trenažni proces.
Krpić je tražio 6 milja,nama puno,i tu se zvršilo.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 avg 2022, 16:28

Bender
Galic Coca Drina Malic
Beca Hodzic
Stilic
Santos Haracic Gasal

Ekipa za Tuzlu kako bi bilo logično. Kapiten Cocalic
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 09 avg 2022, 16:46

bhsport je napisao/la:
09 avg 2022, 16:28
Bender
Galic Coca Drina Malic
Beca Hodzic
Stilic
Santos Haracic Gasal

Ekipa za Tuzlu kako bi bilo logično. Kapiten Cocalic
Ja bih volio vidjeti mucaja, bar zadnjih 20min. Mislim da bi taj mali pojeo teren plus kad skupi malo iskustva i snage jer je mal. Beca je mozda previse spor ili ne zeli da trci tako da koliko god Mekic bio los, drugog startera nemamo na toj poziciji, kao zamjenu na poluvremenu staviti eto becu ok

A protiv tuzle imamo domaci teren i izmorenog protivnika kojem ce to biti treca tekma u 7 dana, a realno nisu nesto ni odigrali protiv slobode. Vrijeme mozda ne bude idealno pa ne budu pune tribine a i SFF je.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 09 avg 2022, 16:50

Još jedan dan.. il' bos il' hadžija.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 09 avg 2022, 17:04

Beca nema muda.. Istraumiran kad udje u igru.. Sve ostalo ima.. Mekic bi meni na klupu, ako nista onda zbog one dukserice.. Jedino ako gore nije bio po zadatku :mrgreen:
Pročepit će negdje.

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 09 avg 2022, 17:11

jointunija je napisao/la:
09 avg 2022, 16:23
riGonTM je napisao/la:
Evo dosao Amoah, da dodje jos Zukanovic i ono sto je nemoguce ali eto spic kalibra krpic, GARANTUJEM da opet sa sabljom ne bismo izborili europu sto znaci da trener nije najmanji problem. Trener je bio najmanji problem i kad je tomo bio na klupi pa je dobio nogu u takvoj situaciji, Mulalic kad je preuzeu klupu tad je bio period kad je trener bio najmanji problem. Sa ovakvom ekipom je trener ogroman problem jer ne igramo dobro. Nije stvar rezultata jbt vidim da vec 8 njeseci nabijamo loptu nidje veze, a govorimo kako nemamo srece, kakva ba sreca, sreca je kad udjemo u napad a da neko od nasih udje u sesnaesterac
Sablja ti je pravio problem oko Krpica, sad ti pravi problem oko Zukanovica. Iz kluba su htjeli dovesti Aru Hodzica na posudbu gdje bi mu davali platu 50%, a 50% bi plaćao Videoton. Doticnom se to nije svidjelo, htio je Krpica samo i na kraju ga Krpic izradi i ode u Australiju. Samo da se to ne desi sa Zukanovicem, tj da mu ne pukne film jer nije mi jasno da se igrač takvog kalibra stavlja na CEKANJE
Opet širiš dezinformacije,Zuka traži ugovor na papiru,čim se to desi,upada u trenažni proces.
Ja nikad nisam rekao da Zuka ne želi da igra, nit da ga iz kluba ne žele. Edis ga nije htio, nije postojala želja kod njega, to ce ti potvrditi svako u klubu i oko njega

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 09 avg 2022, 17:24

jointunija je napisao/la:
09 avg 2022, 16:23
riGonTM je napisao/la:
8 milja je tražio na sta su nasi pristali i u tom momentu je imao ponude iz Saudije i Australije koje ga obezbeđuju do kraja života
moSa ljoŽe

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 09 avg 2022, 18:00

Od ovih silnih insajderskih mozemo zakljucit samo jedno - niko veze nema sta se desilo :D

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 avg 2022, 18:46

Edis napolje, 4 pobjede samo pa lik je tockonja.

mekic i Dzenis klupa protiv TC.

Zukanovicu hajde ba samo da Aco grije klupu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 09 avg 2022, 18:53

MocMahale444 je napisao/la:
09 avg 2022, 18:46
Edis napolje, 4 pobjede samo pa lik je tockonja.

mekic i Dzenis klupa protiv TC.

Zukanovicu hajde ba samo da Aco grije klupu.
Znaci igrači su ispostovali ono sto rade na treningu samo u 4 utakmice :rol:
moSa ljoŽe

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 09 avg 2022, 19:23

Baš me zanima kako to vi znate i.gadjate se ciframa. Tražio, dobio, to jedino da sjedite na pregovorima pa znate. A vi kuci potrbuške lezite i smisljate gluposti. Blage veze nemate i još.unosite nemir s svojim glupostima.

Zeljinodijete1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljinodijete1921 » 09 avg 2022, 19:24

Ništa od Eldina evo objavila zvanična stranica na Facebooku…
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 09 avg 2022, 19:24

Saopštenje za javnost Tima za pregovore sa strateškim partnerom 🔵⚪

Obavještavamo članove Kluba, navijače i javnost o posljednjim aktivnostima Tima za pregovore na uspostavljanju strateškog partnerstva sa potencijalnim partnerima.

Tim za pregovore do roka utvrđenog na posljednjoj sjednici Skupštine zbog objektivnih razloga nije finalizirao saradnju koja je tom prilikom komunicirana delegatima. Uprkos tome, Tim za pregovore će i u narednom periodu nastaviti aktivnosti i razgovore sa zainteresiranim subjektima za uspostavu strateškog partnerstva sa našim Klubom.

Napominjemo da informacije koje su u procesu pregovaranja sa potencijalnim strateškim partnerima, sukladno potpisanom ugovoru o povjerljivosti, označene kao povjerljive, ne možemo podijeliti s javnošću. Međutim, o svim posljednjim aktivnostima Tima na ovom planu upoznati su relevantni organi Kluba.

Klub ovim putem također želi demantovati posljednje medijske objave i nagađanja o statusu dosadašnjih aktivnosti na uspostavi strateškog partnerstva te usput podsjeća javnost da su pouzdane i tačne informacije dostupne isključivo na službenim kanalima komunikacije Kluba.

Pozivamo sve navijače na razumijevanje i strpljenje u vezi sa implementacijom ovog historijskog procesa. Mnogobrojne su administrativne i vanjske prepreke sa kojima se Klub suočava na putu uspostavljanja strateškog partnerstva, no potpuno smo sigurni da će nas isti na kraju dovesti do željenog ishoda, a to je stabilna i uspješna budućnost FK Željezničar.

Mi smo Željini, Željo je naš!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 25 gostiju.