FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

King of the kop
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la King of the kop » 25 avg 2011, 19:17

Dobra vam prognoza za prvu utakmicu da igare u gostima kod engleza oni nisu uigrani doveli samo 3 igraca za prve postave..... vama ce biti dobro ako i drugi zavrsite...... :twisted:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 avg 2011, 19:18

Zao mi je sto ce jedna velika ekipa ispasti nakon grupe, ali eto bar ce Bayern biti favorit u Evropskoj ligi..
Celik!3,2,2.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 25 avg 2011, 19:20

dobro je ovo, nece biti zajeb.ancije. realno, ovo ako se shvati ozbiljno, bayern ce biti prvi u grupi, ako budu pravili budale od sebe bice zadnji i cao. nadam se samo da nece biti nekih povreda.
volio bih da napoli bude drugi, oni su mi nekako najdrazi poslije bajerna od ovih evropskih ekipa, jbg dzeko nek se zadovolji evropa ligom i nek ceka iducu godinu :D

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 25 avg 2011, 19:20

AllGunsBlazing je napisao/la:Zao mi je sto ce jedna velika ekipa ispasti nakon grupe, ali eto bar ce Bayern biti favorit u Evropskoj ligi..
Al' možda im Arsenal predvođen pinpongom pomrsi račune,nakon što se upaznaju s Mariom Gotzeom.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 avg 2011, 19:22

Dabar je napisao/la:Teška grupa,City je favorit,međutim Bayern može biti 2 i proći u 1/8 finala.ali nažalost tu im je kraj jer idu na Inter od kojeg redovno gube...
tebi se svaki put mogu samo nasmijat...pa ev ti jedan kez :P :P :P :P :P :P :P :P pošto si ti neozbiljan drugačije čovjek na tvoje postove ne može reagovat, al kakav nick tavki i postovi i ev još jednom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

e sad malo ozbiljno....grupa je jedna od najtežih, znači s obzirom da smo nosioci težu smo teško mogli dobit
Mnogi će naravno kod nas u Bosni vidjet city kao favorita grupe s obzirom da Džeko tamo igra...Samo ljudi budimo realni, Džeko mi je jako drag, s obzirom da je igrao i za želju i reprezentativac uspješan i sve to, al logično da je po iskustvu u Ligi prvaka i po tome kako još stabilno odbrana djeluje bayern favorit broj jedan u grupi...A da vam pravo kažem svejedno mi hoče li neko reči i da smo treči po snazi u grupi kad čemo mi dokazat na kraju i biti prvi...Grupa jeste teška al je to samo izazov za nas na putu dalje...Da u fudbalu sve i naopako može krenut pa da se ova 3 manja kluba razgoropade (tačnije njihove ekipe) i to je moguče, al da je van Gaal trener možda bi se i mogli brinut, al tad bi bio ludji scenario mlatnuli bi nekog u zadnjem kolu 4-1...Ovako će biti dosta drugačije, za one koji mrze Bayern po malo i dosadno jer će bayern pozada zamijesit beton, gore lagano i strpljivo ići i to će laganini da bude osmina finala...Moguče da bude i ubjedljivijih pobjeda, al može što se mene tiče i sve po 1-0...sasvim mi svejedno :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 avg 2011, 19:22

AllGunsBlazing je napisao/la:Zao mi je sto ce jedna velika ekipa ispasti nakon grupe, ali eto bar ce Bayern biti favorit u Evropskoj ligi..
Arsenal je prvi favorit za osvajanje CL teško će biti svakom timu igrati sa vanserijskim igračima koje ima Wenger. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 avg 2011, 19:24

Saurman je napisao/la:
Arsenal je prvi favorit za osvajanje CL teško će biti svakom timu igrati sa vanserijskim igračima koje ima Wenger. :lol:
:lol: :lol: :lol: Svejedno, zao mi je Bayerna, kad ne mogu pobijediti Borusiju iz Menhegladbaha kako ce jedan City, ovo ce Dzeko rijesiti, kao i do sad kad je igrao protiv Bayerna..
roy_makaay je napisao/la:
Al' možda im Arsenal predvođen pinpongom pomrsi račune,nakon što se upaznaju s Mariom Gotzeom.
:lol: :lol: :lol: Jest, tako je ako ti to kazes :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 25 avg 2011, 19:26

Iskreno, teško da ste mogli proći gore. Jedino da je Milan umjesto Villareala.
:roll: Napoli

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 25 avg 2011, 19:26

Ja rekoh jutros da se djavo ne izaziva :D

Ponosni smo nosioci najteze grupe :lol:
Grupa cistokrvni Evropsi vrh;Premiership,La Liga,Bundesliga,Seria A :D

Ako nisu planirali do sad dovest' pojacanje,onda ce razmislit' u ovih 6 dana ako hoce da doguraju do finala...Ni jedan protivnik nije "levat" i ako se City uigra brze nego mi,naci cemo se u nezavidnoj poziciji,jer svi igraci u Cityu su gladni Lige sampiona.

Sigurno je ovo i najzanimljivija grupa,jer ni jedna ekipa ne igra isti fudbal.
Motivacije nam ne nedostaje,samo da nas zdravlje posluzi i kvaliteta je tu.

Nek' nam je sa srecom :D
#miasanmia

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 25 avg 2011, 19:26

Dobili smo najtezu grupu. Al dobro je. Ovi su svi ipak nekolko nivoa ispod nas.
Sto se tice prognoze, ocekujem sve pobjede bez primljenog gola 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 avg 2011, 19:28

Najbolje od svega je to što će žabari dobiti po nosu :lol: .
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2011, 19:29

King of the kop je napisao/la:Dobra vam prognoza za prvu utakmicu da igare u gostima kod engleza oni nisu uigrani doveli samo 3 igraca za prve postave..... vama ce biti dobro ako i drugi zavrsite...... :twisted:
Neko ima srece ili pak bude vrijedan tokom cijele godine i zaradi da se nadje u drustvu velikana pa cak i onih manjih, dok neko nema ni to zadovoljstvo i na kraju krajeva se mora zodovoljavati sitnicama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 avg 2011, 19:30

Postman je napisao/la:
Pa prvo se izvlače oni iz 2. jakosne grupe. Da je Milan umjesto Villareala, onda ti ta ekipa u 4. potu i ne bi bila bitna, jer bi već do tada im'o grupu smrti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 avg 2011, 19:34

Kad BVB odere guzove Arsenalu :lol: :lol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 25 avg 2011, 19:35

Saurman je napisao/la: Da Napoli je sila od ekipe kojoj Barcelona složi petardu u trećem sastavu :lol: ,,čuj on sebi postavlja pitanje o Robbenu i ambicijama Bayerna :lol:
Pa Barca :arrow: BAyernu uvali 4 gola :lol: :lol: pa sta sad ?? Barca je Barca ,,,,
A eto prizeljkivao si tesku grupu takvu ste i dobili .. sa NApoliem naravno ...
i da ,a sto ja to ne bi mogao sebi postavljati pitanja o ambicijama Bayerna i Robbena ,ti decko mislis da ti jedini navijas i volis FCB ? :oops: :oops:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 25 avg 2011, 19:37

Monolog je napisao/la:
Postman je napisao/la:
Pa prvo se izvlače oni iz 2. jakosne grupe. Da je Milan umjesto Villareala, onda ti ta ekipa u 4. potu i ne bi bila bitna, jer bi već do tada im'o grupu smrti.
Pa teza ova 2 u paketu nego Milan 8-)

Bitno je da u Bayernu podcijene Villareal i Napoli :mrgreen:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 avg 2011, 19:38

Nije mi nikako jasno sta se ovi iz Arsenala javljau.Btw pa njih bi i Radnički iz Lukavca dobio sa 2-3 razlike po suncanom vremenu te da ih zaobidju povrede i suspenzije.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 25 avg 2011, 19:39

Saurman je napisao/la:
Da Napoli je sila od ekipe kojoj Barcelona složi petardu u trećem sastavu ,,čuj on sebi postavlja pitanje o Robbenu i ambicijama Bayerna
Bayern ce isto Napoliju spucati 5 komada :mrgreen: sanjaj.

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 25 avg 2011, 19:42

@Saurmane tebi je 19:40 jutro :roll: :lol: prpa Villareal, klub koji 6 komada primi od Reala u La Ligi pa sta.. :lol:
Zadnja izmjena: Postman, dana/u 25 avg 2011, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 avg 2011, 19:42

sta reci zestoka grupa gledjuci mi smo na papiru favoriti protiv sve tri ekipe ali da li cemo to opravdati na terenu ostaje da se vidi. idemo redom sto se tice man.citya oni su debitanti i zaocekivati je da ce dati od sebe maksimum imajuci u vidu da su doveli aguera i nasrija i na njih treba ozbiljno pripaziti izuzetno su pokriveni na svim poz.i to vrlo kvalitetnim igracima za razliku od nas tako da ocekujem dvije zestoke utakmice ,dalje viljareal sta reci o zutoj podmornici na celu sa fantasticnim rosijem oni su odma iza man.citya ne bi trebali imati previse problema sa njima ali ni njih ne treba podcjeniti tek tako na kalderonu mogu sa svima igrati pred svojom publikom ako barcu i real namuce zasto ne bi i nas tako da i tu treba ozbiljno pristupiti , i na kraju zabari tu je za ocekivati 6 bodova ipak su oni ispod citya i zute podmornice po kvalitetu ali sigurno da se moze potrefiti los dan za protivnicku ekipu i vrlo brzo ce pokazati svoje zabarske zube .

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.