Nisam ni ja za dovodjenje samo jos da mi gis javi ko jeVanja8 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 21:01Ja ga nikada ne bih potpisao i prvi put sam unaprijed protiv tog transfera, daleko je on od ikakvog betona...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:56Cimirot može, vjerujem da bi i sad bio radilica.
Rahmanović nije igrao ozbiljno zadnjih godinu dana, a toliko ga priželjkujemo da sam uvjeren da bi podbacio. Daj Bože da dođe i da me demantuje.
Oršić bi bio bomba, apsolutno zvijezda roka, ali koliko je to realno - jako diskutabilno. Svakako je dobrodošao ako je moguće.
Što se tiče ovog stopera, dobre kvalitete, s time da neće mnogi biti zadovoljni ako se realizuje, bit će raji jasno ako se sazna![]()
Ali do Zekica je i njegovu postujem
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ti koji ne budu zadovolji ovim stoperom ako ga zavrsimo se razumiju u fudbal ko Mara u kriv quracGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:56Cimirot može, vjerujem da bi i sad bio radilica.
Rahmanović nije igrao ozbiljno zadnjih godinu dana, a toliko ga priželjkujemo da sam uvjeren da bi podbacio. Daj Bože da dođe i da me demantuje.
Oršić bi bio bomba, apsolutno zvijezda roka, ali koliko je to realno - jako diskutabilno. Svakako je dobrodošao ako je moguće.
Što se tiče ovog stopera, dobre kvalitete, s time da neće mnogi biti zadovoljni ako se realizuje, bit će raji jasno ako se sazna![]()
P.S @Vanja
@ GiS
Nabijem vas i vase znanje

Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 05 maj 2025, 21:08, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Samo recite Jel Amar

Ma bjezi ba Ado, ti si najpoznatiji ovdje po najavama transfera, ti kad krenes transfere najavljivati odmah se prelazni rok ugasi...ado-hz je napisao/la: ↑05 maj 2025, 21:06Ti koji ne budu zadovolji ovim stoperom ako ga zavrsimo se razumiju u fudbal ko Mara u kriv quracGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:56Cimirot može, vjerujem da bi i sad bio radilica.
P.S @Vanja
@ GiS
Nabijem vas i vase znanje![]()

Nego, je li najmladji junior krenuo na radarsku obuku...?
-
- Kontakt:
Ma sve je tu jasno,ono sto je meni smjesno sto su ovdje Rozmana ismijavali strucnjaci a u HR ga strucna lica hvale,razlog tome je jer ovdje je izgubio motiv nakon par lakrdija,nije znao kako da postavi igru jer su ga sudije ubijale niti da vrati igrace u ritan i iste motivise nakon brutaln8h kradji.Vanja8 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:50Nema tu neke razlike izmedju HNL i nase lige...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:44Gledam analizu HNL-a sa maxsport sa Jelicicem ovim,analiziraju taktiku,kretnju igraca itd. i hvale Rozmana kako je preporodio i postavio igru,takodje i igrace. Prikazuju gol i kretnju igraca gdje izgube loptu i odma pritisnu uzmu loptu i gol,onda se prebacim na Borac i nasu ligu kod tog gola Gigovic i slicni bi u toj akciji svirnuli 3 faula i crveni jer su startovi bili zestoki al cisti kao suza,onda kako da se trener ili neki taj igrac koji igra odlicno da se prebaci na ovo sudjenje gdje moras igrat bez kontakta?
I kod nas je slicno, cim borcev igrac izgubi loptu, odmah te Kazlagic pritisne i vrati je u posjed...![]()
Nije jos, jos smo mali 4-ti mjesecVanja8 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 21:10Ma bjezi ba Ado, ti si najpoznatiji ovdje po najavama transfera, ti kad krenes transfere najavljivati odmah se prelazni rok ugasi...ado-hz je napisao/la: ↑05 maj 2025, 21:06Ti koji ne budu zadovolji ovim stoperom ako ga zavrsimo se razumiju u fudbal ko Mara u kriv quracGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:56Cimirot može, vjerujem da bi i sad bio radilica.
P.S @Vanja
@ GiS
Nabijem vas i vase znanje![]()
![]()
![]()
![]()
Nego, je li najmladji junior krenuo na radarsku obuku...?
Ovaj stariji sad ce mu aBd 2god on vec mrda krilima aviona u kabini i spreman je sa tajom da letimo i idemo po prvo pojacanje

Znam da ti je mahalac GiS rekao koji je stoper nemoj zezati lik je dobar, u paru sa Gojkovicem beton bi bili.
Sve je realno sada kada Maminjo uleti u klubGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:56Cimirot može, vjerujem da bi i sad bio radilica.
Od kad se pojavio @PapakizSarajeva, ja sa @Gospodinom iz Sarajeva nisam razmijenio ni jednu poruku, slobodno ga pitaj...ado-hz je napisao/la: ↑05 maj 2025, 21:14Nije jos, jos smo mali 4-ti mjesec
Ovaj stariji sad ce mu aBd 2god on vec mrda krilima aviona u kabini i spreman je sa tajom da letimo i idemo po prvo pojacanje![]()
Znam da ti je mahalac GiS rekao koji je stoper nemoj zezati lik je dobar, u paru sa Gojkovicem beton bi bili.
Nemoj molim te da ovaj najmladji sta okasni u obuci, odmah ti to kehni za radar, pa polako, neka brlja iz pocetka, naleci ce sve sa vremenom...
Inace Privatna firma Aerodromi Sarajevo, dobro radi nadam se ?
-
- Kontakt:
Mouhamed Menaour Belkheir je 26-godišnji alžirski nogometaš rođen 2. siječnja 1999. u Parizu. Igra na poziciji napadača, visok je 185 cm i preferira igru lijevom nogom. Trenutno nastupa za belgijski klub RAAL La Louvière, gdje je na posudbi iz nizozemskog kluba Fortuna Sittard .MSOZ101 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:09Malo sam lutao po X i naišao sam na ovog igrača, ističe mu ugovor na kraju šestog mjeseca, trenutno je na posudbi, a sadašnji klub haman ima želju da ga ostavi. Zove se Mouhamed Belkheir. Mislim da je sa svojim klubom izborio plasman u prvu ligu Belgije. Ne znam koliko je to težak posao za nas, ali djeluje mi kao pravo dobar špic, brz i veoma dobar šut, ne znam kakav je realno, ali ovo na videima mi djeluje dobro za nas jer pogađa van 16m.
Karijera
Belkheir je prošao omladinske škole talijanskih klubova Hellas Verona, Inter Milan i Brescia. Profesionalnu karijeru započeo je u Torinu, ali nije upisao nastupe za prvi tim. Nakon toga, igrao je za portugalske klubove Sanjoanense, Leixões i Vilafranquense, gdje je posebno zapažen bio u sezoni 2021/2022 s 31 nastupom i 6 golova . U srpnju 2023. potpisao je za Fortunu Sittard, ali je već sljedeće godine posuđen belgijskom drugoligašu RAAL La Louvière .
Statistika (sezona 2024/2025)
U belgijskoj Challenger Pro League, Belkheir je odigrao 26 utakmica i postigao 14 golova, što ga čini jednim od najboljih strijelaca lige . Njegova prosječna ocjena na Sofascoreu iznosi 7.08, s najboljim učinkom u travnju 2025. kada je postigao 5 golova u 4 utakmice .
Stil igre
Belkheir je snažan i tehnički potkovan napadač koji se ističe dobrim pozicioniranjem i osjećajem za gol. U Eredivisie je imao prosjek od 2.37 udaraca po utakmici, ali s niskom preciznošću od 18.18% . U Belgiji je pokazao veću učinkovitost, što sugerira da mu stil igre više odgovara u toj ligi.
Zaključak
Mouhamed Belkheir je talentirani napadač koji je kroz različite europske lige stjecao iskustvo i razvijao svoje vještine. Njegov trenutni uspjeh u belgijskoj ligi pokazuje njegov potencijal i sposobnost prilagodbe različitim stilovima igre.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Mislav nije ozbiljnog fudbala igrao od sezone 2022/2023. Uz to, ima 32 godine, koji će nam? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Kup srijeda 18 h to je sad prioritet . Pojacanja i ta prica bit ce vremana juni ,juli . Svo na kosevo .
Na YT nema ništa iz ove sezone, ali imaju neki raniji radovi. Dobar šut, napada dubinu i zna podijelit dobar pas. Šta ja znam djeluje mi interesantno.pjankesarajevo je napisao/la: ↑05 maj 2025, 21:24Mouhamed Menaour Belkheir je 26-godišnji alžirski nogometaš rođen 2. siječnja 1999. u Parizu. Igra na poziciji napadača, visok je 185 cm i preferira igru lijevom nogom. Trenutno nastupa za belgijski klub RAAL La Louvière, gdje je na posudbi iz nizozemskog kluba Fortuna Sittard .MSOZ101 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:09Malo sam lutao po X i naišao sam na ovog igrača, ističe mu ugovor na kraju šestog mjeseca, trenutno je na posudbi, a sadašnji klub haman ima želju da ga ostavi. Zove se Mouhamed Belkheir. Mislim da je sa svojim klubom izborio plasman u prvu ligu Belgije. Ne znam koliko je to težak posao za nas, ali djeluje mi kao pravo dobar špic, brz i veoma dobar šut, ne znam kakav je realno, ali ovo na videima mi djeluje dobro za nas jer pogađa van 16m.
Karijera
Belkheir je prošao omladinske škole talijanskih klubova Hellas Verona, Inter Milan i Brescia. Profesionalnu karijeru započeo je u Torinu, ali nije upisao nastupe za prvi tim. Nakon toga, igrao je za portugalske klubove Sanjoanense, Leixões i Vilafranquense, gdje je posebno zapažen bio u sezoni 2021/2022 s 31 nastupom i 6 golova . U srpnju 2023. potpisao je za Fortunu Sittard, ali je već sljedeće godine posuđen belgijskom drugoligašu RAAL La Louvière .
Statistika (sezona 2024/2025)
U belgijskoj Challenger Pro League, Belkheir je odigrao 26 utakmica i postigao 14 golova, što ga čini jednim od najboljih strijelaca lige . Njegova prosječna ocjena na Sofascoreu iznosi 7.08, s najboljim učinkom u travnju 2025. kada je postigao 5 golova u 4 utakmice .
Stil igre
Belkheir je snažan i tehnički potkovan napadač koji se ističe dobrim pozicioniranjem i osjećajem za gol. U Eredivisie je imao prosjek od 2.37 udaraca po utakmici, ali s niskom preciznošću od 18.18% . U Belgiji je pokazao veću učinkovitost, što sugerira da mu stil igre više odgovara u toj ligi.
Zaključak
Mouhamed Belkheir je talentirani napadač koji je kroz različite europske lige stjecao iskustvo i razvijao svoje vještine. Njegov trenutni uspjeh u belgijskoj ligi pokazuje njegov potencijal i sposobnost prilagodbe različitim stilovima igre.
-
- Kontakt:
Normalno da je igrao,za sve ove sto se spominju on je igracina mada nema nista od njega. Ajd super da smo dotle dosli da Orsic nije za nas,to ce Rijeka pametna da pokupi.
Salim se malo, dobar je Roga ali ja bi doveo jos nekog malo kvalitetnijeg. Primao je glupih golova kao na onoj prvoj europskoj na kosevu kada je prosla kroz njega lopta, onda ima nekih "divljih" istrcavanja i odluka. Sve u svemu treba ga ostaviti jer je solidan i srcan i kada je sjedio na klupi prvi skako da slavi golove i hajca ekipu.
Gdje je igrao? Jedva 1200 minuta fudbala ima ili 34 utakmice za sve ovo vrijeme?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 21:46Normalno da je igrao,za sve ove sto se spominju on je igracina mada nema nista od njega. Ajd super da smo dotle dosli da Orsic nije za nas,to ce Rijeka pametna da pokupi.
https://www.transfermarkt.com/mislav-or ... ler/119150
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Ma i da nije igrao nikako, ipak covjek ima karijeru nevjerovatnu. Sve zavisi od njegove ozbiljnosti, ako dodje ozbiljan npr popisat ce ligu sigurno a ako dodje kontajuci lahko ce to bi nam bio najveci promasaj ikad vjerovatno.Pendulum je napisao/la: ↑05 maj 2025, 22:10Gdje je igrao? Jedva 1200 minuta fudbala ima ili 34 utakmice za sve ovo vrijeme?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 21:46Normalno da je igrao,za sve ove sto se spominju on je igracina mada nema nista od njega. Ajd super da smo dotle dosli da Orsic nije za nas,to ce Rijeka pametna da pokupi.
https://www.transfermarkt.com/mislav-or ... ler/119150
Opet ne znam odakle to da ce doci covjek prije 4 mjeseca tek dosao kod ovih?
Joj maroon jesam se ismijao za onaj ordenov post pod tvojim nickom, suze su me oblile...maroon46 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 22:07Salim se malo, dobar je Roga ali ja bi doveo jos nekog malo kvalitetnijeg. Primao je glupih golova kao na onoj prvoj europskoj na kosevu kada je prosla kroz njega lopta, onda ima nekih "divljih" istrcavanja i odluka. Sve u svemu treba ga ostaviti jer je solidan i srcan i kada je sjedio na klupi prvi skako da slavi golove i hajca ekipu.

Prodao Celikavedranbadjun je napisao/la: ↑05 maj 2025, 23:15Jel fakat istina da je Mamić u klubu ili oko kluba ili je šuplja?
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, nedimmmm1337, THEC i 21 gost.