Stani, ima li kod tebe ikada nesto pozivno ili stalno kenjanje, zasto ovo, zasto ono, ne valjda ovako, ne valja onako??samogrbavica je napisao/la:Veceras je posjeta odlicna ako uzmes cinjenicu da imas da gledas antitalenat od fudbala. Ekipe su nam odron kad krenes od Olimpica, Zrinjskog pa do nas. Ovo je sto veceras bilo jedno 2.000 oduzmi ako te u madarskoj razbiju. Znaci ocekuj jedno 4 milje brat, bratu da ce biti. E to je ono sto se prica napravi tim da privuces raju, a ne da ne mogu sastaviti dva pasa kako treba. Nije fazon da ti napunis ekipu s 10 golova nego da igras, a ne kao skupljeni s ulice. Malo me Oda razocarao..
Kad dode neko napise da je veceras bilo lijepo treba se pitati gdje mi zivimo.ahmetovic, zato ti je bilo dobro
Ja stvarno se nekad zapitam jesam ja toliko lud za Zeljom da kad gledam ovo dzigerica mi je u ustima jbt.
Daj malo realnosti.
Kao prvo, sta si ocekivao? Das 10 KM i ocekujes mega fudbal ravan onome sto gledas Utorkom i Srijedom na ArenSport? Je li to tvoja poanta price?
Koliko je ulozeno, toliko ujedno i imamo, i toliko mozemo pruziti.
Realnost kaze, imali smo srece u zrijebu sto smo izvukli ekipu gdje se mozemo nadati, tj imamo neke izglede, a u suptrom Boga pitaj?
Tako, prvo apetite treba dovesti na jednu realnu razinu, pa onda nesto pokusati.
Cinjenica jeste da su nam ekipe ****, pocevsi od Zrinjskog, Olimpica i nas, ili ne treba sada ocekuvati bajke i basne..
Valjda vise znas i sam da je sve ovo na amaterskom nivou, bar sto se nas tice ujedno i lige. Jedino Sarajevo se pocelo izvlaciti iz sivila, pa cemo uskoro vidjeti hoce li uspjeti se izvuci, jer za to treba rezultattska potvrda na euro sceni. To tada, tj dok ne pronademo nekoga tko ce uloziti u nas, samim tim dobiti status profesionalnog kluba koje zeli da se takmici sa najboljim, onda se mozemo necemo nadati, a ovo je sve prezivaljanje, od danas do sutra, tj od sezone do sezone..