FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 06 avg 2016, 22:24

Majkl je napisao/la:Pregovara se i radi na dovođenju stopera.
;) :thumbup: :wave: no sikiriki
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 avg 2016, 22:25

Almire Hurtiću, život si mi zgadio.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 06 avg 2016, 22:25

Kao sto sam i glasao u onoj anketi, a i ocekivao X, jbg protiv tradicije se ne moze izgleda, nekako i najrealniji ishod meca, jer smo bili ocajni. Najgore sto mi nemamo konstante, jedna extra tekma protiv Zrinjskog, pa danas ova patnja protiv ekipe koja se sabrala prije 20 dana manje vise. Najvise brinu ove oscilacije u igri i ekipe, a i igraca pojedinih, a pogotovu oba Bekica, najkriticniji su bili i danas, a Bgm i proslu tekmu. Bice ovo teska sezona uz mnogo turbulencija sve su sanse, a kako bi drugacije sa nama i bilo, od euforije do ocaja u tren.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 06 avg 2016, 22:26

KenChoo je napisao/la: Evander iznosi realne činjenice.
Full stop.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 avg 2016, 22:28

branioci uprave, i dine kada odete po dnevnice recite dini selimovicu da nadju trenera sa licencom i da nije strumf, da dovedu IGRACA jer ih imamo mozda tri u ekipi...
HVALA

i pravi ste oni .. isti, nema vas, sakrijete se , valjda cekate pobjedu od 1-0 nad krupom da bude JOKER na aparatima ili evander..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 06 avg 2016, 22:29

Ljudi shvatite nama navijacima J*** zivce svake sezone ista prica sa njima i uzaludno radovanje i mastanje o titulama znaci taman krenemo fino i onda useremo samo cu reci nek nam je bog na pomoci sa allegrijem ! :|
04.10.2009 !!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 avg 2016, 22:29

Nama je bitno samo da udjemo u ligu za prvaka.Mi smo sada nesto kao LBJ u NBA ligi,ovaj regularni dio nam je potpuno nebitan i samo cekamo "playoff" gdje cemo blago receno silovati konkurenciju jer je opste poznato da mi dominiramo i pokazujemo svu svoju moc protiv boljih timova.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 06 avg 2016, 22:31

Gledam i slusam ove izjave Hurtica i mislio sam da od Papeta nema glupljeg trenera al ovaj Hurtic je sve prekuco.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 06 avg 2016, 22:31

I jos mi trebaju kone da nam pametuju kako je ovo, ono trebalo bgt ne treba nam nicije mudrovanje .
04.10.2009 !!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 avg 2016, 22:32

Almiru Bekicu treba zabraniti da pokusava dugim loptama da promijeni stranu, od njegovih dugih lopti se moze dobiti rak ociju na tribinama. Nek pokusava ubaciti loptu po zemlji ili nek je jednostavno pusti da izađe sa terena, samo nek je ne dize, jer svakako ne moze more s broda pogoditi sa svojom dugom loptom. Iduce kolo nek Ahmetovic dobije zuti, protiv Metalhehehe-a igramo bez napadaca. :kafa:

Jos da prodamo Duljevica i kompletiran je igracki kadar za ovu sezonu, pojacanja naravno ne trebamo. Bivsi golman Zeljeznicara na nasoj klupi ce to sve fino posloziti! Da Tan ili ti njegovi bogalji ista prate ovu nasu ligu i ko nam bodove uzima, pa tacno bi platio atentat na Dinu debila! Jeftinije bi ga to doslo, nego sto ga doticni i taldzije klempave ko levata. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 avg 2016, 22:35

Rustem u drugom pol. kao Cimi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 avg 2016, 22:35

Unbx od 1-10 koliko volis Hurtica :mrgreen: ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 avg 2016, 22:40

Besic je napisao/la:Unbx od 1-10 koliko volis Hurtica :mrgreen: ?
Error 404

Pozdrav za policajku sa tribine, jedina svijetla tačka na ovom gostovanju.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 avg 2016, 22:41

Besic je napisao/la:Nama je bitno samo da udjemo u ligu za prvaka.Mi smo sada nesto kao LBJ u NBA ligi,ovaj regularni dio nam je potpuno nebitan i samo cekamo "playoff" gdje cemo blago receno silovati konkurenciju jer je opste poznato da mi dominiramo i pokazujemo svu svoju moc protiv boljih timova.
Ne pretjerujmo.
Zrinjski, Sloboda, Željezničar i mi ćemo završiti u top 4.
Široki će, po svemu sudeći biti razočarenje sezone i mislim da smo i mi a i ove tri nabrojane ekipe za nijansu malo jači.

Da je tu Benko, usudio bi se reći da nemamo ništa lošiju ekipu od ovih ostalih, ali ovako, Boga mi, kad krenu suspenzije, ne daj Bože povrede, mislim da ćemo imati problema jer zamjenu za Ahmetovića nemamo, zamjenu u odbrani nemamo.

Od ove 4 ekipe, najbolje će proći ona koja bude najprofesionalnija, koja bude imala dobru atmosferu i koja ne bude imala puno afera i turbulencija u i oko kluba. Tu smo mi ubjedljivo najlošiji, odmah drugo kolo afera sa pivama, odlazak najboljeg igrača. Navijači traže odlazak uprave i trenera, igrači igraju pod pritiskom zbog manjka kvaliteta i to je sve što nas vode nestručni i neprofesionalni ljudi.

Igrat ćemo toplo-hladno, kiksat ćemo gdje ne trebamo i teško da se možemo boriti za titulu.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 06 avg 2016, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 avg 2016, 22:43

Ne sikiraj se Listice,vrlo brzo ce ti Sarajevo u goste,tradicija nije na nasoj strani,dolazimo spustenih gaca i rasirenih guzova.

Od sutra smo 5-6-ti koji vec :facepalm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 avg 2016, 22:45

Bekići ko sline odigrali usput budi rečeno. Da još jednom pohvalim stručnjaka koji umjesto mozga ima mitohondrije u glavi, pa ne vidi da Hodžić može samo krilo igrat.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 06 avg 2016, 22:46

aleksandar_veliki je napisao/la:Momci lose danas. Gledao sam tekmu i negativno iznenadjen. Nakon dobre igre sa Zrinjskim danas katastrofa? Celik je po meni i dalje glavni kandidat za ispasti, a danas na terenu vala nije se moglo primjetiti ko je Celik, a ko Sarajevo.
Prvo hvala za link danas.
A Celik je takva ekipa kao i cijeli grad imaju neku animozitet prema sarajevskim klubovima i tad igraju sa nekim posebnim elanom i prosle godine su bili otpisani pa se izvukose. Vama su upropastili sezonu kad im nista nije trebalo. Evo nama pocetak mada danas smo mi toliko lose igrali da je i ovaj bod uspjeh.
Sto se tice njihovog ispadanja mislim da nece nakon ova tri kola ima puno kandidata.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 06 avg 2016, 22:47

Ja sam sa tribine vidio da je Amer Bekic najgori bio danas, ono je nevjerovatno. Dulja se MORA brze rjesavati lopte. I sta je sa onim autovima i kornerima? Ja fakat ne kontam sta oni pokusavaju 10 puta za redom ondje. Crnkic los previse. Cetkovic odigrao fino. Balic je pravi VODJA, kad su svi ispred sjevera pobjegli on je ostao i vidjelo se da mu je krivo zbog rezultata, Huritc spustio glavu ko najveca p. Al sam se sjebo kako je Amer Bekic katastrofalan, ja ne znam sta je ono stvarno.
Samo da nas krupa ne mlatne, ocigledno su nezgodni.. Adilovic, Kadusic, Novakovic, Mihojevic, Balic, Rustemovic, Saric, Cetkovic, Duljevic, Hodzic, Ahmetovic.
MI IMAMO TRAMVAJEE TRAMVAJE TRAMVAJE MI IMAMO TRAMVAJE GDJE SU VAMA??
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 avg 2016, 22:48

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ove godine rusimo Zenicu i Listicu. Citirajte me u vakat :bih:
:bih: :bih: :bih:
. :think:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 avg 2016, 22:50

Danas su ama baš svi bili loši... a neki su samo dokazali da su PANJEVI
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 40 gostiju.