Jarane po mom licnom misljenju, Hodzic kako udje mi primamo gol po njegovoj strani od 3 utakmice primili smo na 2 gol sa desne strane po izlasku Kadusica. Hodzic je ofanzivno super igrac ali defanzivno isti Hebibovic. Kadusic i pored svojih gresaka je super defanzivac za njega.isko1807 je napisao/la:Sljedecu tekmu trebaju pojedinci malo da odmore, prije svega Duljevic,Al.Bekic i Am.Bekic i Kadusic.
Ovo danas kako je Dulja igrao nije vrijedno kapitenske, uredu ne ide te sut,dribling, ali da onako hodas po terenu i onakav pristup ne ide nikako. Danas kako je igrao nista losije nebi ni Hodzic, Hebibovic ili Andjusic to odradili.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
https://****.com - Secret Dating - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Verified Girls Chat [/url]
ma hodzica umjesto crnkica, kadusica ostavit i to je to, njih dvojica bi se nadopunjavala odlicno
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
MortemHz je napisao/la:Naravno da ne zivi.
ma ja,pretpostavio sam,"spasa nam nema,propasti nećemo" držimo se mi te krilatice
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
U kakvoj su koliziji FKS i Leon Benko? Dokle je došlo, ne smiješ podržavat Benku, odmah ga voliš više nego klub... Yebo brate taj spin. Dino i co. nisu klub, kao ni Almir Hurtić.TobeYarabi je napisao/la:jel vi navijate za FK SARAJEVO ili za benku??? dobio je papire i nek se nosi u 3 lijepe, sretno mu bilo..
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Joj buraz,da je Bogdo to suština problema!!! Za mene F.K.Saraj'vo je član najuže familije a možda i više.Kad SE nekad I zijani,gorčinu živim naredni dan.. Al to meni tako i eto.. Ima nas više takvih ovdje,vidi se to kad kad i na forumu ovdje..Rahma je napisao/la:+1fks74 je napisao/la:Sto se tice saida trazili ste gledajte on je novi alispahic
Kakva **** agonija na temi. Sarajevo se voli nakon pobjede Zrinjskog ili izgubljene od Krupe... od tih momaka koji su sada na terenu nemamo boljih, tako da nam jedino preostaje to da damo podrsku njima da naprave sto bolji rezultat u srijedu. Drugacije sigurno nece moci, mozemo samo napraviti situaciju jos gorom.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Udjem da vidim komentare nakon sto sam se vratio i odma mi se smucilo. Imamo ubjedljivo najbolje navijace na forumima kojima je mrsko do Koseva otic a i Zenica je bas daleko. Zato su prvi da pljuju. Dodje i ibretim se da neko psuje i naziva onakvim nazivima Kadusica kojem je 19 godina,i da kaze za Crnkica koji gine da treba na klupu,samo nastavite valjda vam neko postavi stream za sljedecu tekmu. Inace sto se igre tice ocajna i igra i Hurticeva vizija,kad je Cetkovic usao vidi se da je Mesi za Bekica koji je ocaj od igraca. Smjesno je citat poatove nekih stream navijaca poslije Zrinjskog i sada,neki igraci su tad bili Ibrahimovici a sad su nule hehe.
jel mene za Crnkica nesto prozivas?zagor1987 je napisao/la:Udjem da vidim komentare nakon sto sam se vratio i odma mi se smucilo. Imamo ubjedljivo najbolje navijace na forumima kojima je mrsko do Koseva otic a i Zenica je bas daleko. Zato su prvi da pljuju. Dodje i ibretim se da neko psuje i naziva onakvim nazivima Kadusica kojem je 19 godina,i da kaze za Crnkica koji gine da treba na klupu,samo nastavite valjda vam neko postavi stream za sljedecu tekmu. Inace sto se igre tice ocajna i igra i Hurticeva vizija,kad je Cetkovic usao vidi se da je Mesi za Bekica koji je ocaj od igraca. Smjesno je citat poatove nekih stream navijaca poslije Zrinjskog i sada,neki igraci su tad bili Ibrahimovici a sad su nule hehe.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Bio sam u Zenici danas, smijem li kritikovati? Sta mi imamo od te pogibije Crnkica danas? 10 izgubljenih lopti, nista konkretno urađeno, peglanje lopte svaki put, usporio je svaki pokusaj brze akcije kad je dosao u dodir s loptom. Izvini zagore sto kritikujemo, izvini sto smo losi!!zagor1987 je napisao/la:Udjem da vidim komentare nakon sto sam se vratio i odma mi se smucilo. Imamo ubjedljivo najbolje navijace na forumima kojima je mrsko do Koseva otic a i Zenica je bas daleko. Zato su prvi da pljuju. Dodje i ibretim se da neko psuje i naziva onakvim nazivima Kadusica kojem je 19 godina,i da kaze za Crnkica koji gine da treba na klupu,samo nastavite valjda vam neko postavi stream za sljedecu tekmu. Inace sto se igre tice ocajna i igra i Hurticeva vizija,kad je Cetkovic usao vidi se da je Mesi za Bekica koji je ocaj od igraca. Smjesno je citat poatove nekih stream navijaca poslije Zrinjskog i sada,neki igraci su tad bili Ibrahimovici a sad su nule hehe.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo da se zna da mi nisu uništili večer i svadbu. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
+1Rahma je napisao/la:+1fks74 je napisao/la:Sto se tice saida trazili ste gledajte on je novi alispahic
Kakva **** agonija na temi. Sarajevo se voli nakon pobjede Zrinjskog ili izgubljene od Krupe... od tih momaka koji su sada na terenu nemamo boljih, tako da nam jedino preostaje to da damo podrsku njima da naprave sto bolji rezultat u srijedu. Drugacije sigurno nece moci, mozemo samo napraviti situaciju jos gorom.
Svi u napad,jedan je HASE
+1TobeYarabi je napisao/la:jel vi navijate za FK SARAJEVO ili za benku??? dobio je papire i nek se nosi u 3 lijepe, sretno mu bilo..
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
To onaj bolesnik sa dobrinje Senči, Kadušića onako proziva,te kratki te ovo te ono,al malo je takvih inaće.. Mislim na utakmici na poluvremenu.zagor1987 je napisao/la:Udjem da vidim komentare nakon sto sam se vratio i odma mi se smucilo. Imamo ubjedljivo najbolje navijace na forumima kojima je mrsko do Koseva otic a i Zenica je bas daleko. Zato su prvi da pljuju. Dodje i ibretim se da neko psuje i naziva onakvim nazivima Kadusica kojem je 19 godina,i da kaze za Crnkica koji gine da treba na klupu,samo nastavite valjda vam neko postavi stream za sljedecu tekmu. Inace sto se igre tice ocajna i igra i Hurticeva vizija,kad je Cetkovic usao vidi se da je Mesi za Bekica koji je ocaj od igraca. Smjesno je citat poatove nekih stream navijaca poslije Zrinjskog i sada,neki igraci su tad bili Ibrahimovici a sad su nule heje
Moramo se boriti za, al baš navijače a ovu manjinu nekako smiriti malo,da makar manje vrijeđaju ako ništa više..
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Sve nam je jasno i sve je kazano. Sustina i glavni problem u svemu je ovo:
- FKS je privatno vlasnistvo gazde kojeg puno ne zanima rezultat i nema velikih sportskih ambicija sa nama,on ima tu neke druge interese i to je to!
I sta god mi sada kazemo ne pije vode. Ja sam vec shvatio kakva je nasa realnost,sve je bilo jasno nakon definitivnog ostavljanja Hurtica na klupi,transfer-roka i obustavljanjem daljnjeg placanja Benke iz Cardiffa.
Ali sta sada!?
Ostaje nam opet da se,bez obzira na sve,necemu nadamo jer ipak imamo solidnu ekipu koja se moze ukljuciti u borbu za vrh i ova vrlo losa igra danas je (mozda) rezultat psihickog pada nakon dva derbija i pobjede nad aktualnim prvakom. Bar ja to nekako utopijski vjerujem da je tako.
Slijedi nekoliko 'laksih' utakmica pa cemo vidjeti definitivno na cemu smo i hocu da tu vidim pristup i igru kao sa utakmice protiv Zrinjskoh! Ako bude igra i pristup kao danas,Bogami cemo biti u veeelikom problemu.
- FKS je privatno vlasnistvo gazde kojeg puno ne zanima rezultat i nema velikih sportskih ambicija sa nama,on ima tu neke druge interese i to je to!
I sta god mi sada kazemo ne pije vode. Ja sam vec shvatio kakva je nasa realnost,sve je bilo jasno nakon definitivnog ostavljanja Hurtica na klupi,transfer-roka i obustavljanjem daljnjeg placanja Benke iz Cardiffa.
Ali sta sada!?
Ostaje nam opet da se,bez obzira na sve,necemu nadamo jer ipak imamo solidnu ekipu koja se moze ukljuciti u borbu za vrh i ova vrlo losa igra danas je (mozda) rezultat psihickog pada nakon dva derbija i pobjede nad aktualnim prvakom. Bar ja to nekako utopijski vjerujem da je tako.
Slijedi nekoliko 'laksih' utakmica pa cemo vidjeti definitivno na cemu smo i hocu da tu vidim pristup i igru kao sa utakmice protiv Zrinjskoh! Ako bude igra i pristup kao danas,Bogami cemo biti u veeelikom problemu.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ovo većina piše a ja se s tim ne bih složio.zagorski je napisao/la:Sve nam je jasno i sve je kazano. Sustina i glavni problem u svemu je ovo:
Ali sta sada!?
Nisam upućen da sa sigurnošću tvrdim da je tako ali neko moje mišljenje u vezi Tana.
Mišljenja sam da njega puno ne zanima FKS, tako da ga briga da li mi završili 1 ili 5, ali ne znači da mi ne možemo biti prvi ako je njemu svejedno za rezultate. Pa zadnju sezonu smo najviše potrošili, imali ubjedljivo najveći budžet i sa svim uslovima i sredstvima koje smo imali morali smo osvojiti titulu a to što klub vode lopovi, nesposobnjakovići i amateri je do nas a ne do gazde. Složit ćete se da smo imali i više nego dovoljno svega da osvojimo titulu a ne da se blamiramo, pitam te, jel za to kriv Tan ili uprava, Ješić, Dino, Edis i ostali?
Kažeš ima neke druge interese? Koje?
Vjerovatno svi misle da vrati uloženo? Svi znate da se nije puno uložilo, čovjek je milijarder i njemu par miliona uopšte ništa ne znače a i mogao je to vratiti i vjerovatno jest prodajom Cimirota, pare od sponzora, prelazak Barbarića u Kortijk i slično i on tu opet ima većinske uloge koje može prodati za dosta više nego što ih je kupio. Ja ne vjerujem da je Tan tu kako bi zaradio jer svi znamo da se u našem fudbalu ne vrti mnogo novca i da on što bi za Sarajevom zaradio za godinu dana to može sa Kardifom za par dana u drugoj ligi.
Prelazak najtalentovanije djece u Kardif ili Kortijk? Pa do sad nikako nije priče bilo oko toga i mislim da to nije cilj.
Istina, i ja sam više očekivao da se uloži, očekivao sam bar mali dio onoga što su dobili ostali klubovi u regionu koji su "prodani", a mi smo dobili minimum minimuma ali i opet dovoljno da se izdignemo iz prosjeka lige ali sa ovim lopovima nismo ni to u stanju.
DINO, EDISE&CO - ODLAZITE IZ SVETINJE!
@sioux, to sto je one koje ti (a i ja takode) smatras odgovornim za katastrofalnu sezonu,ostavio i dalje da vode klub meni puno govori o njemu i njegovim sportskim ambicijama. Ti 'drugi interesi' su jednostavno receno Akademija i mladi igraci u njoj. Jer dugorocno gledano Akademija je zlatna koka koja ce mu sigurno ne samo vratiti ulizeno nego donositi redovno zaradu. Ovdje neko moze reci da se bez dobrog rezultata i evropskog nastupa ti igraci nece dobro prodavati,sto je samo djelomicno tacno. U najgorem slucaju jednostavno igraca prebaci u Kortrajk i proda ga iz belgijske lige.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Da li misliš da bi oni odgovarali i bili otjerani da nema Tana i da nije uzeo većinske uloge?zagorski je napisao/la:@sioux, to sto je one koje ti (a i ja takode) smatras odgovornim za katastrofalnu sezonu,ostavio i dalje da vode klub meni puno govori o njemu i njegovim sportskim ambicijama. Ti 'drugi interesi' su jednostavno receno Akademija i mladi igraci u njoj. Jer dugorocno gledano Akademija je zlatna koka koja ce mu sigurno ne samo vratiti ulizeno nego donositi redovno zaradu. Ovdje neko moze reci da se bez dobrog rezultata i evropskog nastupa ti igraci nece dobro prodavati,sto je samo djelomicno tacno. U najgorem slucaju jednostavno igraca prebaci u Kortrajk i proda ga iz belgijske lige.
Naravno da ne bi, bila bi ista situacija.
I prošle uprave nije bilo lahko otjerati ali istrajali smo u tome.
Drugi par cipela je što ovi ljudi koji vode klub nemaju obraza da podnesu ostavke već se šprdaju sa navijačima (ko je jamio jamio), stvarno dno dna.
Oni će kad tad, ako Bog da, otići, pa makar silom i kad podnesu ostavke, vjerujem da ih Tan neće moliti da ostanu već će se naći drugi ljudi.
A što se tiče akademije, ako prvi tim ostane na ovom kvalitetu i sa ovakvim ambicijama i vođenjem, da imamo najbolje talente na svijetu oni neće moći otići za neke veće pare jer se za plaćanje igrača gleda mnogo toga.
Misliš da bi Dinamo prodavao igrače za tolike pare da ih ne plaća masno, svi u Dinamu imaju ogromne plate, Dinamo dominira godinama, igraju grupne faze i njihovi igrači koji prodaju dokažu da su kvalitet i opravdaju pojačanja.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pitamo se zasto smo slabi? U prvu postavu su nam u zadnjih godinu dana izbili: Pavlovic, Al. Bekic, Rustemovic, koji su dosli kao ZAMJENE za Delaca, Puzigacu i Cimirota. Tu je bio Stojcev, umjesto njega jos uvjek nismo doveli zamjenu (Cetkovic se jos mora pokazati, Husejnovic where is he?), onda Velkoski koji je zadnje vrijeme imao puno kurcobolje, ali vidim da je i takav bio dobar naspram ovih sto smo jih doveli zadnje vrijeme. Sad jos slag na tortu ode Benko, igrac koji je medju top3 u poslijeratnom periodu.
Klub koji igra u ligi koja je na 101 mjestu na svjetu, 38 i neka u Evropi, ima vlasnika poznatog Vinceta Tana, ima generalnog sponzora sa imenom Turkish Airlines, zlatnog sponzora i ujedno proizvodjaca opreme Nike, tu je onda jos partner Visit Malaysia i ostali sponzori/partneri i da takav klub sa svim ovim imenima ne moze napraviti dominaciju u takvoj ligi, ne moze pokupiti najbolje mlade nade iz svoje zemlje...da to nekome pricas rekao bi da ga zajebavas.
Klub koji igra u ligi koja je na 101 mjestu na svjetu, 38 i neka u Evropi, ima vlasnika poznatog Vinceta Tana, ima generalnog sponzora sa imenom Turkish Airlines, zlatnog sponzora i ujedno proizvodjaca opreme Nike, tu je onda jos partner Visit Malaysia i ostali sponzori/partneri i da takav klub sa svim ovim imenima ne moze napraviti dominaciju u takvoj ligi, ne moze pokupiti najbolje mlade nade iz svoje zemlje...da to nekome pricas rekao bi da ga zajebavas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ok sve to sto kazes.SiouxLukavac je napisao/la:Da li misliš da bi oni odgovarali i bili otjerani da nema Tana i da nije uzeo većinske uloge?zagorski je napisao/la:@sioux, to sto je one koje ti (a i ja takode) smatras odgovornim za katastrofalnu sezonu,ostavio i dalje da vode klub meni puno govori o njemu i njegovim sportskim ambicijama. Ti 'drugi interesi' su jednostavno receno Akademija i mladi igraci u njoj. Jer dugorocno gledano Akademija je zlatna koka koja ce mu sigurno ne samo vratiti ulizeno nego donositi redovno zaradu. Ovdje neko moze reci da se bez dobrog rezultata i evropskog nastupa ti igraci nece dobro prodavati,sto je samo djelomicno tacno. U najgorem slucaju jednostavno igraca prebaci u Kortrajk i proda ga iz belgijske lige.
Naravno da ne bi, bila bi ista situacija.
I prošle uprave nije bilo lahko otjerati ali istrajali smo u tome.
Drugi par cipela je što ovi ljudi koji vode klub nemaju obraza da podnesu ostavke već se šprdaju sa navijačima (ko je jamio jamio), stvarno dno dna.
Oni će kad tad, ako Bog da, otići, pa makar silom i kad podnesu ostavke, vjerujem da ih Tan neće moliti da ostanu već će se naći drugi ljudi.
A što se tiče akademije, ako prvi tim ostane na ovom kvalitetu i sa ovakvim ambicijama i vođenjem, da imamo najbolje talente na svijetu oni neće moći otići za neke veće pare jer se za plaćanje igrača gleda mnogo toga.
Misliš da bi Dinamo prodavao igrače za tolike pare da ih ne plaća masno, svi u Dinamu imaju ogromne plate, Dinamo dominira godinama, igraju grupne faze i njihovi igrači koji prodaju dokažu da su kvalitet i opravdaju pojačanja.
Ali sta je tvoja poenta? Ti meni navodis primjer Dinama,a nas gazda radi suprotno od toga...
Moja poenta je u tome da se bas nismo usrecili sa vlasnikom/investitorom jer smo mu zadnja rupa na sviralu i nema bas neke sportske ambicije s nama. I tu postoje brojni dokazi:
-ostanak trenera amatera na klupi kojim je lahko manipulisati
-vecina u sportskom dijelu kluba su takode amateri (ihtijarevic,hasancic,skaut...)
-pred sezonu niko nije imao petlje da kaze da Sarajevo ide na jedan od trofeja
-smanjivanje primanja najboljem igracu (koja je vecinski dobijao od drugog Tanovog kluba) i ocita zelja da se istog kutarisu
-otvoreno licitiranje sa drugim najboljim igracem
-posljednji transfer rok i dovodenje u najmanju ruku prosjecnih igraca (ocito je da para nema za iole kvalitetna pojacanja koja bi unaprijedila nasu igru tipa Cvijanovica ili da smo zadrzali Benku)
-ostavljanje u klubu na rukovodecim mjestima onih koji su,svojim nestrucnim i nepostenim radom unatoc najboljim preduslovima,'doprinjeli' da se odigra najgora poslijeratna sezona
Milion je jos primjera!
I sta ti to govori?
Imas gazdu milijardera koji pohvali i na rukovodecim mjestima u klubu ostavi dinu i kompaniju nakon onakve sezone!!!
Imas gazdu milijardera koji za iole kvalitetne igrace ne da pare!!!
Imas gazdu milijardera koji naredi da najbolji i najplaceniji igrac vise nije rentabilan i isplativ!!!
Meni je to dovoljno da dodem do zakljucka do kojeg sam dosao.
Sta mi preostaje? Da se i dalje nerviram i da navijam za svoj klub,da idem na utakmice kao sto sam i citav svoj zivot,da slavim pobjede tugujem nad porazima i da ne ocekujem puno,jer mi vise nista ne mozemo promijeniti.
Vise i ovo prizeljkivanje da dino i kompanija odu (jer sam bio ubjeden da je samo u njima problem) ne znam koliko ima smisla. Oni i sutra kad bi otisli (a dabogda mi ujutru docekali da oni podnesu ostavke) ja mislim da se ne bi nista puno promijenilo!
znaš ko je dobar psiholog? Klupa. nema boljeg na dugo i naširoko....dođe ono drvo iz guzice u glavu pa zapneš kad te zapane da zaigraš....uNbx je napisao/la:@Sabinjo
Ne treba mu brate magat, al mu treba psiholog kojeg nemamo, i neko ko će znat radit sa njim.
Kodro je to znao....kao što je i znao da ne mogu preko noći naučit igrat stil igre...nego treba rada, proces...treniranja malo više....da ugradiš automatizme....da noge same znaju šta rade bez da čekaju spore mozgove da se uključe....
tek kad ljudi odu vidiš koga si izgubio....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sta kaze tradicija, kol'ko dugo nismo pobjedili Krupu?
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj