FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Juniori Željezničara trenutno se nalaze na pripremama na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici.
Igrači koje sa klupe predvodi Admir Adžem su danas na svoj način obilježili 11.juli i pokazali da nisu zaboravili Srebrenicu. Naime oni su obukli plave i bijele majice i zagrlili se na sredini terena i napravili broj 20, te tako obiljezili 20 godina od genocida u Srebrenici.
http://sc---sport.ba/vijesti/juniori-el ... nicu/95302
Taman da pitam, šta je sa Ligom šampiona za juniore?
Igrači koje sa klupe predvodi Admir Adžem su danas na svoj način obilježili 11.juli i pokazali da nisu zaboravili Srebrenicu. Naime oni su obukli plave i bijele majice i zagrlili se na sredini terena i napravili broj 20, te tako obiljezili 20 godina od genocida u Srebrenici.
FK Željezničar 1921
- bistrikboy
- Kontakt:
cekamo da nam se poklopi jos samo jedan tim i da igramo LP,nasi uveliko racunaju da cemo igrati.RobertoBaggio je napisao/la:Juniori Željezničara trenutno se nalaze na pripremama na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
BlueFamily
- Kontakt:
I ja sam u dilemi bio da li je bila sa Borcem ili Širokim.Ali kao štto rekoše oovo je forum,ne treba pisati o grupi.Samo o našem Željkanu.Pappy je napisao/la:To je tekma sa Borcem bila. Jedina utakmica ikada kada se navijanje Manijaka čulo do moje kuće u Lukavici. I to ne da se čuo huk, nego se čula svaka riječ razgovijetno.BlueFamily je napisao/la:Evo ja ću napisati par stvari što se toga tiče.Kako godine prolaze najveće podgrupe su se razilazile,i od.njih svih ostane samo 2-3 momka koji jos uvijek dolaze,a nu oni više nisu u kopu.Evo sjetit ćemo se ApGanga.Bili su strah i trepet drugim grupama,a od njih je samo ostala sjenka,tj. Podmladak.Starijih navijaca gotovo da nikako ne vidjam.Tako je i sa Jointom,i sa UrbanCorpsom.Prije 2 ili 3 godine cini mi se,da je Urban dozivio kao preporod,to je bila prva utakmica druge polusezone.Cini mi se da smo protiv sirokog igrali i zbog snijega samo je sjever bio otvoren.Bilo je tada 50-tak momaka u novoizradjenim duskericama.Plava boja duksa i na njima pisalo urban corps,sjetit ce se oni koji su bili tada u kopu.Ali do kraja te sezone i od njih ni sjenka nije ostala.Ostali su samo kao predvodnici grupe TM,podgrupe Fedelta Frotta i Stari Grad.Momke iz Sg-a jos uvijek vidjam,dok nakon ubistva naseg Mirze,rahmet mu dusi, FF se raspao.Odnosno postoje oni ali kao u sjenci.Samo na gostovanja dolaze,Grbavice nakon utakmice sa Slobodom vidjeli nisu.Sve ih poznajem licno,kao sto sam i Mirzu poznavao.Ko je bio na utakmici protiv Čelika mogao je vidjeti ko je bio u kopu.100-150 navijaca od tog 10-tak starijih i to je bila Pašukanova ekipa.Ovo ostalo sve podmladak koji je odnedavno počeo ići na utakmice.Pa i moja stara raja s kojim sam kao dijete isao po prvi put na Jug javno su na fb pisali,poslije ubistva Mirze,da ih Jug dugo dugo vidjet nece.Meni ko da su srce iscupali kad vidim sta je ostalo od nas.
P.s. zamolio bih nekog da mi ostavi link sa orga u vezi putovanja u Budimpestu.Nesto mi blokira stranicu kad ulazim na org.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Ajax, Shakhtar, Red Bull, Maccabi TA, APOEL, Midtjylland, Dinamo i Celtic. Osam klubova od kojih samo jedan treba uci u grupnu fazu LP i juniori Zelje ce igrati juniorsku.RobertoBaggio je napisao/la:Juniori Željezničara trenutno se nalaze na pripremama na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici.
Je li neki od ovih timova bar na "pragu" ulaska u LS?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Nitko od njih nije odigrao ni jednu utakmicu. U utorak i srijedu se igra prva utakmica drugog pretkola. Netko ce uc, ne treba brinut. Ajax i Shakhtar moraju proci one teze kvalifikacije gdje igraju neprvaci, al od ovih vamo sest garantujem da ce minimalno dva unutra. Evo Celtic ce biti nositelj u svim pretkolima, bit ce im olaksan raspored i mogli bi uci. Al ako budu igrali ko prosle sezone jao njima.
EDIT: Od ovih gore nabrojanih. U pitanju je prva ekipa, seniori. Oni moraju uci u grupe. Njihovi juniori su nebitni. Vidim da dosta ljudi to buni.
EDIT: Od ovih gore nabrojanih. U pitanju je prva ekipa, seniori. Oni moraju uci u grupe. Njihovi juniori su nebitni. Vidim da dosta ljudi to buni.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Trenutno "vodstvo" je davno izgubilo podršku ostalih navijaca. Izgled tribine sve govori. Truditi se mogu, ali dzaba ti sve.manijakdokraja je napisao/la:Ne kažem ja da se nisu trudili, jesu fakat. Bila je dobra atmosfera. Ali eto, nije svejedno ako imas nesuglasica u grupi.. Ipak smo svi tu radi jednog, a to je ŽeljoŽeljooooo je napisao/la:Meni je zasmetalo par stvari na utakmici protiv Maltežana a radi se o navijacima, ali to necu iznositi javno, momci koji su vodili navijanje zaslužuju čestitke jer su se fakat trudili..
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
drug tek sada vidim ovo kada sam listao temu... nisu to price za foruma, o tome se prica u 4 oka... situacija je kakva jeste, nije bajna ali predurace manijaci ovomanijakdokraja je napisao/la:Sta bi trebala da znaci recenica iz monologa sa "sipke" u cetvrtak, citiram :"sve i da nas 30 ostane, mi cemo navijati kao da nas je 100 hiljada"(nakon cega je ludnica bila).. Ali da li ta recenica aludira na neke svadje unutar grupe ili sta ? @fedelta,minjore, shzna... O cemu se radi
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
mukitmovac
- Kontakt:
Svi koji su bili na tekmi znaju sta je taj sa sipke rekao prije nego sto je i pocelo navijanje, i ajd zavrsite sa njima.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Par stvari zbog kojih je Zeljo izgubio na popularnosti i nazalost ovim novim generacijama vise nije prvi izbor,a znamo da je pola Bosne za Zelju navijalo .Titule se moraju proslavljat pred vjecnom pogotovo duplu krunu kad smo uzeli al et neko je odlucio da ne treba.Losi rezultati u evropskim utakmicama onaj Maribor nas je s.ebo pravo to nam je bila najveca sansa da nesto vise uradimo.Marketing katastrofa,zalosno je da evropsku utakmicu s Koseva nemamo na tv nikakve najave utakmice kao da u Ugandi igramo.Mi kao najveci i najtrofejniji klub moramo uvijek bit prvi favorit za titulu taman s kadetima da igramo kave ba najave cetvrtog mjesta i evrope sta vam je.Sve ovo na tribini sto se desava u zadnje vrijeme tuga velika i tesko da se moze sta promijenit dok se Grbavica ne osposobi za evropu,dovedu kvalitetna pojacanja uleti neka lova u klub i da se pametnije odrade neke stvari.Evo za novi pocetak da se prodje ovaj Ferencvaros ...
19TM87 ZAVIDOVICI
mukitmovac je napisao/la:Svi koji su bili na tekmi znaju sta je taj sa sipke rekao prije nego sto je i pocelo navijanje, i ajd zavrsite sa njima.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nekoliko juniora ce ici na posudbu u Gorazde.
Jesu li Hadzovic i Kasic napustili klub? I dalje su na oficijalnoj stranici...Enemy00 je napisao/la:Nekoliko juniora ce ici na posudbu u Gorazde.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ma dobro to al kad će janjeEnemy00 je napisao/la:Nekoliko juniora ce ici na posudbu u Gorazde.
Razumijem ljude u vezi Juga jer svi znaju koliko Jug znaci ali opet nije ovo mjesto za to , sad nije samo Jug problem gdje su nestali toliki navijaci s Grbavice to je pitanje?
Kako bi nam valjalo neko solidno lijevo krilo I desni bek ,imal sta ili to je to sto se tice novine.
Kako bi nam valjalo neko solidno lijevo krilo I desni bek ,imal sta ili to je to sto se tice novine.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
to lijevo krilo bi mogli igrati đelmić ,tiago ili diata a desno memija pod uslovom da se dovede desni bek ili livaja dohavizaMuhamedTM je napisao/la:Razumijem ljude u vezi Juga jer svi znaju koliko Jug znaci ali opet nije ovo mjesto za to , sad nije samo Jug problem gdje su nestali toliki navijaci s Grbavice to je pitanje?
- samogrbavica
- Kontakt:
Ne sikirajte se vi puno za jug...South will rise again
recimo nek sad tema bude desni bek koji nam je potreban itekako
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.