Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
@bvsic - izvini bordo prijatelju što sam ti se naklatio na post
Tako je i Željkan poslije Sloge odjednom počeo pobjeđivati.

Kolega ti mozes sta hoces, ali opet racunica ne ide nikakosvrakino1921 je napisao/la: ↑13 apr 2025, 18:28@bvsic - izvini bordo prijatelju što sam ti se naklatio na post
Nije sigurno 3k sezonskih ulaznica bilo ili se mozda prevare za posjetu nekako pa sa 4 milje sto je realno skoce na 6milja, da ima 1200-1300 sezonskih i djece ove do 10god (mada i to je puno) to je onda tu negdje
-
- Kontakt:
Gledam evo hrvtasku HNL i nase sto tu igraju koliko bi samo nasa liga bila jaca da ti momci tu igraju….. i tkd stari reprezentativci da dodju kuci ko sunjic u zrinjskom npr
Pisao sam to već prije mj ipo dana kad smo igrali s njima, Corluka prodan da zakrpa rupe, a sada Ticinovic ide prema Pecari, nadam se da bi jos mogli uzeti nekog jer Siroki ima planove ozbiljne za narednu sezonuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 apr 2025, 18:24Jel istina da im od nove godine kasne plate i da zbog toga ovolika boliqurca
Samo jedno ime
Gdje su im pare od Evrope i grupne faze?penke je napisao/la: ↑13 apr 2025, 19:02Pisao sam to već prije mj ipo dana kad smo igrali s njima, Corluka prodan da zakrpa rupe, a sada Ticinovic ide prema Pecari, nadam se da bi jos mogli uzeti nekog jer Siroki ima planove ozbiljne za narednu sezonuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 apr 2025, 18:24Jel istina da im od nove godine kasne plate i da zbog toga ovolika boliqurca
Najlošiji igrački kadar u zadnjih nekoliko godina, tribina se ne gradi, a nisu ni trenera tražili poslije odlaska Rendulića.
Nešto tu ne štima.
-
- Kontakt:
E cudi me posto su ih ovdje proglasili naj naj naj,najorganizovanini naj ovo naj onopenke je napisao/la: ↑13 apr 2025, 19:02Pisao sam to već prije mj ipo dana kad smo igrali s njima, Corluka prodan da zakrpa rupe, a sada Ticinovic ide prema Pecari, nadam se da bi jos mogli uzeti nekog jer Siroki ima planove ozbiljne za narednu sezonuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 apr 2025, 18:24Jel istina da im od nove godine kasne plate i da zbog toga ovolika boliqurca

Klafuric je odlican trener i vjerujem da ce popraviti Siroki,pokazao je rukopis u nekim utakmicama ali naravno treba vremena.Los je ovo igracki kadar.Ako ga ispostuju sa pojacanjima sto nisu u Velezu borit ce se Siroki za top 4 sljedece sezone
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 apr 2025, 19:20E cudi me posto su ih ovdje proglasili naj naj naj,najorganizovanini naj ovo naj onopenke je napisao/la: ↑13 apr 2025, 19:02Pisao sam to već prije mj ipo dana kad smo igrali s njima, Corluka prodan da zakrpa rupe, a sada Ticinovic ide prema Pecari, nadam se da bi jos mogli uzeti nekog jer Siroki ima planove ozbiljne za narednu sezonuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 apr 2025, 18:24
Jel istina da im od nove godine kasne plate i da zbog toga ovolika boliqurcaKazu primjer za sve,svi da se ugledaju na mocni Zrinjski.Nek se oni do kraja zivota zahvaljuju Jakirovicu koji je zalutao ovdje.
Klafuric je odlican trener i vjerujem da ce popraviti Siroki,pokazao je rukopis u nekim utakmicama ali naravno treba vremena.Los je ovo igracki kadar.Ako ga ispostuju sa pojacanjima sto nisu u Velezu borit ce se Siroki za top 4 sljedece sezone
Siroki da bi se borio za top 3-4 , mora brat bratu 10 njih dovesti
To su njihovi problemi, necu ja pametovat od njihovom klubu, al su u velikom glibu. I Siroki je najvise u glib nakon sezone kada su imali jedan od najvecih proracuna ikad sa Sedloskim na klupi pa mu je trebalo evo 3 sezone već da krene naprijed.
Slažem se za Klafurica, kadar je realan za ovo gdje jesmo 5-6 mjesto, al je trenutna stabilizacija kluba ovu sezonu, biti u sredini i probati napasti kup na razne nacine pa se na ljeto ponovno vracamo u borbu za top 3 s 6-7 novih igrača, dva su dogovorena kod direktnih rivala, iako Sarajevo Zrinjski i Borac imaju ozbiljnu lovu , bit ce zanimljiva liga 10 s puno derbija, nema lakih utakmica
Slažem se za Klafurica, kadar je realan za ovo gdje jesmo 5-6 mjesto, al je trenutna stabilizacija kluba ovu sezonu, biti u sredini i probati napasti kup na razne nacine pa se na ljeto ponovno vracamo u borbu za top 3 s 6-7 novih igrača, dva su dogovorena kod direktnih rivala, iako Sarajevo Zrinjski i Borac imaju ozbiljnu lovu , bit ce zanimljiva liga 10 s puno derbija, nema lakih utakmica
Samo jedno ime
Na stadionu „Bilino polje“ u Zenici 22. maja sa početkom u 20:30 sati biće odigran meč Super Kupa u kojem će se sastati prošlogodišnji prvak FK Borac i osvajač Kupa HŠK Zrinjski.
Cijene ulaznica za ovu utakmicu će iznositi: tribina ZAPAD blok C, D i E 30,00 KM, tribina ZAPAD blok A,B i F 20,00 KM, tribina ISTOK 20,00 KM, tribine SJEVER i JUG po 15,00 KM.
Susret će direktno prenositi Arena Sport TV.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Biće to utakmica sa najmanje gledaoca u historiji Superkupova u Evropi.
Ako Gulas vrijedi 3-5 miliona, koliko onda vrijedi Mlinaric sa ovom ocajnom ekipom.
Toliko o Emiratima 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
450 hiljada eura.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Necete vise od 200k uzeti na njemu,inace dobar igrac pravo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PrinceBobby18
- Kontakt:
kad radnik preokrene komšije će se samo preobući u dresove galatasaraya
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
Navijač Zrinjskog o promjeni dresova, i to smo dočekaliPrinceBobby18 je napisao/la: ↑13 apr 2025, 20:51kad radnik preokrene komšije će se samo preobući u dresove galatasaraya

Kaži tati da ti skine dres s tavana, pa vidi koji je grb.
MNON