A predpostavila sam , al eto reko slucajno da neko nije biobistrikboy je napisao/la:Sudeci prema clanku na zvanicnoj nema,nedelja se ne radi haman.likusa je napisao/la:Ako ima neko pouzdano da kaze imal clanskih danas ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željeznicar za život cijeli !
receno je da ce biti pred utakmicu s madjarima na lavoru.lazar je napisao/la:Janje je bila lozionicka
51%--------49%
- Neandertalac
- Kontakt:
Kako znas?lazar je napisao/la:Janje je bila lozionicka
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nedeljom nema prodaje
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Okrece li se to janje il' je zagorilo?
A za par dana ce postovi izgledat :Neandertalac je napisao/la:Kako znas?lazar je napisao/la:Janje je bila lozionicka
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Meni @Neandertalac ne djeluje kao neki balavac koji bi ložio raju, čovjek je kritikovao skoro sve u klubu, nekad je imao pravo, nekad se nisam slagao sa njim, ali ako najveci kriticar(@Neandertalac) kaže da zna da ce se dosta pozitivnih stvari desiti uskoro onda valjda ima istine u tome.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Malo sam gledao mađare na youtube, sudeci po ovim sazecima utakmica, prilike, golovi, nasi ako budu pratili taj tempo i briznu pola sata a da ne padnu dobro je.
Fizicki su pripremljeni da trece maraton ne da igraju 90. minuta, cim izgube loptu svi se maltene vracaju, brzo forimiraju odbranu, jako su GRUBI u odbrani ne biraju sredstva za zaustavljanje, sto bi mi rekli mesari.
Transformacija u napad strasna, pogotovo ova dva crnca sto trce kao ludi i drze loptu samo tako. Duge lopte, centarsutevi, skok igra.
Na to sve uzmite da je prva utakmica kod njih gdje imaju jako dobru podrsku, odlican teren, a onda revans na Kosevu u 18 h po najvecoj mogucoj sparini koja se ne uklapa u nasu ficku snagu za razliku od njihove.
Fizicki su pripremljeni da trece maraton ne da igraju 90. minuta, cim izgube loptu svi se maltene vracaju, brzo forimiraju odbranu, jako su GRUBI u odbrani ne biraju sredstva za zaustavljanje, sto bi mi rekli mesari.
Transformacija u napad strasna, pogotovo ova dva crnca sto trce kao ludi i drze loptu samo tako. Duge lopte, centarsutevi, skok igra.
Na to sve uzmite da je prva utakmica kod njih gdje imaju jako dobru podrsku, odlican teren, a onda revans na Kosevu u 18 h po najvecoj mogucoj sparini koja se ne uklapa u nasu ficku snagu za razliku od njihove.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kako nisu bili prvaci. Videoton se prošetao ligom što odavno niko kod njih nije. Što neko reče da im nije onaj Švabo trener pa i nekako, ali ovako skoro pa nemoguća misija.
Nije trener taj koji pravi razliku ovdje. Doll da je dobar trener ne bi se vukao po Turskoji Mađarskoj. Imao je u kraijeri jednu odličnu sezonu sa HSV, da bi u drugoj srušio sve što je napravio..
-
BlueFamily
- Kontakt:
Samo nek bude poslije iftara!Neandertalac je napisao/la:Kako znas?lazar je napisao/la:Janje je bila lozionicka
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
nema, ali biće vrlo skoro i na daljinu.likusa je napisao/la: A predpostavila sam , al eto reko slucajno da neko nije bio
tako da ne dolazite mahsuz radi članarine ako vam nije na nogu.
To su odlicne vijesti, hvala. Nadam se da ce biti do Madjara kuci 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Jel' istina da navijaci Ferenca bojkotuju utakmice?
-
manijakdokraja
- Kontakt:
odakle sad to?
Nesto sam citao o njima, dosta utakmice ove sezone nisu radili, cak ni derbi protiv Ujpesta gdje su i jedni i drugi bojkotovali. U pitanju se neke nove identifikacione kartice bez kojih inace ne mogu uzimati karte za utakmice a ultrasi nece da daju svoje podatke.
Da se razumijemo, raje je bilo na stadionu ali vecina sipmatizeri, navijaci nisu.
Da se razumijemo, raje je bilo na stadionu ali vecina sipmatizeri, navijaci nisu.
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21, GavranBeli, Levin i 52 gosta.