Postao/la tiagofaria » 10 avg 2022, 15:03
Mulalić ima bolju ekipu od Ivkovića, a rezultati lošiji. Ovi što pišu ,,u moru problema Mulalić vam najveći problem’’. Nije, naravno, dugovi, investitor itd… Ali je on problem koji se može najbrže završit. Prvo što radi gluposti, daje papanske izjave i ponašanje mu nije baš za trenera Želje. Drugo su rezultati, ekipa realno top. Cocalić defintivno najbolji štoper u ligi, ko kaže da nije ne prati dovoljno i onda bolje da šuti. Zašto Mulalić kao Zukanovića odbija? Možda će onda imati manji alibi za loše rezultate. Zukanovića koji je imao 3 puta bolju karijeru od Cocalića, kakvo bi tek on pojačanje bio. Najbolji golman lige Bender. Krila top, Amoah i Santos, a i Gasal je odigrao ove utakmice na finom nivou. Napadača nemamo to je realno. Mekić i Hodžić dva odlična veznjaka, a u Mulalićevom sistemu izgledaju kao da su iz Famosa jučer došli. Sve u svemu mislim da je ekipa za prolazak u Europu. Još nešto, Lendrić slobodan igrač ne znam zašto ga ne pozovu bar da odradi treninga par, ako može igrat potpisat ga. Mi napadača nemamo, a njemu je bolje za siću da igra, nego ovako.