FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
23%
2. Borbu za Evropu
81
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 163

Hulahopka

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hulahopka » 10 avg 2022, 11:44

Mamba21 je napisao/la:
10 avg 2022, 08:01
Možda ova taktika sa nekim drugim trenerom. Mulalić samo zna za određeni broj igrača, jednu taktiku i to je to. Treba imati muda za ovo, a Edis ih nema.
Ne znam samo kako ste tako neuki. Taktika nema veze ako ti imaš loš kvalitet igraca. Nijedna taktika na svijetu neće pomoći manje kvalitetnom igracu. Igrao bilo sta u ekipi.

Vi ste toliki laici, da je to.nevjerovatno. Pri tome pljujete i tjerate je.jedino što znate.

Da mi imamo upravu s lovom. Da smo doveli dobre igrače i da imamo loše rezultate ni pola jada otjerati trenera.

Do neki dan se pljuvalo po igracima, nemaju pojma. A sad su postali igracine ali je do taktike. Smijesno

Jugjesamojedan
Kontakt:

Post Postao/la Jugjesamojedan » 10 avg 2022, 11:50

Hulahopka je napisao/la:
10 avg 2022, 11:44
Mamba21 je napisao/la:
Možda ova taktika sa nekim drugim trenerom. Mulalić samo zna za određeni broj igrača, jednu taktiku i to je to. Treba imati muda za ovo, a Edis ih nema.
Ne znam samo kako ste tako neuki. Taktika nema veze ako ti imaš loš kvalitet igraca. Nijedna taktika na svijetu neće pomoći manje kvalitetnom igracu. Igrao bilo sta u ekipi.

Vi ste toliki laici, da je to.nevjerovatno. Pri tome pljujete i tjerate je.jedino što znate.

Da mi imamo upravu s lovom. Da smo doveli dobre igrače i da imamo loše rezultate ni pola jada otjerati trenera.

Do neki dan se pljuvalo po igracima, nemaju pojma. A sad su postali igracine ali je do taktike. Smijesno
Imamo jako solidnu ekipu, ako Zukanović dođe, nema sumnje da ćemo biti najkvalitetniji posle Sarajeva i Zrinjskog, na treneru je da to iskoristi...

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 10 avg 2022, 12:16

Kod Edisa ovi metuzalemi imaju povlasten polozaj i tepa im kako god da odigraju.. S druge strane mladje igrace vrijedja i javno ismijava.. Edis je teski pakas..
Pročepit će negdje.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 10 avg 2022, 12:31

Jugjesamojedan je napisao/la:
10 avg 2022, 11:50
Hulahopka je napisao/la:
Mamba21 je napisao/la:

Do neki dan se pljuvalo po igracima, nemaju pojma. A sakd su postali igracine ali je do taktike. Smijesno
Imamo jako solidnu ekipu, ako Zukanović dođe, nema sumnje da ćemo biti najkvalitetniji posle Sarajeva i Zrinjskog, na treneru je da to iskoristi...
Budi ozbiljan. Mi smo ekipa u rangu Slobode, Posusja. Ekipa u.kojoj nemaš igraca da je dao 10.golova u sezoni o čemu ti dalje imaš uslov da pišeš.

Mogu ja napisati da smo jači od Dinama, svašta se može pisati..

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 10 avg 2022, 13:16

Hulahopka je napisao/la:
10 avg 2022, 12:31
Hulahopka je napisao/la:

Do neki dan se pljuvalo po igracima, nemaju pojma. A sakd su postali igracine ali je do taktike. Smijesno
Budi ozbiljan. Mi smo ekipa u rangu Slobode, Posusja. Ekipa u.kojoj nemaš igraca da je dao 10.golova u sezoni o čemu ti dalje imaš uslov da pišeš.

Hahahahahaha
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 10 avg 2022, 13:33

riGonTM je napisao/la:
10 avg 2022, 13:16
Hulahopka je napisao/la:
10 avg 2022, 12:31

Hahahahahaha
Teski debil, sam sebe pobija samo da bi imo sta napisat. Prije ovoga piso kako nije do igraca i trenera, da je do uprave, a sad da nemamo igrace. Kakav kloc. Al prisjest ce ti kad se budes najmanje nado.

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 10 avg 2022, 13:38

MojaMalenkost je napisao/la:
10 avg 2022, 12:16
Kod Edisa ovi metuzalemi imaju povlasten polozaj i tepa im kako god da odigraju.. S druge strane mladje igrace vrijedja i javno ismijava.. Edis je teski pakas..
Jedva čekam da vidim sastav u subotu i da li će teorije zavjere pasti u vodu ili ne.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 10 avg 2022, 13:41

Pa vi sami sebe ubjedjujete da je ekipa medju tri u ligi, bez obzira sto nema bekova, napadaca, golmana, veznog reda...

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 10 avg 2022, 13:50

perodeformero je napisao/la:
10 avg 2022, 13:41
Pa vi sami sebe ubjedjujete da je ekipa medju tri u ligi, bez obzira sto nema bekova, napadaca, golmana, veznog reda...
Nismo ni sigurno ekipa koja treba se boriti za opstanak .. sa ovim igračkim kadrom realna je borba za Evropu .. jer od nas niko nije posebno bolji izuzev dvije ekipe Zrinjski i Sarajevo koji ce se ganjati za titulu
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 10 avg 2022, 13:55

Mi smo trenutno ekipa od koje ne znas sta ocekivat il pobjedu il nerijeseno il poraz dok npr Sarajevo je trenutno ekipa koja ce Sirokom zabit 4 gola dok ce se protiv Posusja patit 90 minuta al svejedno mozes ocekivat pobjedu i da ce uc neka frljoka
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 10 avg 2022, 14:21

perodeformero je napisao/la:
10 avg 2022, 13:41
Znaci po tebi nemamo nista, svi su jaci od nas i ekipa smo za federacije?! Idi ti prati svoj klub skobilje glove, jaci ste u igrackom kadru ove sezone, sta vas bode kuurac.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 10 avg 2022, 14:23

Blago se nama ako je Edis problem kao trener, a kao imamo dobre igrace. :roll:
Mjau !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 avg 2022, 14:29

Hulahopka je napisao/la:
Mamba21 je napisao/la:

Zato ti dodje Amar sa sličnim kvalitetom igraca pa te ubije nogama, zatvori Santosa, pa ti dodje Leotar sa duplo slabijim igracima pa te sreca na Grbavici nosa.
Prestani braniti neznalice.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

tiagofaria
Kontakt:

Post Postao/la tiagofaria » 10 avg 2022, 15:03

Mulalić ima bolju ekipu od Ivkovića, a rezultati lošiji. Ovi što pišu ,,u moru problema Mulalić vam najveći problem’’. Nije, naravno, dugovi, investitor itd… Ali je on problem koji se može najbrže završit. Prvo što radi gluposti, daje papanske izjave i ponašanje mu nije baš za trenera Želje. Drugo su rezultati, ekipa realno top. Cocalić defintivno najbolji štoper u ligi, ko kaže da nije ne prati dovoljno i onda bolje da šuti. Zašto Mulalić kao Zukanovića odbija? Možda će onda imati manji alibi za loše rezultate. Zukanovića koji je imao 3 puta bolju karijeru od Cocalića, kakvo bi tek on pojačanje bio. Najbolji golman lige Bender. Krila top, Amoah i Santos, a i Gasal je odigrao ove utakmice na finom nivou. Napadača nemamo to je realno. Mekić i Hodžić dva odlična veznjaka, a u Mulalićevom sistemu izgledaju kao da su iz Famosa jučer došli. Sve u svemu mislim da je ekipa za prolazak u Europu. Još nešto, Lendrić slobodan igrač ne znam zašto ga ne pozovu bar da odradi treninga par, ako može igrat potpisat ga. Mi napadača nemamo, a njemu je bolje za siću da igra, nego ovako.

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 10 avg 2022, 15:09

Ma kakvo odbijanje Zukanovica, ne budalite vise. Zuka dolazi… najozbiljniji profil igraca koji je igrao u nasoj ligi ikad… jedino da se Dzeko vrati bio bi vece ime od njega.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 10 avg 2022, 15:10

tiagofaria je napisao/la:
10 avg 2022, 15:03
Mulalić ima bolju ekipu od Ivkovića, a rezultati lošiji. Ovi što pišu ,,u moru problema Mulalić vam najveći problem’’. Nije, naravno, dugovi, investitor itd… Ali je on problem koji se može najbrže završit. Prvo što radi gluposti, daje papanske izjave i ponašanje mu nije baš za trenera Želje. Drugo su rezultati, ekipa realno top. Cocalić defintivno najbolji štoper u ligi, ko kaže da nije ne prati dovoljno i onda bolje da šuti. Zašto Mulalić kao Zukanovića odbija? Možda će onda imati manji alibi za loše rezultate. Zukanovića koji je imao 3 puta bolju karijeru od Cocalića, kakvo bi tek on pojačanje bio. Najbolji golman lige Bender. Krila top, Amoah i Santos, a i Gasal je odigrao ove utakmice na finom nivou. Napadača nemamo to je realno. Mekić i Hodžić dva odlična veznjaka, a u Mulalićevom sistemu izgledaju kao da su iz Famosa jučer došli. Sve u svemu mislim da je ekipa za prolazak u Europu. Još nešto, Lendrić slobodan igrač ne znam zašto ga ne pozovu bar da odradi treninga par, ako može igrat potpisat ga. Mi napadača nemamo, a njemu je bolje za siću da igra, nego ovako.
Zuka ce potpisati nece se ovaj se ni pitati

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 10 avg 2022, 15:16

Pitanje je u kakvom je stanju Zukanovic.. Kad je bio u nekom trenaznom procesu? Nisam mu nesto pratio karijeru u zadnje vrijeme.. Kako god, suguran sam da bi Zukanovicev dolazak donio neki pozitivan momentum, a i da ga u buducnosti mozemo iskoristiti i van terena..
Pročepit će negdje.

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 10 avg 2022, 15:34

MojaMalenkost je napisao/la:
10 avg 2022, 15:16
Pitanje je u kakvom je stanju Zukanovic.. Kad je bio u nekom trenaznom procesu? Nisam mu nesto pratio karijeru u zadnje vrijeme.. Kako god, suguran sam da bi Zukanovicev dolazak donio neki pozitivan momentum, a i da ga u buducnosti mozemo iskoristiti i van terena..
Odigro ovu posljednju sezonu u Karagumruku 21 utakmicu, al sam siguran da je u treningu, jer nije jos okacio kopacke o klin.

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 10 avg 2022, 15:41

Jedino koga smo nadigrali, to je bio siroki. Ovo ostalo daleko losije nego sto treba biti i to je cinjenica. A ako se sjetimo pripremnih mozemo i tu vidjeti da nismo igrali (ja ne pricam o rezultatima nego o igri).
A ako hocemo dalje da idemo imamo proslu polusezonu pod Mulalicem gdje isto nismo igrali, mada to necu uzimati u obzir jer je imao daleko slabiji igracki kadar.
Sad kad imas igrace moras i igrati, to ne mora pratiti rezultat. I vjerujem da bismo svi bili mirni da smo mi imali ovakve rezultate jer nismo imali srece ali je cinjenica da jedino protiv sirokog nismo imali srece, ovo ostalo nismo dominirali da bismo se nesto mogli zaliti. Pobjeda protiv Zrinjskog je cista sreca gdje nam udju 2 duge lopte bez izgradjenog napada, nemojmo se zavaravati. Ali ruku na srce i haracicu su svirani ofsajdi koji nisu postojali, taj Haracic nije vise ni dobio priliku jer je ubacen Dzenis koji nije prismrdio golu. Plus mali milion cudnih izmjena. Ako sve uzmes u obzir sablja je los kao trener i ne moze izvuci maksimum. ALI realno ne mozemo ga ni mijenjati dok ne prodje ovaj ludi raspored pa tek onda vidjeti koga imamo na raspolaganju ali ne na 3 mjeseca nego neko ko ima znanje i ko se moze zadrzati bar godinu dana

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 10 avg 2022, 15:44

KANA je napisao/la:
10 avg 2022, 15:10
tiagofaria je napisao/la:
10 avg 2022, 15:03
Zuka ce potpisati nece se ovaj se ni pitati
Nije se ni pitao,nego se neki iz uprave pravili pametni.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Levin i 39 gostiju.