dobro momak je mislio na metalurgMinjore je napisao/la:Antolovic branio protiv Sheriffa ? Mi ispali od Sheriffa ? Bas ti hvala na tim novostima, ja bas zivio u zabludi da smo izbacili Sheriffaamar92 je napisao/la:Kako bih volio da Antolović ode, em bi dobili pare em je on loš golman. Ne sjećam se kad je zadnji put spasio Želju. Bilo je tekmi kad je branio "okej". A npr od Sheriffa smo ispali samo zbog njegovih "intervencija" pri kraju utakmice. Čak mu ne bi trebali tražiti zamjenu jer imaju Kjosevski, Ćeman, Ćutahija.
Kad već nema tog najavljenog janjeta, ovo bi me isto zadovoljilo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Protiv sirokog je bio dobar, on i vedran nek se rotiraju na golu ipak treba neko i da cita igru da mu stoperi vjeruju i cesto da ih on rasporedjujeCARSON je napisao/la:kakav antolovic smlata prava on jednostavno dodatno unosi nervozu medju igrace za citavu sezonu ja se samo sjecam da je protiv zrinjskog bi na nivou.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
on kaže zato što nismo mogli registrovati mladenovića...bar tako pišeMuhamedTM je napisao/la:"Zahvalili smo im na interesu I poslali odgovor u kojem kazemo da ne mozemo pustiti Kvesica prije nego se zavrse utakmice u Evropskoj ligi. Tek nakon utakmica protiv Ferencvarosa mozemo razgovarati o prodaji nasih igraca, kako Kvesica,tako Memije,Bajica I ostalih."
Ne kontam nikako ,kad se zavrse tekme u EL odnosno poslije tekme sa Madjaricama,jel to se vec "predajemo" I tu nam je fajront ? Sta ako igrom slucajeva prodemo njih ,jel se I onda prodaju ili ostaju?
-
BlueFamily
- Kontakt:
Evo i ja gledam i ibretim se. Na hajr da sve ovo izadje.manijakdokraja je napisao/la:Minjore je napisao/la:Antolovic branio protiv Sheriffa ? Mi ispali od Sheriffa ? Bas ti hvala na tim novostima, ja bas zivio u zabludi da smo izbacili Sheriffaamar92 je napisao/la:Kako bih volio da Antolović ode, em bi dobili pare em je on loš golman. Ne sjećam se kad je zadnji put spasio Želju. Bilo je tekmi kad je branio "okej". A npr od Sheriffa smo ispali samo zbog njegovih "intervencija" pri kraju utakmice. Čak mu ne bi trebali tražiti zamjenu jer imaju Kjosevski, Ćeman, Ćutahija.
Kad već nema tog najavljenog janjeta, ovo bi me isto zadovoljilo![]()
![]()
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Amar je to najbolje rekao u onom intervjuu. BOlji su, ali razlika nije toliko velika da se uz maksimalno zalaganje i dozu sreće nemamo čemu nadati. Znači, djeco, u kost od starta. Jučer sam malo gledao trening i čini mi se Baja izađe ranije šepajući. Kasnije sam došao pa sam ga vidio iz daljine kako izlazi, a onda ga tražio po terenu i vidim nema ga. Stokić top u nozi ima. Brazilac ni mene nije nešto dojmioo jučer. IZgleda da je i on to lijevo krilo mada nije ljevak 
- Neandertalac
- Kontakt:
Danas se vaga janje. Proucite sta 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
manijakdokraja
- Kontakt:
de u ove mubarek dane da nas obradujuNeandertalac je napisao/la:Danas se vaga janje. Proucite sta
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
ajde valjda je dijeta donijela rezultateNeandertalac je napisao/la:Danas se vaga janje. Proucite sta
koliko smo pazili to janje ovdje valjda ce i ono nas
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
GDej ima taj intervju sa Gredom? Majke mi @neandetlac i ti počeo ko nkei ložit raju
a prvi si kritikovao 
Treba nam se janje jos i ucrvat 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
da li ce biti gdje prenos ?
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Face TV najvjerovatnijeEdoBa je napisao/la:da li ce biti gdje prenos ?
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Neki zlonamjerno,neki sto su po prirodi negativci i destruktivci, povezuju egzistenciju kluba sa eventualnim transferom Edina Dz. Ispada da uprava kluba ništa ne radi, sjedi i moli se da se Edin proda.
Klub je u sezoni 2014/2015 potrošio cca 2 100 000 km.
To vjerovatno postoje i one rode koje osim djece,donose i pare.
Sasvim sigurno,nemamo mi u klubu vrhunske menadžere, vrhunske stručnjake iz drugih oblasti. Ali imamo ljude koji vole klub i bore se kako umiju i koliko mogu,da klub normalno funkcionise.Sasvim sigurno može i treba sve biti bolje nego što jeste.
Ali to ne znači da treba pljuvati po ljudima koji vode klub.
Razumijem ove koji i jesu tu da pljuju i oni se jasno identificiraju. Ali ne razumijem navijače Želje koji se drže devize:sto gore,to bolje...To je destrukcija i ne može valjati za klub.Takvi će protiv svake upravi na isti način reagirati. A u suštini, uvijek su protiv svega...na kraju,i protiv kluba i protiv sebe...
Klub je u sezoni 2014/2015 potrošio cca 2 100 000 km.
To vjerovatno postoje i one rode koje osim djece,donose i pare.
Sasvim sigurno,nemamo mi u klubu vrhunske menadžere, vrhunske stručnjake iz drugih oblasti. Ali imamo ljude koji vole klub i bore se kako umiju i koliko mogu,da klub normalno funkcionise.Sasvim sigurno može i treba sve biti bolje nego što jeste.
Ali to ne znači da treba pljuvati po ljudima koji vode klub.
Razumijem ove koji i jesu tu da pljuju i oni se jasno identificiraju. Ali ne razumijem navijače Želje koji se drže devize:sto gore,to bolje...To je destrukcija i ne može valjati za klub.Takvi će protiv svake upravi na isti način reagirati. A u suštini, uvijek su protiv svega...na kraju,i protiv kluba i protiv sebe...
- champions1921
Antolović nas je direktno spašavao bezbroj puta tako da je malo bezobrazno govoriti za njega da je loš golman.. Još je i jedan od najvećih profesionalaca u našoj ekipi..
BUDI ŽELJO !!!
Kad nas je spasavo molim te ne rise meni je licno drag fin momak ali je smlata pravachampions1921 je napisao/la:Antolović nas je direktno spašavao bezbroj puta tako da je malo bezobrazno govoriti za njega da je loš golman.. Još je i jedan od najvećih profesionalaca u našoj ekipi..
Kad te je spašavao, koliko je primio golova u drugoj polusezoni? I svi oni golovi u prvom djelu ne snosi on krivicu već odbrana koja nije bila uigrana!CARSON je napisao/la:Kad nas je spasavo molim te ne rise meni je licno drag fin momak ali je smlata pravachampions1921 je napisao/la:Antolović nas je direktno spašavao bezbroj puta tako da je malo bezobrazno govoriti za njega da je loš golman.. Još je i jedan od najvećih profesionalaca u našoj ekipi..
¸Utakmica sa Ferencvarošom pomjerena za 18:00,h
- 16.07.2015.

- 16.07.2015.
Željeznicar za život cijeli !
Buraz ferguson je rekao da golman u sezoni treba da svojim odbranama 15 bodova donese ,antolovic je maksimalno u dvije utakmice bio na nivou protiv sirokog i zrinjskog u gostima
- plavanacija
- Kontakt:
haj malo ozbiljnosti, isto se djeca ponasamo, onaj bolji, ovaj bolji i sl. kako vidim stvari idu na bolje, ocikledno da ce do transfera Dzeke doci, Mersin bi trebao za Sehica isplatiti odstetu do kraja 8 mjeseca, u Evropi sigurnih 410 000 eura, znaci dovoljno da se pregura da se zakrpe dugovi i sl Cekamo generalnog sponzora, maloprije pricao sa covjekom koji radi u klubu nece nista da mi kaze, sto je po meni posteno da ne bi bilo suplja...
Kako idu clanske, od srijede godisnje ce postiti u prodaju
U cetvrtak tekma, trebace nam srece vise nego ikad, sreca prati hrabre 
Kako idu clanske, od srijede godisnje ce postiti u prodaju
Meni izgleda da je ovo janje sto pominje neandretalac ustvari Dzeko. Jer koliko sam upoznat danas ne bi trebalo biti nekih desavanja.DaBogda me demantovali iz kluba.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: GavranBeli i 33 gosta.