FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm8782
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm8782 » 13 jul 2015, 13:02

Velahalve je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:ja sam skontao da ovdje na temi recimo zavlada letargija kad se nista ne desava, kad nema obavijesti... kad se sjetim info za clanske, stokic, odma sve pozitiva, par dana nista novo i opet letargija.. kakav mentalitet :D
fol svi jedva čekaju članske, 200 ljudi izvadilo :puke: , treba napraviti temu gdje bi svi trebali da postave člansku.
Evo postavljam ali nije mjerilo postaviti:
slika

Samo je moja ovdje
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 jul 2015, 13:02

Ajzea je napisao/la:Sada je i Antolović došao na red, odlično :thumbup:
Stvarno me više ne bi začudilo i kada bi osuli drvlje i kamenje po Amiru npr. jer je po vama previše mlad da nosi cijeli vezni red ili po Memiji jer je srčan pa često dobije žuti ili po Bajiću jer ne zakuca svaki zicer. Bože sačuvaj, niko vaš vam ne valja dok vam svi tuđi valjaju i predstavljaju pojačanje u svakom smislu te riječi :roll:
Baju su pojedinci na utakmicama vec poceli pljuvati a i Memiji nalaziti mane, kao ne zna na beku.. Isto kao da se jedva ceka losa utakmica pojedinaca da bi se osula paljba na njih.. Cekaj dok Amir odigra jednu-dvije lose tekme pa ce i po njemu osuti paljbu.. Nisu mi pojedinci jasni nikako..
Minjore je napisao/la:Onda si zaboravio Sehica :D Marijan je sasvim solidamn golman i kad je u formi zna odbraniti sve i svasta. Meni ni Loncaric nije bio los ali frajer nezainteresovam bio 101%. A isto tako rijetko ko mu je mogao 1 na 1 zabiti. U odnosu na njega Marijan ima bolju konstrukciju za golmana, Mana su mu visoke lopte i lopte kod prekida. Takodjer mala zamjerka na ispucavanja lopti. Ali, kakvi su stajali na golu, ovaj je zlatan :thumbup
Nisam zaboravio Sehu ali i njega smo dosta trpili dok nije postao vrhunski.. Sta se i on psovki naslusao, malo je reci.. On je i otisao mlad i tek posle nas sazrio u vrhunskog golmana.. Zato ga nisam pomenuo sa ovom trojicom.. Svacije ja misljenje uvazavam ali ne mogu progutati da pojedinci nazivaju smlatom najboljeg golmana u ligi.. Vjerovatno im je Nojer mjerilo standarda, sta li vec..
BUDI ŽELJO !!!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 13 jul 2015, 13:07

Jedan ili dvojica su rekli da Marijan ne valja, nisu svi.. @Velahavle vala si upravu.. Samo kad se sjetim Baotica, Radulovica i ostalih.. Tek cemo da imamo strasne golmane, Vecu i Cutahiju..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 13 jul 2015, 13:09

Ma ovaj Stokic je kriminalan ,frajer dosao ko veliko pojacanje,a jos nije gola zabio za nas. Treba dovest Rascica. kuknjava kuknjava
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 13 jul 2015, 13:12

barbarez je napisao/la:Ma ovaj Stokic je kriminalan ,frajer dosao ko veliko pojacanje,a jos nije gola zabio za nas. Treba dovest Rascica. kuknjava kuknjava
hahahahahahahaa :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 13 jul 2015, 13:15

barbarez je napisao/la:Ma ovaj Stokic je kriminalan ,frajer dosao ko veliko pojacanje,a jos nije gola zabio za nas. Treba dovest Rascica. kuknjava kuknjava
:urnebes: :urnebes: GASI INTERNET
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 13 jul 2015, 13:24

Neandertalac je napisao/la:Danas se vaga janje. Proucite sta :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Jarane, to janje će biti zaljeveno poslije ovog lijepog milog mubarek mjeseca :D
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Ikos

Post Postao/la Ikos » 13 jul 2015, 13:25

tm8782 je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:ja sam skontao da ovdje na temi recimo zavlada letargija kad se nista ne desava, kad nema obavijesti... kad se sjetim info za clanske, stokic, odma sve pozitiva, par dana nista novo i opet letargija.. kakav mentalitet :D
fol svi jedva čekaju članske, 200 ljudi izvadilo :puke: , treba napraviti temu gdje bi svi trebali da postave člansku.
Evo postavljam ali nije mjerilo postaviti:
slika

Samo je moja ovdje
Ja sam izvadio clansku prosle sedmice mislim srijeda, momak mi je rekao sto radi na tome da sam 250 koji je uplatio za clansku

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 13 jul 2015, 13:29

Ja sam išao u subotu i bilo je preko 300 uclanjenih

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 13 jul 2015, 13:32

Svi oni koiji zele da idu u Madjarsku agencija M 97 je izbacila ponudu od 99 km sa jednim nocenjem i doruckom.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 13 jul 2015, 13:36

@Ikos imas na poledjini clanske tri zadnja broja su ti redi broj koji si izvadio.

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 13 jul 2015, 13:38

Željooooo je napisao/la:
amar92 je napisao/la:Kako bih volio da Antolović ode, em bi dobili pare em je on loš golman. Ne sjećam se kad je zadnji put spasio Želju. Bilo je tekmi kad je branio "okej". A npr od Sheriffa smo ispali samo zbog njegovih "intervencija" pri kraju utakmice. Čak mu ne bi trebali tražiti zamjenu jer imaju Kjosevski, Ćeman, Ćutahija.
Kad već nema tog najavljenog janjeta, ovo bi me isto zadovoljilo :)
:facepalm: :damn:
Ja se izvinjavam na gresci. Cekao se sehur pa nisam bio najbolji. Nije Sheriff nego Metalurg, kako god Antolović mi je dosta nesiguran za tako "iskusnog" golmana gledajući na godine i neke utakmice. Dobar je on za naše lige, i za Zelju ali sam mislio ako vec moramo prodati neke igrace da pokrijemo troskove bilo bi bolje njega prodati nego Bajica ili Memiju. Za njega imamo dostojne zamjene, Ćutahija će biti strasan golman a Veca ga vec sad moze zamijeniti.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 jul 2015, 13:55

koliko dugo nije branio on se i brzo vratio u formu. a u formi je jedan od najboljih golmana kod nas ako ne i najbolji. i ja mislim da je vedran iznad svojih godina i spreman k'o zapeta puška, ali to ne znači da antolović ne umije kad umije...

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 13 jul 2015, 13:58

[youtube][/youtube]
1:55
Ovo je bolesno, daće Bog pa će se Manijaci opet dići :)
Gledaj Nyeme :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 13 jul 2015, 14:03

Ajzea je napisao/la:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1SjTDOU9bTI[/youtube]
1:55
Ovo je bolesno, daće Bog pa će se Manijaci opet dići :)
Gledaj Nyeme :D
Hvala na reklami za video :D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

sz21
Kontakt:

Post Postao/la sz21 » 13 jul 2015, 14:03

Prouceno :D
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 13 jul 2015, 14:15

Hajde Dzeko parafiraj..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 jul 2015, 14:17

sz21 je napisao/la:

Prouceno :D
"Neandertalac" bas nemas duse... :D :D :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 13 jul 2015, 14:18

Koliko dobijamo od transfera Begovića? :D
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 13 jul 2015, 14:20

corleone87 je napisao/la:Hajde Dzeko parafiraj..
To je to ;), kad parafira bice i janje :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.