FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
3-1 dns
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Zasto nam se edituju postovi?
Sta kaze Hurton
,plod loseg rezultata u Zenici je neiskustvo(jedan igrac ispod 21 god),na terenu najgori Bekici 24 i 27 god.
Da li su to veliki planovi,iluzije o podmlađivanju ekipe te ideja o bordo mladosti i akademcima kao nositeljima igre pali u vodu
Sta kaze Hurton
Da li su to veliki planovi,iluzije o podmlađivanju ekipe te ideja o bordo mladosti i akademcima kao nositeljima igre pali u vodu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sinoć sam iskoristio priliku da se fotografišem i uzmem autogram od našeg bosanskog Simeonea, Mulalića. Ogromna čast..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
na bht je olimpik - celik , na mojoj tv sloboda - zeljo
zna li neko hoce nas prenosit arena barem, nema nijedne utakmice nase lige u njihovoj programskoj semi za danas
zna li neko hoce nas prenosit arena barem, nema nijedne utakmice nase lige u njihovoj programskoj semi za danas
Neće niko prenositi.haris004 je napisao/la:na bht je olimpik - celik , na mojoj tv sloboda - zeljo
Pavlovic direktni krivac sto nismo uzeli 3 buda , napadac zatvoren skoro u mrtvom uglu. Ne moze nis drugo nego prebacit glavom loptu , Svaki golman koji je prosao bilo kakve ozbiljne treninge i ima instikt golmana zna da ako ostane na linihi nista se ne dogadja . Al pozbati golmani sa koseva , kos jedan u nizu , osim Delaca , krerno Halvas boksovat loptu pokrivernog igraca koji ama bas nista ne moze samo ako ostanes na linijiBesic je napisao/la:Zasto nam se edituju postovi?
Sta kaze Hurton,plod loseg rezultata u Zenici je neiskustvo(jedan igrac ispod 21 god),na terenu najgori Bekici 24 i 27 god.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Nista tv nista radio ,SVI NA KOSEVO IGRA SARAJ'VO
VOLIM TE SARAJEVO
VOLIM TE SARAJEVO
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Odoh ja u 5h na Koševo da gledam F.K. Sarajevo a što se tiće esdeaovske bande licemjera i samozvanih spasioca kluba me zaboli modro nabrekli željo 
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Danas prva utakmica uzivo 
Fino vrijeme ocekujem jedno 2000 ljudi plafon i lagano idem na zapad po drugi put sta ce to biti inace samo sjever
, sto se tice same utakmice pobjedu ocekujem u hendikepu. 
04.10.2009 !!
SVI NA KOŠEVO, IGRA SELMANAGIĆEVO I HURTIĆEVO SARAJ'VO!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
HaRakIRi46
- Kontakt:
Eventualno moguce da na YT kanalu kluba bude strea,znam da je vec jednom bilo,sto se tice tv prijenosa njega nema 
Inace Mersudin hat-trick
Inace Mersudin hat-trick
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Puno srece danas Divovima i nadam se da ce ovu utakmicu ozbiljno odraditi i da cemo na vrijeme zabiti,uz respekt Krupi ali ocekujem pobjedu sa najmanje dva gola razlike.Strijelci Cetkovic i Mersudin 2 puta SVI NA KOSEVO DIVOVI TE TREBAJU ,SARAJEVO TE TREBA
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Auuuuuuuuuuuuuuuu
Bjezanje s posla 3 sata ranije i put zapada.Nema sanse da se przim na istoku.
Nek nam je sretno
Nek nam je sretno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Biće stream na SportSport.ba... ili barem pokušaj streama.HaRakIRi46 je napisao/la:Eventualno moguce da na YT kanalu kluba bude strea,znam da je vec jednom bilo,sto se tice tv prijenosa njega nema
Inace Mersudin hat-trick
Nemojte nas pljuvati zbog loše kvalitete ili ako nikako ne bude radilo, nije lako to izvesti sa Koševa, ali daćemo sve od sebe.
Svaka čast.admin je napisao/la:Biće stream na SportSport.ba... ili barem pokušaj streama.HaRakIRi46 je napisao/la:Eventualno moguce da na YT kanalu kluba bude strea,znam da je vec jednom bilo,sto se tice tv prijenosa njega nema
Inace Mersudin hat-trick
Nemojte nas pljuvati zbog loše kvalitete ili ako nikako ne bude radilo, nije lako to izvesti sa Koševa, ali daćemo sve od sebe.
**** ih termin utakmice da ih ****. Štede struju.
Nećeš se pržiti nevrijeme najavljuju...miky_hz je napisao/la:Bjezanje s posla 3 sata ranije i put zapada.Nema sanse da se przim na istoku.
Nek nam je sretno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.