jes, al ima ljepšihJeftha je napisao/la:Zerina je lijepo ime.legenda reala je napisao/la:čuj uštipče se zove Zerina

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jes, al ima ljepšihJeftha je napisao/la:Zerina je lijepo ime.legenda reala je napisao/la:čuj uštipče se zove Zerina
malo, nekolicina. Lejla se istice.legenda reala je napisao/la:jes, al ima ljepšihJeftha je napisao/la:Zerina je lijepo ime.legenda reala je napisao/la:čuj uštipče se zove Zerina
Wrong. Vrhunac je bio kad je poslanik a.s. zivio!Kawhi je napisao/la:1980. su bile vrhunac ljudske civilizacije.
Mnogi bi da imaju tako ogavan tepihrasavoje je napisao/la:Ja bih se sad ubila.
Kako gospodin gospodski uze seljake i dokaza da su seljaci.BelminM23 je napisao/la:Zabraniti osobama ispod 30 godina da idu na marš mira i ovo ostalo, samo mržnju unose djeci.
Išao onda kada su Vučića gađali i nikada više...
Vjerujem da je manje seljakluka bošnjaka na koridi kojekakvoj.
Zabraniti Jevrejima ispod 90 godina da idu na obilježavanje genocida u Ausvicu i Dahau, samo mržnju unose djeci.BelminM23 je napisao/la:Zabraniti osobama ispod 30 godina da idu na marš mira i ovo ostalo, samo mržnju unose djeci.
E nek sam i ovo procitao.BelminM23 je napisao/la:Zabraniti osobama ispod 30 godina da idu na marš mira i ovo ostalo, samo mržnju unose djeci.
Šta misliš da malo ozbiljnije popričaš s Ljiljanomrasavoje je napisao/la:Kako mrzim ljeto. Ovo nije humano, ne moze se disati.
Zasto?legenda reala je napisao/la: Šta misliš da malo ozbiljnije popričaš s Ljiljanom
Pa on je psiholograsavoje je napisao/la:Zasto?legenda reala je napisao/la: Šta misliš da malo ozbiljnije popričaš s Ljiljanom
Otkud tebi ideja da mi treba psiholog?legenda reala je napisao/la:
Pa on je psiholog