FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne kontam čemu ovolika kuknjava, utakmica totalno nebitna u smislu rezultata, igraš je bez nekog velikog motiva, a njima gori pod nogama, još igraš u sastavu koji ne bi izašao nikad da nisi rasterećen. Isto ko da smo u 3 boda od prvog pa sad i drvlje i kamenje na svakoga.
Da se ne zanosite puno, utakmicu u Srijedu smo odigrali možda i najbolje u ovoj sezoni, a i ta je mogla otići vrlo lako u drugom pravcu, jer smo prva dva gola zabili manje više slučajno, jer nam je upravo realizacija najveći problem, i sjetite se gola koji je Rogić primio pred kraj poluvremena, da nije bio ofside garantujem da ne bi zabili još dva do kraja, nego bi ostalo 2:1.
Da se ne zanosite puno, utakmicu u Srijedu smo odigrali možda i najbolje u ovoj sezoni, a i ta je mogla otići vrlo lako u drugom pravcu, jer smo prva dva gola zabili manje više slučajno, jer nam je upravo realizacija najveći problem, i sjetite se gola koji je Rogić primio pred kraj poluvremena, da nije bio ofside garantujem da ne bi zabili još dva do kraja, nego bi ostalo 2:1.
-
- Kontakt:
Tako je . Protiv slobode smo kiksali pa jbt ga nikom ništa. Al ovo ovako odigrati je bruka I sramota .
Ne znam ja da sam pricao da ste vi sa grbavice nesto pustali, ja ne vjerujem da vi imate kvalitet svakako, bez uvrede. Za namjestanje Borca sam pricao, odgovorno tvrdim, i imam i dokaze u vidu nekih para da sam vjerovao sta ce i kako ce bit. Mozda sam spomenuo da cete se naguzit borcu, al kao sto vidis tu moram priznati pogresku
PS pogresna tema
Nismo prodali nego zamijenili za kup. Velika je to razlika 

-
- Kontakt:
Sad smo u parama od prodaje , ide napadač veleza za 500k eura
-
- Kontakt:
Jel vam sad jasno koliko je mirvic ljigavac
-
- Kontakt:
Balta,Rockov,Kapetanović,Goreziani...su igrači koji 100% neće nositi naš dres u idućoj sezoni i on šatro nešto eksperimentiše i daje nekakve šanse.
Da je juniore ubacio pa bi se moglo pričati o kiksu usljed igračke rotacije ,u ostalom jel raja dolazi i plaća karte da gleda njegovo izdrkavanje i to baš u utakmicama protiv smrdljive lištice,jel on svjestan šta radi,jel iko u ovom klubu svjestan koliko su jadni i bijedni?
Poserem vam se na kup hoštapleri jedni.
Da je juniore ubacio pa bi se moglo pričati o kiksu usljed igračke rotacije ,u ostalom jel raja dolazi i plaća karte da gleda njegovo izdrkavanje i to baš u utakmicama protiv smrdljive lištice,jel on svjestan šta radi,jel iko u ovom klubu svjestan koliko su jadni i bijedni?
Poserem vam se na kup hoštapleri jedni.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ti često ne pišeš ono što zapravo misliš, nego pokušavaš "raditi" za dobrobit kluba. Znam da se i tebi ovo gadi.jurisicduska je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:44Uvijek vam unese nemir nekakvi mahalci koji u nedostatku vlastitih sportskih rezultata krive sve i svakog i svi namještaju samo oni ispravni, svi kradu samo oni plaćaju sve kako treba, treba prestat citat forume.
Nebitna utakmica, ja da sam trener isto bih izveo da vidim koga mogu dobit ili ne dobiti za slijedeću sezonu , koga ću otpisati. Nebitne utakmice za to i služe. Izgubili 1:0 iz nekakve polušanse i fulili 4-5 zicera. Smješno pričati o bilo čemu.
Jasno nam je i da ovdje pišu navijači drugih klubova.
-
- Kontakt:
Vidi naravno sa mi se gadi poraz od Sirokog i gadi mi se sto imamo 10 igrača koji treniraju a ne mogu igrati u ovom klubu. Ali da pričam o namještenoj utakmici kad sam 50 putu u životu svjedočio različitim rezultatima u ovim zaredom utakmicama i kad na to dodam početnu postavu. Neću uopste da pričam o tom da se namjestila utakmica jer za to ne postoji ni 1% šanse.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:11Ti često ne pišeš ono što zapravo misliš, nego pokušavaš "raditi" za dobrobit kluba. Znam da se i tebi ovo gadi.jurisicduska je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:44Uvijek vam unese nemir nekakvi mahalci koji u nedostatku vlastitih sportskih rezultata krive sve i svakog i svi namještaju samo oni ispravni, svi kradu samo oni plaćaju sve kako treba, treba prestat citat forume.
Nebitna utakmica, ja da sam trener isto bih izveo da vidim koga mogu dobit ili ne dobiti za slijedeću sezonu , koga ću otpisati. Nebitne utakmice za to i služe. Izgubili 1:0 iz nekakve polušanse i fulili 4-5 zicera. Smješno pričati o bilo čemu.
Prvo Siroki bi opstao i s ovim porazom i lakše mu je namjestit koju god od ovih ostalih utakmica a neke su favoriti i bez da namjeste.
Drugo Siroki je klub kojem bi izlazak u Europu značio sve u životu. Pola budžeta im popunio.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Meni nije jasno zašto balavac na istoku napada starijeg čovjeka koji zviždi Balti nakon greške, čime je taj IBJB zaslužio da mu se ne smije zviždati i psovati?
Nastupima na terenu nije, potezima van terena nije, možda pijančenjem i narušavanjem klupske discipline?
Nastupima na terenu nije, potezima van terena nije, možda pijančenjem i narušavanjem klupske discipline?
-
- Kontakt:
On bi da kupuje klubove, dok se Kosevo raspada. On bi da placa transfere a igraju hadalji Balta,kapetanović i gruzijac onaj. Mirvicu cim si otisao kod brajlovica opet nas nessreca zadesila
Dajte mi par za slijedeće kolo da pare uzmem?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Sramota. Nadam se da ce SVI biti novcano kaznjeni.
Jel vas Soldo nervirao?
Ne kontam sto Jatta i Krdzalic nisu igrali.
Da se razumijemo sramota zbog lose igre i poraza. Ne vjerujem da je ovo prodano. Jednostavno nikad nije lagana utakmica s njima, a mi nemamo profesionalce da igraju svaku 100%.
Da ove nase igrace ne **** psiha igrali bi negdje u jacim ligama.
Jel vas Soldo nervirao?
Da se razumijemo sramota zbog lose igre i poraza. Ne vjerujem da je ovo prodano. Jednostavno nikad nije lagana utakmica s njima, a mi nemamo profesionalce da igraju svaku 100%.
- relativizam
- Kontakt:
Na Velez poslati juniore!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
I ako nije bilo namiještanja, moralo se puno ozbiljnije odigrati, bez improvizacije. Upravo, da ne bi sebe doveli u ovu situaciju, jer je protivnik taj koji jeste. Sad selo prica da je Sarajevo prodalo obraz za komad željeza. Imali smo nesreću da nakon pobijeda u kupu igramo u ligi sa istim protivnicima kući, i da oba puta izgubimo.jurisicduska je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:16Vidi naravno sa mi se gadi poraz od Sirokog i gadi mi se sto imamo 10 igrača koji treniraju a ne mogu igrati u ovom klubu. Ali da pričam o namještenoj utakmici kad sam 50 putu u životu svjedočio različitim rezultatima u ovim zaredom utakmicama i kad na to dodam početnu postavu. Neću uopste da pričam o tom da se namjestila utakmica jer za to ne postoji ni 1% šanse.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:11Ti često ne pišeš ono što zapravo misliš, nego pokušavaš "raditi" za dobrobit kluba. Znam da se i tebi ovo gadi.jurisicduska je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:44Uvijek vam unese nemir nekakvi mahalci koji u nedostatku vlastitih sportskih rezultata krive sve i svakog i svi namještaju samo oni ispravni, svi kradu samo oni plaćaju sve kako treba, treba prestat citat forume.
Prvo Siroki bi opstao i s ovim porazom i lakše mu je namjestit koju god od ovih ostalih utakmica a neke su favoriti i bez da namjeste.
Drugo Siroki je klub kojem bi izlazak u Europu značio sve u životu. Pola budžeta im popunio.
-
- Kontakt:
Mi samo mozemo najebati zbog mirvica
-
- Kontakt:
I nek neko kaze Zekicu da se okane od stavljanja Kyremeha na lijevog wingbeka. Samo dobijemo propuh na lijevoj strani.
Ko ce bolan biti novcano kaznjen, kad ti je vlasnik direktni ucesnik realizacije ovoga od danas.misstianopenaldo je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:27Sramota. Nadam se da ce SVI biti novcano kaznjeni.
Jel vas Soldo nervirao?
Mogu samo biti nagradjeni za ispostovan dogovor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.