Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Sarmelino
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Sarmelino » 11 jul 2017, 15:57

Ma kakvo pomirenje,nit ko hoce niti smo toliko glupi
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Dnjipropetrovsk

Post Postao/la Dnjipropetrovsk » 11 jul 2017, 16:03

Neka Gospodin daruje vjecni mir i spokoj svim zrtvama genocida.

NEVER FORGET, Srebrenica 11.7.
8372 nevino ubijenih
Druze TIto, mi ti se kunemo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 jul 2017, 16:03

Sarmelino je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Na forum najbolje ne ulazit danas
Ne seri kralju.
I ti to zelis da im se na neduznoj djeci vrati? Fino.
Kralju, prestani lizati zabe.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 11 jul 2017, 16:04

Moj se komentar odnosio iskljucivo na to,a seker je sve fino objasnio. :wave:
puške pucaju lete duhovi

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 jul 2017, 16:05

Kawhi je napisao/la:Pa uslov da razmislimo o pomirenju je ukidanje RSa. Sve dok RS postoji jasno je da oni i dalje imaju istu politiku i isto razmišljanje. Slažem se da nas flegmatičnost yebe pa dopuštamo da nam ovo rade. Oni su ti koji nas trebaju moliti ako žele suživot i mir.
To je ono sto govorim. Yebemu majku, drzavama bivse jugoslavije pucaju naslovi "odusevio region, bosanac pomogao povrijedjenom srbinu na utakmici da udje u svlacionicu". Znaci ono sto je u principu normalno, ljudsko kod nas je to nesto za aplauza, divljenja, cudjenja, itd da ne dijelim atribute dalje. Jednostavno, cjelokupan mentalni aparat i jednih i drugih se formirao na temeljima sovinizma, u jednih zbog godina tlacenja, a u drugih isto samo u drugoj ulozi.

RS je nemoguce ukloniti, ne bez konkretne pomoci zapada, koji ne zeli da preuzme konkretniju ulogu u svemu tome jer im mi nismo prioritet niti smo bili niti cemo biti. Dakle, suma sumarum, nikad napretka, sve zarad ideologije
naprijed rejal

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 11 jul 2017, 16:13

Kakvi komentari četnika. Da mogu oni bi ponovili bez razmisljanja
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 jul 2017, 16:15

Sarmelino je napisao/la:Moj se komentar odnosio iskljucivo na to,a seker je sve fino objasnio. :wave:
Kralju, manje se mazi sa Sebastijanom
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 11 jul 2017, 16:16

Sarmelino je napisao/la:Moj se komentar odnosio iskljucivo na to,a seker je sve fino objasnio. :wave:
Jesi duhovit danas
Zadnja izmjena: Sarmelino, dana/u 11 jul 2017, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
puške pucaju lete duhovi

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 11 jul 2017, 16:16

jasmin10 je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Na forum najbolje ne ulazit danas
Ne seri kralju.
+1
+1

:lol: :kafa:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 11 jul 2017, 16:17

Ne mozes ti nista ukidati. Tu je vec vecina odlicno istrenirana, urezano u mozak da ce u tom slucaju povampirene Bosnje uvesti serijat.
Doduse, i ovamo imas dobar dio koji misle da bi ukidanjem entiteta bilo sve med i mlijeko. Uglavnom, do naroda je i narod ocigledno ne zeli naprijed. I ovako mozes naprijed, samo treba biti pametan.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 11 jul 2017, 16:19

Besko sad shvatam sto Durantulu gotivis :kafa:
puške pucaju lete duhovi

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 jul 2017, 16:21

Alminjo99 je napisao/la:Kakvi komentari četnika. Da mogu oni bi ponovili bez razmisljanja
Vratilo im se duplo gore :pray:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 11 jul 2017, 16:23

Sta je to bilo na AJ? Ne upratih
puške pucaju lete duhovi

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 11 jul 2017, 16:49

Kakvo pomirenje sa Vlasima?

Jevreji se nisu mirili sa nacistima, oni su ih doveli u Nirnberg i za mjesec dana im presudili - povješali i postreljali, a zatim je Mossad špartao svijetom, tražeći nacističke bjegunce, privodeći ih ili likvidirajući. Sve do prije nekoliko godina su ih izručivali i sudili im iako su neki od njih imali preko 90 godina. To je djelić pravde za fašiste i to bi trebao biti djelić pravde za srpske fašiste, umjesto što ih tetoše po Haagu ili mole da se predaju i surađuju.

Mi, umjesto da iz godine u godinu budemo jači, odvažniji, mudriji, mi svoju čast srozavamo nesuvislim izjavama o nekakvom imaginarnom pomirenju ili skoro pa preklinjanju da neko od Vlaha dođe u Srebrenicu. Zašto da Vučić, koji je s puškom hodao oko Sarajeva dolazi u Srebrenicu, čemu? Nije on Isa, a.s., pa da oživi do sada 6.500 ukopanih u Potočarima. Neka Vučić u Beogradu sa sugrađanima obilježi 11. juli i zakonom kažnjava one koji negiraju genocid u Srebrenici i uhapsi 3.000 srpskih fašista koji se kriju ili normalno žive u Srbiji i dosta od njega, ja ću mu na tome prvi čestitati. Priču da su za Srebrenicu, Zvornik, Prijedor, Višegrad, Krajinu i druge golgote krivi pojedinci - okačite mačku o rep, jer danas, 22 godine nakon rata upravo, samo pojedinci se usuđuju reći i priznati genocid u Srebrenici. Da je riječ o pojedincima, danas bi hiljade Srba u Banjoj Luci, Bijeljini, Beogradu, Novom Sadu itd. obilježilo 11. juli i o tome otvoreno govorilo i osuđivalo, ali to se ne dešava, štaviše, obratno je.

Pred Vlasima nema povlačenja, ni pedlja, jer to su ljudske hijene, kukavice koje su svoje junaštvo dokazivale nad civilima širom BiH. Sada bi ti isti da nas ubjeđuju da su Bošnjak vezan žicom dok čeka streljanje i Vlah koji ga strelja - isti. Nisu! Eto kao, mi se malo pogurali k'o djeca, desilo se, svi smo krivi, život ide dalje (tj. do sljedećeg klanja Bošnjaka). Život u Srebrenici ne ide dalje, tamo je život stao. Nismo isti niti ćemo kad biti, niti ćemo ikad biti budalasto merhametli prema vama, niti ćemo nijemo posmatrati da nam se ponovi Srebrenica.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 jul 2017, 17:05

Federer17 je napisao/la:
Kakvo pomirenje sa Vlasima?

Jevreji se nisu mirili sa nacistima, oni su ih doveli u Nirnberg i za mjesec dana im presudili - povješali i postreljali, a zatim je Mossad špartao svijetom, tražeći nacističke bjegunce, privodeći ih ili likvidirajući. Sve do prije nekoliko godina su ih izručivali i sudili im iako su neki od njih imali preko 90 godina. To je djelić pravde za fašiste i to bi trebao biti djelić pravde za srpske fašiste, umjesto što ih tetoše po Haagu ili mole da se predaju i surađuju.

Mi, umjesto da iz godine u godinu budemo jači, odvažniji, mudriji, mi svoju čast srozavamo nesuvislim izjavama o nekakvom imaginarnom pomirenju ili skoro pa preklinjanju da neko od Vlaha dođe u Srebrenicu. Zašto da Vučić, koji je s puškom hodao oko Sarajeva dolazi u Srebrenicu, čemu? Nije on Isa, a.s., pa da oživi do sada 6.500 ukopanih u Potočarima. Neka Vučić u Beogradu sa sugrađanima obilježi 11. juli i zakonom kažnjava one koji negiraju genocid u Srebrenici i uhapsi 3.000 srpskih fašista koji se kriju ili normalno žive u Srbiji i dosta od njega, ja ću mu na tome prvi čestitati. Priču da su za Srebrenicu, Zvornik, Prijedor, Višegrad, Krajinu i druge golgote krivi pojedinci - okačite mačku o rep, jer danas, 22 godine nakon rata upravo, samo pojedinci se usuđuju reći i priznati genocid u Srebrenici. Da je riječ o pojedincima, danas bi hiljade Srba u Banjoj Luci, Bijeljini, Beogradu, Novom Sadu itd. obilježilo 11. juli i o tome otvoreno govorilo i osuđivalo, ali to se ne dešava, štaviše, obratno je.

Pred Vlasima nema povlačenja, ni pedlja, jer to su ljudske hijene, kukavice koje su svoje junaštvo dokazivale nad civilima širom BiH. Sada bi ti isti da nas ubjeđuju da su Bošnjak vezan žicom dok čeka streljanje i Vlah koji ga strelja - isti. Nisu! Eto kao, mi se malo pogurali k'o djeca, desilo se, svi smo krivi, život ide dalje (tj. do sljedećeg klanja Bošnjaka). Život u Srebrenici ne ide dalje, tamo je život stao. Nismo isti niti ćemo kad biti, niti ćemo ikad biti budalasto merhametli prema vama, niti ćemo nijemo posmatrati da nam se ponovi Srebrenica.
Gledam neki dan jedan intervju sa Mladicevim sinom, koji izmedju ostalog kaze, kad se u bratuncu obiljezavao dan bratunackih zrtava (koji su poginuli na linijama, ne kao civili), i kad je predsjednik Dodik odao pocast jednom poginulom borcu tako sto je njegovoj majci pruzio ruku i dao joj orden, ona je rekla, nemojte meni ovo molim vas davati, dajte Mladicu, pomozite jadnom covjeku neka se odbrani, ako treba ja cu svu svoju penziju da dadnem za njegovu odbranu na sudu, on je zasluzio svojim branjenjem srpskog naroda od agresora.

I takvo razmisljanje nema samo ona, vec vise od 90% pripadnika srpske nacionalnosti, koji negiraju genocid nad muslimanima a istovremeno od sebe prave zrtvu. I o kakvom onda pomirenju da pricamo?

Predsjednik ministarstva za boracka pitanja RS-a je cak danas u Zvorniku rekao da je siguran da se u Potocarima ukopavaju srpske zrtve kao bosnjacke. Mislim, nema se tu sta vise pricati

slazem se sa clankom upotpunosti
naprijed rejal

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jul 2017, 17:12

Pa oni su se svetili Turcima od prije 500 godina preko naših leđa, oni na taj period misle
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 jul 2017, 17:14

Sveti je napisao/la:Dva naroda kojima needukovani degenerici i zatucani seljaci sa dva zuba u glavi jednostavno ne dozvoljavaju suzivot i pomirenje.

Moje skromno misljenje je, da nikad nece ni biti suzivota nj pomirenja. Jednima je u genetskom kodu istkana agresivnost i divljastvo, drugima glupoca i flegmaticnost.

Da se nikad ne zaboravi.
Imamo isti dnk kod.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 jul 2017, 17:22

Samo prihvatanje istine vodi ka pomirenju, ko god kaže ja sam za pomirenje ali u Srebrenici nije bio genocid nije za pomirenje, laže prvo sam sebe pa onda ostale.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 11 jul 2017, 17:34

Kakvo pomirenje, nemojte biti naivni. Nemojte da opet gledamo kako otac priziva sina kod Srba jer je tako bolje i "nece nam nista".

Nikad oprostiti, nikad zaboraviti, nikad se pomiriti. Prvom prilikom naplatiti!

Upravu je onaj sto napisa,
sve im se na djeci vratilo, amin!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 11 jul 2017, 17:38

DANTES je napisao/la:
Sveti je napisao/la:Dva naroda kojima needukovani degenerici i zatucani seljaci sa dva zuba u glavi jednostavno ne dozvoljavaju suzivot i pomirenje.

Moje skromno misljenje je, da nikad nece ni biti suzivota nj pomirenja. Jednima je u genetskom kodu istkana agresivnost i divljastvo, drugima glupoca i flegmaticnost.

Da se nikad ne zaboravi.
Imamo isti dnk kod.
Nemamo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.