Dylan Dog je napisao/la:Ko se smije kladiti da su dani Higuaina u prvih 11 Reala odbrojani(u slucaju da je Neymar zaista vas,naravno)

Ko to ima sigurnih prvih 11 u Realu ? Ronaldo, Casillas, Pepe, Ramos, Xabi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Dylan Dog je napisao/la:Ko se smije kladiti da su dani Higuaina u prvih 11 Reala odbrojani(u slucaju da je Neymar zaista vas,naravno)
Sta ti je ba.. Neymar ce vise igrat poluspica,tj ostat ce prvo na posudbi u Santosu..Dylan Dog je napisao/la:Ko se smije kladiti da su dani Higuaina u prvih 11 Reala odbrojani(u slucaju da je Neymar zaista vas,naravno)
Jedino ako ne prodamo CR-aMaGiCa je napisao/la:Kunavo Aguerce sad ide u Italiju.![]()
Cenim da je Real zavrsio sa napadacima za ovaj prelazni rok![]()
Bronzetti niega haber dado por hecho el fichaje de Neymar
Za mustuluka siMaGiCa je napisao/la:Kunavo Aguerce sad ide u Italiju.![]()
Cenim da je Real zavrsio sa napadacima za ovaj prelazni rok![]()
Jbg i ti poredis tamo te trofeje po Brazilu i Primeru.. Ne zaboravljas da je Higuain bio prva violina Argentine na sp i da Maradona nije toliko rotirao vjerovatno bi bio prvi strelac..Dylan Dog je napisao/la:Neymar nije talenat,on je vec izgradjen igrac i prvi napadac reprezentacije Brazila![]()
on je vec ostvario uspjehe kao sto su:
-najbolji strijelac Juznoamerickog omladinskog prvenstva 2011
-najbolji napadac Sao Paolo drzavne lige 2010/2011
-najbolji igrac Sao Paolo drzavne lige 2010/2011
-srebrena lopta 2010
-zlatna kopacka Brazila 2010
-najbolji strijelac Brazilskog kupa 2010
-najbolji igrac Brazilske lige 2010
Dakle,uzevsi u obzir cinjenicu da Ronalda sigurno nece izbacit iz postave(ko bi),da sigurno nece izbacit i Kaku i Ozila(ionako ne moze igrati njihovu ulogu),da Mourinho previse cijeni Di Mariu ciji je doprinos neprocjenjiv,ostaje zakljucak da dobri pipita moze ocekivat nastupe protiv Las Palmasa i kompanije u kupu kralja.
Ako pod pojmom "prva violina" misliš da je 4x postavio nogu na gol liniji nakon prodora Messi-ja, onda si u pravu.L_blancos je napisao/la:Ne zaboravljas da je Higuain bio prva violina Argentine na sp i da Maradona nije toliko rotirao vjerovatno bi bio prvi strelac
Jbg, ono sto danas fali modernom nogometu je taj njuh za gol,niko Inzaghija ne omalovazava a dao je takvih koliko oces.. Takav je Higuain,svi ga osporavaju sto cesto daje takve golove i nije bas igrac kojeg je milina gledat,ne posjeduje veliku brzinu ali ima njuh za gol i kao takav je u samom vrhu.. Kako god sto nije Tevez ili neko dr postavljao nogu..Monolog je napisao/la:Ako pod pojmom "prva violina" misliš da je 4x postavio nogu na gol liniji nakon prodora Messi-ja, onda si u pravu.L_blancos je napisao/la:Ne zaboravljas da je Higuain bio prva violina Argentine na sp i da Maradona nije toliko rotirao vjerovatno bi bio prvi strelac
Dovesti potencijalnog superstara prije salary cupa koji sa svojih 19 godina nece biti pošto poto forsiran u prvi sastav.LBJ MVP je napisao/la:Koji će nam qrac napadač
Rece nam vrsni poznavalac fudbala, navijac ZenitaDylan Dog je napisao/la:Nisam ni ja osporio Higuainove kvalitete,samo kazem da je Neymar bolji od njeg
Htio ti to priznat il ne,na SP je bio najbolji argentinac.. Ne sporim ja Messijeve kvalitete,ali ono sto je pruzao na SP nije ni blizu onome sto moze..Monolog je napisao/la:Nisam Realovac, al' nigdje ja ne osporih Higuainove kvalitete. Mišljenja sam da je on bolji za Real od Benzeme (to ti može @Nail potvrditi). No, ne možeš reći da je bio prva violina, al' je činjenica da je bio bolji i od Teveza i od Aguerra (Palerma ne spominjem, jer je on tamo otiš'o zbog prijateljskih odnosa sa Maradonom. Haman zajedno u školu išli).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.