Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Pepe $
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Pepe $ » 14 jun 2011, 15:20

Dylan Dog je napisao/la:Ko se smije kladiti da su dani Higuaina u prvih 11 Reala odbrojani(u slucaju da je Neymar zaista vas,naravno) 8-)
:roll: :lol:
Ko to ima sigurnih prvih 11 u Realu ? Ronaldo, Casillas, Pepe, Ramos, Xabi :?
Zadnja izmjena: Pepe $, dana/u 14 jun 2011, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 14 jun 2011, 15:21

Dylan Dog je napisao/la:Ko se smije kladiti da su dani Higuaina u prvih 11 Reala odbrojani(u slucaju da je Neymar zaista vas,naravno) 8-)
Sta ti je ba.. Neymar ce vise igrat poluspica,tj ostat ce prvo na posudbi u Santosu..
Higuain.. Covjek kojeg svi psuju,a on se uvijek uspio izborit za prvih XI i vec nam jednu titulu donjeo.. Kad se pored Raula,RvN,Benzeme i ostalih izborio za prvih XI sto da sumnjamo da ce ga Neymar izbaciti.. Neymar je najveci talenat na trzistu,i on je ulog za buducnost.. Real igra na vise frontova i potrebna je sirina,mislim da ce ona doci sa Neymarom..

Pepe- Ima i Xabi mjesto :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 jun 2011, 15:22

Kunavo Aguerce sad ide u Italiju. :?
Cenim da je Real zavrsio sa napadacima za ovaj prelazni rok :?: :!:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 14 jun 2011, 15:28

MaGiCa je napisao/la:Kunavo Aguerce sad ide u Italiju. :?
Jedino ako ne prodamo CR-a :D

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 14 jun 2011, 15:29

Bronzetti niega haber dado por hecho el fichaje de Neymar
:roll:

http://www.sportyou.es/blog/futbol/2011 ... 35850.html
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 14 jun 2011, 15:30

MaGiCa je napisao/la:Kunavo Aguerce sad ide u Italiju. :?
Za mustuluka si 8-) .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 jun 2011, 15:32

Neymar nije talenat,on je vec izgradjen igrac i prvi napadac reprezentacije Brazila ;)

on je vec ostvario uspjehe kao sto su:

-najbolji strijelac Juznoamerickog omladinskog prvenstva 2011
-najbolji napadac Sao Paolo drzavne lige 2010/2011
-najbolji igrac Sao Paolo drzavne lige 2010/2011
-srebrena lopta 2010
-zlatna kopacka Brazila 2010
-najbolji strijelac Brazilskog kupa 2010
-najbolji igrac Brazilske lige 2010

Dakle,uzevsi u obzir cinjenicu da Ronalda sigurno nece izbacit iz postave(ko bi),da sigurno nece izbacit i Kaku i Ozila(ionako ne moze igrati njihovu ulogu),da Mourinho previse cijeni Di Mariu ciji je doprinos neprocjenjiv,ostaje zakljucak da dobri pipita moze ocekivat nastupe protiv Las Palmasa i kompanije u kupu kralja.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 14 jun 2011, 15:34

Pola izjava koje procitate na AS i Marci su lazne. To je sasvim normalno i u to sam se uvjerio ne jednom, dvaput, deset puta, pedeset puta, sto puta, nego hiljadu puta!

A Dylan Dog me nasmijao jos vise od AS-a, a vi ostali jos vise jer vjerujete u dolazak Neymara i Aguera koji nikad nece nositi dres Real Madrida.

Smijesni ste, a necu reci glupi jer cu dobiti ban

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 14 jun 2011, 15:37

Dylan Dog je napisao/la:Neymar nije talenat,on je vec izgradjen igrac i prvi napadac reprezentacije Brazila ;)

on je vec ostvario uspjehe kao sto su:

-najbolji strijelac Juznoamerickog omladinskog prvenstva 2011
-najbolji napadac Sao Paolo drzavne lige 2010/2011
-najbolji igrac Sao Paolo drzavne lige 2010/2011
-srebrena lopta 2010
-zlatna kopacka Brazila 2010
-najbolji strijelac Brazilskog kupa 2010
-najbolji igrac Brazilske lige 2010

Dakle,uzevsi u obzir cinjenicu da Ronalda sigurno nece izbacit iz postave(ko bi),da sigurno nece izbacit i Kaku i Ozila(ionako ne moze igrati njihovu ulogu),da Mourinho previse cijeni Di Mariu ciji je doprinos neprocjenjiv,ostaje zakljucak da dobri pipita moze ocekivat nastupe protiv Las Palmasa i kompanije u kupu kralja.
Jbg i ti poredis tamo te trofeje po Brazilu i Primeru.. Ne zaboravljas da je Higuain bio prva violina Argentine na sp i da Maradona nije toliko rotirao vjerovatno bi bio prvi strelac..
Neymar je talenat jer moze napredovat jos x puta.. Tek napunio 19.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 14 jun 2011, 15:38

De ti nama Namik reci hoćemo li dovesti napadača i kojeg? Ako ćemo uopšte dovoditi... :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 jun 2011, 15:38

L_blancos je napisao/la:Ne zaboravljas da je Higuain bio prva violina Argentine na sp i da Maradona nije toliko rotirao vjerovatno bi bio prvi strelac
Ako pod pojmom "prva violina" misliš da je 4x postavio nogu na gol liniji nakon prodora Messi-ja, onda si u pravu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 14 jun 2011, 15:41

Ali je bio bolji od Aguera koji se odlicno proveo na SP-u :lol:
slika

Namik, rek'o Bronzzeti i tacka 8-) . Naravno, ako je ta izjava stvarna :lol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 14 jun 2011, 15:41

Monolog je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Ne zaboravljas da je Higuain bio prva violina Argentine na sp i da Maradona nije toliko rotirao vjerovatno bi bio prvi strelac
Ako pod pojmom "prva violina" misliš da je 4x postavio nogu na gol liniji nakon prodora Messi-ja, onda si u pravu.
Jbg, ono sto danas fali modernom nogometu je taj njuh za gol,niko Inzaghija ne omalovazava a dao je takvih koliko oces.. Takav je Higuain,svi ga osporavaju sto cesto daje takve golove i nije bas igrac kojeg je milina gledat,ne posjeduje veliku brzinu ali ima njuh za gol i kao takav je u samom vrhu.. Kako god sto nije Tevez ili neko dr postavljao nogu..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 jun 2011, 15:43

Jel za tog žutokljunca sigurno?

I ne bi volio da Neymar prvu godinu odradi na posudbu,ako je vec placen 40 milja nek odmah dođe..

I nemojte porediti sa Robinhom,čovjekom koji kada je dolazio je predstavlje kao Isus Hrist koji ce spasitit Real...
Novi Pele poslat iz druge galaksije...
Neymar dolazi u mnogo bolju okolinu gdje pritisak nece biti ni približan Robinhovom..

i da koliko je to sigurno?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 jun 2011, 15:44

Koji će nam qrac napadač i Neymar nije napadač on je više nešto kao Ronaldo bilo bi fino vidjet Neymar-Higuain-Ronaldo u napadu no teško daće biti tako.Ja sam uvijek bio za Matu što se tiče toga puno bolji igrač od napuhanog Brazilca još Madridista što ovaj sere da mu je san da zaigra u Realu to je druga stvar takvim najmanje treba vjerovat :roll:
Ja ništa ne vjerujem dok ne vidim to na oficijelnoj stranici kluba i nadam se da neću vidjet tu vijest je.bo Neymara od njega mi je i Di Maria korisniji jbt nadam se da ćemo prodat Di MAriu i dovest kvalitetnu zamjenu ono treba da dovedemo još goreg igrača od njega :lol:
P.S.Je li ko gledao Brazil-Holandija i tog velikog talenta on u vropi ima minimalne šanse da uspije :mrgreen:
@l_blancos Higuain ne posjeduje brzinu?wtf :roll: Pa tomu je i glavna prednost jedan od najbržih napadača trenutno i najbolji u kretanju bez lopte ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 jun 2011, 15:45

Nisam Realovac, al' nigdje ja ne osporih Higuainove kvalitete. Mišljenja sam da je on bolji za Real od Benzeme (to ti može @Nail potvrditi). No, ne možeš reći da je bio prva violina, al' je činjenica da je bio bolji i od Teveza i od Aguerra (Palerma ne spominjem, jer je on tamo otiš'o zbog prijateljskih odnosa sa Maradonom. Haman zajedno u školu išli :mrgreen: ).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 jun 2011, 15:48

Nisam ni ja osporio Higuainove kvalitete,samo kazem da je Neymar bolji od njeg :P
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 jun 2011, 15:49

LBJ MVP je napisao/la:Koji će nam qrac napadač
Dovesti potencijalnog superstara prije salary cupa koji sa svojih 19 godina nece biti pošto poto forsiran u prvi sastav.
Mislim da bi Augero bio lošiji,zašto? e pa onda bi imali 3 ista napadača od kojih bi jedan neminovno stagnirao,ovako za Neymara ima vremena a ako se ispostavi da bude instant klasa tim bolje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 14 jun 2011, 15:52

Dylan Dog je napisao/la:Nisam ni ja osporio Higuainove kvalitete,samo kazem da je Neymar bolji od njeg :P
Rece nam vrsni poznavalac fudbala, navijac Zenita :mrgreen: .
Higuain je dokazana klasa, sto se ne moze reci za Neymara. Ali da je Brazilac potencijal, jeste.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 14 jun 2011, 15:53

Monolog je napisao/la:Nisam Realovac, al' nigdje ja ne osporih Higuainove kvalitete. Mišljenja sam da je on bolji za Real od Benzeme (to ti može @Nail potvrditi). No, ne možeš reći da je bio prva violina, al' je činjenica da je bio bolji i od Teveza i od Aguerra (Palerma ne spominjem, jer je on tamo otiš'o zbog prijateljskih odnosa sa Maradonom. Haman zajedno u školu išli :mrgreen: ).
Htio ti to priznat il ne,na SP je bio najbolji argentinac.. Ne sporim ja Messijeve kvalitete,ali ono sto je pruzao na SP nije ni blizu onome sto moze..

A ljudi ne shvataju koliko se Real sprema za salari kap ..
Albol-Garay-Pepe relativno mladi stoperi
Ramos 24 Marcelo 22 Khedira 23 Sahin 22 Ozil 22 Angel 23 Canales 19 Neymar 19 Benzema 23 CR 26 Lass 25 Higuain 23 Granero 23 Casillas 29 Adan 24 Meijas 22

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.