A ko nam je kriv kad ove debilčine iz kluba šute o tome što se desilo ? Svaki put tamo isto dožive od žare i goci faca sa tribina i opet šute nabijem ih sve redom.senad82 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 01:00Pic.e jedne banjalucke. Dobijete dva puta zasluzeno u Sarajevu pruzi Vam se ruka i cestita Vam se a kada mi dobijemo po tunelu prijetite i tucete igrace u saradnji sa obezbjedjenjem i drotovima pendrecima. Sram vas bilo sljamovi ljudski jbo vam vico svima ma.e.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Pa realno je da Borac dobije za vikend . Kao što smo mi sve dali za ovu utakmicu kupa tako je njima u prvenstvu. Arsenal dobije 3:0 Real pa iducu kuci u prvenstvu kiksa itd.
-
- Kontakt:
Cestitke fks na prolazu u finale.
Na kraju ce sve biti ok
Iskreno ne znam sta se desilo sa rockom ali gurati pricu da ga je neko gurnuo nicim izazvan je smecarski! Vjerovatno kao gost nije postovao domacina pa ga je malo prenijelo ali opet kazem AKO se ista desilo u tunelu.
Nisu ljudi u BL kao neki sto napadaju igrace u lozama stadiona.......
Vidimo se u subotu
Na kraju ce sve biti ok

Iskreno ne znam sta se desilo sa rockom ali gurati pricu da ga je neko gurnuo nicim izazvan je smecarski! Vjerovatno kao gost nije postovao domacina pa ga je malo prenijelo ali opet kazem AKO se ista desilo u tunelu.
Vidimo se u subotu
avalPacidoroP je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:38Ovako se u moderna vremena 'namješta' / 'dogovara'.
Borac, najednom, nestao sa terena, a Sarajevo se pretvorilo u Barselonu.
Pri tome, podjeli se mnogo kartona igračima i trenerima Sarajeva, desi se par koškanja među igračima, da neutralni posmatrač ima dojam da je Borcu večeras stalo da izbore finale.. Krajnje neofirno, jel' da?
U subotu ide sve po starom, lagana pobjeda Borca, ruka ruci Vicini puši.qrci.
Dobro jutro

worchester je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:17
Je li momcino, zasto vi na jednoj fudbalskoj utakmici vrijeđate turski narod, ha ? neke bule, neko klanje, nesto.Navijači Borca su još jednom svojim navijanjem i ponašanjem izazvali incident, a ovaj put se to dogodilo na jučerašnjoj revanš utakmici polufinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Sarajeva.
Naime, najvatrenija navijačka grupa banjalučkog kluba Lešinari su iz, samo njima poznatih razloga, odlučili vrijeđati Turke.
Tokom drugog poluvremena priredili su pirotehnički show na svojoj tribini uz dimne bombe i baklje, a pri tome su pjevali i uvredljive pjesme.
"Svaki Turčin zna, svaka bula zna, da je Obilić na Vidovdan zaklao Murata", čulo se nekoliko puta skandiranje s tribina Gradskog stadiona u Banjoj Luci.
Obilic i Murat bili prije 600 i kusur godina

**** ti sebe ni gram obraza nemaš, kako te bolan nije stid? Kako **** te? Pa gomila situacija koja vam je išla na ruku, falilo je samo da izmisli penal i nakon svega ti dođeš i napišeš ovako nešto.Combattente87 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:58Zato što ste na svaki faul skakali kao orangutani kraj aut linije....Ko ono indijansko pleme kad skače oko vatre, skika vriska, kmečanje....A na terenu, samo su vam ležaljke trebali iznjeti i neki koktel da vam donesu...Radujte se , al i sami znate da vam je ovo pušteno, samo da ne cmizdrite![]()
Pa **** te, **** te, **** te

Pušteno

Kaže navijač kluba koji skandira ratnim zločincimaworchester je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:17Nisu ljudi u BL kao neki sto napadaju igrace u lozama stadiona.......
Kaže navijač kluba koji pjeva "svaki Turčin zna"
Kaže navijač kluba koji pjeva "Kosovo je Srbija"
-
- Kontakt:
Djecace brkas babe i zabe,ocigledno tebi mozgic trokira! Jedno je skandiranje koje ja licno ne opravdavam a drugo je kada napadas u svecanoj lozi igraca gostujuce ekipe!let3 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:35worchester je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:17
Je li momcino, zasto vi na jednoj fudbalskoj utakmici vrijeđate turski narod, ha ? neke bule, neko klanje, nesto.Navijači Borca su još jednom svojim navijanjem i ponašanjem izazvali incident, a ovaj put se to dogodilo na jučerašnjoj revanš utakmici polufinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Sarajeva.
Naime, najvatrenija navijačka grupa banjalučkog kluba Lešinari su iz, samo njima poznatih razloga, odlučili vrijeđati Turke.
Tokom drugog poluvremena priredili su pirotehnički show na svojoj tribini uz dimne bombe i baklje, a pri tome su pjevali i uvredljive pjesme.
"Svaki Turčin zna, svaka bula zna, da je Obilić na Vidovdan zaklao Murata", čulo se nekoliko puta skandiranje s tribina Gradskog stadiona u Banjoj Luci.
Obilic i Murat bili prije 600 i kusur godinasto je reci ? gdje trokira ?
Uzivaj u ovoj pobjedi kao sto si uzivao u korona tituli ili finalu kupa u zenici kada ste pobijedili na penale a mani se izjednacavanja skandiranja i fizickog napada
-
- Kontakt:
Ti si mene vidio i cuo da skandiram bilo sta!? Citaj malo pazljivije sta pisem. tebe sam smatrao da si ozbiljniji za razliku od ostalih od clanova fks ali dobro ocigledna greska s moje strane.Morpheus je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:41Kaže navijač kluba koji skandira ratnim zločincimaworchester je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:17Nisu ljudi u BL kao neki sto napadaju igrace u lozama stadiona.......
Da ste pametni,Kosovo ne biste nikad spominjali ali ok,vas problem
Uopste ne navijam za Nanajvo, prenosi te opasno.worchester je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:42Djecace brkas babe i zabe,ocigledno tebi mozgic trokira! Jedno je skandiranje koje ja licno ne opravdavam a drugo je kada napadas u svecanoj lozi igraca gostujuce ekipe!let3 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:35worchester je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:17
Obilic i Murat bili prije 600 i kusur godinasto je reci ? gdje trokira ?
Uzivaj u ovoj pobjedi kao sto si uzivao u korona tituli ili finalu kupa u zenici kada ste pobijedili na penale a mani se izjednacavanja skandiranja i fizickog napada
Vec te pitam sta velis za sramotna skandiranja turskom narodu u svojoj avliji, kad vec moralises drugima

Kad vec pitas, gdje ste vi vidjeli cetnike na zadnjoj utakmici sa Borcem na Grbavici pa ste im pjevali?
- Combattente87
- Kontakt:
Ok, onda da preformulišem.worchester je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:46Ti si mene vidio i cuo da skandiram bilo sta!? Citaj malo pazljivije sta pisem. tebe sam smatrao da si ozbiljniji za razliku od ostalih od clanova fks ali dobro ocigledna greska s moje strane.Morpheus je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:41Kaže navijač kluba koji skandira ratnim zločincimaworchester je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:17Nisu ljudi u BL kao neki sto napadaju igrace u lozama stadiona.......
Da ste pametni,Kosovo ne biste nikad spominjali ali ok,vas problem
Nisu ljudi iz Sarajeva kao neki što skandiraju ratnim zločincima, pjevaju "svaki Turčin zna", Kosovo, itd.
Može li ovako?
Naš napad se desi rijetko kada, pogotovo onakav kao što se desio prošle sezone, a ovo vaše je redovno.
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 16 apr 2025, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
Je li se oglasio ker koji se odaziva na Zvjezdan Misimović?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Zaslužena pobjeda Sarajeva, Borac se mora zadovoljiti s titulom, koja je po meni sigurna u njihovim rukama.
Odgovaram ti slikom.
Al evo, mogu i rijecima - Srbuj makar slamu jeo !
Al evo, mogu i rijecima - Srbuj makar slamu jeo !
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22, prisonbreak, Vanja8 i 33 gosta.