MIRAN BUDI

Sretan ti dan Armije Bosne i Hercegovine

MIRAN BUDI
Nema na cemuavalPacidoroP je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:38Ovako se u moderna vremena 'namješta' / 'dogovara'.
Borac, najednom, nestao sa terena, a Sarajevo se pretvorilo u Barselonu.
Pri tome, podjeli se mnogo kartona igračima i trenerima Sarajeva, desi se par koškanja među igračima, da neutralni posmatrač ima dojam da je Borcu večeras stalo da izbore finale.. Krajnje neofirno, jel' da?
U subotu ide sve po starom, lagana pobjeda Borca, ruka ruci Vicini puši.qrci.
Da se ne lažemo, drago mi je, prvenstveno radi mog Želje..
Nakon toliko sušnih godina, nema šanse da Sarajevo ne pogine na terenu, da osvoji jedan trofej. A kad na sve to dodaš, da im je protivnik Široki, bez obzira što bi porazom nas izbacili iz Evrope, nema šanse da igraju na tu kartu, već će učiniti sve da osvoje trofej.
Dok prolaskom Borca i ne bih bio baš siguran da je Borac zainteresovan osvojiti kup, pogotovo ako majorizirani krvati umješaju svoje prstiće.
Da se ne lažemo, nemamo kvalitet sutra da stignemo zaostatak, i ostaje žal za gradskim derbijem u finalu, ali sad bar ću imati mirniji san, jer će Željo 99% igrati Evropu.
Hvala komšije.
Radujte seavalPacidoroP je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:38Ovako se u moderna vremena 'namješta' / 'dogovara'.
Pri tome, podjeli se mnogo kartona igračima i trenerima Sarajeva, desi se par koškanja među igračima, da neutralni posmatrač ima dojam da je Borcu večeras stalo da izbore finale.. Krajnje neofirno, jel' da?
Nakon toliko sušnih godina, nema šanse da Sarajevo ne pogine na terenu, da osvoji jedan trofej. A kad na sve to dodaš, da im je protivnik Široki, bez obzira što bi porazom nas izbacili iz Evrope, nema šanse da igraju na tu kartu, već će učiniti sve da osvoje trofej.
Dok prolaskom Borca i ne bih bio baš siguran da je Borac zainteresovan osvojiti kup, pogotovo ako majorizirani krvati umješaju svoje prstiće.
Da se ne lažemo, nemamo kvalitet sutra da stignemo zaostatak, i ostaje žal za gradskim derbijem u finalu, ali sad bar ću imati mirniji san, jer će Željo 99% igrati Evropu.
Hvala komšije.
2021 prvi mandat uveo kadete da pucaju
Naravno da ste pokradeni, zato sam i napisao da ne vjerujem da ste dobili. A zadnji dio posta se cudim kako niste pokradeni do te mjere da ispadnete. Ne bi me iznenadilo da se igralo dok ne daju gol.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:30Nismo pokradeni??Argentina je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:28Za retardire Pitare pitsnje, zar Zeljo nije dogovorio sa Vicom kup? Izgleda da nakon korana titule je ipak dogovoren i kupa za Sarajevo. Vicine kuje![]()
Za normalne, ne vjerujem da ce Sarajevo x2 u BL protiv svega dobiti Borca, posebno sada. Nevjerovatno mi je radi svega da nisu pokradeni da ovi idu u finale.
Prodaj tv prijatelju.
Javi brate ako ti pozli molim te. Ne do Bog da ti šta bude.
Mukica ŽižovićKosevoZove je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:39Nema na cemuavalPacidoroP je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:38Ovako se u moderna vremena 'namješta' / 'dogovara'.
Hvala komšije.![]()
Divi trenera borca hahahahahah
FK Sudija
Sutra ce im njihovi športski ekser zakucat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.