Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Dylan Dog » 14 jun 2011, 15:55

To biti navijac Reala je nesto uzvisenije od biti navijac Zenita :?

Uostalom,vrijeme ce pokazati ko je u pravu za Neymara i Higuaina ;)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 14 jun 2011, 15:58

Dylan Dog je napisao/la:To biti navijac Reala je nesto uzvisenije od biti navijac Zenita :?

Vidis kako si skonto :mrgreen: .
Pa ne mozes ih tako poredit'. Higuain je dao Realu mnogo i vec se dokazao u svijetu fudbala, za razliku od Neymara. Al' dobro, ne moze navijac Zenita to shvatit' :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 jun 2011, 16:03

Nail for Real je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:To biti navijac Reala je nesto uzvisenije od biti navijac Zenita :?

Pa ne mozes ih tako poredit'. Higuain je dao Realu mnogo i vec se dokazao u svijetu fudbala, za razliku od Neymara. Al' dobro, ne moze navijac Zenita to shvatit' :mrgreen: .
Neymar jos nijo dobio svoju sansu kao Higuain,al kad to vrijeme dodje vrlo brzo ce se pokazati da ih je smijesno porediti,Neymar je za klasu bolji igrac vec sad.

Al' pobjedio si me argumentima,cinjenica da ti navijas za Real a ja za Zenit je nesumljiv pokazatelj da si ti intelegentniji,informiraniji i kompetentniji da pricas o fudbalu ;)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 14 jun 2011, 16:03

i da koliko je to sigurno?
Koliko je sigurno :roll: evo sad sam Bronzetti kaze dasu ital. mediji krivo prenijeli info..
Bronzetti niega haber dado por hecho el fichaje de Neymar
http://www.sportyou.es/blog/futbol/2011 ... 35850.html
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 14 jun 2011, 16:05

Dylan Dog je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:

Neymar jos nijo dobio svoju sansu kao Higuain,al kad to vrijeme dodje vrlo brzo ce se pokazati da ih je smijesno porediti,Neymar je za klasu bolji igrac vec sad.
:lol: :lol:
Bolji je od Higuaina zato sto razvaljuje u brazilskoj Serie A :mrgreen: ?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 jun 2011, 16:06

Monolog je napisao/la:Nisam Realovac, al' nigdje ja ne osporih Higuainove kvalitete. Mišljenja sam da je on bolji za Real od Benzeme (to ti može @Nail potvrditi). No, ne možeš reći da je bio prva violina, al' je činjenica da je bio bolji i od Teveza i od Aguerra (Palerma ne spominjem, jer je on tamo otiš'o zbog prijateljskih odnosa sa Maradonom. Haman zajedno u školu išli :mrgreen: ).
Palermo je otisao, jer je Maradona rekao da onaj ko odvede Argentinu na SP svojim golom - ima sigurno mesto u repki. :mrgreen:
Aguero je tu bio najtanji, a Tevez najbolji. Messi podbacio, ali opet je bio motor te ekipe.
Pipita je big game flop. ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 jun 2011, 16:12

Bolji je od Higuaina zato sto razvaljuje u brazilskoj Serie A ?
On je dovoljno dobar da bi i u Realu razvaljivao,u tome je poenta,al ajd' nema smisla vise se raspravljati,i dalje vjeruj u kvalitete pipite koji odusevljava svojim majstorijama,pogotovo je specijalista u nabijanju statistike protiv ekipa kao sto su Gijon,Almeria i kompanija,ah da,sad ces ti meni reci da je prije par sezona dao gol Barceloni :lol:

Higuain izgleda smuseno protiv iole kvalitetne ekipe,nekako se sav zbuni :mrgreen:

[youtube][/youtube]

S moje strane,rasprava zavrsena.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 jun 2011, 16:13

MaGiCa je napisao/la:Pipita je big game flop.
2x
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sa 18 godina..
[youtube][/youtube]

Ne znam jel smatraš Valenciu u big game ali ima 8 golova u isto toliko nastupa protiv Valencie,i 5,6 golova protiv Atletika..

[youtube][/youtube]

Previše se gleda to kroz prizmu jedne utakmice.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 14 jun 2011, 16:15

Promasio je i Ronaldo protiv Barce zicer pa niko ne kaze da je Ronaldo flop.
Higuain je zadnje dvije tri godine nosio Real, postizao 20+golova po sezoni, maltene donio titulu Realu onim golom protiv Espanyola u 88.minutu....o da mnogo je on uradio za Real.

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 14 jun 2011, 16:17

Hiquain je u Madrid dosao kao talenet, decko koji uvijek ima noge na zemlji, decko koji nepravi skandale u Madridu, akd si cuo da se opija u nekom nocnom klubu u Madridu itd, puno je naucio od Ruda i Raula tako da..

Naymar umisljen, malo reci :roll:

Ako dodje u Madrid, njegovo je da se pokaze u Madridu, sve ono sto je radio "tamo" ukratko se zaboravi.

Puno jaca konkurencija u timu - u Santosu je bio N#1, u Madridu ce za pocetak biti samo jedan vise "talent", trebace mu vremena adaptaciju..
Pravda za Pepea

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 14 jun 2011, 16:24

Dylan Dog je napisao/la:
Bolji je od Higuaina zato sto razvaljuje u brazilskoj Serie A ?
On je dovoljno dobar da bi i u Realu razvaljivao,u tome je poenta,al ajd' nema smisla vise se raspravljati,i dalje vjeruj u kvalitete pipite koji odusevljava svojim majstorijama,pogotovo je specijalista u nabijanju statistike protiv ekipa kao sto su Gijon,Almeria i kompanija,ah da,sad ces ti meni reci da je prije par sezona dao gol Barceloni :lol:

Higuain izgleda smuseno protiv iole kvalitetne ekipe,nekako se sav zbuni :mrgreen:

[youtube][/youtube]

S moje strane,rasprava zavrsena.
Hiquain ove godine - 5m van terena, a cim se oporavio 3 gola u sred Valencije :lol:

Sta reci na ovaj promasaj :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Pravda za Pepea

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 jun 2011, 16:26

@Raul_64

Cekaj malo, prijatelju. Stavljas ovde dva tri slucaja kad je davao golove ozbiljnijim ekipama (gol iz derbija gde je Real popio 6 komada i gol iz derbija gde je Real zgazio Barcu).
A gde su tu njegove igre prosle godine protiv Barce, pa Lyona od pre dve sezone, pa Argentine u kvalama, pa na SP protiv Nemacke, itd. :?:
Pipita jeste big game flop. Izvuce se poneki put, ali generalno - on samo trpa po mrshi.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 14 jun 2011, 16:29

MaGiCa je napisao/la:@Raul_64

Cekaj malo, prijatelju. Stavljas ovde dva tri slucaja kad je davao golove ozbiljnijim ekipama (gol iz derbija gde je Real popio 6 komada i gol iz derbija gde je Real zgazio Barcu).
A gde su tu njegove igre prosle godine protiv Barce, pa Lyona od pre dve sezone, pa Argentine u kvalama, pa na SP protiv Nemacke, itd. :?:
Pipita jeste big game flop. Izvuce se poneki put, ali generalno - on samo trpa po mrshi.
Pa cek' malo, prosle godine ni Ronaldo nije odusevio u spomenutim utakmicama pa se ne govori da je big game flop :roll: . I da, ako je Higuain podbacio u kvalama za SP onda sam ja Chuck Norris. Na debiju dao gol :roll: .

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 jun 2011, 16:33

Da se razumijemo ne smatram ga vrhunskim napadačem ali za Realov sistem idealnim.
Mislim da je Karim talentovaniji ali ovaj je uporan ko mazga a rad je često bolji od samog talenta.
Po meni on nije za male ili za velike utakmice,nema kod njega ta blokada..
il ce zabiti il ce promašiti bila barcelona ili Almeria..

a ne možeš ni tako gledati,nije bio protiv Švaba nije bio ni :mrgreen: ?

Nema on straha,samo je pitanje realizacije.

[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 14 jun 2011, 16:35

A gde su tu njegove igre prosle godine protiv Barce, pa Lyona od pre dve sezone, pa Argentine u kvalama, pa na SP protiv Nemacke, itd.
Kako je to Argentina prosla protiv Njemacke na SP :? bili im sta Hiquain pomogao..
Samo 2m ranije, Argentina je uzeli isti sastav Njemacke sa 0-1 u Njemackoj - prijateljska tekma, Hiquain bio najbolji igrac tekme i pored toga i zabio 1 gol.. to nisi spomenuo :roll:
Zadnja izmjena: Pepe $, dana/u 14 jun 2011, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Pepea

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 jun 2011, 16:36

Higuain je najbolji napadač na svijetu zapravo 3. nakon Raula i Forlana no ako uzmemo u obzir njihove godine jasno je kome treba dati prednost.Zabija u derbijima,u malim tekmama od mene mu je oprošten svaki promašaj kojih bude malo samo što te promašaje svi pamte jer on igra u Realu 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 jun 2011, 16:38

LBJ MVP je napisao/la:Higuain je najbolji napadač na svijetu zapravo 3. nakon Raula i Forlana
:lol: Ja stvarno razumijem da neko gotivi nekoga, al' ne znam kako neko može izreći nešto ovako. Čuj 3. najbolji. :lol: A kao šlag na tortu nabroji Raula i Forlana ispred. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 14 jun 2011, 16:39

Najbolji u univerzumu :mrgreen: .
@LeQueen je previse subjektivna :mrgreen: .

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 jun 2011, 16:43

Pepe $ je napisao/la: Kako je to Argentina prosla protiv Njemacke na SP :? bili im sta Hiquain pomogao..
Samo 2m ranije, Argentina je uzeli isti sastav Njemacke sa 0-1 u Njemackoj - prijateljska tekma, Hiquain bio najbolji igrac tekme i pored toga i zabio 1 gol.. to nisi spomenuo :roll:
E moj Blanos2...
Ti bi prijateljske da stavis u istu ravan kao i takmicarske utakmice. :roll:
Ide Copa America, a potom i nova sezona. Videcemo Pipitu u tim situacijama. Ja i dalje tvrdim da je big game flop i da mu je losa realizacija.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 jun 2011, 16:49

Monolog je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Higuain je najbolji napadač na svijetu zapravo 3. nakon Raula i Forlana
:lol: Ja stvarno razumijem da neko gotivi nekoga, al' ne znam kako neko može izreći nešto ovako. Čuj 3. najbolji. :lol: A kao šlag na tortu nabroji Raula i Forlana ispred. :lol:
Nail for Real je napisao/la:Najbolji u univerzumu :mrgreen: .
@LeQueen je previse subjektivna :mrgreen: .
Ko kaže da je objektivan laže vjerujte mi :mrgreen:
Subjektivno mišljenje je i @Magicino da je Higuain big game flop ili @monologovo da ova trojica nisu najbolji napadači na svijetu
Raul prvi strijelac Schalkea ove sezone još da napomenemo asistencije odveo ih do polufinala LP još šta je radio prethodnih godina.Forlan najbolji igrač na SP vodio Urugvaj do polufinala,vodio Atletico do LE jbg jest da je bilo prošle sezone njega možemo izbacit iz ovog trojca jer je imao lošiju sezonu prvi strijelac Atletica i primere bio koliko sezona na brutalan način pokazuje Agueru šta je talenat,a šta igračina,a tek šta je Higuain uradio u Realu proteklih sezona,a i ove do povrede i poslije povrede kada ja imao povratak u koji ni ja kao njegov najveći obožavatelj nisam vjerovao :D
Ovo i to što se meni sviđa njihov stil igre daje mi zapravo da ih smatram najboljom trojicom na svijetu naravno u mom univerzumu,a i vi slobodno možete imat svoje mišljenje na tu temu koje je manje tačno :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.