Uostalom,vrijeme ce pokazati ko je u pravu za Neymara i Higuaina

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Vidis kako si skontoDylan Dog je napisao/la:To biti navijac Reala je nesto uzvisenije od biti navijac Zenita![]()
Neymar jos nijo dobio svoju sansu kao Higuain,al kad to vrijeme dodje vrlo brzo ce se pokazati da ih je smijesno porediti,Neymar je za klasu bolji igrac vec sad.Nail for Real je napisao/la:Vidis kako si skontoDylan Dog je napisao/la:To biti navijac Reala je nesto uzvisenije od biti navijac Zenita![]()
Uostalom,vrijeme ce pokazati ko je u pravu za Neymara i Higuaina.
Pa ne mozes ih tako poredit'. Higuain je dao Realu mnogo i vec se dokazao u svijetu fudbala, za razliku od Neymara. Al' dobro, ne moze navijac Zenita to shvatit'.
Koliko je sigurnoi da koliko je to sigurno?
http://www.sportyou.es/blog/futbol/2011 ... 35850.htmlBronzetti niega haber dado por hecho el fichaje de Neymar
Dylan Dog je napisao/la:Neymar jos nijo dobio svoju sansu kao Higuain,al kad to vrijeme dodje vrlo brzo ce se pokazati da ih je smijesno porediti,Neymar je za klasu bolji igrac vec sad.Nail for Real je napisao/la:Vidis kako si skontoDylan Dog je napisao/la:To biti navijac Reala je nesto uzvisenije od biti navijac Zenita![]()
Uostalom,vrijeme ce pokazati ko je u pravu za Neymara i Higuaina.
Pa ne mozes ih tako poredit'. Higuain je dao Realu mnogo i vec se dokazao u svijetu fudbala, za razliku od Neymara. Al' dobro, ne moze navijac Zenita to shvatit'.
Palermo je otisao, jer je Maradona rekao da onaj ko odvede Argentinu na SP svojim golom - ima sigurno mesto u repki.Monolog je napisao/la:Nisam Realovac, al' nigdje ja ne osporih Higuainove kvalitete. Mišljenja sam da je on bolji za Real od Benzeme (to ti može @Nail potvrditi). No, ne možeš reći da je bio prva violina, al' je činjenica da je bio bolji i od Teveza i od Aguerra (Palerma ne spominjem, jer je on tamo otiš'o zbog prijateljskih odnosa sa Maradonom. Haman zajedno u školu išli).
On je dovoljno dobar da bi i u Realu razvaljivao,u tome je poenta,al ajd' nema smisla vise se raspravljati,i dalje vjeruj u kvalitete pipite koji odusevljava svojim majstorijama,pogotovo je specijalista u nabijanju statistike protiv ekipa kao sto su Gijon,Almeria i kompanija,ah da,sad ces ti meni reci da je prije par sezona dao gol BarceloniBolji je od Higuaina zato sto razvaljuje u brazilskoj Serie A ?
2xMaGiCa je napisao/la:Pipita je big game flop.
Hiquain je u Madrid dosao kao talenet, decko koji uvijek ima noge na zemlji, decko koji nepravi skandale u Madridu, akd si cuo da se opija u nekom nocnom klubu u Madridu itd, puno je naucio od Ruda i Raula tako da..Dylan Dog je napisao/la:To biti navijac Reala je nesto uzvisenije od biti navijac Zenita![]()
Hiquain ove godine - 5m van terena, a cim se oporavio 3 gola u sred ValencijeDylan Dog je napisao/la:On je dovoljno dobar da bi i u Realu razvaljivao,u tome je poenta,al ajd' nema smisla vise se raspravljati,i dalje vjeruj u kvalitete pipite koji odusevljava svojim majstorijama,pogotovo je specijalista u nabijanju statistike protiv ekipa kao sto su Gijon,Almeria i kompanija,ah da,sad ces ti meni reci da je prije par sezona dao gol BarceloniBolji je od Higuaina zato sto razvaljuje u brazilskoj Serie A ?![]()
Higuain izgleda smuseno protiv iole kvalitetne ekipe,nekako se sav zbuni![]()
[youtube][/youtube]
S moje strane,rasprava zavrsena.
Pa cek' malo, prosle godine ni Ronaldo nije odusevio u spomenutim utakmicama pa se ne govori da je big game flopMaGiCa je napisao/la:@Raul_64
Cekaj malo, prijatelju. Stavljas ovde dva tri slucaja kad je davao golove ozbiljnijim ekipama (gol iz derbija gde je Real popio 6 komada i gol iz derbija gde je Real zgazio Barcu).
A gde su tu njegove igre prosle godine protiv Barce, pa Lyona od pre dve sezone, pa Argentine u kvalama, pa na SP protiv Nemacke, itd.![]()
Pipita jeste big game flop. Izvuce se poneki put, ali generalno - on samo trpa po mrshi.
Kako je to Argentina prosla protiv Njemacke na SPA gde su tu njegove igre prosle godine protiv Barce, pa Lyona od pre dve sezone, pa Argentine u kvalama, pa na SP protiv Nemacke, itd.
Pipita jeste big game flop. Izvuce se poneki put, ali generalno - on samo trpa po mrshi.
LBJ MVP je napisao/la:Higuain je najbolji napadač na svijetu zapravo 3. nakon Raula i Forlana
E moj Blanos2...Pepe $ je napisao/la: Kako je to Argentina prosla protiv Njemacke na SPbili im sta Hiquain pomogao..
Samo 2m ranije, Argentina je uzeli isti sastav Njemacke sa 0-1 u Njemackoj - prijateljska tekma, Hiquain bio najbolji igrac tekme i pored toga i zabio 1 gol.. to nisi spomenuo
Monolog je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Higuain je najbolji napadač na svijetu zapravo 3. nakon Raula i ForlanaJa stvarno razumijem da neko gotivi nekoga, al' ne znam kako neko može izreći nešto ovako. Čuj 3. najbolji.
A kao šlag na tortu nabroji Raula i Forlana ispred.
Ko kaže da je objektivan laže vjerujte miNail for Real je napisao/la:Najbolji u univerzumu.
@LeQueen je previse subjektivna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.