Vrlo moguce. Dug je prelazni rok

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Vrlo moguce. Dug je prelazni rok
40 000 eura svaki mjesec na racun legne, momak je haman digao noge od fudbala.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 16:52"Half-season wonder"koji promašaj scoutinga Toulousa dat nekome ugovor na 4 godine nakon samo jedne dobre polu sezone.
Multimilioner za 4 godine, kupi par zgrada i nemora nikad vise radit.Sindikat12 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 10:3040 000 eura svaki mjesec na racun legne, momak je haman digao noge od fudbala.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 16:52"Half-season wonder"koji promašaj scoutinga Toulousa dat nekome ugovor na 4 godine nakon samo jedne dobre polu sezone.
Imao je Prcic cetiri puta vise u Strazburu pa je nakon toga imao jednu od najgorih sezona u karijeri.Sindikat12 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 10:3040 000 eura svaki mjesec na racun legne, momak je haman digao noge od fudbala.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 16:52"Half-season wonder"koji promašaj scoutinga Toulousa dat nekome ugovor na 4 godine nakon samo jedne dobre polu sezone.
Možda sam u krivu, jer sam sve to zaključio na osvnou one dvije blijede izvedbe što je odigrao u reprezentaciji. Ali ja sam takav, volim da sudim na prvu, pa se kasnije izvinjavam, šta mi ko može :p
Po ovome, haman pola reprezentativaca ne bi trebali biti u rosteru.denimen99 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 15:04Možda sam u krivu, jer sam sve to zaključio na osvnou one dvije blijede izvedbe što je odigrao u reprezentaciji. Ali ja sam takav, volim da sudim na prvu, pa se kasnije izvinjavam, šta mi ko može :p
Ali kod Hamule nema greške, dečko niti zna igrati, niti zna pričati naš, tako da...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, BOSNAAAMOJAAA i 11 gostiju.