NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
polufinale Europske Lige
Široki-Željo ; Zrinjski-Borac
Široki-Željo ; Zrinjski-Borac
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Cestitke ! Nadam se da cete postici nesto, kako vi, tako i Borac, Zrinjski i mi.
Svaka čast. I jednima i drugima je sezona dobro počela. Odlični rezultati danas. Popravljamo koeficijente i sebi i drugim klubovima i olakšava se ko0liko toliko prolaz narednih godina.
EdinTM87 je napisao/la:Jos kad Green Dragonsi zagrme: "MI SLOVENCI". Ma nea dalje.samo sarajevo je napisao/la:Pa bolji su im navijaci jedno 10 puta realno od skripara,isko ko sto je Siroki bolji tim od njih!![]()
![]()
hahah
svaka cast siroki, jos zeljo i borac
kad igra borac a kad zeljo
hvala
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Borac 15.7. a Željo 13. ili 14.7
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
evo i meni prosla suspenzija..popio sam po ko zna koji put ban... evo da vam cestitam na pobjedi...i evo vidim,prvo kolo u novj sezoni borac-siroki... bice to pravi derbi,siroki standardno dobra ekipa...a borac se na iznenadjenje (prijatno) svih nas dosta dobro pojacao...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi..........
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Hvala,Ted Mosby je napisao/la:Borac 15.7. a Željo 13. ili 14.7
Ma Austrijska liga nije nista jaca od nase vjerujte mi, samo hrabro i bez respekta !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
zaista dobra brojka....nema sta...cak mi se cini da vas vise bilo u sloveniji nego sto gostujete po bih....pa i u nekim tekmama kuci...a interesuje me,jel vi imate hr drzavljanjstvo,kako idete preko granice...borac igra u svici,pa sad borba oko papirologije...haos...silenT. je napisao/la:a bunkera![]()
stvarno ovi slovenci me nerviraju ko nijedna druga nacija...
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
svaka cast
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
E, pa de dragi rade, nemoj više da se baniras, i nemojte vise bojkotirati temu Borca, jer je jedna od najkvalitetnijih. I mi ostali bi htjeli cuti dogadanja oko kluba itd itd. Spotrski Pozdravradebl je napisao/la:evo i meni prosla suspenzija..popio sam po ko zna koji put ban... evo da vam cestitam na pobjedi...i evo vidim,prvo kolo u novj sezoni borac-siroki... bice to pravi derbi,siroki standardno dobra ekipa...a borac se na iznenadjenje (prijatno) svih nas dosta dobro pojacao...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Kolko će nas tek bit u Beču
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Ako prodjete , jel opet prvu u gostima ?Ted Mosby je napisao/la:Kolko će nas tek bit u Beču
- alan_kardec
- Kontakt:
Čestitke Širokom!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
JesmoBosnier je napisao/la:Ako prodjete , jel opet prvu u gostima ?Ted Mosby je napisao/la:Kolko će nas tek bit u Beču
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
hvala svima na čestitkama i svaka čast na fer podržavanju..
nema riječi, momci su ih oderali..
idem odalje...ali ne smije se optcjeniti protivnik ni u uzvratu
nema riječi, momci su ih oderali..
idem odalje...ali ne smije se optcjeniti protivnik ni u uzvratu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ej,aj ako moze neko na moj predhodni post da odg...ovo oko viza i gostovanja...
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
tanki slovenci pravo...a vi ste odlicno predstavili drzavu i otresli arogantne janeze! Pokazali ste im koliko je nasa liga jaca od njihove...
U jednom trenutku sam htio kritikovati, kada ste promasivali one sanse, ali onda pade drugi...
cestitke
U jednom trenutku sam htio kritikovati, kada ste promasivali one sanse, ali onda pade drugi...
cestitke
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Cestitke Širokom!!! Zaista danas 2 super rezultata koja ulijevaju nadu u puno bolji BH fudbal. Hvala što ste ih odmah u startu izbacili. Sretno dalje!
@hamas mog'o si probrat' bolji nick pa tako pricat', mada ne kazem da nema temelja to. Ali pusti drage ljude nek uživaju, sve će se pokazati...
@hamas mog'o si probrat' bolji nick pa tako pricat', mada ne kazem da nema temelja to. Ali pusti drage ljude nek uživaju, sve će se pokazati...
Osim - drugo ime za Želju !
Ja nikoga uvrijedio nisam, samo sam primjetio gomilu licemjerstva. Neću se više miješati. Zdra`orossoner je napisao/la:Cestitke Širokom!!! Zaista danas 2 super rezultata koja ulijevaju nadu u puno bolji BH fudbal. Hvala što ste ih odmah u startu izbacili. Sretno dalje!
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Paromlinac, rishovski i 19 gostiju.