koja greska je bila otjerati Leonarda ,to tek sada vidim
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
sta reci nego sramota 
Zadnja izmjena: TomoACM, dana/u 18 sep 2010, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
moratti bio kod visockih sihirbaza i debelo im platio nekoliko zapisa i kletvi na vas

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
amell je napisao/la:moratti bio kod visockih sihirbaza i debelo im platio nekoliko zapisa i kletvi na vas![]()
![]()
momak idi se brini za svoj shitner vas ce onaj debeli konobar unistiti
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
pa zasto robinho nije ulazio zasto je se onaj dedo forsirao cijelih 90 min jei zato sto nema muda da ga izvadi poslije 60 min igre vidilo je se da mu je goriva nestalo koji kreten ebem ti tekmuu samo se izivcira
- senad_flamin
- Kontakt:
robinha nije bilo ni na klupi nezz zastoAC_Milan4ever je napisao/la:pa zasto robinho nije ulazio zasto je se onaj dedo forsirao cijelih 90 min jei zato sto nema muda da ga izvadi poslije 60 min igre vidilo je se da mu je goriva nestalo koji kreten ebem ti tekmuu samo se izivcira
-RIVALDO-
Ovaj Allegri ko da nikad na nikog prije nije vodio. U 91 minuti mjenja. Krade vrijeme za Cataniu. Naso'o mi ubacivat onog slagiranog crnju za kojeg samo desno postoji nedo Bog da lijevo krene pa pogino bi odmah cini mi se. Svaki igrac hoce da ima pas ko Ronaldinho pa se svi nesto loze na duge lopte Pirlo od 14 pogodi 1 a Seedorf kad okrene stranu pogodi 9 red stolica na tribinama. Boze sacuvaj.
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
ohh ok posto sam ustao kasno pa nisam vidio ali nebitno vidilo se da je mu nestalo goriva al eto stas mozemo samo zalit sadsenad_flamin je napisao/la:robinha nije bilo ni na klupi nezz zastoAC_Milan4ever je napisao/la:pa zasto robinho nije ulazio zasto je se onaj dedo forsirao cijelih 90 min jei zato sto nema muda da ga izvadi poslije 60 min igre vidilo je se da mu je goriva nestalo koji kreten ebem ti tekmuu samo se izivcira
u 3 utakmice 4 boda i to protiv ekipa koje su zrele za borbu za opstanak 
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma nije leonardo nikakav trener, ovo sad nije do trenera za razliku od cesene, pa u ekipi samo boateng i tiago silva trče, svi ostali šetaju eventualno trčkaraju, neznam šta je bilo sa robinjom izgleda da se i on povrijedio i koga da ubaci trener?
jedino mu ostao ovaj odumadi, dabogda ga moje oči ne vidile više, i ubacio ga je-pokazao 0, u vezi isto na klupi nema trkača jer flamini je ozljeđen znači isti k. sedorf ili gatuzo,
jedina greška je što nije zambrota umjesto bonere igrao, makar zna centrirati frajer, a catania se u drugom branila sa svim igračima, maxi je više bio na svojoj polovini nego na milanovoj, a to se ne probija bez trke i prolazaka po boku, a toga nema, jbg. ovo će se dešavati u 90% utakmica milana, jer će svi igrati ovako, a ko nebi pa i slijepac vidi da se milan lako može iskontrirati.
Mislim da i lazio kući neće ništa otvorenije igrati i očekujem sličnu igru večerašnjoj pa lako moguće i rezultat, koji peh da se ozljedi i robinjo ili šta je već bilo s njim
jedino mu ostao ovaj odumadi, dabogda ga moje oči ne vidile više, i ubacio ga je-pokazao 0, u vezi isto na klupi nema trkača jer flamini je ozljeđen znači isti k. sedorf ili gatuzo,
jedina greška je što nije zambrota umjesto bonere igrao, makar zna centrirati frajer, a catania se u drugom branila sa svim igračima, maxi je više bio na svojoj polovini nego na milanovoj, a to se ne probija bez trke i prolazaka po boku, a toga nema, jbg. ovo će se dešavati u 90% utakmica milana, jer će svi igrati ovako, a ko nebi pa i slijepac vidi da se milan lako može iskontrirati.
Mislim da i lazio kući neće ništa otvorenije igrati i očekujem sličnu igru večerašnjoj pa lako moguće i rezultat, koji peh da se ozljedi i robinjo ili šta je već bilo s njim
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
mislim da se trebamo vratiti staroj taktici 4-1-2-1-2 ovo sa krilima nema smisla
------------------------Abbiati-----------------------
Zambrotta-------Nesta-----T.Silva-------Antonini
------------------------Pirlo---------------------------
-----------Boateng------------Slowdorf---------------
----------------------Dinho---------------------------
---------------Pato---------------------------------
-------------------------------Ibra-----------------
------------------------Abbiati-----------------------
Zambrotta-------Nesta-----T.Silva-------Antonini
------------------------Pirlo---------------------------
-----------Boateng------------Slowdorf---------------
----------------------Dinho---------------------------
---------------Pato---------------------------------
-------------------------------Ibra-----------------
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
nije ni meni jasno jarane bila izmjena za gatuza zasto mozda da sacuvamo i onaj bod??A_d_0 je napisao/la:Ovaj Allegri ko da nikad na nikog prije nije vodio. U 91 minuti mjenja. Krade vrijeme za Cataniu. Naso'o mi ubacivat onog slagiranog crnju za kojeg samo desno postoji nedo Bog da lijevo krene pa pogino bi odmah cini mi se. Svaki igrac hoce da ima pas ko Ronaldinho pa se svi nesto loze na duge lopte Pirlo od 14 pogodi 1 a Seedorf kad okrene stranu pogodi 9 red stolica na tribinama. Boze sacuvaj.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A dobro, nije iznenađenje da ekipa koja je igrala CL kiksa u svom prvenstvu. Samo, moram priznati da sam očekivao pobjedu Milana. Ove povrede vas ne maze, izgleda da će i ove sezone biti krpljenja, a to je ono što vas na kraju krajeva može koštati Scudetta.
Prije početka sezone sam rekao da Allegri nije neko rješenje; svaka mu čast što je od Calgiaria napravio nešto, ali voditi Milan i Cagliari nije isto. No, sezona je tek počela, nadam se da ću se prevariti kada je ova prognoza u pitanju jer je činjenica da imate najpotentniji napad u Italiji, samo da ga uspjete uigrati. A, još nešto što vam ide na ruku su i kiksevi vaših najvećih rivala(Inter, Juventus, Roma). Dakle, nijedan od ovih timova nije u nekoj zavidnoj formi, tako da...
Prije početka sezone sam rekao da Allegri nije neko rješenje; svaka mu čast što je od Calgiaria napravio nešto, ali voditi Milan i Cagliari nije isto. No, sezona je tek počela, nadam se da ću se prevariti kada je ova prognoza u pitanju jer je činjenica da imate najpotentniji napad u Italiji, samo da ga uspjete uigrati. A, još nešto što vam ide na ruku su i kiksevi vaših najvećih rivala(Inter, Juventus, Roma). Dakle, nijedan od ovih timova nije u nekoj zavidnoj formi, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
"toni-mortale" kod leonarda je barem protok lopte bio brzi i stvarale su se sanse ,a ovaj mulac mjenja tek u 85 min. i stavlja gattusa u 91. ko da zeli sacuvati remi
EDIT: i da zaboravio sam reci da trebamo prodati Ronaldinha i kupiti klasicnu 10-ku
EDIT: i da zaboravio sam reci da trebamo prodati Ronaldinha i kupiti klasicnu 10-ku
Zadnja izmjena: TomoACM, dana/u 18 sep 2010, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma nije on ćorav pa da nije vidio da je igra spora, al evo ko je na klupi: zambrota, yepes, papa, gatuzo, abate i odumadi, et pa ti sad reci koga da ubaci umjesto lošeg i sporog sedorfa i umornog pipa?(al da budu bolji od ovih)TomoACM je napisao/la:"toni-mortale" kod leonarda je barem protok lopte bio brzi i stvarale su se sanse ,a ovaj mulac mjenja tek u 85 min. i stavlja gattusa u 91. ko da zeli sacuvati remi
ja o alegriju uopšte puno ne znam i ne pada mi napamet braniti ga, a npr. napadati legendu milana leonarda, al leo je imao cijelu sezonu i milan nije igrao ništa bolje od ovog noćas,
a sad alegriju alibi može biti(a i stvarno jest) da mu se ozljedila prva opcija na desnoj strani u napadu, pa misteriozno i njegova rezerva, pa onda to mora igrati ibra a umjesto ibre pipo, vjerovatno da ima mesija i on bi ga stavio da igra al njega nema,
i onda ibra cijelu utakmicu igra na boku jer opet je i on tu bolji od npr pipa, pipo u napadu promašio zicera i bio u bar 5 ofsajda, sedorf ili neće ili nemože više, jbg tim nije 11 igrača već barem 16, a poželjno i preko 20, a milan ima 2 golmana 2 stopera 0 bekova 3 vezna i 4 napadača koji se mogu nazvati igračima
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Sanjam dan kada će na klupu sjesti Van Basten!!!!!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Interista di cuore
- Kontakt:
drugovi ( Ado,Tony ) gledo sam vas veceras i slabo je ovo bilo...bekovi su vam najkriticniji ko sto sam vec i piso,Bonera je ocajan na desnoj strani,mislim da bi Zambrotta kakav god da je i sa jednom nogom bio bolji na onoj strani...Ibra previse osjecen,imo je par odlicno spustenih lopti al to je sve,ni jednu loptu nije dobio u prostor il u poziciju da moze nesto napravit...sve u svemu slabo veceraas,iako se i Catania odlicno postavila,i zabila onu golcinu preko Capuana...KPB je trebo dobit crveni,jako je agresivan.i da,ona izmjena u 90' je totalno bespotrebna,ako vec nemas nikog ubacit,nemoj ni Gattusa on ti sigurno ne moze pomoc prema naprijed...ne sikirajte se, ni Inter sutra nece dobit
pozz
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Los*Blancos
- Kontakt:
Nista bolje..kao kod LeonaradaMinistaR je napisao/la:Sanjam dan kada će na klupu sjesti Van Basten!!!!!
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Izvini vidim novi si na forumu,navijas za Milan i odmah si mi drag al ovo je glupost godine. Jesi li ti svjestan da je taj Ronaldinho SVE u nasoj ekipi? Jesi li ti svjestan da nema igraca koji moze zamjeniti Ronaldinha? Covjek napadacima stvori 15 sansi a to sto nemamo srece sa realizacijom i povredama to je druga prica. Ali doci ce sve na svoje. I niposto netreba mjenjati formaciju jer Ronaldinho je najbolji kada igra lijevo jer je najveci dribler svih vremena + Robinho ili Pato desno koji su kao vjetar brzi i Ibra u spicu. Samo da se uigraju i nadam se dobrim rezultatima. A cinjenica je da u 3 utakmice imamo samo 4 boda i to 4 boda protiv ekipa koje bi se trebale boriti za opstanak.TomoACM je napisao/la:"toni-mortale" kod leonarda je barem protok lopte bio brzi i stvarale su se sanse ,a ovaj mulac mjenja tek u 85 min. i stavlja gattusa u 91. ko da zeli sacuvati remi
upravu si @A_d_0 sinoc sam gledo' utakmicu i ono nije humano kako lik asistira ccc ,ako ne bude najbolji asistent lige grom me ubio,kako ima dobar osjecaj za asistenciju
svaka mu čast bgm,a to sto oni neznaju dat go nije njegov problem, Boatenga bih trebali zadrzat po svaku cijenu,on je jedini koji trči,sječe lopte,ima dobar dribling, odlican je
on bi mogo' bit drugi Gattuso sobzirom kako grubo igra, ovako bih ja to volio :
----------------------------Amelia
--Zambrotta----------Silva---Nesta----------Antonini--
-------------------Pirlo-------------Flamini---------------
---------------------------Boateng------------------------
-----Pato/Binho'----------------------------Ronaldinho-
-------------------------Ibracadabra--------------------
----------------------------Amelia
--Zambrotta----------Silva---Nesta----------Antonini--
-------------------Pirlo-------------Flamini---------------
---------------------------Boateng------------------------
-----Pato/Binho'----------------------------Ronaldinho-
-------------------------Ibracadabra--------------------
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.