FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
ma nisam ti ja nesto svesrpski osvjesten za te klubove....volio bih da ostanete vi i kozara,a leotar i slavija su mi se opasno zamjerili onih godina kad smo ispadali iz lige....neuporedivo bolje odnose imamo sa travnikom nego sa njima...isto tako i slavija sa zeljom nego sa nama
ali ko zna,kad nam dodje slavija u predzadnjem kolu,ako nam ne bude trebalo,mozda proradi u meni ono "ko tebe kamenom,ti njega hljebom"...
ali ko zna,kad nam dodje slavija u predzadnjem kolu,ako nam ne bude trebalo,mozda proradi u meni ono "ko tebe kamenom,ti njega hljebom"...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Hoce li opet biti bunker na grbavici,jedino tako mozete do 1 boda.
Ako se imalo otvorite bice kao po navici,4:2,3:0 i tako tooooo.
Pokusajte zabiti gol hahahahahahhahahahah
Ako se imalo otvorite bice kao po navici,4:2,3:0 i tako tooooo.
Pokusajte zabiti gol hahahahahahhahahahah
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
optimizam je jedna lijepa stvar,sve dok ne preraste u neko stampanje majica 
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Armageddon2012 je napisao/la:los je antolovic zasad,nije dugo branio fali mu utakmica...zato i prognoziram zeljo-borac 2-4....
Željo Borac će biti 0:0, tvrda utakmica, nama bod dobar, a ni vama loš. Nakon 3 tekme ove sezone red je da vas malo i pripazimo, pa vi ste naše stare mušterije.
- Armageddon2012
- Kontakt:
ako bude nerijeseno,prije ce biti 2-2....ovaj nas novi trener sigurno nece postaviti onako kukavicku formaciju kao stojnic i sve ce prstati u subotu na obe strane....
el clasico ce ostati u sjenci prenosa sa grbavice,i ko god bude uz tv nece se pokajati...
el clasico ce ostati u sjenci prenosa sa grbavice,i ko god bude uz tv nece se pokajati...
iskreno se nadam da cemo gledat dobar fudbal nek bolji pobjediArmageddon2012 je napisao/la:ako bude nerijeseno,prije ce biti 2-2....ovaj nas novi trener sigurno nece postaviti onako kukavicku formaciju kao stojnic i sve ce prstati u subotu na obe strane....
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Armageddon2012 je napisao/la:ma neka ga,nije on pokvaren,malo indoktriniran i ispranog mozga,ali za koju godinu ce shvatiti da smo svi mi ovdje pokusni kunici lopurdi koji iza velikih nacionalnih prica u pozadini zgrcu milione i druze se,smijuci nam se svima iza ledja....
u koliko je danas utakmica u novom gradu?
ne pisem na temi borca,ali moram reci da bolji post ne procitah odavno
SVAKA CAST
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Ma Armagedon i Fredi su najkorektniji momci na ovoj temigavran je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:ma neka ga,nije on pokvaren,malo indoktriniran i ispranog mozga,ali za koju godinu ce shvatiti da smo svi mi ovdje pokusni kunici lopurdi koji iza velikih nacionalnih prica u pozadini zgrcu milione i druze se,smijuci nam se svima iza ledja....
u koliko je danas utakmica u novom gradu?
ne pisem na temi borca,ali moram reci da bolji post ne procitah odavno
SVAKA CAST
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- Armageddon2012
- Kontakt:
nemojte me hvaliti,ja ne volim pohvale,a i odmah će se naći neki filozof i reći svi su oni takvi dok ne odu na onaj šumski forum
a i poslije ovakvih pohvala mi nekako neprijatno ponovo napisati da je bešlija konj

a i poslije ovakvih pohvala mi nekako neprijatno ponovo napisati da je bešlija konj
pa i Schlager je pa kolo vodiArmageddon2012 je napisao/la:nemojte me hvaliti,ja ne volim pohvale,a i odmah će se naći neki filozof i reći svi su oni takvi dok ne odu na onaj šumski forum![]()
![]()
a i poslije ovakvih pohvala mi nekako neprijatno ponovo napisati da je bešlija konj![]()
![]()
Einigkeit und Recht und Freiheit
- Armageddon2012
- Kontakt:
možda sam ja upravo šlager i poželim vas se i dođem sa tajnim nickom,nemoj tako 
pa može biti,znam da upija i postavlja gluposti što ova balavurdija ovde s.rendaArmageddon2012 je napisao/la:možda sam ja upravo šlager i poželim vas se i dođem sa tajnim nickom,nemoj tako
Ili si onaj Banjalučki Behar
Einigkeit und Recht und Freiheit
- Armageddon2012
- Kontakt:
definitivno igramo u punom sasatavu sutra,prvi put ovog proljeca!!
trebace i malo srece,ali ja sam uvjeren da pobjeda nece izostati....bice super utakmica,jedva cekam i yebo el classico,samo se levati loze na to...
SAMO POBJEDA!!!!
trebace i malo srece,ali ja sam uvjeren da pobjeda nece izostati....bice super utakmica,jedva cekam i yebo el classico,samo se levati loze na to...
SAMO POBJEDA!!!!
$ се сутра $ " " " ? $ то " ?, & $ & & с % стране. & " на & $ & пружа " " " се " - $, првенствено $ тога % - " у ' саставу, а " & тога % " вјероватно - " 100%, јер " " $ ? у првенству, а " & је " ? " " са " ".
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma igrace oni 101%,i nece biti nimalo lako,zato i kazem da ce trebati i malo srece...ali,veliki sam optimista upravo zato smo smo konacno kompletni i orni za pobjedu....
Uvjeren si u pobjedu kao i ostale ekipe koje su gostovale na grbavici,hahahahaArmageddon2012 je napisao/la:definitivno igramo u punom sasatavu sutra,prvi put ovog proljeca!!
SAMO POBJEDA!!!!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Zakon velikih brojeva je na vašoj strani, i stoga se malo pribojavam sutrašnje tekme. S druge strane nema nekog pritiska ni sa jedne strane pa vjerujem da će za naše prilike biti dobra tekma, a Borac stvarno zna iznenadit. Ono što je šteta što neće bit gostiju pa da bitku na terenu upotpuni i bitka na tribinama.
Moja prognoza 3:0.
Čisto navijački.
Moja prognoza 3:0.
Čisto navijački.
danas nemamo sta izgubiti na grbavici.eventualnom pobjedom mogli bi cak ugroziti siroki na drugom mjestu.kolko ja znam drugi ide u 2.pretkolo lige evrope a treci i cetvrti u 1.pretkolo.t0 je taj neki mozda motiv mada najveci posao smo odradili skoro pa sigurno igramo evropu ove sezone ponovo.a to je i cilj glavni bio.bas zbog toga sto nemamo neki pritisak nadam se da cemo pokazati ko smo i sta smo i pobjediti ili odigrati nerjeseno.vjerujem u novog trenera i nadam se da nas nece razocarati.
aj borac aj banjalucki borac!
aj borac aj banjalucki borac!
- diplomatija
- Kontakt:
setkaju se igraci i treneri borca od sinoc u vogosci, raja sjedi snjima,lijepo im, zezaju se, a bozicic kaze necemo se braniti pa neka izgubimo 4:0, a na kladari je stavio x i zbunio onu radnicu ahha
- benfica1923
- Kontakt:
Moze li Borac vcrs do pobjede na grbavici.........ajde da vidimo vasu najjbolju utakmicu ove godine.sretno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.