To je to.mma_hz je napisao/la: ↑11 maj 2025, 16:53Protiv Slobode je sjevalo oko gola ,imao si more šansi.nokee je napisao/la: ↑11 maj 2025, 16:44Pa sve se to vidjelo na još bar 5 naših utakmica ove sezone. Bare bare ti je utakmica sa Slobodom, cak i veca letargija je bila. Al nije valjda bilo moguće tada namjestiti kad je Slo vec ispala. Pa eto uze bod. Ma smiješne optužbe.mma_hz je napisao/la: ↑11 maj 2025, 16:24
Vidjeo sam sam je pristup igrača nebo i zemlja.
Vidjeo sam da neće niko da osuta nego se dodaju i na kraju šansu Unusicu ili Kapetanu koji je nabiju pod oblake al bas svaku.Kad kod smo bili u prilici kontru da odigramo usporavalo se i vraćalo nazad Rockovu.Sve se to vidjelo
Leotar zeljana je primjer kkad se namješta utakmica. Ono sinoc je daleko od namještanja.
Sinoć kad trebaš krenuti naprijed u 90 toj stoperi se dodaju sa Rockovom.Kad treba duga lopta u prazan prostor opet ništa.VEZE NEMAM SA HORDAMA I ZAŠTO SU TO PODRŽAVALE PA ONDA SAOPSTENJE NAPISALI.Kontam da možda imaju nešto opipljivije jer ne kontam nije kažete bila podrška poslije tekme.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Evo nudim se da meni proslijede informacije ja ću javno napisati i nek se protiv mene vodi sudski proces. Nek me kazne za klevetu platit ću , valjda nije kleveta ako imaš dokaze kakve za to. Kakva kleveta ako je istinaAVNOJ je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:06Neće nikad niko, jer bilo ko da javno napiše neko ime i optuži za nešto takvo bi se uvukao u sudski proces protiv te osobe a vjerovatno autor onog jučerašnjeg teksta je tek jutros bio svjestan toga.jurisicduska je napisao/la: ↑11 maj 2025, 16:57Dobro onda sačekajmo obrazloženje grupe, informacije a ne “znamo šta se radi” pa kad napišu fino šta se radi, ko radi, kako , zašto se podrzavaju igrači a uprave tjeraju a mi namještali utakmice kao klub onda ćemo zauzimat stranu. Jel i to pošteno, mislim valjda napišu nešto vise od 5 rečenica , preozbiljna je stvar u pitanju. Mislim da svi skupa zaslužujemo takvo saopstenje.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 11 maj 2025, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pa onda,bar po meni, je trebalo sve odjednom objaviti,a ne parcijalno u slučaju da postoje relevantni dokazi,pod uslovom da se isključivo navedu imena pojedinaca a ne ime kluba.
Ovako izgleda kao grlom u jagode...
-
- Kontakt:
Zato su sinoc trebali sjesti i pricati a ne ishitreno dopise pisatiNeSamSafetee je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:07Dok ne izađu sa dokazima i dok ne objave saopštenje duže od 10 rečenica nemamo šta tu pričati.
Ne znam al mi se ne svidja sto su nas prevarili za Ajlu,sto su vratili slinavog Ibrakovica.Sto se oko Mirvica vrte Dzeka Muminović,Adi Karic i oni njegovi pojedini “Komancerosi”.
Tužno je vidjeti krimalna lica uz gospodina kakav je Mirvic .
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Iskren da ti budem ni meni se ne svidja,i mnogo toga što se tiče Mirvica mi se nimalo ne sviđa...mma_hz je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:15Ne znam al mi se ne svidja sto su nas prevarili za Ajlu,sto su vratili slinavog Ibrakovica.Sto se oko Mirvica vrte Dzeka Muminović,Adi Karic i oni njegovi pojedini “Komancerosi”.
-
- Kontakt:
To svi mislimo. I to je Amin.mma_hz je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:15Ne znam al mi se ne svidja sto su nas prevarili za Ajlu,sto su vratili slinavog Ibrakovica.Sto se oko Mirvica vrte Dzeka Muminović,Adi Karic i oni njegovi pojedini “Komancerosi”.
A ovo je nešto drugo, ovdje je fk Sarajevo u pitanju, njegova historija, tradicija, ugled, budućnost , kako hoćeš.
Daleko je Mirvic od gospodina ali ovo najmanje je protiv njega. Šta će se njemu desit s ovim , ništa. Nama svima da kao i našem klubu.
Mogli smo pobijediti da je Guly iskoristio šanse a i penal nam nije dosuđen.NoProfit je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:01Činjenica je da se sinoć igralo pod ručnom. Da li se namjestilo ili odmaralo igrače, jedino je to pitanje. Meni lično, svejedno, sve i da se nije namjestilo, ne možeš sebi dozvoliti da tako olako shvatiš utakmicu protiv najvećih dušmana u državi, protiv kluba čiji navijači pjevaju "javi se" momku koji je pred utakmicu Sarajeva ispred njihovog stadiona izgubio život. Pogotovo kad si svjestan da su na rubu kanala i da imaš priliku kakvu nisi nikad imao, a to je da ih gurneš još dublje nego su u tom trenutku bili.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa na to sam i mislio. Sad bi mi svima yebali od-do zbog tajminga.Yokohama je napisao/la: ↑11 maj 2025, 16:49TV pravaMaroonBjelave je napisao/la: ↑11 maj 2025, 16:42Malo nevezano za temu, šta kažete na tajming utakmice Barca-Real?
Para vrti gdje burgija neće.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
U zemlji sa 2 entiteta, 3 konstituivna naroda + gradjani ( citaj fgr ) bi ovako odgovorio:
1. Ispali bi naivne budale i ugasili Klub. Nemojte se zavaravati. Nece. Za tango je potrebno dvoje.
Ko je drugi ??? Listica

2. Sta ako nije , a NIJE .

3. Nepotrebno, jer NIJE BILO NAMJESTENO.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sve i da znaju, način na koji su to uradili, kao i sam momentum je pogrešan.
Igrači će odmah na trening.
-
- Kontakt:
Taman ce ovaj dogadja i otjerati ovih 3 4 k bijedne posjete. Protiv Radnika milja bolesnika
Dobijes u finalu 4 0 i onda ti dodje 3 500 ljudi. Nek se svi stide redom
Dobijes u finalu 4 0 i onda ti dodje 3 500 ljudi. Nek se svi stide redom
Nasa liga je pickin dim sta se desava na El Klasiku hahahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Drug u svakoj opciji nije dobro da se ovo ovako javno rješava. Samo se nanosi šteta klubu. Ja razumijem da neće da se šuti (ako neko ima stvarno dokaže) I to bi podrzao ali nema potrebe na ovaj način. Isto ko sto bojkot nije bio rijesenje ni za šta.
-
- Kontakt:
Nećeš nikad dobiti, niti će to neko javno napisati. Ako ne odustanu od ovog u narednom periodu ćeš gledati samo parole na sjeveru i poneki aplauz sa ostalih tribina istim.jurisicduska je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:12Evo nudim se da meni proslijede informacije ja ću javno napisati i nek se protiv mene vodi sudski proces. Nek me kazne za klevetu platit ću , valjda nije kleveta ako imaš dokaze kakve za to. Kakva kleveta ako je istinaAVNOJ je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:06Neće nikad niko, jer bilo ko da javno napiše neko ime i optuži za nešto takvo bi se uvukao u sudski proces protiv te osobe a vjerovatno autor onog jučerašnjeg teksta je tek jutros bio svjestan toga.jurisicduska je napisao/la: ↑11 maj 2025, 16:57Dobro onda sačekajmo obrazloženje grupe, informacije a ne “znamo šta se radi” pa kad napišu fino šta se radi, ko radi, kako , zašto se podrzavaju igrači a uprave tjeraju a mi namještali utakmice kao klub onda ćemo zauzimat stranu. Jel i to pošteno, mislim valjda napišu nešto vise od 5 rečenica , preozbiljna je stvar u pitanju. Mislim da svi skupa zaslužujemo takvo saopstenje.
Sad imaš ludost gdje se optužuje klub za namještanje a igračima i sš koji koji su direktni izvršioci daje podrška.
Rekcija sjeverne tribine nakon utakmice i kasnije saopćenje jasno govori da nemaju veze jedno s drugim. Etikiranje kluba i rukovodstva a amnestiranje igača jasno govori da je to napisano negdje drugo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Ma Avnoj valjda smo do sad svi dobili neke dodatne info sto ovo i zašto ovo i ko je iza ovog a ko ovo podržava a ko ne. I koji su razlozi da se ovo piše. Samo strpljenja, sve će se to raspetljati.
Ko kaže da ne mogu Horde i Manijaci biti skupa, evo ih ujedinjeni protiv uprave FK Sarajevo.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], alacious, amypitar, JavierBosnia, mnon46, muhamedhulk, OsmanhodzicBuco, pitarcenga, soe, UltraNorth, Uvijeknapravojstrani, Varijantas8 i 113 gostiju.