FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

isko1807
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la isko1807 » 12 avg 2016, 23:14

High je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Imal ko da vjeruje da sutra nećemo primit go?
Svakako. Plakalo nam više ne brani, tako da se samo trebamo plašiti Kadušića na desnom beku i Sarićevog glupiranja tik do našeg kaznenog. :kafa:
To si u pravu, Saric je strasan igrac ali ono driblanje kao zadnji vezni mu ne treba, nasim igracima samo fali malo mozga bili bi za klasu bolji, npr, Rustemovic trci za dvojicu, jak u duelu, dobro oduzima lopte, kad bi prestao nabijati duge lopte, izvoditi prekide, pokusavti mjenjat strane bio pravi :D :D

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 12 avg 2016, 23:16

Sabinho je napisao/la:
pasica je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Pa naravno da salje, nije doveo lika iz Mijanmara da mu dokazani Ahmetovic sjedi na klupi. Idol je bio, ako je potrebno da stavim sve postove po njegovom potpisu nije problem. Sad je napravio svoju ekipu koja je skupa cetiri utakmice, dok je Jesic nakon cetiri utakmice imao dva poraza i puku srecu sto je imao boljeg golmana, jer da je neko od ovih branio protiv Viteza bilo bi tu svega.
Skupa je od pocetka priprema. Haj ti meni reci brate, al iskreno, od prve pripremne, pa do ove zadnje prvenstvene utakmice, vidis li ti ikakvog napretka u igri? Neke akcije uvjezbane? Nesto?
Eto i da popusimo tu pricu da treba da se uigraju, pa valjda bi se trebala vidjeti neka razlike izmedju prve i zadnje tekme pa da makar mozes reci ok ide ka boljem. Ja iskreno ne vidim nikakvu igru.
Ne vidim jos nikakav pomak brate iskreno, nadam se da cu sutra vidjeti. Ne vidim li ga ni sutra, ne budemo li bolji i ne uzmemo li, to je to.
Posteno.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 12 avg 2016, 23:20

evo da i ja napisem nesto ako smijem, mislim da smo morali mnogo bolje odradit prelazni rok malo je da ostanemo na jednom kalitetnom napadacu i bez zamjene za duljevica koji vjerovatno ide a mogli smo i jos mozemo dovesti igrace za titulu
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 12 avg 2016, 23:23

Kako se nadati pobjedi sutra kad ti razum kaze "halo ba, raspalom celiku jedan sut uputili, halo ba dje zivis ti"...

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 12 avg 2016, 23:27

Bolje nam je imati ibrakovica kakav kod da je nego ga nemati pa vi kako hocete

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 avg 2016, 23:28

Pitaristok je napisao/la:Bolje nam je imati ibrakovica kakav kod da je nego ga nemati pa vi kako hocete
Onda kad neki Sisoje izađe i pocne pricati o mutnim radnjama u javnosti, nemojte se zaliti.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 12 avg 2016, 23:36

Naši moraju ginut za svaku loptu sutra, jer jednostavno nemamo nekog kvaliteta da možemo reć, taktički ćemo ih nadigrat ili mnogo smo kvalitetniji. Ja predviđam 0-1 na guzove, a izveo bi postavu:

-------------------- Pavlovic -------------------
Kadusic -- Mihojevic -- Balic -- Almir Bekic
---------- Radovac --- Rustemovic -----------
--- Hebibovic ------ Saric ------- Duljevic---
------------------ Ahmetovic ------------------

Pokušati odigrati presing sa Sarićem i Ahmetovićem na njihove stopere i zadnjeg veznog i ne dozvoliti da grade igru od zadnje linije (Ovo je Hurtić na derbiju pokušao na otvaranju utakmice). Hebibović zaslužuje priliku da pokaže koliko može.
Nadam se da su naši poradili na branjenju prekida, tu su Kakanjci veoma opasni. U zavisnosti od situacije na terenu Radovac i Sarić mogu zamijeniti mjesta. Ako ne bude išlo, s klupe možemo pokušati sa Crnkićem, Hodžićem, vjerovatno i Anđušićem - vjerujem da može bit nešto od tog momka.
Samo naprijed Saraj'vo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 avg 2016, 23:45

joker90 je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:Bolje nam je imati ibrakovica kakav kod da je nego ga nemati pa vi kako hocete
Onda kad neki Sisoje izađe i pocne pricati o mutnim radnjama u javnosti, nemojte se zaliti.
Makar bi dobili svaku. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 12 avg 2016, 23:58

Poslije dužeg vremena ne mogu otići na utakmicu. :cry:

slika
Recept za remi. :kafa:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 13 avg 2016, 00:00

joker90 je napisao/la:
Osim takvog ibrakovica, naravno, takav ni u ludilu. Al budi siguran da je mnoge ostale poslove obavljao vise nego dobro, npr siguran sam da bi on dulju odavno negdje utrpo...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 avg 2016, 00:41

Said opet koljeno.
Hurta kaže da smo dobili Krupu zasluženo.
Atmosfera je dobra i sa optimiznom idemo u Doboj kod Kaknja.

High

Post Postao/la High » 13 avg 2016, 00:44

Ako osvojimo bod, doček naših je ispred Vječne, u 21.00 h. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 avg 2016, 00:50

Saida opet nema u kombinacijama, koljeno naravno. slika

Ma moze on i sa jednom nogom, rekose pojedini.
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 13 avg 2016, 00:55

joker90 je napisao/la:Saida opet nema u kombinacijama, koljeno naravno. slika

Ma moze on i sa jednom nogom, rekose pojedini.
Trebalo bi naći one postove u kojima se priziva Said, čak i na samo jednoj nozi, da ih želja mine.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 avg 2016, 01:11

Ali sve preslikano opet se desava, gdje je @pasica da postavi onu sliku sa Albertom? Opet igrac koji je fino placen, a od kojeg nemas nikakve koristi. Na sve ovo opet upozoravali, ljudi pisali o Saidovom koljenu i dvije operacije, nemam zivaca vise ni pricati o ovome, **** ga sad.
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 13 avg 2016, 01:19

Uprava je dovođenjem Saida zasvirala na uvce osjećajnim navijačima i tako ih kupila na određeni period. Osjećajni ljudi. :kafa: Željeli ga ljudi, makar i beskorisnog, pa ovi to uradiše.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 13 avg 2016, 01:52

Ma svjestan sam svega, ali kako se bliži svaka utakmica uvijek vjerujem u pobjedu!
Sabrine mi moje!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 13 avg 2016, 08:45

Rustem ima napuknuce misica, insistirao je da igra I da pomogne. On voli Sarajvo pravi je hordas, rustemovic edin jedan je od nas!
UPRAVA NAPOLJE!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 13 avg 2016, 08:46

Hocel om nadoc da stavi Kadusica i Hodzica na jednu stranu pitanje je , Meni cak i Kadusic mozda za godinu bi trebao ic na krilo jer je dobar 1 na 1 al nek stekne naviku da se vraca i da ima dobru odbranu. Hovcmol mi kupit drugog napadaca pobogu ? i tu 10 jer onaj Cetkovic ne bi majke mi imo Bosni Visockoj mjesta , gledo sam ih ne bi mogo uzet mjesto momku iz Bosne.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 13 avg 2016, 09:01

'naci, svi u mladost!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], tutankamon1905, Vanja8 i 27 gostiju.