FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
						https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
1-4 
Crnkic Ahmetovic Saric Novkakovic

Crnkic Ahmetovic Saric Novkakovic
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Bas zato sto nasa uprava nema muda zato i jesmo u kyrcu. Bas zato sto slusaju navijace samo da bi sacuvali svoju guzicu. Said moze igrat po 10-20 minuta i on moze pomoci mladjim igracima savjetom uvijek. Svaki dan na forumu se mogu procitati spinovi da su navijaci za sve krivi. Da je Mamic slusao navijace Dinamo nikad ne bi postao ono sto jeste.Locust je napisao/la:Dugo nisam nešto gluplje čuo.fico je napisao/la:Said je doveden da se popravi atmosfera u ekipi, al to nece biti moguce sve dok ne odu oni na vrhu.
Najveća plata u timu za popravljanje atmosfere.
Said je doveden jer su ga trazili glupaci, a doveli jos veci glupaci da se dodvore ovim prvim glupacima.
SARAJEVO
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
						- Burberry46
- Kontakt:
Jel Hurtic svaki intervju na pripremama govorio Duljevic i Benko su na prodaju. Pa to niko normalan ne govori. Haj Dulji jeste vrijeme za odlazak, al Benko se morao sacuvati. Sta ako se Ahmetovic povrijedi ostaje samo Bekic napadac. Smanjili su Benki platu, Jesic ga yebo u mozak, spasio nas milion puta i pogledaj koliko nam je bodova sam Benko donio prosle sezone. Da ga nije bilo za opstanak bi se borili.streetstyle je napisao/la:fico je napisao/la:Said je doveden da se popravi atmosfera u ekipi, al to nece biti moguce sve dok ne odu oni na vrhu. Jer nesto je debelo truhlo kod nas cega smo svi svjesni.
Takodjer, atmosfera u ekipi je nikakva, odnosno na relaciji Hurtic i pojedini igraci, ne svi. Uostalom, neko ko nema znanje, autoritet i licencu i ne treba voditi nas klub.
Benku si otjerao, a ne smijes kazniti pojedine igrace. Vratit ce se to tebi Almire.
Hurtic otjero Benku , brao majstore

SARAJEVO
Danas ide pobjeda bez primljenog gola, siguran sam. Protiv Čelika uoči utakmice uopšte nisam bio optimističan, sad jesam. Idemo pobjeda bez primljenog gola aBd.

O covjeku koji centralnog veznog stavlja na lijevog beka, Hodzica stavlja na neku izmisljenu poziciju na desnoj strani, ni na beka ni na krilo, Kadusica na lijevog beka... o takvom covjeku nije potrebno diskutovati.Zip je napisao/la:Aj ne izmisljaj ziv bio...fico je napisao/la:Said je doveden da se popravi atmosfera u ekipi, al to nece biti moguce sve dok ne odu oni na vrhu. Jer nesto je debelo truhlo kod nas cega smo svi svjesni.
Takodjer, atmosfera u ekipi je nikakva, odnosno na relaciji Hurtic i pojedini igraci, ne svi. Uostalom, neko ko nema znanje, autoritet i licencu i ne treba voditi nas klub.
Benku si otjerao, a ne smijes kazniti pojedine igrace. Vratit ce se to tebi Almire.
Kud ces veca muda kad suspendujes najboljeg igraca kluba, i jos mu kazes da nema mjesta u timu dok ne popravi fizicku spremu..
Ima li muda staviti Dulju na klupu? Mogao se Benki kurciti jer je imao podrsku uprave.
SARAJEVO
Svake druge subote se rano budim ja...

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
						"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- f0rest1946
- Kontakt:
Moja raja već me čeka ispod prozora...

- franklampard8
- Kontakt:
e cuj uprava dovela saida zbog navijaca  

Jes, kako da nije
doveli su oni njega da smire navijace... to se tako zove
da slusaju navijace otisli bi, ne bi dovodili kramare, simeunovice, i ostale prdimahovine, doveli bi ćelu a ne anti trenera

Jes, kako da nije
da slusaju navijace otisli bi, ne bi dovodili kramare, simeunovice, i ostale prdimahovine, doveli bi ćelu a ne anti trenera
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Mladost 1-2 Sarajevo - Ahmetovic i Novakovic 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
						- prdimahovina
- Kontakt:
Izvini ali mene nisu doveliPantelija je napisao/la:e cuj uprava dovela saida zbog navijaca
Jes, kako da nije

" srce na teren i pamet u glavu "
						- BosnianKingdom
- Kontakt:
prdimahovina je napisao/la:Izvini ali mene nisu doveliPantelija je napisao/la:e cuj uprava dovela saida zbog navijaca
Jes, kako da nije

Sabrine mi moje!
Mogao si vala umjesto kramara komotnoprdimahovina je napisao/la:Izvini ali mene nisu doveliPantelija je napisao/la:e cuj uprava dovela saida zbog navijaca
Jes, kako da nije

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Titula je nasa, u to sam uvjeren. Previse kontradiktorni ljudi na forumu, koji neznaju sta hoce, i pisu u smijeru vjetra.

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
						- prdimahovina
- Kontakt:
Mozda bi se o tome moglo razgovarati da sam laksi za vrecu cementaPantelija je napisao/la:Mogao si vala umjesto kramara komotnoprdimahovina je napisao/la:Izvini ali mene nisu doveliPantelija je napisao/la:e cuj uprava dovela saida zbog navijaca
Jes, kako da nije

" srce na teren i pamet u glavu "
						- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BosnianKingdom je napisao/la:prdimahovina je napisao/la:Izvini ali mene nisu doveliPantelija je napisao/la:e cuj uprava dovela saida zbog navijaca
Jes, kako da nije

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
						Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.