tacno ispred menetanzla je napisao/la:Jao kakvo je ono ludilo bilo, gledam, a ne vjerujem. Eo i sad se smijemLIvada je napisao/la:Bekrić bratetanzla je napisao/la:Ljudi ko je ono pri kraju tekme kod lijeve korner zastavice driblao 3,4 igrača Borca, Stanić ili Bekrić? Nisam baš najbolje vidio, ali ono je bio šlag na tortu. Kakva Barcelona kakvi bakrači....ja mislim da je i svraka malo pomogao al nisam siguran...
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
evo bistriku sam govorio sinoc da imam suhu da cemo ih otrest...pile87 je napisao/la:Borac k.a.r.i.n.a od ekipe...nije mi jasno ni kako su nam uspjeli dati dva gola al hajd....u ovom trenutku je najbitnije da smo otresli borca i imamo kakvu takvu prednost do krajace mo vjerovatno jos nekog uzeti i mirna bosnaSeyo_TM je napisao/la:Ja cu se ljecit i izljecit al onakav borac nam nikad nece biti ni do koljena...sto pitari kazu, objektivno govorim!
Srce moje slatko da si gledao znao bi o cemu govorim...
borac nije zasluzio ona dva gola, ni po cemu!
Bekric ce nam donijeti milione!!
Lazo je veceras pokazao zasto ga Amar forsira...i to ne govorim za golove...ostalo je odradio odlicno!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Nije zijanili smo gore 2-0 i sad dobili, isti broj golova al nebitno je to i budali je jasno da da ce mo na kraju imati vise bodova i da nam nece trebati ta gol razlika...Nego je ovo tek prva godina u povratku Zelje pa su mnogi skepticni vrlo brzo ce se navici i za par godina ce im puno biti laksenick je napisao/la:pa zar mi nismo dali 5 golova 4 njima i jedan nama
U Lazu nisam nikad ni sumljao bar ti to znas Seyo al eto ekipa je bitna ne pojedinac velika i sretna porodica Zeljo je na okupu, valja nas trpit sad minimum 10 godina....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- TheManiacs
- Kontakt:
Cim je pocela utakmica vidio sam da lazo je zeljan golova za svaki duel gino je i svaka mu (dala) cast
Sretno rodjenje sina milanu culumu !
Sretno rodjenje sina milanu culumu !
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
volim_ciglu
- Kontakt:
U americi sam, pa rijetko pratim nasu ligu, ali se ovaj susret toliko najavljivao da sam svugdje trazio da ga gledam, ali bez srece. Zar je moguce da se na nasoj televiziji nije prenosio?
Pogledah ovaj video sa Tifom i stvarno ledi. Citav sam se najezio gledajuci. Stvarno ste stvorili fenomenalnu atmosferu.
usput, jeli Pape bio na tekmi?
Pogledah ovaj video sa Tifom i stvarno ledi. Citav sam se najezio gledajuci. Stvarno ste stvorili fenomenalnu atmosferu.
usput, jeli Pape bio na tekmi?
Veceras je Lazu i Bekrica bas krenulo...odlicno su odigrali!
Rekao sam kad sam dosao kuci a evo opet cu, da sam 100% siguran u duplu krunu! Borac nas nemoze dobiti u kupu nema sanse!!
Rekao sam kad sam dosao kuci a evo opet cu, da sam 100% siguran u duplu krunu! Borac nas nemoze dobiti u kupu nema sanse!!
Zaboravio sam spomenuti Ćuluma, stvarno je lik legenda, 5 minuta pred početak utakmice spiker javlja da je dobio sina, 15 hiljada ljudi aplaudira i pjeva, stvarno za naježiti se. I još naš Milanče izađe, odigra na nivou i proslavi s nama pobjedu kako dolikuje. Svaka mu čast.
Milan Ćulum jedan je od nas!
Milan Ćulum jedan je od nas!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Prije utakmice sam se kladio sa dvojicom jarana (koji inace vole da kritikuju Popovića a forsiraju Rovcanina) da ce Lazar zabiti gol , a on zabi dva
ipak sam na kraju dobio cvaju

Ćulum i Bekrić su standardno naši najkorisniji igraci - ništa novo po tom pitanju.
Ćulum i Bekrić su standardno naši najkorisniji igraci - ništa novo po tom pitanju.
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Hvala na iskrenim čestitkama i mislim da je večeras pobjedio fudbal i to onaj pravi Bosansko-Hercegovački!Babilon je napisao/la:Po svemu prikazanom ove sezone najveca ste konstanta bili i nije bilo nekih oscilacija ,mozda malo u pocetku dok to Osim Junior nije sredio i doveo u red,cestitke na pobjedi,s onakvom igrom kakvom pokazujete u gostima Borac nema sanse da osvoji prvenstvo!
Neka vise i titule dolaze u Sarajevo ili Banja Luku kad vec ne mogu u Mostar,jer kakva je to liga ruku na srce ako prvenstva osvajaju momcadi tipa Brotnjo i Modrica!
Da nam je više ovakvih tekmi ova liga bi bila bolja za klasu ili dvije nego sad.
Teško je večeras opisati svu sreću nas Željinih tifoza, titula nam se smiješi a i kup
PS Može li nas pobjediti neko u ovoj ligi
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Pokazalo se da smo bili u pravu, zna brko šta radiotpravnik_vozova je napisao/la:Neka nama Laze sa golovima ili bez.Isnar je napisao/la:Bolje da mu je obec'o veceru ako dadne go...TMovac je napisao/la:Na kraju je Lazar Popović na insistiranje Amara Osima izdiktirao imena jedanaest igrača koji će prema njegovom mišljenju istrčati na teren, a šef stručnog štaba Željezničara obećao mu je platiti večeru ukoliko se njegova prognoza pokaže tačnom.
joj mangupa Amara![]()
![]()
Mislim da je Seyo jednom prilikom rekao da od kad Lazar igra neznamo za poraz i slazem se sa njim u potpunosti!
![]()
Obratite pažnju na njegovu igru i vidjećete koliko je on zaista koristan igrač
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Jest.volim_ciglu je napisao/la: usput, jeli Pape bio na tekmi?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
nacitao sam se tonu postova pa je red da i ja nesto napisem :
RAPSODIJA U PLAVOM
TOLIKO OD MENE
RAPSODIJA U PLAVOM
TOLIKO OD MENE
26.05.2010-TITULA
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Ja tvrdim da cemo uzeti 3-4 boda sa ova prva tri gostovanja(Sloboda,Velez i Cigani), a ako zatreba jos siguran sam i da mozemo uzeti i leotar zadnje kolo(njima nece trebat za opstanak, a nemogu biti motivisani da igraju za borac koliko mi mozemo za sebe u titulu, a i ono najvaznije duplo smo kvalitetniji od njih), tako da ja u titulu vjerujem 100%
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Utakmicu na Grbavici, derbi nogometnog prvenstva BiH, sa tribina je gledao i selektor naše nogometne reprezentacije Safet Sušić. Legendarni Pape je bio vrlo zadovoljan onim što je vidio:gollum je napisao/la:Jest.volim_ciglu je napisao/la: usput, jeli Pape bio na tekmi?
- Utakmica odličnog tempa, mnogo trke i mnogo lijepih golova. O ambijentu je suvišno i pričati - kratko je kazao nakon utakmice selektor Sušić.
Željezničar je dao četiri gola glavom, Borac dva puta poentirao, pred kraj oba poluvremena...
- Mislim da je prvi gol Borca "natjerao" igrače Željezničara da budu još bolji nego u prvom dijelu, da ubace u brzinu više, što je rezultiralo sa odličnih drugih 45 minuta i tri nova gola. Manjak koncentracije kod igrača Željezničara i kod prvog i kod drugog gola Borca bio je presudan. U svakom slučaju, utakmica je opravdala epitet derbija prvenstva - kazao je Sušić.
BosnaE
Jednostavno rečeno bajka na Grbavici.Jest da su ona 2 gola bezveze primljena al eto.Najvažnija su tri boda.ja sam ubjeđen da čemo makar po bod otkinuti na bar 2 gostovanja,ako ne i čitav plijen.
NA NEBU JE JEDAN VOZ, JEDNA BOJA I JEDNA PRUGA,
U MOME SRCU JEDNA LJUBAV I NE POSTOJI DRUGA,
VOLIM TE ZELJO, TVOJ MANIJAK S JUGA !!!
NA NEBU JE JEDAN VOZ, JEDNA BOJA I JEDNA PRUGA,
U MOME SRCU JEDNA LJUBAV I NE POSTOJI DRUGA,
VOLIM TE ZELJO, TVOJ MANIJAK S JUGA !!!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
volim_ciglu
- Kontakt:
svaka dala za citat. Cini mi se da Pape ne voli davati imena novih igraca sto su mu se svidjeli, ali ima li sanse da neko of plavih dobije poziv. Bekric mozda, ima li jos netko?newton_heath_lyr je napisao/la:Utakmicu na Grbavici, derbi nogometnog prvenstva BiH, sa tribina je gledao i selektor naše nogometne reprezentacije Safet Sušić. Legendarni Pape je bio vrlo zadovoljan onim što je vidio:gollum je napisao/la:Jest.volim_ciglu je napisao/la: usput, jeli Pape bio na tekmi?
- Utakmica odličnog tempa, mnogo trke i mnogo lijepih golova. O ambijentu je suvišno i pričati - kratko je kazao nakon utakmice selektor Sušić.
Željezničar je dao četiri gola glavom, Borac dva puta poentirao, pred kraj oba poluvremena...
- Mislim da je prvi gol Borca "natjerao" igrače Željezničara da budu još bolji nego u prvom dijelu, da ubace u brzinu više, što je rezultiralo sa odličnih drugih 45 minuta i tri nova gola. Manjak koncentracije kod igrača Željezničara i kod prvog i kod drugog gola Borca bio je presudan. U svakom slučaju, utakmica je opravdala epitet derbija prvenstva - kazao je Sušić.
Daj ba ljudi šta je ovo. Dva sata čitam, kad sve ovo napisaste.
Prilično sam zadovoljan viđenim, ali mi krivo što primismo onaj drugi go. Praktično ova pobjeda ne vrijedi 3 već 2 boda zbog tog gola. Ja sam izašao ranije tako da ga nisam ni vidio. Dobro, šta je tu je. Realno prije tekme većina nas je bila zadovoljna bilo kakvom pobjedom. Imam osjećaj da je Borac došao da izgubi i da im je jedini cilj bio da budu bolji u međusobnom omjeru. Borac ne treba podcjenjivati jer igrali su oslabljeni i bit će velika borba s njima u kupu, pogotovo ako revanš bude tamo. Večeras je praktično odbrana zakazala i ako odavno nije imala manje posla. Da li će nam ovo biti dovoljno za titule, ne znam. Međutim, znam da trebamo i imamo zbog čega biti optimisti. Ako ne bude kakvih prodaja bodova, realno mi bi trebali bez većih problema biti prvi jer ako iko može donjeti gostujuće bodove sa nekih terena onda smo to mi.
Nemojte me krivo shvatiti, meni je drago da smo dali 4 gola, ali brate opet svi golovi iz prekida kao protiv Slavije. Izgleda da mi fakat nemamo rješenja za bunkere osim prekidom. Volio bi da sam vidio više akcija i "živih" golova, ali obzirom da mi nemamo pravog play-a (svaka čast Bekriću, ali on to nije), a ni centarfora (svaka čast Lazi, ali on to nije) onda ovakav način igre ni ne ćudi. Struka i Uprava su toga svjesni i znam da pokušavaju da nađu pojačanja jer ovo u Evropi ne prolazi.
Neka priča ko šta hoće, ali nigdje u državi nema niti je kad bilo atmosfere kao na Grbavici. Mi smo zaista klub koji ima sve, ostali imaju samo neke dijelove. Imamo rezulate, imamo svijetlu tradiciju (zna se dobro koje nema), imamo najdužu historiju (samo je rijetki uopšte imaju), imamo najviše navijača, najpopularniji smo, imamo i svoj stadion pa kakav je da je naš je. Sve ovo se moglo vidjeti večeras. Naša pjesma "Grbavica" je istinska životna priča i jedinstvena je kao takva. You'll never walk ... je smješna za našu Grbavicu. Ukratko, prelijepo je bilo večeras i fakat smo dokazali da smo najbolji. Šteta je samo što stadion nema bolje uslove jer bi bilo više i onog običnog, razmaženog svijeta, a morate priznati takvi pune veće stadione i donose zaradu.
Čekam da uđem na sjever (predomislio sam se jer sam konto na jug), ogromna gužva, kad odjednom svi se sklanjaju. Kad šta je, dolazi ona legendarna baba sa Željinom šalom. Uz ovacije raja je propustiše da ne čeka. Kasnije su se neki i slikali s njom.
Prilično sam zadovoljan viđenim, ali mi krivo što primismo onaj drugi go. Praktično ova pobjeda ne vrijedi 3 već 2 boda zbog tog gola. Ja sam izašao ranije tako da ga nisam ni vidio. Dobro, šta je tu je. Realno prije tekme većina nas je bila zadovoljna bilo kakvom pobjedom. Imam osjećaj da je Borac došao da izgubi i da im je jedini cilj bio da budu bolji u međusobnom omjeru. Borac ne treba podcjenjivati jer igrali su oslabljeni i bit će velika borba s njima u kupu, pogotovo ako revanš bude tamo. Večeras je praktično odbrana zakazala i ako odavno nije imala manje posla. Da li će nam ovo biti dovoljno za titule, ne znam. Međutim, znam da trebamo i imamo zbog čega biti optimisti. Ako ne bude kakvih prodaja bodova, realno mi bi trebali bez većih problema biti prvi jer ako iko može donjeti gostujuće bodove sa nekih terena onda smo to mi.
Nemojte me krivo shvatiti, meni je drago da smo dali 4 gola, ali brate opet svi golovi iz prekida kao protiv Slavije. Izgleda da mi fakat nemamo rješenja za bunkere osim prekidom. Volio bi da sam vidio više akcija i "živih" golova, ali obzirom da mi nemamo pravog play-a (svaka čast Bekriću, ali on to nije), a ni centarfora (svaka čast Lazi, ali on to nije) onda ovakav način igre ni ne ćudi. Struka i Uprava su toga svjesni i znam da pokušavaju da nađu pojačanja jer ovo u Evropi ne prolazi.
Neka priča ko šta hoće, ali nigdje u državi nema niti je kad bilo atmosfere kao na Grbavici. Mi smo zaista klub koji ima sve, ostali imaju samo neke dijelove. Imamo rezulate, imamo svijetlu tradiciju (zna se dobro koje nema), imamo najdužu historiju (samo je rijetki uopšte imaju), imamo najviše navijača, najpopularniji smo, imamo i svoj stadion pa kakav je da je naš je. Sve ovo se moglo vidjeti večeras. Naša pjesma "Grbavica" je istinska životna priča i jedinstvena je kao takva. You'll never walk ... je smješna za našu Grbavicu. Ukratko, prelijepo je bilo večeras i fakat smo dokazali da smo najbolji. Šteta je samo što stadion nema bolje uslove jer bi bilo više i onog običnog, razmaženog svijeta, a morate priznati takvi pune veće stadione i donose zaradu.
Čekam da uđem na sjever (predomislio sam se jer sam konto na jug), ogromna gužva, kad odjednom svi se sklanjaju. Kad šta je, dolazi ona legendarna baba sa Željinom šalom. Uz ovacije raja je propustiše da ne čeka. Kasnije su se neki i slikali s njom.
opet tekma na vogosci
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ova seljacka HS kablovska ukinula Vogoscu

Vjerovatno je vec postavljeno, ali nije na odmet jos koji put.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21 i 50 gostiju.