Ma imaš TV Vogoscu samo je potraži na drugoj frekfencij, mijenjali su kodove tako da se dosta programa pogubilo.Mandrak je napisao/la:Ova seljacka HS kablovska ukinula Vogoscu![]()
![]()
![]()
Ja sam sinoc gledao utakmicu a imam HS.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma imaš TV Vogoscu samo je potraži na drugoj frekfencij, mijenjali su kodove tako da se dosta programa pogubilo.Mandrak je napisao/la:Ova seljacka HS kablovska ukinula Vogoscu![]()
![]()
![]()
Trasimaco je napisao/la:
Vjerovatno je vec postavljeno, ali nije na odmet jos koji put.
1:1 ili 0:0 Ne treba se paliti djaba! Sve je izrezirano. U stvari mi imamo papke u upravi pa je moguce svasta!Manijakk je napisao/la:Ako uzmemo jedan bod u Tuzli, 100% uzimamo titulu - nema dileme... Zato s Bozijom pomoci idemo na tusanj
Probisvjet je napisao/la:1:1 ili 0:0 Ne treba se paliti djaba! Sve je izrezirano. U stvari mi imamo papke u upravi pa je moguce svasta!Manijakk je napisao/la:Ako uzmemo jedan bod u Tuzli, 100% uzimamo titulu - nema dileme... Zato s Bozijom pomoci idemo na tusanj
Sto se mene tice rado bih podijelio po bod. Sloboda ne moze ni gore, a sigurno ni dole. Kada razmislim najdraze mi je onda da Zeljo bude prvak. Komsije vam se hvale da su najveci, najjaci, najljepsi, da najbolje zigu, da se lijepo cesljaju.... A znam da je Torpedo daleko ispod "plave lokomotive!"
Daj boze samo da odnosi izmedju Manijaka i Fukara postanu ono sto su nekad bili! A za ostale boli nas racku!
Barem znamo gdje je NAJVECI koncentrat nepismenosti!Hzlatište je napisao/la:Vazda bili i bićemo najveći! Samo se vi ližite i pušte si i boli vas racku.

Ako bude link bice postavljen i ovdje,strpite se maloMirsad94 je napisao/la:e ljudi jel ima neko da je snimio tekmu sa vog,(bio sam na tekmi)al da vidim kakvi smo bili?
sve preko milion bi moglo doc u obzir....nime_tm87 je napisao/la:Bekrića ispod 1.000.000 nigdje ne ide.![]()
koje kipove?gdje gledas?lisander je napisao/la:gledajuci ove klipove dah mi staje
hvalalisander je napisao/la:to se ne smije pricati, al evo ovo ti sad govorims.o.u.r.c.e.b.a.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 26 gostiju.