Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Monolog » 10 sep 2016, 11:09

Claus je napisao/la:Kakvo je uživanje šamarati ove neznalice, iako moram priznati da se čovjek brzo zasiti od jedne te iste priče.
:puke: :puke: :roll: :roll:

Post bih potpisao (sa malim izmjenama), ali onda pročitah ovo i skontah da sam bio u pravu što sam batalio ovaj forum. :wave:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 sep 2016, 11:15

Čemu takva reakcija, znaš i sam da ovo "neznalice" nije bilo upućeno tebi. :? Nemaš razloga biti uvrijeđen. Cijenim one forumaše s kojima je moguća konstruktivna diskusija, bez obzira da li se slažem s njihovim mišljenjem. ;)

Ne može se normalno diskutovati s Noletardovima, jer ljudi nisu svjesni vlastitog neznanja, stoga sam prinuđen ponekad upotrijebiti prigodne izraze kako bih nazvao stvari pravim imenom.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 sep 2016, 11:18

Claus je napisao/la:Čemu takva reakcija, znaš i sam da ovo "neznalice" nije bilo upućeno tebi
Znam da nije, nije poenta u tome.

Dio
Claus je napisao/la:Kakvo je uživanje šamarati ove neznalice, iako moram priznati da se čovjek brzo zasiti od jedne te iste priče
samo pokazuje nadmenost, bahatost i šta sve ne. Ali hajde, kompleksi i šamaranje su haman dvije najzastupljenije riječi na našim forumima. Zašto bi teniski podforum bio drugačiji?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 10 sep 2016, 11:21

Koliko napacenih Federovih fanova :urnebes: Ako Nole ikada uzme tu famoznu 17 titulu GS mislim da ce broj samoubistava kako u svijetu tako i u nasoj prelijepoj BH naglo porasti....Idemo Nole do 18 GS pa da 17 >18 isto kao 11>23 , 22>23 itd milion malih primjera...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 sep 2016, 11:27

@Monolog,

Prihvatit ću da sam malo pretjerao i nastojat ću izbjeći slične fraze (iako ne smatram da sam pogriješio u kvalifikaciji), no ne bih volio da se raspravljam oko jednog u suštini nebitnog dijela posta, koji svakako nije napisan u ozbiljnom tonu, nego je u funkciji podbadanja onih koji se nisu u stanju suočiti s realnim stanjem.

P.S. Pogledaj post iznad i sve će ti se samo reći. ;)

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 10 sep 2016, 11:33

@Claus Razlika izmedju mene i tebe je u tome sto ja ovde iznesem svoje misljenje dok ti nameces svoje misljenje drugima,..Nazalost roditelji te nisu naucili sta je postovanje ( to smo do sada vise puta vidjeli) a da ne govorim da nemas pojma kako se odvija normalan razgovor.To je veliko za tebe,,,BTW primi moje iskreno saucesce...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 sep 2016, 11:40

Vrijeđaš (i mene i ostale Federerove navijače), slobodan si da spominješ nečije roditelje i pored toga si toliko bezobrazan da drugima prebacuješ neke stvari oko pisanje. Je li te barem malo sramota :?:

Slažem se s @Monologom da je forum de facto propao, upravo zato što se tebi i likovima poput tebe dozvoljava da pišu šta god hoće, bez ikakvih sankcija (ne opomena, jer za takve kao ti iste ne vrijede).

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 10 sep 2016, 11:40

Monolog je napisao/la:
Claus je napisao/la:Kakvo je uživanje šamarati ove neznalice, iako moram priznati da se čovjek brzo zasiti od jedne te iste priče.
:puke: :puke: :roll: :roll:

Post bih potpisao (sa malim izmjenama), ali onda pročitah ovo i skontah da sam bio u pravu što sam batalio ovaj forum. :wave:
Nema dalje :puke:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 10 sep 2016, 11:41

Ja u svakom slucaju ocekujem da Djokovic zada poslednji udarac tenisu. :cool:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 10 sep 2016, 11:44

Claus je napisao/la:Vrijeđaš (i mene i ostale Federerove navijače), slobodan si da spominješ nečije roditelje i pored toga si toliko bezobrazan da drugima prebacuješ neke stvari oko pisanje. Je li te barem malo sramota :?:

Slažem se s @Monologom da je forum de facto propao, upravo zato što se tebi i likovima poput tebe dozvoljava da pišu šta god hoće, bez ikakvih sankcija (ne opomena, jer za takve kao ti iste ne vrijede).
Ako ko vrijedja ovde to si ti to svi znamo , bas si provokator pa se onda hinjski pravis zrtva....Ako ista mrzim u svom zivotu onda su ljudi kao ti , zlo ovog drustva....

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 sep 2016, 11:47

sodaacm je napisao/la:
Claus je napisao/la:Vrijeđaš (i mene i ostale Federerove navijače), slobodan si da spominješ nečije roditelje i pored toga si toliko bezobrazan da drugima prebacuješ neke stvari oko pisanje. Je li te barem malo sramota :?:

Ako ko vrijedja ovde to si ti to svi znamo , bas si provokator pa se onda hinjski pravis zrtva....Ako ista mrzim u svom zivotu onda su ljudi kao ti , zlo ovog drustva....
Umjesto pisanja nebuloza, učini uslugu i sebi i meni pa me stavi na ignore listu i nećeš biti prinuđen čitati moje komentare, stoga neće biti potrebe ni da odgovaraš na iste.

Od mene dosta za danas. :salut:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 10 sep 2016, 11:53

Claus je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:

Umjesto pisanja nebuloza, učini uslugu i sebi i meni pa me stavi na ignore listu i nećeš biti prinuđen čitati moje komentare, stoga neće biti potrebe ni da odgovaraš na iste.

Od mene dosta za danas. :salut:
Dosta je od tebe ne za danas vec mnogo duzi period...Sveznalico :urnebes:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 sep 2016, 12:24

dscile je napisao/la:Ja u svakom slucaju ocekujem da Djokovic zada poslednji udarac tenisu. :cool:
Oružjem protiv otmičara.. :urnebes:

@Claus ko da te zaposjeo mancini :think:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 sep 2016, 12:37

DANTES je napisao/la:@Claus ko da te zaposjeo mancini
Mancini je ozbiljan forumaš za ove tvoje, veću armiju ispranih mozgova nisam vidio još od 2011, Juventini im nisu ni do koljena. :mrgreen:

Dobra strana im je što brzo odustanu kad vide da nemaju gdje, mada me strah da ne padnu serveri ako Novak u nedjelju bude brojao do 13. :lol:

Jakobsen91
Kontakt:

Post Postao/la Jakobsen91 » 10 sep 2016, 12:40

Claun objasnio dajte covjeku trofej us opena. Zasluzio ga je vise od djokovica sa ovako smijesnim zrijebom

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 sep 2016, 12:56

Claus je napisao/la:
DANTES je napisao/la:@Claus ko da te zaposjeo mancini
Mancini je ozbiljan forumaš za ove tvoje, veću armiju ispranih mozgova nisam vidio još od 2011, Juventini im nisu ni do koljena. :mrgreen:

Dobra strana im je što brzo odustanu kad vide da nemaju gdje, mada me strah da ne padnu serveri ako Novak u nedjelju bude brojao do 13. :lol:
Mancini ozbiljan... Koje moje ovdje pišu 3-4 srbina, ja, dscile, alan, marconato

http://www.njuz.net/sta-poznati-pisu-na-tviteru-36/
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Molders
Kontakt:

Post Postao/la Molders » 10 sep 2016, 12:58

Sinoć sam gledao negdje do drugog seta i vidim da je Stan pobijedio. Volio bi da je Kei napravio podvig i otišao do kraja, u prvom setu je odlično igrao i sve do onog breaka u drugom ali djelovao je pun samopouzdanja. Predpostavljam da je i Stan proigrao u nastavku i to je to.
Nadamo se da će bit dobro finale.
Epidaurus je napisao/la:Zlatna era tenisa je meni licno od 2008. pa do neke 2014. U tom periodu smo gledali Fedexa, Nadala i Noleta na vrhuncu gdje su svako malo igrali medjusobno epske meceve (finale WImbledona 2008., finale AO 2012., polufinale US 2011. prije svih).
Slažem se, period 2008-2014. je bio zaista vrhunski i veoma žestok. Kao što si rekao ova trojica su dominirali i više puta sam pisao kako nedostaju takvi mečevi..

Što se mene tiče, finale US Opena 2011. je bolje od AO 2012. Također, i finale USO 2013. je bilo vrhunsko, u najmanju ruku negdje sa tim iz AO.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 sep 2016, 12:59

Zayebavam se bolan, crni Dante. :crazy: Nećeš me valjda i ti napast' kao ostatak klape. :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 sep 2016, 13:02

Claus je napisao/la:Zayebavam se bolan, crni Dante. :crazy: Nećeš me valjda i ti napast' kao ostatak klape. :mrgreen:
Ja mislim da ti ne yebeš zadnjih mjesec dana.. :mrgreen:

Koje si ti godište? Rekao bih 89 tako nešto
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 sep 2016, 13:06

DANTES je napisao/la:
Claus je napisao/la:Zayebavam se bolan, crni Dante. :crazy: Nećeš me valjda i ti napast' kao ostatak klape. :mrgreen:
Ja mislim da ti ne yebeš zadnjih mjesec dana.. :mrgreen:

Koje si ti godište? Rekao bih 89 tako nešto
Neka to ostane tajna, svakako nije relevantno za rasprave. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.