Claus je napisao/la:Kakvo je uživanje šamarati ove neznalice, iako moram priznati da se čovjek brzo zasiti od jedne te iste priče.

Post bih potpisao (sa malim izmjenama), ali onda pročitah ovo i skontah da sam bio u pravu što sam batalio ovaj forum.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Claus je napisao/la:Kakvo je uživanje šamarati ove neznalice, iako moram priznati da se čovjek brzo zasiti od jedne te iste priče.
Znam da nije, nije poenta u tome.Claus je napisao/la:Čemu takva reakcija, znaš i sam da ovo "neznalice" nije bilo upućeno tebi
samo pokazuje nadmenost, bahatost i šta sve ne. Ali hajde, kompleksi i šamaranje su haman dvije najzastupljenije riječi na našim forumima. Zašto bi teniski podforum bio drugačiji?Claus je napisao/la:Kakvo je uživanje šamarati ove neznalice, iako moram priznati da se čovjek brzo zasiti od jedne te iste priče
Nema daljeMonolog je napisao/la:Claus je napisao/la:Kakvo je uživanje šamarati ove neznalice, iako moram priznati da se čovjek brzo zasiti od jedne te iste priče.![]()
![]()
![]()
![]()
Post bih potpisao (sa malim izmjenama), ali onda pročitah ovo i skontah da sam bio u pravu što sam batalio ovaj forum.
Ako ko vrijedja ovde to si ti to svi znamo , bas si provokator pa se onda hinjski pravis zrtva....Ako ista mrzim u svom zivotu onda su ljudi kao ti , zlo ovog drustva....Claus je napisao/la:Vrijeđaš (i mene i ostale Federerove navijače), slobodan si da spominješ nečije roditelje i pored toga si toliko bezobrazan da drugima prebacuješ neke stvari oko pisanje. Je li te barem malo sramota![]()
Slažem se s @Monologom da je forum de facto propao, upravo zato što se tebi i likovima poput tebe dozvoljava da pišu šta god hoće, bez ikakvih sankcija (ne opomena, jer za takve kao ti iste ne vrijede).
Umjesto pisanja nebuloza, učini uslugu i sebi i meni pa me stavi na ignore listu i nećeš biti prinuđen čitati moje komentare, stoga neće biti potrebe ni da odgovaraš na iste.sodaacm je napisao/la:Ako ko vrijedja ovde to si ti to svi znamo , bas si provokator pa se onda hinjski pravis zrtva....Ako ista mrzim u svom zivotu onda su ljudi kao ti , zlo ovog drustva....Claus je napisao/la:Vrijeđaš (i mene i ostale Federerove navijače), slobodan si da spominješ nečije roditelje i pored toga si toliko bezobrazan da drugima prebacuješ neke stvari oko pisanje. Je li te barem malo sramota![]()
Slažem se s @Monologom da je forum de facto propao, upravo zato što se tebi i likovima poput tebe dozvoljava da pišu šta god hoće, bez ikakvih sankcija (ne opomena, jer za takve kao ti iste ne vrijede).
Dosta je od tebe ne za danas vec mnogo duzi period...SveznalicoClaus je napisao/la:Umjesto pisanja nebuloza, učini uslugu i sebi i meni pa me stavi na ignore listu i nećeš biti prinuđen čitati moje komentare, stoga neće biti potrebe ni da odgovaraš na iste.sodaacm je napisao/la:Ako ko vrijedja ovde to si ti to svi znamo , bas si provokator pa se onda hinjski pravis zrtva....Ako ista mrzim u svom zivotu onda su ljudi kao ti , zlo ovog drustva....Claus je napisao/la:Vrijeđaš (i mene i ostale Federerove navijače), slobodan si da spominješ nečije roditelje i pored toga si toliko bezobrazan da drugima prebacuješ neke stvari oko pisanje. Je li te barem malo sramota![]()
Od mene dosta za danas.
Oružjem protiv otmičara..dscile je napisao/la:Ja u svakom slucaju ocekujem da Djokovic zada poslednji udarac tenisu.
Mancini je ozbiljan forumaš za ove tvoje, veću armiju ispranih mozgova nisam vidio još od 2011, Juventini im nisu ni do koljena.DANTES je napisao/la:@Claus ko da te zaposjeo mancini
Mancini ozbiljan... Koje moje ovdje pišu 3-4 srbina, ja, dscile, alan, marconatoClaus je napisao/la:Mancini je ozbiljan forumaš za ove tvoje, veću armiju ispranih mozgova nisam vidio još od 2011, Juventini im nisu ni do koljena.DANTES je napisao/la:@Claus ko da te zaposjeo mancini![]()
Dobra strana im je što brzo odustanu kad vide da nemaju gdje, mada me strah da ne padnu serveri ako Novak u nedjelju bude brojao do 13.
Slažem se, period 2008-2014. je bio zaista vrhunski i veoma žestok. Kao što si rekao ova trojica su dominirali i više puta sam pisao kako nedostaju takvi mečevi..Epidaurus je napisao/la:Zlatna era tenisa je meni licno od 2008. pa do neke 2014. U tom periodu smo gledali Fedexa, Nadala i Noleta na vrhuncu gdje su svako malo igrali medjusobno epske meceve (finale WImbledona 2008., finale AO 2012., polufinale US 2011. prije svih).
Ja mislim da ti ne yebeš zadnjih mjesec dana..Claus je napisao/la:Zayebavam se bolan, crni Dante.Nećeš me valjda i ti napast' kao ostatak klape.
Neka to ostane tajna, svakako nije relevantno za rasprave.DANTES je napisao/la:Ja mislim da ti ne yebeš zadnjih mjesec dana..Claus je napisao/la:Zayebavam se bolan, crni Dante.Nećeš me valjda i ti napast' kao ostatak klape.
Koje si ti godište? Rekao bih 89 tako nešto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.