Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Villareal je na redu da dobije po guzovimadr.adnan je napisao/la:IDEMO DALJE! WHO'S NEXT?
Nadajmo se Effe. To će biti konačni pečat na naše prognoze pred ovu sezonu. Neće biti krivina, pa da kažemo, ovi su očajni, protiv ovih smo imali sreće, itd.effe_sa je napisao/la: Bit će možda i padova, ali mislim da će ova sezona biti jako uspješna. Sada dolazi niz težih utakmica, koje treba prebrodit i mislim da će to naša ekipa riješit na najbolji moguči način.
Centre forward je napisao/la:PS:Nakon prvog seta i 6-0 za Bayern, u drugom setu je Bayern poveo 1-0 i sudija je prekinuo utakmicu jer se na Allianz Openu pokidala mreza![]()
Omerbavarac je napisao/la:Imamo novi tandem GOMERY!![]()
Meni se svidja to sto "tvoji avatari" nikad ne iznevjere (Gomez,Gustavo...)JetSet_Hantraga je napisao/la:Centre forward je napisao/la:PS:Nakon prvog seta i 6-0 za Bayern, u drugom setu je Bayern poveo 1-0 i sudija je prekinuo utakmicu jer se na Allianz Openu pokidala mreza![]()
![]()
![]()
![]()
Omerbavarac je napisao/la:Imamo novi tandem GOMERY!![]()
![]()
Kad smo vec kod tih tandema, moram priznati da mi je najbolje zvucao nekadasnji hrvatski tandem HSV-a PETROL (Petric-Olic).
Lijepo je biti navijac Bayerna.
Nema vise onog straha od glupih gresaka i golova, straha od gubljenja bodova od malih timova. Odavno nisam gledao bolji Bayern.
Sad cekam da se pojavi neko ko ce kritikovati Mariona, reci da je mogao zabiti 8 golova.![]()
Fenomenalna partija njega i povratnika Riberya.
A najvise mi je cool kako svi ignoriraju ovog kvazi-provokatora Spartaka.
Samo javite kad zaskripi kod nekog igraca. Vratit ce njega Hantro u zivot.S-Y-L-A-R je napisao/la:Meni se svidja to sto "tvoji avatari" nikad ne iznevjere (Gomez,Gustavo...)![]()
![]()
![]()
Noja jos nije primio![]()
I ja želim da se naša snaga potvrdi protiv jačih protivnika, jer kritičari za sad imaju kao argument da smo imali slabije protivnike, ali i to nije argument jer protivnici i nisu bili slabi, a drugo protiv istih ili sličnih protivnika smo prošle sezone prosipali bodove. Sad samo treba da dođe konačna potvrda naše snagegeronimo je napisao/la: Nadajmo se Effe. To će biti konačni pečat na naše prognoze pred ovu sezonu. Neće biti krivina, pa da kažemo, ovi su očajni, protiv ovih smo imali sreće, itd.
Mogu ti reći da uz ovakav štimung i kompletnu atmosferu u ekipi, jedva očekujem teže rivale (pogotovo u LP) da se konačno vidi dokle može ova ekipa.
Današnji meč sam propustio (vidio sam golove), ali jako me raduje forma Riberyja, dok je Muller u transu već neko vrijeme.
Pa dobro,ali ja sam promjenio avatar kad je on bio na "vrhuncu" i on je samo nastavio tako igrati,kod tebe se to razlikuje(mislim da bi cak i sa Pranjicem upaliloJetSet_Hantraga je napisao/la:Samo javite kad zaskripi kod nekog igraca. Vratit ce njega Hantro u zivot.S-Y-L-A-R je napisao/la:Meni se svidja to sto "tvoji avatari" nikad ne iznevjere (Gomez,Gustavo...)![]()
![]()
![]()
Noja jos nije primio![]()
![]()
A nije ni taj s tvog avatara los. Onakva mirnoca protiv velikog Fedexa nije mala stvar.
Da ti odmah kazem da ces izgubiti pare, puca se na sedmu uzastopnu bez primljenog gola.Monolog je napisao/la: Ja ću igrati oba daju gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.