FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 10 sep 2011, 18:08

Imamo novi tandem GOMERY! :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 10 sep 2011, 19:34

@pasha, zadnji put kad je Lahm zamijenjen desilo se u septembru 2009.god u kup utakmici i od tada je klupu jedino sa terena gledao (i maštao :D )

Fascinantno sve ovo izgleda i treba uživati u trenutku. Ali treba se malo primiriti i pripremiti za LP. Danas mi je City (začudo) dobro igrao. Mišljena sam da su ovo bile samo trening utakmice i da prave utakmice tek predolaze. Najvažnije je da nismo izgubili ritam zbog nastupa reprezentacija.

IDEMO DALJE! WHO'S NEXT?
Sent from my Philips Smart TV.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 sep 2011, 19:36

dr.adnan je napisao/la:IDEMO DALJE! WHO'S NEXT?
Villareal je na redu da dobije po guzovima :D
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 10 sep 2011, 19:55

Jedini zakljucak:

NISMO LOSE IGRALI
Thomas Müller - Fußballgott

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 10 sep 2011, 21:29

[youtube][/youtube]
24.04.1991.
Stern des südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 sep 2011, 21:41

1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 sep 2011, 22:14

Sjajna pobjeda danas. Mnogi će reči pa Freiburg je bio u pitanju, al valja uvalit i Freiburgu 7 komada i to ekipi koja ni ove sezone ne igra loše. Ribery sjajan, prijem lopte, driblinzi sve je to samo za uživat, sve je to praznik za oći i da zapjeniš, jednostavno čovjek igra sjajnu sezonu možda čak jaču od one prve kada je tek stigao u bayern , a znamo da je tada bio fantastičan, a ovo sada je od njega super fantastično i fenomenalno. Gomez opet pogađa, a Robbenova povreda možda na momenat brine, al on će u ključnim utakmicama biti samo dodatno oružje da se još veči protivnici savladaju. Sada trebamo dobro startat u LP i evropa će biti već uzdrmana bez i malo preuveličavanja. Ispostavilo se tačnim da nismo mi ovde preuveličavali ekipu ovu, ovoj ekipi je trebao samo trener koji zna šta radi, trebala joj je dobra atmosfera , to je Jupp stvorio i sada sve sjajno izgleda. Bit će možda i padova, ali mislim da će ova sezona biti jako uspješna. Sada dolazi niz težih utakmica, koje treba prebrodit i mislim da će to naša ekipa riješit na najbolji moguči način.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 sep 2011, 22:44

Pobjede se nizaju, nula stoji, igra (haman) sve bolja. Kud ćeš više, bavarsko srce. :D
effe_sa je napisao/la: Bit će možda i padova, ali mislim da će ova sezona biti jako uspješna. Sada dolazi niz težih utakmica, koje treba prebrodit i mislim da će to naša ekipa riješit na najbolji moguči način.
Nadajmo se Effe. To će biti konačni pečat na naše prognoze pred ovu sezonu. Neće biti krivina, pa da kažemo, ovi su očajni, protiv ovih smo imali sreće, itd.
Mogu ti reći da uz ovakav štimung i kompletnu atmosferu u ekipi, jedva očekujem teže rivale (pogotovo u LP) da se konačno vidi dokle može ova ekipa.

Današnji meč sam propustio (vidio sam golove), ali jako me raduje forma Riberyja, dok je Muller u transu već neko vrijeme.
Vom Jäger zum Gejagten

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 10 sep 2011, 23:25

Vrhunska partija. Lako i sigurno u jednom momentu dok u drugom brzo i okomito.

Čini mi se da se mjenja filozofija igre. Ide voda na moj/naš mlin, a to jest da se igra ipak brže i okomitije.

Još nešto, Tymoschuck je dobar igrač na svojoj poziciji ali LUIZ GUSTAVO je za klasu bolji!!!!!!!!!!!

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 10 sep 2011, 23:40

NIkad vise moderatora na jednom mjestu :mrgreen:

NIje to toliko bajno kako neki vele, msm frajburg :?

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 11 sep 2011, 00:13

Centre forward je napisao/la:PS:Nakon prvog seta i 6-0 za Bayern, u drugom setu je Bayern poveo 1-0 i sudija je prekinuo utakmicu jer se na Allianz Openu pokidala mreza :D :D
:lol: :lol: :lol:
Omerbavarac je napisao/la:Imamo novi tandem GOMERY! :lol: :lol:
:D
Kad smo vec kod tih tandema, moram priznati da mi je najbolje zvucao nekadasnji hrvatski tandem HSV-a PETROL (Petric-Olic).

Lijepo je biti navijac Bayerna.
Nema vise onog straha od glupih gresaka i golova, straha od gubljenja bodova od malih timova. Odavno nisam gledao bolji Bayern. 8-)

Sad cekam da se pojavi neko ko ce kritikovati Mariona, reci da je mogao zabiti 8 golova. :lol:
Fenomenalna partija njega i povratnika Riberya.

A najvise mi je cool kako svi ignoriraju ovog kvazi-provokatora Spartaka. :lol:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 11 sep 2011, 00:27

JetSet_Hantraga je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:PS:Nakon prvog seta i 6-0 za Bayern, u drugom setu je Bayern poveo 1-0 i sudija je prekinuo utakmicu jer se na Allianz Openu pokidala mreza :D :D
:lol: :lol: :lol:
Omerbavarac je napisao/la:Imamo novi tandem GOMERY! :lol: :lol:
:D
Kad smo vec kod tih tandema, moram priznati da mi je najbolje zvucao nekadasnji hrvatski tandem HSV-a PETROL (Petric-Olic).

Lijepo je biti navijac Bayerna.
Nema vise onog straha od glupih gresaka i golova, straha od gubljenja bodova od malih timova. Odavno nisam gledao bolji Bayern. 8-)

Sad cekam da se pojavi neko ko ce kritikovati Mariona, reci da je mogao zabiti 8 golova. :lol:
Fenomenalna partija njega i povratnika Riberya.

A najvise mi je cool kako svi ignoriraju ovog kvazi-provokatora Spartaka. :lol:
Meni se svidja to sto "tvoji avatari" nikad ne iznevjere (Gomez,Gustavo...) :lol: :lol: :lol:
Noja jos nije primio ;) ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 11 sep 2011, 01:07

S-Y-L-A-R je napisao/la:Meni se svidja to sto "tvoji avatari" nikad ne iznevjere (Gomez,Gustavo...) :lol: :lol: :lol:
Samo javite kad zaskripi kod nekog igraca. Vratit ce njega Hantro u zivot. :lol:

A nije ni taj s tvog avatara los. Onakva mirnoca protiv velikog Fedexa nije mala stvar. 8-)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 sep 2011, 01:35

geronimo je napisao/la: Nadajmo se Effe. To će biti konačni pečat na naše prognoze pred ovu sezonu. Neće biti krivina, pa da kažemo, ovi su očajni, protiv ovih smo imali sreće, itd.
Mogu ti reći da uz ovakav štimung i kompletnu atmosferu u ekipi, jedva očekujem teže rivale (pogotovo u LP) da se konačno vidi dokle može ova ekipa.

Današnji meč sam propustio (vidio sam golove), ali jako me raduje forma Riberyja, dok je Muller u transu već neko vrijeme.
I ja želim da se naša snaga potvrdi protiv jačih protivnika, jer kritičari za sad imaju kao argument da smo imali slabije protivnike, ali i to nije argument jer protivnici i nisu bili slabi, a drugo protiv istih ili sličnih protivnika smo prošle sezone prosipali bodove. Sad samo treba da dođe konačna potvrda naše snage ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 11 sep 2011, 01:41

Samo lagano .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 11 sep 2011, 10:35

JetSet_Hantraga je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:Meni se svidja to sto "tvoji avatari" nikad ne iznevjere (Gomez,Gustavo...) :lol: :lol: :lol:
Samo javite kad zaskripi kod nekog igraca. Vratit ce njega Hantro u zivot. :lol:

A nije ni taj s tvog avatara los. Onakva mirnoca protiv velikog Fedexa nije mala stvar. 8-)
Pa dobro,ali ja sam promjenio avatar kad je on bio na "vrhuncu" i on je samo nastavio tako igrati,kod tebe se to razlikuje(mislim da bi cak i sa Pranjicem upalilo :lol: :lol: ) ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 sep 2011, 13:04

Protiv Villareala 99% ćemo biti bez Robbena , Lahm iako je juče zadobio udarac u koljeno te je bio primoran izaći u 63' ali ispostavilo se da nije ništa ozbiljno i biće spreman za srijedu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 11 sep 2011, 15:47

gledao sam juce Viljareal protiv Sevilje,umorio se gledajuci,tako igraju cudan neshvatljiv fudbal,ako budu igrali i protiv nas tako,a mi budemo u slicnoj formi kao i protiv Friburga nece ni oni bolje proci,makar ce 3 komada primiti,nas vezni red i kad je neraspolozen igra bolje od nji na sredini...bilo bi fino da odmah na pocetku lapimo 3 boda i tako damo doznanja da nisamo favoriti samo na papiru nego i po prikazanij igri...
VOLIM BAYERN

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 sep 2011, 15:54

A dobro, mora se uzeti u obzir da je Villareal jučer 70+ minuta igr'o sa igračem manje kontra Seville. Što, mora se priznati, i nije lagan zadatak. No, ovaj Bayern se ne bi treb'o bojati nikoga. Ovo je neki novi, ludi Bayern koji zabija bukvalno kad poželi. :mrgreen:

Na El Madrigalu neće biti uopće lako. Imponuje to što Bayern ne prima golove, a neko će već zabiti u napadu. :mrgreen: Neigranje Robbena jeste hendikep, al' sa raspoloženim Ribery-jem i raspucanim Gomezom se može komotno ići na 3 boda. :mrgreen:

Ja ću igrati oba daju gol. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 sep 2011, 15:57

Mene samo strah da se nisu ispucali, jer obicno tako biva da poslije jedne ubjedljive pobjede slijedi mala susa, ali opet kad pogledam prethodne utakmice, 5, 3 pa 7 golova, daje mi do znanja da do suse ne bi trebalo doci. :D

Villareala sam i ja gledao i nisam puno toga mogao zapaziti, Rossi koji je jedini vrijedan pomena i s njim bi mogli imati dosta problema.
Monolog je napisao/la: Ja ću igrati oba daju gol. :mrgreen:
Da ti odmah kazem da ces izgubiti pare, puca se na sedmu uzastopnu bez primljenog gola. :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.