Premijer liga BiH - aktuelno

Mocvara1991
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Mocvara1991 » 20 apr 2025, 12:46

Jedino pozitivno u ovom svom lopovluku oko Borca ce biti ako se zakuha izmedju srpske i hrvatske strane u savezu. Da pukne to "prijateljstvo" Beus i Pico, a evo pocelo je malo kuhati od strane trenera Zrinjskog. Sad cemo vidjeti koliko je Vico hrabar uzvratiti,koliko ce mu kaznu odrezati.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 20 apr 2025, 12:57

KONTRASVIH je napisao/la:
20 apr 2025, 10:07
NajvecaRadosti je napisao/la:
20 apr 2025, 09:49
Virtu4l je napisao/la:
20 apr 2025, 09:42
Sad ponovo idu infantilne fore iz vrtića. :bow:
Na stranu fore i zayebancije meni nikad nece bit jasno kako vas nije stid,barem malo.Pa yebote mi kad zijanimo poklopimo se i sutimo.Vama jucer ljudi za 40 minuta 5 komada slozili i stali,i takvi u drugom poluvremenu stvorili 2-3 100% sanse znaci mogli ste Atalantu doziviti protiv Zrinjskog da su htjeli,uveli neke juniore protiv vas sto se radi protiv ekipa koje su ispale iz lige,juniori vas drze u ševi.Pehara niste osvojili ni sam ne znas koliko i vama najveca briga Sarajevo koje je napravilo nesto sto vi za 5 zivota ne bi mogli a to je vratit se i okrenut Zrinjski u Mostaru i Borac u Banja Luci.Malo se pobrinite o sebi,ako nemate nesto korisno za napisati vjeruj da vam nije ni mjesto ni vrijeme da nas nesto sprdate pogotovo jer uskoro ide derbi a niste bas u zavidnom polozaju.

Malo respekta za klub o kojem vam ovisi Evropa i dalji tok funkcionisanja vaseg kluba.
Nista se ne bi pisalo da navijaci tvog kluba mjesecima nisu glumili moralne vertikale i prozivali druge kako “neko podrzava tog Vicu”, dok istovremeno iza kulisa PONOVO “sa neprijateljima” dogovarate finale kupa za bodove u ligi. Sjeti se teorija kup je nas, Borac ce pustiti Zelji, i sad opet pisate sami sebe. Isto ste poklapali i finale kupa 2021, isto kao i korona titulu, nista vam to nije strano.

Imaš li ti neki dokaz za to što tvrdiš ili samo pričaš u prazno i jer tako tebi odgovara? Valjda znaš da ispadaš smiješan ako je ovo drugo? Valjda si svjestan da ne može nešto biti samo zato što ti tvrdiš da je tako, jer realno, ko si ti? :mrgreen:

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 20 apr 2025, 12:59

nastrojeni21 je napisao/la:
20 apr 2025, 12:29
Shategabri je napisao/la:
20 apr 2025, 11:54
Puno se komšiluk brine o nama, a kući raspad sistema.
Sta li je onda u klubu koji je 3 boda iznad nas a ima nekog investitora, trosi pare, ovo ono, a samo tri boda iznad kluba u raspadu. Izgleda da ima jos klubova u raspadu. Sta bi tek rekli za ove ispod nas.. :cool:
Zaboravio si napisati da igramo finale kupa i da smo apsolutni favorit u finalu. :thumbup:

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 20 apr 2025, 13:07

Mocvara1991 je napisao/la:
20 apr 2025, 12:46
Jedino pozitivno u ovom svom lopovluku oko Borca ce biti ako se zakuha izmedju srpske i hrvatske strane u savezu. Da pukne to "prijateljstvo" Beus i Pico, a evo pocelo je malo kuhati od strane trenera Zrinjskog. Sad cemo vidjeti koliko je Vico hrabar uzvratiti,koliko ce mu kaznu odrezati.
Ne treba tako gledati na te stvari,kroz tu kaznu.
Normalno da ce ga odvaliti u skladu s pravilnikom.
Pa nisu oni bas tako naivni i glupi.

Pitanje svih pitanja je kako ce Beus podnijeti rasplet jer je u igri velika lova kroz euro ucesce.

Jako bitna pojava u ovom izletu Ivankovica govori nam neke stvari. Oni nece drzati jezik za zubima jer da hoce ovo se ne bi desilo i jer je sve sinhronizovano kad se rade ovakve stvari.

Drugim rijecima Mario je Beusov megafon za javnost i poruka ovim gore,a ovaj ce pricati tamo gdje se prethodno sve odvijalo i dogovaralo.

Nema sumnje da se ni jedna od dvije strane nije nadala ovakvom raspletu,prvenstveno mislim na rezultate Borca u LK.

Sad se ipak drugacije gleda na sve i braca po kriminalu neminovno ulaze u sukob,prije ili kasnije.

I jos jednom,sljedeca sezona je takodje rezervisana za Borac,stogodisnjica osnivanja,euro grupe,milioni…

Medjutim,ova sezona sad je bas zbog toga uteg Zrinjskom oko vrata.

Poklali se,aBd

Amin
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 20 apr 2025, 13:10

slika

slika

Rigi i ostala pomahnitala ekipa nisu ovako bili spojeni na aparate još od aplauza za himnu Bosne i Hercegovine u Zagrebu.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 20 apr 2025, 13:17

Vorovus je napisao/la:
20 apr 2025, 10:13
spezial je napisao/la:
19 apr 2025, 21:38
A na neki nacin je namjesteno, dajte ba ljudi sta vi gledate. Proslu mi ih deremo kyeremeh izgleda ko bukayo saka, sad ne moze pas primiti. Njima proslu odbrana ko sir, sad nismo pasa dva sastavili. Ofirno je. Sudija nema nikakve veze s tim, u obje nas kolje
Leoo23 je napisao/la:
19 apr 2025, 22:17
Tacno se vidi da su sve dogovorili nit sekund zelje nit se bune na udaranje na penal i onda se cudimo sto nam tako rade i mi nismo cisti sve je ovo prodato unaprijed
strahmeipomisliti je napisao/la:
19 apr 2025, 22:23
Mirva je kralj,prosle godine bi da ratuje sa savezom,Borcem, sudijama ove godine dogovara utakmice s njima
ledesma je napisao/la:
19 apr 2025, 22:42
Hahajaj cuj zekica levate, yebo sebi mater, cestita lopovima na pobjedi

Mars u pizdu materinu i ti

Sad mi je jasan kup
ledesma je napisao/la:
19 apr 2025, 22:49
SamoDaKazeem je napisao/la:
19 apr 2025, 22:44
Zekić čestita Borcu hahaha
Igrači se grle,čestitaju e majku vam **** usta
Piccke raspale, ja secer cu da dobijem a oni da cestitaju na vitestvu sto su ih "zaklali", sve je jasnija prica o kupu, pa i mi u ovom ucestvujemo a fol nesto trazimo posteno, mrvicama sicusnim nas kupise, a narednih 5 godina isto kaaranje, fuuj
strahmeipomisliti je napisao/la:
19 apr 2025, 23:03
Mirvic skonto formulu za trofej koji silno vec hoce,dogovori se s Borcem i Vicom,ko i za nasa zadnja dva trofeja osvojili smo dok smo bili dobri s Borcem,onda narednih par sezona lafo ratovali pa ti ne daju prismrditi trofeju i ove godine opet se dogovori s njima i oni nam fino puste jedan trofej
Predatod je napisao/la:
20 apr 2025, 05:58
Ne znam sto se nerviras? Pa jel ti sad jasno da je htjeo da prodje kup da bi proso Borac. Jesi vidio i jednu reakciju igraca da su nesto biki iznervirani. Sve dogovoreno vec unaprijed LIGA/KUP. Nastimano je da bude prolaz kupa za 6 bodova u ligi.
Lijepo je da ima navijaca Sarajeva koju shvataju da im je kup pusten i da Mirvic suruje sa savezom.
Sve su prilike, a da li vas gicko ostavio prosle godine u ligi?

Misljenja sam da ni jedni ni drugi ne bi trebali se zadovoljavati sitnim mrvicama, ipak su to najveci klubovi u drzavi i bit ce tako jos 1000 godina, sa najvecim bazama navijaca
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 20 apr 2025, 13:23

Napoli je napisao/la:
20 apr 2025, 11:38
Virtu4l je napisao/la:
20 apr 2025, 11:26
Amcho1 je napisao/la:
20 apr 2025, 11:20
Čovjek zvani teorija zavjere. Veći sklop gluposti i patološke laži na jednom mjestu nisam nikad pročitao. Pozz
Izvoli, uvjeri nas u suprotno. :kafa:

Sve jasno kao dan, tačno i precizno.
Uvjerit ću te ja keru.

Klub koji je najviše oštećen od strane Vice je FK Sarajevo.

Mi ne vodimo kvazi borbu, već bivamo masakrirani u utakmicama, kažnjavani, suspendovani, novčano kažnjeni.

Za "korona titulu" smo se jedni od rijetkih oglasili da smo saglasno i da imamo sredstva i mogućnosti za nastavak takmičenja.
I ako smo osvojili te godine titulu, ona apsolutno po rezultatima nije nezaslužena.

Ko je završio projektu Guliasviliju da bude pozvan u kvalitetniju reprezentaciju od naše?

Borcu ako treba odgoda utakmice, ona će se odgoditi šta god ko mislio.

Sad nastavi da lažeš i dalje pašče zadojeno. Valja nastaviti da trpiš sve ove godine
Ne sekiraj se, neće ti lažov odgovoriti na post u kojem ga popišaš k'o kera. Praviće se da nije vidio.

Možda odgovori na moj post u smislu: "nE mOgU BeZ VrIjEĐaNja''

Kad god su nas sudije klale ove sezone oni su guštali.

Šta bi jadnici tek pričali da su oštećeni u 10 utakmica ove sezone kao što je slučaj s nama.

Zato i jesu tu gdje jesu, zato im je četvrto mjesto premija, zato slave bod u remiju, zato im je minimalan poraz od Zrinjskog uspjeh. A najgore tek dolazi, samo polako.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 20 apr 2025, 13:36

Koliko je ljudi bilo sinoć na dočeku, zna li se šta?

Svim pravoslavcima i katolicima želim srećan Vaskrs/Uskrs.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 20 apr 2025, 13:39

Zutti je napisao/la:
20 apr 2025, 10:33
Jučer primili 5 komada za poluvrijeme, a i dalje im samo Sarajevo u glavi. :ljepota:
Koliko ovo boli :D
Zamisli cekas da sudija svira kraj POLUVREMENA da ostane 5-0, a ti se ujutro probudis i prvi post o FK Sarajevo, klubu koji je ispred tebe u svakom segmentu :plac:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 20 apr 2025, 13:40

AvantiBL je napisao/la:
20 apr 2025, 13:36

Nismo stigli, bili ti kod mame i seke :bih:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 apr 2025, 13:47

nastrojeni21 je napisao/la:
20 apr 2025, 12:29
Shategabri je napisao/la:
20 apr 2025, 11:54
Puno se komšiluk brine o nama, a kući raspad sistema.
Sta li je onda u klubu koji je 3 boda iznad nas a ima nekog investitora, trosi pare, ovo ono, a samo tri boda iznad kluba u raspadu. Izgleda da ima jos klubova u raspadu. Sta bi tek rekli za ove ispod nas.. :cool:
Ne znam, evo mi smo u finalu kupa, u igri za trofej je li tako, plate redovne, svake godine dobar izlazni transfer, akademija radi svoje.
U ligi, a shodno kriteriju koji imamo, ne možemo iznad 3.mjesta. Ako pratiš ligu, znaš i sam kako stvari stoje.

Vaš problem i jeste u tome koliko smo to mi iznad vas i jeste li nam uspjeli otkinuti bod na derbiju. Kad kažem problem, mislim na to da se fokusirate na te stvari umjesto da se fokusirate na bitne probleme.

Mi smo pokazali da možemo dobiti i Zrinjskog i Borca bez obzira na sudijski kriterij.
Vi dalje od mršavog boda ne možete protiv prve tri ekipe.
Pa ti vidi gdje je ko i u kakvim problemima.
Koševo Zapad

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 20 apr 2025, 13:48

AvantiBL je napisao/la:
20 apr 2025, 13:36

Sinoć ništa, ali neku noć otprilike bilo ljudi kolika je prosječna posjeta na Gradskom.

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 20 apr 2025, 13:50

TrofejiSuTu je napisao/la:
20 apr 2025, 13:07
Drugim rijecima Mario je Beusov megafon za javnost i poruka ovim gore,a ovaj ce pricati tamo gdje se prethodno sve odvijalo i dogovaralo.
Joj fantaziranja. :urnebes:
Mario do juce nije odigrao sa Zrinjskim ni jednu dobru utakmicu cijelo proljece, navijaci Zrinjskog mu zele vidjeti ledja i svjestan je da ako ne uzme titulu leti. Ovo je njegovo licno hvatanje za slamku spasa. A i upravi Zrinjskog ce dobro doci da ga sutne i skrivi sve na njega.
Drugim rijecima, Beusa boli k za ovog fizikalca.
onako je napisao/la:
20 apr 2025, 10:24
P.S. Sretan ti Vaskrs
Hvala :thumbup:

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 20 apr 2025, 13:54

Ivanković se isto oglasio kad je Bilbija rukom protiv Veleža pogurao ekipu...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 20 apr 2025, 13:57

U srijedu od 12h do 14 Sccu sarajevski mališani ali i oni stariji ce imati priliku da upoznaju svoje idole iz Borca. Zasigurno bice puno ljudi koji ce zeljeti sliku sa Kulasinom , Sandijem ili Vranjesom ....

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 apr 2025, 13:57

Al sta nas tek čeka iduce sezone kad Vickov i Dodikov Borac mora uzeti titulu za 100 godišnjicu. Po meni odma im dati titulu i za iducu sezonu da se djaba ne nerviramo ne moraju ni igrati . A mi ostali razigrati za drugu i trecu poziciju koje vode u Europu.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 20 apr 2025, 13:57

Šatro "Titula nam ne treba jer Bosna nije naša država", a opljačkaše sve što se može opljačkati da dođu do te iste titule. :bow:

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 20 apr 2025, 13:59

NoProfit je napisao/la:
20 apr 2025, 13:57
Šatro "Titula nam ne treba jer Bosna nije naša država", a opljačkaše sve što se može opljačkati da dođu do te iste titule. :bow:
Srbi. :kafa:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 apr 2025, 13:59

Riziko je napisao/la:
20 apr 2025, 13:54
Ivanković se isto oglasio kad je Bilbija rukom protiv Veleža pogurao ekipu...
Nadmetanje ko više krade, vi ili oni. Ovo što se dešava nema niti u jednoj državi na svijetu, kriminal širokih razmjera.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 apr 2025, 14:00

Mocvara1991 je napisao/la:
20 apr 2025, 12:46
Normalno da ce puci jer ovo sve mjere prelaze a ujke cim im udaris na pare oni se protiv majke okrenu. Neka sad Zrinjski i Maka vjeruju u institucije savez ai neka se zale visokom prestavniku ko ih hebe.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”