Premijer liga BiH - aktuelno

svrakino1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la svrakino1921 » 20 apr 2025, 20:24

slika

Bravo gosp.Đidiću

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 20 apr 2025, 20:35

Virtu4l je napisao/la:
20 apr 2025, 19:58
Zutti je napisao/la:
20 apr 2025, 18:33
Osim jednog. :D Ja sam ti u glavu ušao toliko da si me sanjao, spominjao me po forumu iz čista mira pa izbjegavao postove gdje te pišam, uglavnom traume teške. :ljepota:

Od tebe je jedino onaj kontraš bio gori. On je znao po 3-4 puta zaredom citirati sve dok mu ne odgovorim na neki post.

Ne, nisi shvatio. Sa tobom smo se šprdali, a ti si to shvatio kao da si važan, jer nije bilo baš mnogo pacijenata koji kad ih neko nabode - kažu da "lože" i "pale" nekoga.

Kad nekoga kako ti kažeš - popišaš, onda ne kmečiš kako "pališ" i "ložiš".

Ti i slični morate shvatiti da nemate kapacitet da nekoga "popišate".
:urnebes:

Uvijek je zanimljivo gledati kako se koprcaš :rol:

Hajde da već jednom riješimo tu famoznu riječ.
To za pecanje se koristilo samo kad se vi upecate kao glupani pa krenete psovati, vrijeđati, a onda vas ja tako ohladim da shvatite koliko ste glupi. Koliko se ja sjećam nikad za neko izvlačenje iz situacije. Prelistaj postove ako ne vjeruješ, svakako to radiš svakodnevno, tražiš nečije greške i slično. Ja se sjećam jednog slučaja gdje ste svi kao najveći glupani pali na neko ofirno zayebavanje oko suđenja, psovali, vrijeđali, a ja sam, nakon što vam je neki navijač FKS rekao da vas 90% nas samo podyebava, napisao da pusti da vas pecamo ko retarde. To mi je ostalo u pamćenju, tad te to baš pogodilo jer si uletio i ti kao najveći som i od tad tu prelijepu riječ, malo je reći, potenciraš. Nema veze, ne mogu ali ni želim ti to oduzeti, to je jedino na čemu temeljiš konverzaciju sa mnom. Nekako od tog "famoznog" pecanja je krenula i tvoja opsjednutost mojim likom i djelom. Bilo je tu još par teških voleja na koje sam te vraćao, a ti se pravio lud, par puta gubio konce pa sam sebe gasio i tako je ta opsesija rasla. Bilo je jako i kad si me iz čista mira počeo prozivati po forumu i tražiti raspravu sa mnom kako bih ti dao malo pažnje, al nema veze, lijepo od tebe da si me sjetio.

Ponavljam, sve u svemu, najbolji dokaz tvoje nemoći je bilo ono vrijeđanje. Ne znam zašto, ja tebi nikad uvredu nisam napisao, ali je u tebi, očigledno, nemoć preovladala. Tad sam vidio da diskusiju sa mnom više ne možeš podnijeti i popustio sam te malo, a i iskreno mi je postalo nezanimljivo. Vazda isti fazoni, vazda ista priča u krug, postalo već dosadno i popustim te. Ne bih te ni sad dirao nego glumiš nekog genijalca, a zapravo si toliko puta ispao glup da je žalosno da to ne vidiš. To što ti izgleda kao da si nekog popišao ili da si posebno inteligentan, morat ću te razočarati, ali to je samo u tvojoj glavi.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 20 apr 2025, 20:46

E ne vjerujem :rol: :rol:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 20 apr 2025, 20:57

FKSDoGroba je napisao/la:
20 apr 2025, 18:17
ErosViverosViv je napisao/la:
20 apr 2025, 17:38
20 apr 2025, 17:32

Nadam se da se salis :rol:
Koliko je forum ovom migrantu sve :D Neodoljiv, neumoljiv 🪺🥚
Ma razumijem ja volju za prcanjem, to je normala, ali se toliko uzivit da pricas o nekakvom "gasenju", "uriniranju", to ne mogu da shvatim jbt. Ako stvarno misli da ljudi imaju kompleks, da se osjecaju "ugaseno", ne znam sta bih rekao iskreno
Ma brate, najbolje je ne ulaziti u neke rasprave sa njima i odgovarat na njihove gluposti. Vidis da oni shvataju ovaj forum kao nesto ozbiljno, nesto bitno, pamte sta je ko pisao prije 10-tak godina, ejjj prije 10 godina kaze, pisao si ovo pisao si ono. Anonimni forum na kojem pise 50-tak ljudi i oni to smatraju kao bitno. Ovdje neko iz zajebancije nesto napise, oni se nadovezu eseje o tome pisu, isto kao da je neki klub na zvanicnoj to napisao. Svasta ima u bozijoj basti, Boga mi.
since 1973

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 20 apr 2025, 21:10

Forumskom puku koji slavi a koji državu Bosnu i Hercegovinu smatra svojom, želim sretne blagdane ispunjene veseljem.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 apr 2025, 21:20

svrakino1921 je napisao/la:
20 apr 2025, 20:24
slika

Bravo gosp.Đidiću
Jest eto toliki kvalitet imamo da nam nisu potrebni strani igraci haha

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 20 apr 2025, 22:41

Nedjelja, 23 stepena, sunce, ljudi ovdje citav boziji dan se svadjaju. Haj ne velim sahat, dva poslije utakmice al vazdan :yawn:
1946-1987

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 20 apr 2025, 23:39

slika

Ah kad je pomocni trener ovakav, glavni se ocekuje da ispliva slika s kokardom i puskom u srednjoj bosni nekad.neka neka vrli sportski direktore samo naprijed,dedo ti se u mezaru ko janje okrece

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 20 apr 2025, 23:56

Virtu4l je napisao/la:
20 apr 2025, 16:56
NoProfit je napisao/la:
20 apr 2025, 15:33
U jednom postu piše
Da sumiram, jedini klub koji je imao direktnu korist od Vice Zeljkovića je FK Sarajevo, titulama, kupovima i transferima.
Već u sljedećem piše
perioda u kojem vi nista uspjeli skoro ništa.
Kakvo ludilo mozga, totalno je prolupao. :bow:

Dogovori se sa sobom debilu, jesmo li osvajali titule, kupove ili nismo uspjeli skoro ništa. :urnebes:

Cijenim ja te očajničke pokušaje da se za nešto uhvatite, ali u tom postu je sve detaljno objašnjeno. Još više cijenim to što me pratiš, analiziraš, pokušavaš. Veoma je gadno kad ti neko toliko uđe u glavu.

Evo, uzećemo za primjer ovog tvog ahbaba iznad, nakon što je ponovo dobio pljuske, ponovo se vratio starim običajima da komentariše svaki moj post.

Kad shvatite, kao što su shvatili ovi prije vas, da nemate nikakve šanse protiv mene - biće vam mnogo lakše.

Nema potrebe da vtoliko vrijeđate, vrijeđanje je najbolji pokazatelj nemoći.
Jako je teško upratiti i, kako kažeš, analizirati nekoga ko piše postove ovdje. :rol: Ali ti se sam prvi guraš među svojom rajom i zato i bivaš najčešće išamaran.

Ko priča o šansama, šta ti je debilkane? :rol: Ti si totalno pomahnitao ili piješ neku drogu.

Post je o tome kako u jednom postu tvrdiš kako smo u određenom periodu osvajali kupove, titule i pravili transfere, a već u sljedećem da u istom tom periodu nismo ostvarili ništa. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

E jesi kvalitetno vrisnuo, svaka čast :bow:

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 20 apr 2025, 23:59

20 apr 2025, 17:32
Virtu4l je napisao/la:
20 apr 2025, 17:08
KONTRASVIH je napisao/la:
20 apr 2025, 14:45

Kvalitetno gasenje nejaci :thumbup:

Odavno nisam ovako uživao u uriniranju, budimo realni - nikad lošije konkurencije.

Kako koje ugasim, ovi što ih naslijede su sve slabiji i slabiji.

Da sam znao da će biti ovoliko lak plijen bio bi pažljiviji prema aneksu i njegovoj generaciji, oni su bili zanimljiviji. :rol:
Nadam se da se salis :rol:
Pomiješao brat ulje i vodu :rol: :rol: :rol:

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 21 apr 2025, 00:01

Virtu4l je napisao/la:
20 apr 2025, 17:01
.
rishovski je napisao/la:
20 apr 2025, 16:54
U jednom momentu je Sarajevo najgore i ništa bolje od Želje a u drugom je pokralo trofeje i prodalo igrače za milione :rol:

Pa da, tako nekako.
HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA :rol: :rol: :rol:

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 21 apr 2025, 00:14

:bih:
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 21 apr 2025, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 21 apr 2025, 00:22

Kad citas postove crnogorca i onog kontrasvihadalibiguyezapare imaš osjećaj da svi u ligi imaju neke dogovore ,zavrzlame, namještanja.

Samo hudi Zeljo posteno sve a to što su morali humanitarne brojeve aktivirati,što su išli Vici na koljena za opstanak pa što im se namjesti kup do polufinala i morali samo Sirokog dobiti,to sve ništa.
Sve je to na znanje arapskog mesija, Vede Der Muftica i još nekoliko milionskih kapitalaca .

Do juce ih vodio čovjek koji im plaćao da ih trenira, i onda ono nekome priča
VelaHavle

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 21 apr 2025, 00:39

Rigoletto je napisao/la:
20 apr 2025, 18:50
NoProfit je napisao/la:
20 apr 2025, 15:08
Rigoletto je napisao/la:
20 apr 2025, 14:51

DivEvi samo 15? Jesi bajramske pribrojio?
Na ovom forumu su svakakve jedinke pisale. Ti si hominid koji od svih njih ima najveće mentalne smetnje, dok je mosarajvosa definitivno najpotkapacitiraniji. Eto to su vam još dva trofeja :urnebes:
Kvalitetno sam te popišao po tintari, čim si u nedostatku argumenata počeo da furaš standardno preloš humor.

Do sljedećeg puta :wave:
Joj, te fetiše s urinom riješi sa šizopitarskom brigadom ovdje, oni to nešto prečesto spominju. Živio
Dovoljno mi je što sam tebe riješio. Uzdravlje, jer živjeti se može i na aparatima. :thumbup:

Unknown13
Kontakt:

Post Postao/la Unknown13 » 21 apr 2025, 00:56

Direktorcic je napisao/la:
20 apr 2025, 23:39
slika

Ah kad je pomocni trener ovakav, glavni se ocekuje da ispliva slika s kokardom i puskom u srednjoj bosni nekad.neka neka vrli sportski direktore samo naprijed,dedo ti se u mezaru ko janje okrece
Svi Srbi javno ili tajno dižu 3 prsta. Nemanja Bilbija je legenda Zrinjskog, a troprostaš. Kokot u Želji je (bio) troprostaš, ne sumnjam i masa "legendi" Sarajeva da su troprstaši. Ništa ovo meni nije wow čudno. Srbi će dizati 3 prsta dok postoje, sve dok to rade u 4 zida, nije problematično.
bošnjanin

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 apr 2025, 00:57

E sto ih namjerno zavalise do te mjere da će se sad pojavit spasioc i prodat pomoćni, naravno upakovano u partnerstvo. Željezničar gradnja. Ja vise neću ni komentarisati, nek vam je Bog na pomoći narednih 10 godina minimalno.

Samo da ponovim još jednom : Klub sa najviše retroaktivno obračunatog poreza u historiji sporta tvrdi da plaća regularne iznose na plate.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 21 apr 2025, 01:03

Zanima me ima li ovaj virtual zenu djecu oca mater rodjaka druga ili nekog s kim moze provesti malo vremena, a ne da 24/7 pise na ovom forumu ko da mu zivot ovisi o ovome.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 21 apr 2025, 02:52

Vorovus je napisao/la:
20 apr 2025, 16:43
NoProfit je napisao/la:
20 apr 2025, 16:19

Pa jesi li ušao u grupu? Nisi.
Jesi li se nadao da ćeš ući u grupu? Nisi.
Sta si ti spreman da tvrdis. :bow: Otkud to da se nismo nadali grupama?
Ne znam samo na osnovu čega, kad pod tim formatom nijedan klub iz države nije ostvario plasman u grupe. :mrgreen:

Sada, kad kad kao prvak krećeš od prvog pretkola kao nosioc i kad moraš biti stvarno loš da izgubiš tri meč lopte, je druga priča. To znamo obojica.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 21 apr 2025, 07:29

mirsonetz je napisao/la:
21 apr 2025, 01:03
Zanima me ima li ovaj virtual zenu djecu oca mater rodjaka druga ili nekog s kim moze provesti malo vremena, a ne da 24/7 pise na ovom forumu ko da mu zivot ovisi o ovome.
Evo ja da ti odgovorim
Mislim da mi @Virtual nece zamjeriti a i ispravit ako sam nešto krivo napisao

Ima sve u životu
Vozi najnovije AMG - ove - da bih uradio redovan servis mora se vozit do Zagreba u ovlašteni servis
Jedan točak ovog AMG - ea je par hiljada €

slika

Inače nam otvara oči da bez Amara nema partija
Vlasnik dvije desetogodišnje ulaznice za istočnu tribinu

slika

Naš plavi brat
Nek je živ i zdrav

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 21 apr 2025, 07:35

Izgleda kod FKS sezona zavisila od toga hoce li Zeljo uci u finale kupa..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, amypitar, mma_hz, MokraKifla, TefalTava i 45 gostiju.