Bravo gosp.Đidiću
Virtu4l je napisao/la: ↑20 apr 2025, 19:58Zutti je napisao/la: ↑20 apr 2025, 18:33Osim jednog.Ja sam ti u glavu ušao toliko da si me sanjao, spominjao me po forumu iz čista mira pa izbjegavao postove gdje te pišam, uglavnom traume teške.
![]()
Od tebe je jedino onaj kontraš bio gori. On je znao po 3-4 puta zaredom citirati sve dok mu ne odgovorim na neki post.
Ne, nisi shvatio. Sa tobom smo se šprdali, a ti si to shvatio kao da si važan, jer nije bilo baš mnogo pacijenata koji kad ih neko nabode - kažu da "lože" i "pale" nekoga.
Kad nekoga kako ti kažeš - popišaš, onda ne kmečiš kako "pališ" i "ložiš".
Ti i slični morate shvatiti da nemate kapacitet da nekoga "popišate".
Ma brate, najbolje je ne ulaziti u neke rasprave sa njima i odgovarat na njihove gluposti. Vidis da oni shvataju ovaj forum kao nesto ozbiljno, nesto bitno, pamte sta je ko pisao prije 10-tak godina, ejjj prije 10 godina kaze, pisao si ovo pisao si ono. Anonimni forum na kojem pise 50-tak ljudi i oni to smatraju kao bitno. Ovdje neko iz zajebancije nesto napise, oni se nadovezu eseje o tome pisu, isto kao da je neki klub na zvanicnoj to napisao. Svasta ima u bozijoj basti, Boga mi.FKSDoGroba je napisao/la: ↑20 apr 2025, 18:17Ma razumijem ja volju za prcanjem, to je normala, ali se toliko uzivit da pricas o nekakvom "gasenju", "uriniranju", to ne mogu da shvatim jbt. Ako stvarno misli da ljudi imaju kompleks, da se osjecaju "ugaseno", ne znam sta bih rekao iskrenoErosViverosViv je napisao/la: ↑20 apr 2025, 17:38Koliko je forum ovom migrantu sveNeodoljiv, neumoljiv
![]()
Jest eto toliki kvalitet imamo da nam nisu potrebni strani igraci haha
Jako je teško upratiti i, kako kažeš, analizirati nekoga ko piše postove ovdje.Virtu4l je napisao/la: ↑20 apr 2025, 16:56NoProfit je napisao/la: ↑20 apr 2025, 15:33U jednom postu pišeVeć u sljedećem pišeDa sumiram, jedini klub koji je imao direktnu korist od Vice Zeljkovića je FK Sarajevo, titulama, kupovima i transferima.Kakvo ludilo mozga, totalno je prolupao.perioda u kojem vi nista uspjeli skoro ništa.
Dogovori se sa sobom debilu, jesmo li osvajali titule, kupove ili nismo uspjeli skoro ništa.![]()
Cijenim ja te očajničke pokušaje da se za nešto uhvatite, ali u tom postu je sve detaljno objašnjeno. Još više cijenim to što me pratiš, analiziraš, pokušavaš. Veoma je gadno kad ti neko toliko uđe u glavu.
Evo, uzećemo za primjer ovog tvog ahbaba iznad, nakon što je ponovo dobio pljuske, ponovo se vratio starim običajima da komentariše svaki moj post.
Kad shvatite, kao što su shvatili ovi prije vas, da nemate nikakve šanse protiv mene - biće vam mnogo lakše.
Nema potrebe da vtoliko vrijeđate, vrijeđanje je najbolji pokazatelj nemoći.
Pomiješao brat ulje i voduFKSDoGroba je napisao/la: ↑20 apr 2025, 17:32Nadam se da se salisVirtu4l je napisao/la: ↑20 apr 2025, 17:08
Odavno nisam ovako uživao u uriniranju, budimo realni - nikad lošije konkurencije.
Kako koje ugasim, ovi što ih naslijede su sve slabiji i slabiji.
Da sam znao da će biti ovoliko lak plijen bio bi pažljiviji prema aneksu i njegovoj generaciji, oni su bili zanimljiviji.![]()
![]()
Dovoljno mi je što sam tebe riješio. Uzdravlje, jer živjeti se može i na aparatima.Rigoletto je napisao/la: ↑20 apr 2025, 18:50Joj, te fetiše s urinom riješi sa šizopitarskom brigadom ovdje, oni to nešto prečesto spominju. Živio
Svi Srbi javno ili tajno dižu 3 prsta. Nemanja Bilbija je legenda Zrinjskog, a troprostaš. Kokot u Želji je (bio) troprostaš, ne sumnjam i masa "legendi" Sarajeva da su troprstaši. Ništa ovo meni nije wow čudno. Srbi će dizati 3 prsta dok postoje, sve dok to rade u 4 zida, nije problematično.Direktorcic je napisao/la: ↑20 apr 2025, 23:39
Ah kad je pomocni trener ovakav, glavni se ocekuje da ispliva slika s kokardom i puskom u srednjoj bosni nekad.neka neka vrli sportski direktore samo naprijed,dedo ti se u mezaru ko janje okrece
Ne znam samo na osnovu čega, kad pod tim formatom nijedan klub iz države nije ostvario plasman u grupe.
Evo ja da ti odgovorim
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, amypitar, mma_hz, MokraKifla, TefalTava i 45 gostiju.