Sloboda

Virtu4l je napisao/la: ↑23 apr 2025, 12:26https://sportsport.ba/fudbal/fk-sloboda-problemi/497029
Sloboda![]()
![]()
Hocemo li izaci s najjacim ili kombinovanim sastavom? Sta se ocekuje?Virtu4l je napisao/la: ↑23 apr 2025, 01:35TrofejiSuTu je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:55Mrs jbm ti familiju idiotsku.
Ti si prvi koji baca grah i gleda kako napakostiti i smisliti ljigavstinu.
Gnjido smedljiva sta me citiras uopste.
![]()
![]()
![]()
"Mi imamo samo jedan stadion, ali stadion nema nas. Svi vole Sarajevo, a malo ko ga podrži ili dođe na utakmicu. Ja neću investirati u prazan stadion", poručio je Mirvić.
I još čekaju da vi izgubite večeras da krene orgijanje.
Ova patetična priča ide i prolazi još samo kod skretničara.rishovski je napisao/la: ↑23 apr 2025, 13:11Gledaj sad standardnih trolera foruma.. Do juče se smijalo i provociralo i omaložavalo i Slobodu i Tušanj,na svakoj mogućoj temi,pa isto tako i grad Tuzlu... A danas kao zadivljeni![]()
I to samo zbog 0:0 na Koševu u utakmici koja nikom ništa nije donijela...
Svaka čast na ljigavosti![]()
Koliko traje ova želja?KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 apr 2025, 13:05"Mi imamo samo jedan stadion, ali stadion nema nas. Svi vole Sarajevo, a malo ko ga podrži ili dođe na utakmicu. Ja neću investirati u prazan stadion", poručio je Mirvić.
U utakmici gdje smo mi igrali sa sastavom koji bi imao otprilike bodova kao i Sloboda ove sezone.rishovski je napisao/la: ↑23 apr 2025, 13:11Gledaj sad standardnih trolera foruma.. Do juče se smijalo i provociralo i omaložavalo i Slobodu i Tušanj,na svakoj mogućoj temi,pa isto tako i grad Tuzlu... A danas kao zadivljeni![]()
I to samo zbog 0:0 na Koševu u utakmici koja nikom ništa nije donijela...
Svaka čast na ljigavosti![]()
Bio je negdje onaj video skoro iste situacije, kaf se sudija prvo uhvati za glavu pa onda signalizira ofsajd
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 14 gostiju.