HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
VFC1922MOSTAR
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski Mostar
jasta pola ih se sinoc nacrtalo da gledaju emisiju svog bivseg kluba koji jos zivi u njihovim srcima ali samo nece da priznaju.slusaju rezulztat veleza vise od njihovih klubova zrinjskog hajduka ili dinama....
a bas cu ja gledat vasu emisiju
fuj ne zanima me
jer ja sam ROĐENI ROĐENI
A I VI KAD STE SE RODILI ROĐENI STE I VI I VAŠA BUDUČA DJECA...
A POD BB DOLAZIMO SAD SU BUSEVE SREDILI
2000 NAS DOLAZI
fuj ne zanima me
jer ja sam ROĐENI ROĐENI
2000 NAS DOLAZI
- tuborg-green
- Kontakt:
a zašto idete busevima, ja kad sam bio u mostaru, bio sam smješten u istočnom dijelu mostara, i nekih 15-tak minuta nam je trebalo da dođemo do bb, zar se ne može nešta organizovati da pjehe odete do bb uz pratnju policije i tako se i vratite, sigurno bi vas i više bilo da tako ideteVFC1922MOSTAR je napisao/la:jasta pola ih se sinoc nacrtalo da gledaju emisiju svog bivseg kluba koji jos zivi u njihovim srcima ali samo nece da priznaju.slusaju rezulztat veleza vise od njihovih klubova zrinjskog hajduka ili dinama....
fuj ne zanima me
jer ja sam ROĐENI ROĐENI
2000 NAS DOLAZI
ČUVA BOG ŽELJU SVOG
tuborg-green je napisao/la:a zašto idete busevima, ja kad sam bio u mostaru, bio sam smješten u istočnom dijelu mostara, i nekih 15-tak minuta nam je trebalo da dođemo do bb, zar se ne može nešta organizovati da pjehe odete do bb uz pratnju policije i tako se i vratite, sigurno bi vas i više bilo da tako ideteVFC1922MOSTAR je napisao/la:jasta pola ih se sinoc nacrtalo da gledaju emisiju svog bivseg kluba koji jos zivi u njihovim srcima ali samo nece da priznaju.slusaju rezulztat veleza vise od njihovih klubova zrinjskog hajduka ili dinama....
fuj ne zanima me
jer ja sam ROĐENI ROĐENI
2000 NAS DOLAZI
zato drug sto nam ne daju pjeske , previse je rizicno jer sa zgrada gađaju ciglama i betonskim elementima , a i mi normalno onda demoliramo sve ... ne isplati im se , pola grada skršeno bude ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Grad im platio prevoz koji oni redovito devastiraju prilikom odlaska. Sad su zvanični zahtjevi da im grad pored plaćanja prevoza plati i ulaznice molim lijepo. Sutra dolazi zahtijev za sokove i sendviće jer zaboga tako su navikli ići na većinju gostovanja. Jao šabana ovo nigdje nema. Treba li im i možda andola i ostalih stvari..VFC1922MOSTAR je napisao/la:jasta pola ih se sinoc nacrtalo da gledaju emisiju svog bivseg kluba koji jos zivi u njihovim srcima ali samo nece da priznaju.slusaju rezulztat veleza vise od njihovih klubova zrinjskog hajduka ili dinama....
fuj ne zanima me
jer ja sam ROĐENI ROĐENI
2000 NAS DOLAZI
evko koja prigodna za pink barby..
za kraj
za kraj
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
- ZRINJSKI-MOSTAR
Naša tema je prepuna postova od komšija...
Neda mi se raspravljati sa vama,sve ćete vidjeti na utakmici...
I dođite što se mene tiće helikopterima,ma zaboli me ...Usput dovedite i ove sarajlije ...Ako vas nedođe bar 2000 nema vam na stadion...I OBAVEZNO PLATITE KARTE U CIJENI OD 20 KM i možete ući...O kakvoj emisiji nešto govorite???
Razvaličemo vas drama minimalno 3:0 ...Pozdrav škriparima i sretno vam sa Sarajevom...
IDEMO PO NOVE POBJEDE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
- antipolitikaa
- Kontakt:
neviđoh koliko je cijena ulaznice? 
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
- ZRINJSKI-MOSTAR
HŠK Zrinjski igra iz utakmice u utakmicu sve bolje, a odlična forma naših nogometaša jamči nam da ćemo i u nedjeljnoj utakmici gledati dobru igru naših Plemića.
Ne trebam sada pisati o razlozima zbog kojih se treba i mora doći na utakmicu u nedjelju, ali naši Plemići su zaslužili da se ovaj puta napuni stadion pod Bijelim Brijegom, i da se poslije utakmice zajedno radujemo novoj pobjedi. Nas ništa ne interesira nego dobra igra Plemića i sigurni smo da pobjeda neće izostati. Sigurni smo i da će Ultrasi popuniti svoje stajanje i kao uvijek biti 12 igrač Zrinjskog, a ovaj puta i oni obični navijači sa zapada moraju pokazati da su uz svoj klub (usprkos velikoj cijeni ulaznica za naše prilike)i doći na još jednu nezaboravnu feštu nogometaša i navijača najstarijeg kluba na ovim prostorima. Evo za sve one koji se misle da li će u nedjelju pohoditi stadion Zrinjskog donosimo ekskluzivne snimke našeg portala jedinog hrvatskog medija koji je bio uz HŠK Zrinjski u Modriči I Sarajevu kojima prikazujemo zajednička slavlja Plemića i Ultrasa.
Ultrasima nije teško potegnuti bilo gdje da igra Zrinjski, pa se nadamo da ni Vama dragi navijači i simpatizeru neće biti teško posegnuti nekoliko stotina metara ili par kilometara do stadiona da bi bili uz Zrinjski. Dolazak na utakmicu najavili su Ultrasi i navijači Zrinjskog iz Zagreba, Osijeka, Splita, Vinkovaca, Žepča, kao i iz svih mjesta i gradova Hercegovine.
Budite i vi dio pobjedničkog tima, tima koga čine aktualni i jedini mostarski šampion...
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA
(PREUZETO SA ZRINJSKI.INFO)
IDEMO PO NOVE POBJEDE
Ne trebam sada pisati o razlozima zbog kojih se treba i mora doći na utakmicu u nedjelju, ali naši Plemići su zaslužili da se ovaj puta napuni stadion pod Bijelim Brijegom, i da se poslije utakmice zajedno radujemo novoj pobjedi. Nas ništa ne interesira nego dobra igra Plemića i sigurni smo da pobjeda neće izostati. Sigurni smo i da će Ultrasi popuniti svoje stajanje i kao uvijek biti 12 igrač Zrinjskog, a ovaj puta i oni obični navijači sa zapada moraju pokazati da su uz svoj klub (usprkos velikoj cijeni ulaznica za naše prilike)i doći na još jednu nezaboravnu feštu nogometaša i navijača najstarijeg kluba na ovim prostorima. Evo za sve one koji se misle da li će u nedjelju pohoditi stadion Zrinjskog donosimo ekskluzivne snimke našeg portala jedinog hrvatskog medija koji je bio uz HŠK Zrinjski u Modriči I Sarajevu kojima prikazujemo zajednička slavlja Plemića i Ultrasa.
Ultrasima nije teško potegnuti bilo gdje da igra Zrinjski, pa se nadamo da ni Vama dragi navijači i simpatizeru neće biti teško posegnuti nekoliko stotina metara ili par kilometara do stadiona da bi bili uz Zrinjski. Dolazak na utakmicu najavili su Ultrasi i navijači Zrinjskog iz Zagreba, Osijeka, Splita, Vinkovaca, Žepča, kao i iz svih mjesta i gradova Hercegovine.
Budite i vi dio pobjedničkog tima, tima koga čine aktualni i jedini mostarski šampion...
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA
(PREUZETO SA ZRINJSKI.INFO)
IDEMO PO NOVE POBJEDE
ZRINJSKI
ZRINJSKI
- ZRINJSKI-MOSTAR
ZRINJSKI
ZRINJSKI
-
torca_ mostar
- Kontakt:
ovo je mislim prvi put da je cenera ulaz za prvenstvenu utakmicu al nema veze mislim da bi trebalo bit kao i prosli derbi,nekih 10 tisuca
gorit će
-
adis_macak
- Kontakt:
Jeli utakmica u nedelju,evo gledam na tv-u da je sutra pa kad je sigurno?
-
torca_ mostar
- Kontakt:
nedjelja 15.30
ulaz na stajanju je ja mislim 2 marke kao i obično al nisam skroz siguran
ulaz na stajanju je ja mislim 2 marke kao i obično al nisam skroz siguran
- antipolitikaa
- Kontakt:
Veceras u emisiji Zrinjski info golovi Zrinjskog protiv Veleza ,a daleko najbolji je onaj Makin 10ak min. prije kraja za pobjedu od 1:0,a daleko najslađi onaj lanjski od izdajice Vukovica u 89min 
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
-
torca_ mostar
- Kontakt:
ufff onaj Makin suhi list je nezaboravan
sta je sa Vukovićem,jel naso klub il je pos suspenzijom?
- antipolitikaa
- Kontakt:
Kazu pod suspenzijom 2 god koliko jos ima ugovora!torca_ mostar je napisao/la:ufff onaj Makin suhi list je nezaboravan![]()
Mogu ti reći nije mi ni krivo. OStavio nas je u najgorem mogućem trenutuku, par dana prije utakmice sa Slovanom. Pitao trenra slobodan dan ili dva jer mu je (ne sjećam se dobro) ili stari bolestan ili žena rodila. Uglavnom, Jović mu rekao da uzme tri dana ,a ovaj doašo nakon mjesec dana da mrtav hladan i traži papire.
Kad je već jeo **** neka ih jede do kraja.
Kad je već jeo **** neka ih jede do kraja.
-
torca_ mostar
- Kontakt:
aa neka šupak je ispo s onim,nije mi ga nimalo žao iako je dobar igrač
- antipolitikaa
- Kontakt:
Vukovic je stvarno exstra igrac,kad se sjetim pripremne utakmice protiv Zelje kad je bilo 5:1 mali igra ko modric,onako mali brz,lopta mu se lijepi za nogu,steta sto ima manjka profesionalizma ,da je bio strpljiv mogao je napravit karijeru ta sta sad fali Modricu,Smajicu ,Đuricu i ostaloj ekipi koja je bila strpljiva po svakakvim vukojebinama i sad momci lijepo zarađuju,stas manjak inteligencije,ja se sve nadam da ce to izac na dobro al nista,niti trenira niti se uopce spominje!
- ZRINJSKI-MOSTAR
Vuković je dobar igrač, ali željan slave i medija.
Zašto je Krešina slika ,zašto nije njegova...milion glupih rasprava drugim riječima kao čovjek je nula. Sam je kriv za ovo stanje jer nas je ostavio na cjedilu.Sad nek ispašta...
Drama emisija jučer...
Zašto je Krešina slika ,zašto nije njegova...milion glupih rasprava drugim riječima kao čovjek je nula. Sam je kriv za ovo stanje jer nas je ostavio na cjedilu.Sad nek ispašta...
Drama emisija jučer...
ZRINJSKI
ZRINJSKI
- ZRINJSKI-MOSTAR
Sutra se u okviru 9. kola nogometne Premier lige BiH sastaju Zrinjski i Velež. Ukupno 29. sudar mostarskih rivala vjerojatno nikad nije bio rezultatski zanimljiviji, Zrinjski i Velež nikad nisu bili bliže na ljestvici. U ulozi favorita naći će se Zrinjski, tradicija je debelo na strani "bijelih", a momčad Dragana Jovića uz to je u posljednjim susretima pokazala zavidnu formu, nanizavši tri pobjede i neriješen rezultat (Mladost 4:0, Sloboda 2:0, Modriča 2:1, Sarajevo 1:1).
Velež je ugodno iznenađenje prvenstva, a za momčad Abdulaha Ibrakovića otežavajuća okolnost možda može biti tek činjenica da je klub više pozornosti pridao navijačima nego samim događajima na terenu.
No, Velež, kao što je uvijek slučaj s gostom, nema što izgubiti i tu mogu tražiti svoju najveću šansu, iako su poslije rata s Bijelog Brijega uvijek odlazili pognute glave. U do sada odigranim susretima Zrinjski je bio uspješniji, ostvario je 16 pobjeda.
U utakmicama odigranim poslije Domovinskog rata nije zabilježen neriješen rezultat, "Plemići" imaju sedam, a "Rođeni" pet pobjeda. Utakmica Zrinjski – Velež igra se sutra u 15:30, sudit će Robert Zrilić iz Banja Luke.
Unatoč povećanoj cijeni ulaznica i organizacijskim proteškoćama u redovima gostujućih navijača, nadati se pravom navijačkom ambijentu.
IDEMO PO NOVE POBJEDE
Velež je ugodno iznenađenje prvenstva, a za momčad Abdulaha Ibrakovića otežavajuća okolnost možda može biti tek činjenica da je klub više pozornosti pridao navijačima nego samim događajima na terenu.
No, Velež, kao što je uvijek slučaj s gostom, nema što izgubiti i tu mogu tražiti svoju najveću šansu, iako su poslije rata s Bijelog Brijega uvijek odlazili pognute glave. U do sada odigranim susretima Zrinjski je bio uspješniji, ostvario je 16 pobjeda.
U utakmicama odigranim poslije Domovinskog rata nije zabilježen neriješen rezultat, "Plemići" imaju sedam, a "Rođeni" pet pobjeda. Utakmica Zrinjski – Velež igra se sutra u 15:30, sudit će Robert Zrilić iz Banja Luke.
Unatoč povećanoj cijeni ulaznica i organizacijskim proteškoćama u redovima gostujućih navijača, nadati se pravom navijačkom ambijentu.
IDEMO PO NOVE POBJEDE
ZRINJSKI
ZRINJSKI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.