bitno je valjat gluposti a ni pogledo nisi sta se desilo
NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
16 razlike ste imali, bas jeftino prodana tekma. Al par otvorenih suteva na kraju se masilo. Trebali ste dobiti ovo, skoro citavu tekmu ste vodili.
ma ne govorim za to nego za ovu reakciju Jokica, onog Dorta neko treba propisno smiriti dok nije nekog povrijedio...jbg, kad ti fale 2 veoma bitna igraca, desi se, nemas sirinu toliku i opet dodjemo na to da Jokic i Murray moraju igrat za 6oricu...Johnson bas los ove godine, valjda se dozove do POa
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Shai se vratio i pokazao da je pravi mvp
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ma za onog divljaka ne zelim ni trositi slova i pisati nesto. Neko mu zube treba polomiti pa nece vise onako. Jos se kao cudi nije nista. Idiot obicni.JHam je napisao/la: ↑28 feb 2026, 09:35ma ne govorim za to nego za ovu reakciju Jokica, onog Dorta neko treba propisno smiriti dok nije nekog povrijedio...jbg, kad ti fale 2 veoma bitna igraca, desi se, nemas sirinu toliku i opet dodjemo na to da Jokic i Murray moraju igrat za 6oricu...Johnson bas los ove godine, valjda se dozove do POa
Cavsi bez 3 startera za malo dobise prvoplasirane istoka
Jokic dok igra kosarku biti ce prica da nema saigrace. A vidjeli smo bez njeg da ima kvalitetnih igraca u rosteru. Stavi ga u Okc nakon 10 tekmi krenut ce prica da igra sam i da ne valja ekipa. Sorry, ne pije to vise vodeJHam je napisao/la: ↑28 feb 2026, 09:35ma ne govorim za to nego za ovu reakciju Jokica, onog Dorta neko treba propisno smiriti dok nije nekog povrijedio...jbg, kad ti fale 2 veoma bitna igraca, desi se, nemas sirinu toliku i opet dodjemo na to da Jokic i Murray moraju igrat za 6oricu...Johnson bas los ove godine, valjda se dozove do POa
pa taj sto je "izbio" kad je Jokic bio povrijedjen je sad povrijedjen tako da ni tvoja prica ne pije vode. Ja sam reko, samo da zdravi udju u PO, bez obzira na poziciju, sve osim titule je neuspjeh, i spomenuo sam striktno Johnsona, koji od pocetka sezone lose suta, bolje pojacanje THJ od njega jbg...alemsa je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:14Jokic dok igra kosarku biti ce prica da nema saigrace. A vidjeli smo bez njeg da ima kvalitetnih igraca u rosteru. Stavi ga u Okc nakon 10 tekmi krenut ce prica da igra sam i da ne valja ekipa. Sorry, ne pije to vise vodeJHam je napisao/la: ↑28 feb 2026, 09:35ma ne govorim za to nego za ovu reakciju Jokica, onog Dorta neko treba propisno smiriti dok nije nekog povrijedio...jbg, kad ti fale 2 veoma bitna igraca, desi se, nemas sirinu toliku i opet dodjemo na to da Jokic i Murray moraju igrat za 6oricu...Johnson bas los ove godine, valjda se dozove do POa
Zadnja izmjena: JHam, dana/u 28 feb 2026, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
^ i da daju 150 poena, primit ce 160. Jer s njim nikad neces imati odbranu. Postoji razlog zasto su visoki 90% Dpoys, a ne 1-3 (rijetkost), sto se moglo vidjeti (banalni primjer), neku noc Rakete-Knicks, 2 pika i Amen u korneru cuva OG Anunoby, sa centrom to ne mozes uraditi cesto.
logicno kad su dva najbolja odbrambena visoka povrijedjena pa i Strawther igra na 4 nekadalemsa je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:34^ i da daju 150 poena, primit ce 160. Jer s njim nikad neces imati odbranu. Postoji razlog zasto su visoki 90% Dpoys, a ne 1-3 (rijetkost), sto se moglo vidjeti (banalni primjer), neku noc Rakete-Knicks, 2 pika i Amen u korneru cuva OG Anunoby, sa centrom to ne mozes uraditi cesto.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ciljo je levat koljeno.Satro podapinjanje.Ovako je u jednoj od tekmi uletio u Wembya.Smece jedno malo prljavo kecersko.Nije ni Caruso daleko.JHam je napisao/la: ↑28 feb 2026, 09:35ma ne govorim za to nego za ovu reakciju Jokica, onog Dorta neko treba propisno smiriti dok nije nekog povrijedio...jbg, kad ti fale 2 veoma bitna igraca, desi se, nemas sirinu toliku i opet dodjemo na to da Jokic i Murray moraju igrat za 6oricu...Johnson bas los ove godine, valjda se dozove do POa
Ovo su stvari zbog kojih se bojim za Wembya u POu.Sudije moraju biti na maximalnom oprezu, jer jedno je igrati fizicku kosarku, a drugo ici da povrijedis nekoga.I kako pi.cic pobjeze, a satro "tough guy".
Pa i Hartestein je namjerno Murraya udario u lice, ja bi i za ono iskljucio iz igre. Tacno je gledao i ispruzio ruku-lakat i udario ga.
Ti neces ni igrati protiv okc u playoffu, tako da se nemas sta sikiratiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑28 feb 2026, 12:10Ciljo je levat koljeno.Satro podapinjanje.Ovako je u jednoj od tekmi uletio u Wembya.Smece jedno malo prljavo kecersko.Nije ni Caruso daleko.JHam je napisao/la: ↑28 feb 2026, 09:35ma ne govorim za to nego za ovu reakciju Jokica, onog Dorta neko treba propisno smiriti dok nije nekog povrijedio...jbg, kad ti fale 2 veoma bitna igraca, desi se, nemas sirinu toliku i opet dodjemo na to da Jokic i Murray moraju igrat za 6oricu...Johnson bas los ove godine, valjda se dozove do POa
Ovo su stvari zbog kojih se bojim za Wembya u POu.Sudije moraju biti na maximalnom oprezu, jer jedno je igrati fizicku kosarku, a drugo ici da povrijedis nekoga.I kako pi.cic pobjeze, a satro "tough guy".![]()
on sam mozda nije, ima falinki, ali je Denver napravio ekipu oko njega koja zdrava sigurno jeste, slozit ces se da nije isto igrati bez defanzivne 4ke dal to bio Gordon ili Watson, ne znam sto Adelman ne igra Jonesa vise, to je do njega momak moze igrati i zasluzuje vise ali zadnjih nekoliko tekmi mu je smanjio drasticno minute. Opet kazem, zdrav Denver u POu, sve ispod titule je propala sezona. Nikad jacu ekipu nismo imali, samo da se svi dovedu u red i da Johnson pocne pogadjati otvorene suteve, nista vise od njega ne treba
Bravo za Dorta,tako treba ozljedit debelog shreka Jokića
FC Barcelona
Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder
I DEN I SAS imaju solidne sanse protiv OKC. Jos jednom se to pokazalo. Naravno faktor su i povrede kao i sudjenje. Smecari iz Oklahome zavise najvise od sudjenja i od toga da li ce **** Dort uspeti da povredi glavne igrace protivnika..
Slazem se. Ako budu zdravi, sve ispod titule za DEN je neuspeh za Jokica i ekipu. Po meni su odmah iza OKC.JHam je napisao/la: ↑28 feb 2026, 12:26on sam mozda nije, ima falinki, ali je Denver napravio ekipu oko njega koja zdrava sigurno jeste, slozit ces se da nije isto igrati bez defanzivne 4ke dal to bio Gordon ili Watson, ne znam sto Adelman ne igra Jonesa vise, to je do njega momak moze igrati i zasluzuje vise ali zadnjih nekoliko tekmi mu je smanjio drasticno minute. Opet kazem, zdrav Denver u POu, sve ispod titule je propala sezona. Nikad jacu ekipu nismo imali, samo da se svi dovedu u red i da Johnson pocne pogadjati otvorene suteve, nista vise od njega ne treba
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Za ovakve sgvari treba biti suspenzija 20+ utakmica, pa nek se dozove pameti.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Jokić je poprilično miran i opušten tip. Trebaš baš maliciozan potez napraviti da ga onako naljutiš. Dort ga bukvalno ni pogledati u oči nakon toga više nije smio.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.