dokrajčite ih kući
puno sreće u nastavku
Kožul da , jedna informacija vezana za tog dečka da je prošle godine ljetos tek prestao sa kemoterapijama tj. dečko je obolio od karcinoma i evo nakon nepune godine dana se već ustalio u prvom sastavu ( svatko tko je upućen zna šta znače kemoterapije,zračenja i liječenje od karcinoma ) , meni je samo žao što on nije kapetan ekipe tj. nije mi jasno zašto nije jer je jedini vođa i lider kojeg imamo u svojim redovima + je domaći igrač .Devil je napisao/la:Cestitke momci na stvarno zasluzenoj pobedi,tokom citave tekme ste bili bolji tim,imali nekoliko dobrih suteva dok oni samo jedan pravi.Igrali lepo od noge do noge,zatvoreni njihovi najopasni igraci Cimerotic i Prasnikar(njeg tek video kada je izlazio iz igre).Sasvim zasluzena pobeda i lagano u revansu odigrati i onda hrabro na Austriu ici.
Meni se posebno dopao kod vas ona 4.Mislim da je to Kozul,odlicna partija u odbrani i onaj jedan pokusaj kada je laznjakom izbacio jednog Slovenca i onda lepo sutao no Botonjic sjajno odbranio.
tebi i takvim poput tebe vrijedi iskreno čestitati i poželiti srećuBabilon je napisao/la:SIroki i Zrinjski su pokazali veceras da nasa liga ni u kome slucaju se nemoze smatrati 99. ligom u svijetu od 100ih u konkurenciji,znam neki ce reci pa sto pobjedili ste kazahstance i slovence,da ali ti isti kazahstanci su npr . igrali lani sa galatom 1:1,redovno intertoto prolazili 3 prepreke i sl. dok jedna Slovenija nema jaku ligu ali su kud i kamo cjenjeniji nego mi.
I nisu samo pobjede u pitanju vec i nacin na koje su te pobjede ostvarene a to je znalacki,iskusno i dominantno od oba kluba,u uzvratima moze sto sta se desiti jer je nogomet okrutna igra ali ove dvije pobjede nasih predstavnika trebaju biti poticaj drzavnoj televiziji da barem domace utakmice prenose ako vec nemaju novca za gostujuce,treba promovirati nogomet sto je vise moguce jer nasi talenti su kud i kamo zasluzili vise od 99 mjesta i da ih se izruguje na zapadu ,puno srece i Zelji i Borcu da i oni poprave bh koeficijent ,svima ce nam lakse biti u buducnosti.
Normalnoj bh raji hvala na svim cestitkama koje su iskreno uputili !
ako vec ocekuju neko cudo nek ne idu u siroki neg u medjugorjePiše: A. Beganović
Petak, 02.07.10. 08:55.
Nekadašnji reprezentativac Slovenije i najiskusniji igrač Olimpije, Sebastijan Cimerotič, nakon poraza od Širokog Brijega rekao je da još uvijek ništa nije gotovo.
"Od prve minute susreta moglo se uočiti da gotovo niti jedan igrač iz naše momčadi nema evropskog iskustva, dok se u igri Širokog Brijega primijetilo da su ipak mnogi igrači već igrali evropske susrete. I to je po mom mišljenju presudilo. Međutim, to nije i ne smije biti izgovor. Razočarali smo naše navijače ali život ide dalje", rekao je Cimerotič i dodao:
"Ako se već na samom startu moramo oprostiti od Evrope, onda u Širokom Brijegu moramo barem pokušati napraviti nešto više. Svi misle da je sve izgubljeno, a ja kažem da je rezultat 0:2 dostižan. Čuda se događaju, no da bismo napravili dobar rezultat na Pecari, neki igrači moraju svladati tremu."
Po kvalitetu i nisu vise bolje nego sto to pokazuju ti koeficijenti, ali nasi igraci tamo lete jer su mnogo vece plate... u Dubrovackom GOSK-u, inace treceligasu, igraci primaju i po tri ili cetiri puta vece plate nego recimo u Slobodi (prosjecno gledano)... ovo je iz pouzdanih izvora.Borkan je napisao/la:bih liga je bolja od slovenske, sto potvrdjuju i fifini koeficijenti a za malo slabija od srpske i hrvatske.