FK Slavija
Re: FK Slavija
Ma sve 5 nisam ja ništa loše rekao niti napisao samo sam se malo našalio i napisao koju riječ, atmosfera na utakmici je bila ekstra publika za 10 prava prijateljska atmosfera na stadionu, iako je slaba posjeta bila radni dan i tako to je standardno, ali navijači i svi akteri meča su bili za 10 i tako treba biti, svaka čast na korektnosti, i ne zamjerite. 

Majstor Karatea
Bravo momci sve pohvale za donesene gostujuce bodove cini mi se da bolje igramo vani nego kuci!!!!Sad da dobijemo Gradinu i momci opet mogu uzeti koju premiju!!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Danas su vaši juniori i kadeti došli u Srebrenik, i trebala se odigrati utakmica sa početkom od 12:00 kadeti, i posle toga juniori..
ali naš divni savez se pobrinuo da se ne realizuje utakmica, tačnije nisu obavijestili sudije za današnju utakmicu
ali evo izgleda da će sa Tuzlanskog kantona sudije doći..
Welcome to Bosnia
ali naš divni savez se pobrinuo da se ne realizuje utakmica, tačnije nisu obavijestili sudije za današnju utakmicu

Welcome to Bosnia

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Kad si vec ovde,kakva je Gradina kao ekipa,moze li Slavija do nove pobede u prvenstvu ? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Moderator
- Kontakt:
Vidjeti ces danas, jeste da je ruzno vrijeme za igru. Imamo dobre napadace, brze ali odbrana je katastrofa. Ne igraju lose kako to tabela govori, a oni koji su gledali tekmu protiv Zelje proslo kolo mogli su se uvjeritiDevil je napisao/la:Kad si vec ovde,kakva je Gradina kao ekipa,moze li Slavija do nove pobede u prvenstvu ?

Cujem da Slavija danas igra bez 2 igrača (krilna

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ja sugava dana i kise pa misli li prestajati je..m joj sve!!!!Sjebace stadion bice los teren ali opet moraju dobiti nije naopako mene nekako uvjek strah ovih tekmi kad svi upisu bodove a tekma nije ni pocela!!!bolji smo to je sigurno ali moramo napasti odmah na startu i rijesiti tekmu u prvih 45 minuta kasnije je sve tarapana mada i go u 90 minuti bi me obradovao!!!!
Kokot je suspendovan jos ovo kolo zbog crvenog protiv Celika,a nisam cuo za tog drugog.Pretpostvljam Rasevic.Benjo_AFC86 je napisao/la:Vidjeti ces danas, jeste da je ruzno vrijeme za igru. Imamo dobre napadace, brze ali odbrana je katastrofa. Ne igraju lose kako to tabela govori, a oni koji su gledali tekmu protiv Zelje proslo kolo mogli su se uvjeritiDevil je napisao/la:Kad si vec ovde,kakva je Gradina kao ekipa,moze li Slavija do nove pobede u prvenstvu ?
Cujem da Slavija danas igra bez 2 igrača (krilna) koji naprijed pokrecu sve, je li istina to ?

Ponovo dosta sudijskih gresaka u korist protivnika.
1:1 poluvreme,zasluzeno nereseno,jedan lep gol Benovica i jedan lep sut Kataneca koji Dujkovic sprovodi u svoju mrezu.
Teren ocajan,kisa ometa bolju igru,Slavija sada sa igracem manje mora napasti a to po ovakvom terenu i vremenu nije najsretnije resenje.

1:1 poluvreme,zasluzeno nereseno,jedan lep gol Benovica i jedan lep sut Kataneca koji Dujkovic sprovodi u svoju mrezu.
Teren ocajan,kisa ometa bolju igru,Slavija sada sa igracem manje mora napasti a to po ovakvom terenu i vremenu nije najsretnije resenje.
sta su to po tebi greske sudije mozda oni brutalni startovi igraca slavije za koje su dobili zasluzene kartone. onaj lakat svitlice je mogao i crveni biti.ja nisam vidio nekih gresaka sudije .utakmica do sad po meni dobro vodena od pajicaDevil je napisao/la:Ponovo dosta sudijskih gresaka u korist protivnika.![]()
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Prvi zuti Aleksicu ne bi dao ni licno trener Gradine.Zbog mokrog terena jeste imao brzinu ali je cisto izbijena lopta i tek onda je pao cini mi se Huseinbasic da je bio.Cist prekrsaj nad Vidicem negde u prvom delu utakmice na nekih 20 metara od gola,te igranje rukom negde na ivici kaznenog prostora Gradine,da ne kazem unutra jer nisam siguran.astra1922 je napisao/la:sta su to po tebi greske sudije mozda oni brutalni startovi igraca slavije za koje su dobili zasluzene kartone. onaj lakat svitlice je mogao i crveni biti.ja nisam vidio nekih gresaka sudije .utakmica do sad po meni dobro vodena od pajicaDevil je napisao/la:Ponovo dosta sudijskih gresaka u korist protivnika.![]()

oke,gradina nije tri puta presla centar a kad je presla dobili su po nogama 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
odigram 1 na slaviju i sada ste nasli da muljate, a jeste cudna ekipa.
Fk Slavija
Izgleda nije ofsajd bio!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Re: Fk Slavija
Jedino je mogao svirati faul pre toga,to nisam lepo video da li je bio,ofsajd nije 100%.Mancini je napisao/la:Izgleda nije ofsajd bio!

Evo ga konacno.
Cist penal,Dudo prvi do lopte,golman ga cisti,i to je krec.
Cist penal,Dudo prvi do lopte,golman ga cisti,i to je krec.

Penal čist kao suza, kod poništenog gola nema govora o ofsajdu Vidića. Nije mi jasno zašto Vlado toliko forsira Dudića, on po meni ne bi mogao da igra ni ligu penzionera na Malti. Fazlagic i Dudo katastrofalni...
Slavija je zasluzila ovu pobedu.Desila se ista stvar kao i protiv Celika.Celo drugo poluvreme protivnik ima igraca vise i pri tome jedva prelazi centar.Shvatam da je bio ocajan teren ali **** mu mater nije to opravdanje.Isti su uslovi bili svima.
Slavija odigrala verujem onoliko koliko je mogla po ovakvom terenu i jos bez dva pa smem reci najbolja igraca u ovome trenutku koje ima u ofanzivnom delu terena.Njihova igra se zasniva na sto vise pasova u samoj sredini terena,a po ovakvo mokrom i blatnjavom to nisu uspeli,vec su cesto morale da idu duge lopte u prostor koje nisu bas neko najsretnije resenje.Nekako i ovu utakmicu ostao sam razocaran igrom Svitlice i Duda.Ovaj prvi mi se nikako ne svidja,1-2 puta kada sam ga gledao bio mi je sretno resenje,ali sve vise iz meca u mec verujem da treba novi desni Slaviji.Ne znam zasto npr.Popovic ne dobiju sansu,nekada odlican bek,nije valjda u kanalu tolikom da ne moze da zameni Svitlicu.Dudo je pak igrac koji se retko vise srece na terenima bilo gde.Mnogo spor,uvek mora da overi loptu,ne bas sretna resenja i mislim da je Capljic napravio pravi potez to sto ga nije ostavio na stoperu do kraja vec uveo Ojdanica,jer bojim se da bi Dudo kiksao.Pocetkom poluvremena Gradina je napravila dva opasna napada koja su zavrila na kraju bez vece opasnosti a mogla su da su njihovi ofanzivci malo vise bili koncentrisani.Upravo je Dudo u oba ta navrata zaboravio da se postavi kako treba.
Nema se nesta posebno reci o jednoj vrlo losoj predstavi,prouzrokovanom ocajnim terenom i vremenom.Jbg u zadnjih mesec dana ovde je odigrano vise od 15 utakmica,sto ne bi mogli da izdrze ni neki malo bolji tereni.Tesko da ce to uspeti da se popravi i mislim da ce naredna svaka utakmica na ovome stadionu do kraja polusezone biti ovakva.
Slavija odigrala verujem onoliko koliko je mogla po ovakvom terenu i jos bez dva pa smem reci najbolja igraca u ovome trenutku koje ima u ofanzivnom delu terena.Njihova igra se zasniva na sto vise pasova u samoj sredini terena,a po ovakvo mokrom i blatnjavom to nisu uspeli,vec su cesto morale da idu duge lopte u prostor koje nisu bas neko najsretnije resenje.Nekako i ovu utakmicu ostao sam razocaran igrom Svitlice i Duda.Ovaj prvi mi se nikako ne svidja,1-2 puta kada sam ga gledao bio mi je sretno resenje,ali sve vise iz meca u mec verujem da treba novi desni Slaviji.Ne znam zasto npr.Popovic ne dobiju sansu,nekada odlican bek,nije valjda u kanalu tolikom da ne moze da zameni Svitlicu.Dudo je pak igrac koji se retko vise srece na terenima bilo gde.Mnogo spor,uvek mora da overi loptu,ne bas sretna resenja i mislim da je Capljic napravio pravi potez to sto ga nije ostavio na stoperu do kraja vec uveo Ojdanica,jer bojim se da bi Dudo kiksao.Pocetkom poluvremena Gradina je napravila dva opasna napada koja su zavrila na kraju bez vece opasnosti a mogla su da su njihovi ofanzivci malo vise bili koncentrisani.Upravo je Dudo u oba ta navrata zaboravio da se postavi kako treba.
Nema se nesta posebno reci o jednoj vrlo losoj predstavi,prouzrokovanom ocajnim terenom i vremenom.Jbg u zadnjih mesec dana ovde je odigrano vise od 15 utakmica,sto ne bi mogli da izdrze ni neki malo bolji tereni.Tesko da ce to uspeti da se popravi i mislim da ce naredna svaka utakmica na ovome stadionu do kraja polusezone biti ovakva.

Ma bitna su tri boda a nije mi jasno pa moze li da prodje i jedna tekma da nedobijemo crveni a sve lafo sudije nas stite!!!!Penal cist golman je Dudu pokupio nogama sto je valjda i potvrdio trener Gradine poslije meca na izjavi za tv!!!A o ponistenom golu je vise i smjesno pricati cist gol kao suza onaj odbranbeni igrac skakuce u petercu a mislim da je bio Vidic na liniji peterca i sprema je u mrezu!!!losa igra ali bitni bodovi!!!!
Ima li neko ko malo bolje poznaje karakteristike i (ne) kvalitete Dudića, da može da napiše nešto malo više o njemu? Da li samo ja mislim da je on potpuni promašaj?
Prije dvije\tri godine bio je mislim najbolji strelac premijer lige mislim da je tad igrao za Travnik,a u karijeri je igrao jos za Zelju,Sarajevo,Novi Pazar odakle je i dosao kod nas!!!Licno i ja sam ocekivao vise ali kazu da je imao povrede i da tek sad nabija fizicku spremu.Vidi se da se trudi ali fale golovi jer je doveden da daje golove a mi smo izgleda ekipa koja je dala najmanje golova!!!Opet kazem vise sam ocekivao od njega a opet mozda proradi u drugom dijelu sezone!!!Angel1410 je napisao/la:Ima li neko ko malo bolje poznaje karakteristike i (ne) kvalitete Dudića, da može da napiše nešto malo više o njemu? Da li samo ja mislim da je on potpuni promašaj?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.