Nije bitno sto nas niko nije nadigrao bitan je taj prolaz dalje isto nam je izgubili 0-2 ili 0-9 ja za razliku od mnogih vjerujem u 0-0 ne znam sto.lazar je napisao/la:Ni jedan nas klub nije nadigrao na Koševu tako da neće ni Ferencvaros, a dolazili su i jači.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne salzem se sa tobom ni jedan navijac Zelje kojeg ja znam nije rekao da i pored do dobrog rezultata oni su jos uvijek favoriti ,invincible1921 je napisao/la:Iskreno ne sviđa mi se sva ova euforija...mislim da pretjerujemo. Majica, prica se o standardu, parama koje cemo dobit kad prodjemo itd itd. Realno gledano je Ferenc i dalje favorit, sjetimo se pitara i besikatasa...imali su i oni majice
momci nek ostave srce na teren to je sve sto cu ja od njih traziti .
https://www.youtube.com/watch?v=N1MWG6pKbKYChWilla je napisao/la:evropske ekipe imaju specijaliste za slobodnjake, za igru glavom, za centaršuteve, za driblinge i razigravanja. mi nemamo ništa od toga, ali zato imamo specijalistu za krađu vremena.
Ja sam crko od smijeha

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne trebamo se previse zanositi, i Celik je u finalu kupa izvukao 0:0 na Grbavici, pa smo ih tresnuli 3:0 tamo. Oni su i dalje favoriti i nasa igra treba biti slicna onoj u gostima, ponovo sa dozom sportske srece. Nama u prilog sada idu navijaci i nesto losiji teren na koji oni nisu navikli. Oni ce vise trcati, pa ce se i prije umoriti, a mi se trebamo pametno i zonski braniti. Ako ponovimo igru iz drugog poluvremena u prvom naKosevu mi prolazimo.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ! UČLANITE SE!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Pappy, ocekujemo te na Kosevu prekosutra, iz tebe izviruje Zeljovac 
Nego, kontam cujelo vrijeme prekosutra odmah posle posla krenut za Sa pa usput svratit do Grbavice po clansku al mozda bi mogla bit i velika guzva zbog utakmice pa da se moradne dugo cekat na tu clansku.
Sta mislite?

Nego, kontam cujelo vrijeme prekosutra odmah posle posla krenut za Sa pa usput svratit do Grbavice po clansku al mozda bi mogla bit i velika guzva zbog utakmice pa da se moradne dugo cekat na tu clansku.
Sta mislite?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
1:0 je tad bilo na Grbavici. Svaka ti je na mjestu. Ponoviti pristup iz prve tekme i prolazimo. Ranije ce past tempo igre zbog sunca i to nam ide u korist.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne trebamo se previse zanositi, i Celik je u finalu kupa izvukao 0:0 na Grbavici, pa smo ih tresnuli 3:0 tamo. Oni su i dalje favoriti i nasa igra treba biti slicna onoj u gostima, ponovo sa dozom sportske srece. Nama u prilog sada idu navijaci i nesto losiji teren na koji oni nisu navikli. Oni ce vise trcati, pa ce se i prije umoriti, a mi se trebamo pametno i zonski braniti. Ako ponovimo igru iz drugog poluvremena u prvom naKosevu mi prolazimo.
Zadnja izmjena: cala, dana/u 21 jul 2015, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Čelika dobili na Grbavici 1:0 a tamo smo ih dobili 3:0, a sa ostatkom posta se slažemBaja_Zvjerka je napisao/la:Ne trebamo se previse zanositi, i Celik je u finalu kupa izvukao 0:0 na Grbavici, pa smo ih tresnuli 3:0 tamo. Oni su i dalje favoriti i nasa igra treba biti slicna onoj u gostima, ponovo sa dozom sportske srece. Nama u prilog sada idu navijaci i nesto losiji teren na koji oni nisu navikli. Oni ce vise trcati, pa ce se i prije umoriti, a mi se trebamo pametno i zonski braniti. Ako ponovimo igru iz drugog poluvremena u prvom naKosevu mi prolazimo.

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
MEGAMIX ce raditi istocnu tribinu
Svaka čast porodici Misimović, hvala im na svemu što su uradili i što rade za našeg Želju..Enemy00 je napisao/la:MEGAMIX ce raditi istocnu tribinu

Šta će raditi?Enemy00 je napisao/la:MEGAMIX ce raditi istocnu tribinu
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
hoce da pocupaju korovFaraonTM je napisao/la:Šta će raditi?Enemy00 je napisao/la:MEGAMIX ce raditi istocnu tribinu
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nemojte Enemy00 da ismijavate, mogli bi se ugristi za jezik. Mozda...

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Pa to nas yebe što nam je Grbavica neuslovna, korov počupati i eto Europe u Dolini
Ne ismijavam ga, ozbiljno sam pitao.

Ne ismijavam ga, ozbiljno sam pitao.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zivi bili drug, samo polako. Doci ce septembar pa cemo se cutiZZtop10 je napisao/la:hoce da pocupaju korovFaraonTM je napisao/la:Šta će raditi?Enemy00 je napisao/la:MEGAMIX ce raditi istocnu tribinu
Valja, nisam se zayebavao Bgm normala te pitao al' hajde 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ovo za megamix je Šiljak još prije mjesec dana rekao
Ma vjerujem ja tebi @Enemy00, nego mi bilo cudno sto pita Faraon sta ce raditi kao da ne zna

I onda kada više ne bude me ovdje
lazar je napisao/la:Ovo za megamix je Šiljak još prije mjesec dana rekao
Trazi se idealno rjesenje za istocnu tribinu (sa poslovnim prostorima)
Ko je bio na treningu ovih dana nogao je vidjeti da jr na jugu skoro do istoka pocupan korov
-
- Kontakt:
Nek sam i ovo dozivio:
"Klub sigurno neće prodati nijednog igrača ukoliko ne dobije kvalitetnu ponudu. Mi znamo koja je njihova vrijednost i nemamo imperativ bilo koga prodati da bi stabilizirali finansijsko poslovanje kluba."
Sjecam se sezona prije 12-13 god, Amar se proseta s ekipom kroz ligu i na kraju prvenstva ti odu najbolji igraci (Muratovic i Beslija mi prvi naumpadaju) jer ih ne mozes zadrzat i onda 10 dana pred Evropu sklapas i uigravas skroz novi tim.
Ovo sad je potpuno druga prica.
"Klub sigurno neće prodati nijednog igrača ukoliko ne dobije kvalitetnu ponudu. Mi znamo koja je njihova vrijednost i nemamo imperativ bilo koga prodati da bi stabilizirali finansijsko poslovanje kluba."
Sjecam se sezona prije 12-13 god, Amar se proseta s ekipom kroz ligu i na kraju prvenstva ti odu najbolji igraci (Muratovic i Beslija mi prvi naumpadaju) jer ih ne mozes zadrzat i onda 10 dana pred Evropu sklapas i uigravas skroz novi tim.
Ovo sad je potpuno druga prica.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
A pitam eto kontam ima hiljadu opcija, možeš baš počupati korov pa samo stolice stavit, možeš počupati korov još dignuti tribinu staviti stolice, možeš srušiti komplet istok pa graditi novu tribinu... Svašta nešta, zato pitamZZtop10 je napisao/la:Ma vjerujem ja tebi @Enemy00, nego mi bilo cudno sto pita Faraon sta ce raditi kao da ne zna![]()

Samo nemojte svega vam napisati na ovu prvu mogućnost "Pa to da se htjelo, klub bi to već uradio". Mi ne možemo stolice vratiti tamo gdje su nekad bile kamo li šta drugo

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!