FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
vjerovatno ste već pisali ali ne mogu da pronađem-da li prenosi večeras Face tv utakmicu?
- corleone87
- Kontakt:
A evo kakvo je nevrijeme kod Olova bilo maloprije
https://www.facebook.com/igorisanovic/v ... 902239303/

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
prenosizmaj348 je napisao/la:vjerovatno ste već pisali ali ne mogu da pronađem-da li prenosi večeras Face tv utakmicu?
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
- Kontakt:
Ma je. BO medije, nikad nas nisu pretjerano pazili jer s nama s nikom nisu mogli u guzicu. uvući.
Igrački jesu jači i kad bi samo do odlučivalo male bi nam šanse bile. Međutim, uz gladijatorsku borbu na svakom pedlju terena i frenetičnu podršku sa tribina sve je moguće. Teren ko teren je gostujući i njima i nama, ali nekvalitet istog više nama ide u prilog pa možda čak i vrućina.
Sretno nam bilo i ako Bog da da prođemo.
Igrački jesu jači i kad bi samo do odlučivalo male bi nam šanse bile. Međutim, uz gladijatorsku borbu na svakom pedlju terena i frenetičnu podršku sa tribina sve je moguće. Teren ko teren je gostujući i njima i nama, ali nekvalitet istog više nama ide u prilog pa možda čak i vrućina.
Sretno nam bilo i ako Bog da da prođemo.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 23 jul 2015, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
hvala,sretno momci večerasphily je napisao/la:prenosizmaj348 je napisao/la:vjerovatno ste već pisali ali ne mogu da pronađem-da li prenosi večeras Face tv utakmicu?

corleone87 je napisao/la:A evo kakvo je nevrijeme kod Olova bilo maloprije![]()
A šta drugo očekivati poslije ove sparine nego grad.

Ja odoh popiti kafu vani ubi me nervoza, sretno nam večeras! ČUVA BOG ŽELJU SVOG!

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
- Kontakt:
Kafana je puna i svi pjevaju,Manijaci proslavljaju prolazak !
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Samo to daj jedan onaj tvoj koji ima tezinu i smisao veci i bolji od svih ovih novinarskih koji nema pa nemaboccaccio je napisao/la:HAJDE ZELJO !!!!

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Osjecam ozbiljne stomacne probleme,nervoza me sj.eba.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ako padne kisa, i malo ovo popusti, mogli bi biti cak i solidni uslovi za igru. 

Zbog toga bi draž pobjede bila još veća.likusa je napisao/la:
4 sata do tekme nista znaci...
Željo - Mađari 3:0 (2:0). Mrzim horore!
Ne stizem nikako, udarilo me oko posla, a nemas pojma sta mi se sve mota da napisem...bice nekad jbgpile87 je napisao/la:Samo to daj jedan onaj tvoj koji ima tezinu i smisao veci i bolji od svih ovih novinarskih koji nema pa nemaboccaccio je napisao/la:HAJDE ZELJO !!!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- corleone87
- Kontakt:
Vrijeme da se krene..Naprijed Željo ljubavi moja..1921

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
"Oko 13:40 h 2 busa navijaca ferencvarosa se nalaze u Živinicama. Busevi nemaju nikakvih oznaka varnderna voznja ili slicno i bez ikakve policijske pratnje. Malo cudno da su usli u grad buduci da magistralni put ide pored grada i nema potrebe ulaziti u grad kada se putuje za sarajevo. Oko 100 navijaca , sposobni momci mozda je rijec o njihovoj prvoj ekipi koja ima zabrane pogotovo me navelo na tu misao posto nemaju policijsku pratnju. Nakon 10 min 4-5 momaka se odvaja i krenuse prema centru i isao sam za njima zaustavili su u prolazu jednog covjeka i pitali za pivo gdje se moze kupiti.. ) , dok sam bio tu nije bilo nikakvih problema. Oni nisu imali navijacka obiljezja vecina ih je imala tetovaze i bili su au atlet majcama ,goli ili u crnom.... oko 14:00 dolazi jedno policijsko vozilo sa 3 policajca.. tada sam krenuo kuci ne znam sta je bilo dalje.."
Poruka od TM Živinice.
Poruka od TM Živinice.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 23 jul 2015, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo jos gori sto bijednicima nabijamo klikove. Treba **** bojkotovati. sportsport = jeftina kurava koja ce ga za cenera svakome popusit' i jos mu reci da je najveci kojeg je ikad vidjela.
Više se piše kako je dodik spasio slaviju a gledam na sport.ba nema baš ništafcz je napisao/la:Mi smo jos gori sto bijednicima nabijamo klikove. Treba **** bojkotovati. sportsport = jeftina kurava koja ce ga za cenera svakome popusit' i jos mu reci da je najveci kojeg je ikad vidjela.
Zadnja izmjena: CARSON, dana/u 23 jul 2015, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Jel mogu i do kad se na grbavici uzet karte?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, drzgemboadislic, Lokomotifa, Tarapi, ubipara, WeekendOffender i 75 gostiju.