Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Na svaku utakmicu gdje se dešava maksuz klanje, treba ovako reagovati. Pa neka bude 30 prekinutih utakmica u sezoni.
Mada će se ovo riješiti onog momenta kad neko Gigovica i slične pošalje na UKC Tuzla. Sad u svlačionicu pustiš nekog krkana da ga nalupa, niko ništa vidio. Niko više ne bi smio ovo raditi.
Mada će se ovo riješiti onog momenta kad neko Gigovica i slične pošalje na UKC Tuzla. Sad u svlačionicu pustiš nekog krkana da ga nalupa, niko ništa vidio. Niko više ne bi smio ovo raditi.
-
- Kontakt:
lakilone je napisao/la: ↑26 apr 2025, 22:46Puna vam usta Želje i Manijaka, čak i na utakmicama koje nemaju veze sa nama.samirr je napisao/la: ↑26 apr 2025, 22:44Sad ce neki Manijak doci i reci kriva Sloboda što nije prodala utakmicu do ovog ne bi došlo.feniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2025, 22:38Sad ce Zeljovci nor opet rec ko za nas da je Sloboda kriva sama
Teška vremena štrumfe moj Vico vas je spasio

Ako ga prebije, od nas Mustafić i Mehmedović da se dogodine vratite odmah

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Potpisujem 100%zaostrog je napisao/la: ↑26 apr 2025, 22:51Na svaku utakmicu gdje se dešava maksuz klanje, treba ovako reagovati. Pa neka bude 30 prekinutih utakmica u sezoni.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
E steta sto i to nisam vidio. Ne vratilo se kuci gofno sugavo. Sasvim mi je nebitno koji klub je ovako reagovao, ali je neko morao definitivno...
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 26 apr 2025, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel ima gdje snimak tog penala i da li je VAR potvrdio isti?
-
- Kontakt:
Medjede vasarski
-
- Kontakt:
Svaka cast igracima slobode mora se stati u kraj ovim debilima: gigovic, njegomirovic, danas onaj u konjicu kako se preziva, nasim balijama onome iz cazina itd.!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Hoće isto ko što su Sarajevo podrzalu,nema gore marke od prodanog balijegegenpress je napisao/la: ↑26 apr 2025, 22:49Nadam se da će ostale ekipe podržati Slobodu! SAD IL NIKAD!!!![]()
Decko, kakve veze Borac ima sa Sloboda-Posusije utakmicom? O cemu j… pises?feniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2025, 22:46U četvrtak se znalo sta ce bit.
![]()
Borac je uništio jedinu normlanu stvar u državi a ovdje ti navijači istog prave nas ludim..nabijem ih sve na qurac.
-
- Kontakt:
Nadam se da vas Sarajevo neće podržati.Podržali smo Velež,Mladost...a vazda se sami laktamo .gegenpress je napisao/la: ↑26 apr 2025, 22:49Nadam se da će ostale ekipe podržati Slobodu! SAD IL NIKAD!!!![]()
Eto vam Željezničara pa neka vas podržavaju oni su borci protiv sistema,a qurcem ne mrdaju od 21

Ušli tako što smo glavnog konkurenta u gostima dobili lagano, šta smo trebali da ih pustimo možda??
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Dok se Vico Zeljkovic ne likvidira ovo silovanje fudbala u BiiH nece stati.Samo likvidacija vrha kriminalne hobotnice
....svim sudijama sem Peljte zabraniti prilaz stadipnima.Ubiti Vicu,uspustaviti normalan savez i strane sudije za pocetak.
....svim sudijama sem Peljte zabraniti prilaz stadipnima.Ubiti Vicu,uspustaviti normalan savez i strane sudije za pocetak.
Zadnja izmjena: 061657451, dana/u 26 apr 2025, 22:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja sam mislio da je Posusje gospodski klub a na kraju kriminalna qrcina.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa tvoj klub ne bi završio bar 10 utakmica do sad da vaši protivnici izađu i urade ovo što ti predlažeš.
Zna se čija je kuhinja ovo večeras.
Nemoguce je tako, ljudi su sve smisljeno poklopili, Sipu, savez, arenu... dok neko ne crkne ko ker ovi se nece proci.
Sve dobro smisljeno
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 26 apr 2025, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Balorda, sarajevo19461987, Zigazaga i 31 gost.