Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A fakat moglo bi se iskoristiti ovo da se uspostave neki kontakti..Vidis kakvo je stanje u navijackom svijetu da je taj ultra fazon i izazivanje nereda uzeo maha i dobro bi bilo jednu ovako jaku navijacku grupu imati kao prijateljsku..Evo pregledao sam ove postove na zvanicnoj i i mnostvo je komentara od strane Mađara koji nam cestitaju bez i jednog loseg komentara..SGD53 je napisao/la:eto sada prilike za prijateljstvo Manijaka i Green Monstersa, da zakopamo ratne sjekire barem sa Fradijemzajedno da mrzimo Videoton ha ?
Neka te bolan, vidiš da je ovaj do nje složio facu tipa "Šta je gledaš majmune, nemoj da ti usta razvalim"Elegant je napisao/la:
Zna li neko ovu malu ?
Prvo trebamo ocistiti **** u nasoj avliji pa tek onda pricati o nekim prijateljstvima. Necu vise pricati jer nisam kompetentan za dalju diskusiju.corleone87 je napisao/la:A fakat moglo bi se iskoristiti ovo da se uspostave neki kontakti..Vidis kakvo je stanje u navijackom svijetu da je taj ultra fazon i izazivanje nereda uzeo maha i dobro bi bilo jednu ovako jaku navijacku grupu imati kao prijateljsku..Evo pregledao sam ove postove na zvanicnoj i i mnostvo je komentara od strane Mađara koji nam cestitaju bez i jednog loseg komentara..SGD53 je napisao/la:eto sada prilike za prijateljstvo Manijaka i Green Monstersa, da zakopamo ratne sjekire barem sa Fradijemzajedno da mrzimo Videoton ha ?
Ko med vrcani..Elegant je napisao/la:
Zna li neko ovu malu ?
Daleko nas najbolji igrac u dvomecu protiv Madjara bez i jedne jedine greske.Željooooo je napisao/la:Pogledajte na 30:39 kako Dado razbi Geru ko beba zvecku
Disciplina i trka drug, to je formula za uspjeh u jednoj Europskoj utakmici. Dok u našoj ligi još uvijek može proći individualni kvalitet pojedinca i dvije dobre lopte za dva gola i da riješiš brige.rodom s Mejtaša je napisao/la:Kako vi to sve stignete upratiti. Meni to izgleda sve ko jedan dobar sklop. Do koga god dođe lopta, uradi dobro. Koga god napadnu nema prolaza. Meni to nekako izgleda homogeno, jednolično, monolitno, baš pravi tim.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 24 gosta.