Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Kakav krkanluk. To je i za mene previse
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Čim vidiš da je MC Stojan tu, možeš odmah znati da je pjesma glupost.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kakve sam uzeo hlače u predratnom toposu odjeće - SCC-u. Mimikrijske.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kakav krkanluk. To je i za mene previse
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jesu li uske?High je napisao/la:Kakve sam uzeo hlače u predratnom toposu odjeće - SCC-u. Mimikrijske.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kakav krkanluk. To je i za mene previse
Ma nema sad snizenja. Sad mogu kupovati ovi sto su na budzetu
Uske su samo oko novčanika.Bosniacum Lilium je napisao/la:Jesu li uske?High je napisao/la:Kakve sam uzeo hlače u predratnom toposu odjeće - SCC-u. Mimikrijske.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kakav krkanluk. To je i za mene previse
Ma nema sad snizenja. Sad mogu kupovati ovi sto su na budzetu
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
High je napisao/la: Uske su samo oko novčanika.
Bujrum u slimohlačaše, nećeš se pokajati
Ako nadjes ovo, javi mi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Aerials je napisao/la:Čim vidiš da je MC Stojan tu, možeš odmah znati da je pjesma glupost.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo ga je i probiloDonnie Darko je napisao/la:Aerials je napisao/la:Čim vidiš da je MC Stojan tu, možeš odmah znati da je pjesma glupost.
Priznaću ti sve, i za šta nisam kriv.
Šta je više s ovim curama i "cute but psycho" fazonima, nit' su cute, a još manje psycho.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Turbofolk-rep 'n' autotune je vrhunac muzike. Jedna od stvari u kojoj smo ispred ostatka svijeta je muzika.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kakav krkanluk. To je i za mene previse
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Slazem se da je nasa muzika ispred svjetske (sto trenutno i nije tesko), ali ona pjesma je fulaKawhi je napisao/la:Turbofolk-rep 'n' autotune je vrhunac muzike. Jedna od stvari u kojoj smo ispred ostatka svijeta je muzika.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kakav krkanluk. To je i za mene previse
Poslusaj je opet. Na peto slusanje gori. Moras citati lyricse uz nju da shvatis znacenje.Bosniacum Lilium je napisao/la:Slazem se da je nasa muzika ispred svjetske (sto trenutno i nije tesko), ali ona pjesma je fulaKawhi je napisao/la:Turbofolk-rep 'n' autotune je vrhunac muzike. Jedna od stvari u kojoj smo ispred ostatka svijeta je muzika.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kakav krkanluk. To je i za mene previse
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sjeca li se neko, poslijeratnog hip hop, (tada se zvao rap) 
High, drugar, mozda ti!?
High, drugar, mozda ti!?
Veze ti nemaš, bolje slušaj Jala Brat Restart, iako je i to odurno, ali malo manje od ovoga.bodi123 je napisao/la:
strašna pjesma![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.